Better Call Saul - עונה 6 ואחרונה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46451
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
הסבר טוב לגבי הסיבה למה Jimmy & Kim שמו לעצמם למטרה את Howard.
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11674
- נתן תודות: 1236 פעמים
- קיבל תודות: 2491 פעמים
פרק שביעי מצוין.
פחות מתחבר לחידות לאורך העלילה, לא באתי לפתור תשבצים, בעצם איבדתי עניין מה הסיבות למה שקורה.
טוני דלטון (לאלו סלמנקה) אחת הדמויות הטובות שיש בסדרה.
פחות מתחבר לחידות לאורך העלילה, לא באתי לפתור תשבצים, בעצם איבדתי עניין מה הסיבות למה שקורה.
טוני דלטון (לאלו סלמנקה) אחת הדמויות הטובות שיש בסדרה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כמה דברים:
1. לא הבנתי את השעון ביצה (הוא שם אותו ואז מתעורר לפני)
2. קטע שלא בטוח שהבנתי. הוא מתקשר לדוד שלו ושומע קליק ואז מנתק, מתעצבן ועושה באגן גם לפני שהוא מתקשר שוב להוספיס. הוא פשוט הבין שהם מאזינים לשיחה ובגלל זה אמר להם שהוא מגיע?
2. קטע שלא בטוח שהבנתי. הוא מתקשר לדוד שלו ושומע קליק ואז מנתק, מתעצבן ועושה באגן גם לפני שהוא מתקשר שוב להוספיס. הוא פשוט הבין שהם מאזינים לשיחה ובגלל זה אמר להם שהוא מגיע?
ספויילרים!!! לא לקרוא אם לא ראיתם!!!26/05/2022 14:54oferlaor כתב: כמה דברים:
2. קטע שלא בטוח שהבנתי. הוא מתקשר לדוד שלו ושומע קליק ואז מנתק, מתעצבן ועושה באגן גם לפני שהוא מתקשר שוב להוספיס. הוא פשוט הבין שהם מאזינים לשיחה ובגלל זה אמר להם שהוא מגיע?...
1. לאלו מספר לנאצ'ו בפרק הסיום של העונה הקודמת שמספיקה לו שעת שינה אחת או שתיים בלילה על מנת לתפקד. רואים את זה בבירור פה כשהוא הולך לישון לשעה בדיוק ומצליח להתעורר לפני שהשעון מצלצל.
2. הוא מבין שמאזינים לשיחה ומבין שנחשף וממש מתעצבן (כולם חושבים שהוא מת וזו ההוכחה שהוא לא) ואז בעצם מתקשר שוב ויודע ששומעים אותו, מודה שהוא נכשל (אנלוגיה מטורפת להבנה הכל כך נכונה של הווארד למבצע של סול וקים) ובכך מסיט את כל המחשבה של פרינג' מהמכבסה ואומר שהוא הולך לתקוף אותו . אז רואים שכל הכוחות מוסבים לבית של פרינג'. בפועל באופן מאוד אירוני, גם הכוחות ששומרים על קים וסול ( יש שומרים שמייק הציב עליהם בבית של סול) מאחר והם מתפנים מהמטרות ה"זניחות" יותר לדברי מייק.
פרק 7 מעולה. התאפקתי יומיים שיעלה בנטפליקס בשביל לא לראות שוב באיכות הגרועה של סלקום טיוי.
הקטע האחרון של המתיחה היה אחד המצחיקים בסדרה.
נראה לי ברור שקים לא תשרוד את העונה, כנראה גם לא את הפרק הבא. היא לא מוזכרת בשובר שורות.
הקטע האחרון של המתיחה היה אחד המצחיקים בסדרה.
נראה לי ברור שקים לא תשרוד את העונה, כנראה גם לא את הפרק הבא. היא לא מוזכרת בשובר שורות.
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אמרת משהו לגבי הגבס....26/05/2022 18:26yossirif כתב: ספויילרים!!! לא לקרוא אם לא ראיתם!!!
1. לאלו מספר לנאצ'ו בפרק הסיום של העונה הקודמת שמספיקה לו שעת שינה אחת או שתיים בלילה על מנת לתפקד. רואים את זה בבירור פה כשהוא הולך לישון לשעה בדיוק ומצליח להתעורר לפני שהשעון מצלצל.
2. הוא מבין שמאזינים לשיחה ומבין שנחשף וממש מתעצבן (כולם חושבים שהוא מת וזו ההוכחה שהוא לא) ואז בעצם מתקשר שוב ויודע ששומעים אותו, מודה שהוא נכשל (אנלוגיה מטורפת להבנה הכל כך נכונה של הווארד למבצע של סול וקים) ובכך מסיט את כל המחשבה של פרינג' מהמכבסה ואומר שהוא הולך לתקוף אותו . אז רואים שכל הכוחות מוסבים לבית של פרינג'. בפועל באופן מאוד אירוני, גם הכוחות ששומרים על קים וסול ( יש שומרים שמייק הציב עליהם בבית של סול) מאחר והם מתפנים מהמטרות ה"זניחות" יותר לדברי מייק....
ספויילר - לא לקרוא!...
קים ממהרת לחזור מהנסיעה שלה, אחרי שסול מספר לה שהשופט שבר את היד.
היא מסתובבת,ממהרת, חוזרת ואז מגישה לסול את הסד גבס - שהוא בעצם הסד גבס שלה מהתאונה שהיא בעצמה עברה והייתה עם יד שבורה. אהבתי את החיבור הזה מאוד... אם מדברים על זה שאם היא לא הייתה חוזרת, האוורד לא היה מת ..
שאלה כללית למעריצי הסדרה :
למעשה הסדרה בעצם מציגה שתי סדרות (!)
1 : סול וקים
2 : גאס ומייק וכל משפחת סלמנקה
שתי הסיפורים נפרדים ונעים במקביל אך אין שום קשר בינהם.
יוצרי הסדרה יכלו פשוט לצלם שתי סדרות ניפרדות
תקנו אותי אם אני טועה..
למעשה הסדרה בעצם מציגה שתי סדרות (!)
1 : סול וקים
2 : גאס ומייק וכל משפחת סלמנקה
שתי הסיפורים נפרדים ונעים במקביל אך אין שום קשר בינהם.
יוצרי הסדרה יכלו פשוט לצלם שתי סדרות ניפרדות
תקנו אותי אם אני טועה..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ברור שיש קשר בין סול וקים למשפחת סלמנקה.
מומלץ לצפות שוב בעונה הקודמת (למשל - הבאת המזומנים לשחרור בערבות של לאלו סלמנקה מהמדבר ע"י סול).
מומלץ לצפות שוב בעונה הקודמת (למשל - הבאת המזומנים לשחרור בערבות של לאלו סלמנקה מהמדבר ע"י סול).
-
Kondo10

ציינתי לא פעם שדווקא השילוב הזה עושה את הסדרה למה שהיא. ללא משפחת סלמנקה גאס ומייק
אין לסדרה קיים יותר מעונה אחת בלחץ. כמה אפשר לראות Rhea Seehorn בלי להתעצבן. דווקא על הצד שני (סלמנקה) אפשר לעשות סדרה
בת כמה עונות בלי בעיה.
וכן, יש קשר בין שני הסיפורים. הבעיה הכי גדולה של הסדרה לטעמי, אלה חידות שצריך לפתור לאחר כל סצנה - מעיק עבורי.
אני משער שאחרי כניסת וולטר ווייט וג'סי פינקמן לקראת הסוף, הדברים יתבהרו.
אין לסדרה קיים יותר מעונה אחת בלחץ. כמה אפשר לראות Rhea Seehorn בלי להתעצבן. דווקא על הצד שני (סלמנקה) אפשר לעשות סדרה
בת כמה עונות בלי בעיה.
וכן, יש קשר בין שני הסיפורים. הבעיה הכי גדולה של הסדרה לטעמי, אלה חידות שצריך לפתור לאחר כל סצנה - מעיק עבורי.
אני משער שאחרי כניסת וולטר ווייט וג'סי פינקמן לקראת הסוף, הדברים יתבהרו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כל הסדרה, וזו שלפניה (שוברים שורות)היא איך אנשים ״טובים״ מתקלקלים והופכים רעים תוך הצדקה עצמית. כך גם סול (שיצא מפשע ורמאות לחיי עריכת דין) וכך גם מייק, קים ואפילו גאס פרינג שהמאבק עם הסלמנקות הוציאו אותו רשע טהור.
-
Kondo10

אני מקווה ובטוח שיפה זה בהומור, כי בינה לבין יופי (גם הפנימי בסדרה) המרחק גדול.09/06/2022 13:46pessik כתב: לא ברור כ"כ מה תפקידה בסידרה , סתם דמות משעממת .
אולי היא אמורה להיות "הפנים היפות" או דמות "נשית" למרות שבנינו היא לא כ"כ יפה.....
יש דמויות שיכולות להרוס לי סדרה שלמה, עד כדי מצב שאני מפסיק לראות אותה. זה לא יקרה בסדרה הזו, כי יש בה הרבה דמויות מופלאות
שמחפות על דמות אחת מרגיזה. אבל כאשר אני רואה את קייט סאקר למשל ( קונדולה רשאד מהסדרה "מיליארדים" למי שלא מזהה)
אני פשוט רוצה להפסיק לצפות בסדרה.
טוב סיימתי בשעה טובה את 7 הפרקים ,
עונה 6 פחות טובה אך הסיום של פרק 7 מפצה על כך
והצפייה להמשך בשמיים ( 11 ליולי..)
אגב : תודה לכל הספויילרים - זה קצת מחדד את התמונה.
כי יש המון "חידות" מעצבנות כל הזמן שמקשות על ההבנה של העלילה
לפעמים התמונה מובהרת בפרק הבא ולפעמים אני נותר עם סימון שאלה
שבוע טוב לכולם
עונה 6 פחות טובה אך הסיום של פרק 7 מפצה על כך
והצפייה להמשך בשמיים ( 11 ליולי..)
אגב : תודה לכל הספויילרים - זה קצת מחדד את התמונה.
כי יש המון "חידות" מעצבנות כל הזמן שמקשות על ההבנה של העלילה
לפעמים התמונה מובהרת בפרק הבא ולפעמים אני נותר עם סימון שאלה
שבוע טוב לכולם
-
Kondo10

Carol Burnett (קומיקאית וזמרת אמריקאית משנות ה - 70 שזכתה בכמה וכמה פרסים בעבר) תופיעה בפרקים האחרונים.
https://www.tvinsider.com/1050067/bette ... -episodes/
https://www.tvinsider.com/1050067/bette ... -episodes/
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46451
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
חיפשתי מה לראות בנטפליקס ולא ממש מצאתי אז אמרתי אנסה לצפות בסמוך על סול ולא הצטערתי, בשבוע שעבר התחלתי לראות את הסדרה כולה, מהעונה הראשונה כמובן, אני נהנה מכל רגע.
אני צופה בה בכוונה לפני שאתחיל לצפות בשובר שורות, בגלל הסדר ה"כרונולוגי" שבעצם עלילת סמוך על סול קודמת לשובר שורות.
מקווה שאספק לסיים עונה בשבוע, שבוע וחצי ואדביק את הפער.
אני צופה בה בכוונה לפני שאתחיל לצפות בשובר שורות, בגלל הסדר ה"כרונולוגי" שבעצם עלילת סמוך על סול קודמת לשובר שורות.
מקווה שאספק לסיים עונה בשבוע, שבוע וחצי ואדביק את הפער.
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
לדעתי עדיף לך לצפות לפי סדר שחרור הפרקים ולא לפי הסדר הכרונולוגי.
אתה יכול לייצר לעצמך המון ספויילרים לשובר שורות, וחבל.
במקביל, כנראה שלא תבין את החשיבות וההקשרים של הרבה נושאים בסמוך על סול.
סמוך על התסריטאים של הסדרה, הם עשו עבודה מצויינת בסדר הצגת הדברים.
אתה יכול לייצר לעצמך המון ספויילרים לשובר שורות, וחבל.
במקביל, כנראה שלא תבין את החשיבות וההקשרים של הרבה נושאים בסמוך על סול.
סמוך על התסריטאים של הסדרה, הם עשו עבודה מצויינת בסדר הצגת הדברים.
לא ממליץ לעשות את זה... זה לא נכון לדעתי ויפסיד מהקסם של שתי הסדרות... יש ציר זמן אבל הוא לא חשוב מבחינתך, אלא הדרך שבה בנו את הסדרה.06/07/2022 10:15CRAZYDIAMOND כתב: חיפשתי מה לראות בנטפליקס ולא ממש מצאתי אז אמרתי אנסה לצפות בסמוך על סול ולא הצטערתי, בשבוע שעבר התחלתי לראות את הסדרה כולה, מהעונה הראשונה כמובן, אני נהנה מכל רגע.
מקווה שאספק לסיים עונה בשבוע, שבוע וחצי ואדביק את הפער....
ממליץ לסיים את שובר שורות ורק אז להתחיל את סול.
שתי הסדרות בטופ מבחינתי.