ipod כמקור במקום CD ושאלה קטנה נוספת

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2080
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #81 

zy כתב:udif

רוב תודות על ההסבר המחכים ממנו אני מסיק (ובבקשה תקנו אותי באם הסקתי זו שגויה..):

שההעתקה שביצעתי- העתקת cd מוסיקה מקורי מכונן המחשב להארד דיסק, במכה אחת, באמצעות תוכנת iTunes בפורמט WAV , בסבירות גבוהה מכילה שגיאות :!: (ולו הייתי מעתיק באמצעות EAC לא היו נכנסות שגיאות),,אכן :?: :?:
...
לא הייתי מתחייב.
EAC היא תוכנה נפוצה, אבל אף אחד לא אמר שתוכנות אחרות לא יודעות לעשות את העבודה.

בצע נסיון:
בצע המרה של אותו הטרק בשתי התוכנות מספר פעמים (3 עד 5 עותקים בכל תוכנה) ואח"כ תשווה אותם עם תוכנה כמו /Bhttp://www.grigsoft.com/download-windiff.htm אפילו תחת שורת הפקודות של XP עם FC.EXE

Smigol
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

אם כבר מדברים על איכות האם הROCK BOX משנה את האיכות?

שליחה #82 

תודה לכם על השרשור הנחמד הזה למדתי ממנו המון!!!
ורציתי לשאול האם התקנת הROCKBOX בנגן תשנה את האיכות(יש לי IAUDIO X5)
וגם רציתי לשאול האם כדאי להשתמש בפונקציית הBBE שינה בתוך המכשיר כאשר אני מחבר את נגן למערכת.מקווה שאתם יודעים מה זה BBE
שוב תודה

yairjazz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 429
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #83 

קבלו תקציר של המבחן העיוור של iPod מול נגן ב- 20K$:

We also heard David Wilson's fascinating presentation of his conception of system hierarchy. He compared a pair of Wilson Sophias driven by a Parasound stereo power amplifier with a competitor's flagship speaker and an extremely powerful premium-priced amplifier. Not, as he explained, because he thought the Sophias sounded better, but to prove that meaningful comparisons could be made between systems assembled according to different priorities. This was a demo aimed at his hi-fi dealer clientele, after all (it's a trade show, remember?), but there's a kicker: after we all confirmed that we could hear meaningful differences, Wilson whipped a fake component shell off the digital source and revealed that with the Wilson speakers we weren't listening to the $20,000 CD player that had been used for the competitor's speakers, but an Apple iPod playing uncompressed WAV files!

(לקוח מהמגזין Stereophile: http://stereophile.com/news/011004ces/ )

והנה סקירה של 6moons:

http://www.6moons.com/audioreviews/ipod/ipod.html

שבת שלום.
לא הסאונד אלא המוסיקה היא לב העניין:
כשהיא מצויינת - הסאונד לא מהווה מכשול , וכשהיא מחורבנת - הסאונד לא מהווה פיצוי.

The SideMan
הכל ג'אז

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #84 

yairjazz כתב:קבלו תקציר של המבחן העיוור של iPod מול נגן ב- 20K$:
והנה סקירה של 6moons:

http://www.6moons.com/audioreviews/ipod/ipod.html

שבת שלום.
...
בסקירה האחרונה הוא אמר בפשטות שיש המון ריפים שישמעו היטב את ההבדל בין האייפון למרידיאן שלו . כך שלפחות הוא מודה שאומנם אפשר להתייחס לאייפון כנגן אבל זה עדיין לא בדיוק זה.
עכשיו אני אוסיף עוד משהו על השוואות עיוורות , אני כבר ראיתי השווא שלקחה פרה של קונרד גוהנסון , ומגבר מסויים שאני יודע שהו עצמו לא מספיק מפורט וברור . ואת דעתי על קונרד גוהנסון אני אפילו לא אחשוב לומר כי אני עלול לעבור על חוקי הפורום . אז לבוא ולומר שאני בודק עם ציוד שלעניות דעתי אנו יכול להתקרב להיות ציוד שמראה מה יכולות שאר חלקי השרשרת , זה פשוט לא לעניין .
אם אתה מחליט לבדוק אם יש הבדלים שמיעים בין CDP שונים , אתה צריך לוודא שיש לך ציוד שהוא מספיק טוב , כדי שהמגבלות יהיו של הציוד הנבדק ולא מגבלות של הציוד שלך , וכנ"ל לגבי כול חלק במערכת.
אם אתה רוצה לבדוק איך זה נשמע (כמו בשירשור הרמקולים ) אזי שם אתה באמת עושה את זה עם הציוד שאתה מעריך שהרוב יחבר אל זה . אבל זה לא יגיד לך בוודאות אם יש הבדלים אם לאו .
לי בביית יש מערכת די פשוטה של PRE מנורות + POWER מנורות, CDP ישן של ארקן פטיפון של פרוז'קט ורמקולים צרפתיים שאני לא מבין את שמם אבל זה נראה כמו R Loom או משהו כזה. ואפילו היא לדעתי תוכל לתת תוצאות יותר נכונות מחלק מהציוד שראיתי שאנשים משתמשים בו .
אז זה נכון שכול אחד חושב שמה שיש לו זה הכי טוב ונכון , ואלוקים כביכול מדבר מהמערכת שלו (עד הרגע שמחלת השידרוגיטיס תוקפת :lol: , אבל זה נושא אחר ) , ולכן יתכן מאוד שגם אני טועה . אבל אני אישית לא מאמין שאין הבדלים .
זה נכון שכולנו מושפעים ממתקפה שיווקית/פרסומית/יחצני"ת אדירה שמשפיעה על הדעות שלנו , ועל התפיסה שלנו של המציאות . אבל למה למען ה' כול אלו שמטיפים שאין הבדלים שמיעים , קונים ציוד יקר ? הרי לדעתי יש סיבה לשידרוגיטיס כי יש הבדל שמיע, אבל לשיטתם אם אין הבדל שמיע למה לשלם על DVD/CDP יקר ? תקנה אייפוד/אייפון , תשתמש איתו בחוץ , ואח"כ תכנס הבייתה תשים על העריסה וגמרנו ? אותו דבר לגבי המגברים שלך , ואותו דבר לגבי כול החלקים , אז למה הם משדרגים ומשנים ?
כשתסביר לי את זה אני אתחיל לחשוב שאני טועה . אבל כול עוד היריבים לוויכוח , מתנהגים במציאות בצורה שסותרת את מה שהם מטיפים לו בוויכוח , קשה מאוד להשתכנע מהם.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”