ליעץ לך בנושאים כאלה - אתה חייב לשמוע את השילובים בעצמך.
אני אישית מאמין שכל הרכיבים צריכים להיות נייטראלים. לדעתי להוסיף מכשיר שצובע לכוון אחד כדי לאזן מכשיר שצובע לכוון אחר זו לא גישה נכונה. תמיד ישאר תחום תדירויות בעייתי, שלא לדבר על איבוד מידע של כל מכשיר בתחום שלו בגלל הקולורציה שלו.
אבל, אם זה ישמע לך טוב, אז זה מה שחשוב.
איל פור
web
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 586
שליחה
...לדעתי להוסיף מכשיר שצובע לכוון אחד כדי לאזן מכשיר שצובע לכוון אחר זו לא גישה נכונה...
...
לא יותר קל לחפש מה שאוהבים במקום "לתקו"?
lito
חבר ותיק
תגובות: 1129
שליחה
הכוונה היא לתקן.להשלים את מה שאוהבים...החיים מתפתחים עם פשרות...
אם אני אוהב מגבר מפורט כמו AARON ולא רוצה מגבר מנורות, הגבוהים הצורמים המפורסמים צריך לעדן איכשהו (לטעמי) עם CD טרנסיסטורי או היברידי. אם אני אקנה CD ניוטרלי כמו ה ROTEL לא יהיה עידון של הגבוהים.
WEB, אתה מתכוון לחפש מה שאולי אאהוב אם אני אמצא אותו...
אשן על זה.
KOOKE
חבר ותיק
תגובות: 2262
שליחה
אייל
אין לי כוונה לעורר ויכוח עתיק - אבל למיטב הבנתי כל מכשיר אודיו "צובע" במידה כזו או אחרת את הצליל ואינו "ניטראלי" או "שקוף" שאם לא כן כל המגברים היו נשמעים אותו הדבר או כל נגני ה CD היו נשמעים אותו הדבר או אפילו כל הרמקולים היו נשמעים אותו הדבר.
שלמה
עופר_צפריר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
שליחה
lito כתב:
הגבוהים הצורמים המפורסמים צריך לעדן איכשהו (לטעמי) עם CD טרנסיסטורי
...
לא יודע למה,אבל אני מקבל את הרושם שהבעיה שלך נובעת יותר מרמקולים לא מתאימים
זאת תחושתי. -תקן אותי אם אני טועה?
itzo
חבר ותיק
תגובות: 1347
שליחה
lito כתב:הכוונה היא לתקן.להשלים את מה שאוהבים...החיים מתפתחים עם פשרות...
אם אני אוהב מגבר מפורט כמו AARON ולא רוצה מגבר מנורות, הגבוהים הצורמים המפורסמים צריך לעדן איכשהו (לטעמי) עם CD טרנסיסטורי או היברידי. אם אני אקנה CD ניוטרלי כמו ה ROTEL לא יהיה עידון של הגבוהים.
WEB, אתה מתכוון לחפש מה שאולי אאהוב אם אני אמצא אותו...
אשן על זה.
...
ומה נייטרלי ברוטל?
דווקא לי הוא נשמע לא נייטרלי - אני חושב ש"מתכתי" קוראים לזה.
תעשה מה שבא לך, אבל כמו שכבר נאמר, תיזהר להיכנס ללופ.
יש כבלים וחשמל ושאר דברים שיכולים ל"אזן" את המערכת, והאיזון כשמו כן הוא: מעלה בצד אחד ומוריד בצד השני, וההיפך.
שורה תחתונה, כנראה שום מערכת לא נשמעת סוף הדרך לבעליה, ואנו מתפשרים בסופו של יום על דברים מסוימים (חוץ מכמה יחידי סגולה).
ילדיעפים
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
שליחה
אתה כמעט צודק
אמן מייסר
lito
חבר ותיק
תגובות: 1129
שליחה
אין קיצורי דרך...צריך לחזור להתחלה.
שילשום היה אצלי ניל עם ה PRE ו POWER של AARON. חוץ מ WOW מה אפשר להגיד? צליל דינמי, מפורט מאוד, חזק...הרשים אותי מאוד. אז הזמנתי את המשולב. אני לא חושב שיש מצב שהוא לא יוכל להתמודד עם הרמקולים שלי, זה לא הטריד אותי אף על פי שלא שמעתי אותו, כבר דובר על ז ובינתיים אין מצב שאפשר לשמוע אותו לפני קניה אלא במיקריות.
אבל במקום להיות בהמתנה שיעבור התקופה עד שיגיע המגבר, עברתי יומיים במחשבה האם לא טעיתי.
ולמה? קשה להסביר. הרי הרשימו אותי מאוד היכולות...הגבוהים האלה לא הגיעו לצורמים , הגיעו גבוהה גבוהה אומנם...
אבל כל הזמן דעגתי על הצלילים הגבוהים. אני מניח שאני רוצה צליל קצת מלטף ולכן שאלתי קודם על השילוב של CD מנורות/היבריד עם ה AARON, אבל גם האם הכי נכון זה מגבר היבריד?
או האם עם מקור עדין יותר מה ROTEL כאשר אחליף ארגיש בנוח עם מגבר כמו ה AARON?
אז החלטתי לסגת מהעסקה. זה היה במחיר טוב (מחיר המומלץ של החברה עם הנחה טובה) ואולי אני טועה קשות והכל יסתדר עם החלפת המקור. אבל... U NEVER KNOW...
אבל הבעיה היא לא הרמקולים, אלא פשוט איך להגיע איתם לצליל הנכון. ונכון, WEB, מי רץ אחרי?
מחר אנסה לחשוב בשקט בשקט איך לשבור את ה LOOP. אולי כפי שהמליצו לי בהתחלה, להחליף מקור ואז למצוא הגברה שיתאים למערכת...TOMORROW IS ANOTHER DAY
ילדיעפים
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
כן גם אני סגרתי עיסקה,השארתי מיקדמה על סכ 4000 ועל הדרך חזרה הביתה שמעתי
את הavi הצנוע למראה,,,,ההמשך ידוע
אמן מייסר
web
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 586
שליחה
LITO לדעתי נהגת בחכמה, אין מה למהר בעיקר עם ציוד חדש, הרי הוא "זמין" תמיד לא כמו ביד שניה שלפעמים יש ציוד בהזדמנות שאסור לפספס.
בקשר לCDP, יש היום דווקא מגוון עשיר של מכשירי מנורות לבדיקה עם ביקורות בעולם וגם בארץ מאוד חמות (ולא רק בגלל המנורות )
קח את הזמן, בלי לחץ ותהנה גם מבדיקת הציוד עד לבחירה הסופית.
אני בטוח שצמתא את ה"אחד".
גבי
Eyal_W
עוסק בתחום
תגובות: 7639
שליחה
מזל טוב , אני חושב שהבחירה ב AARON הינה בחירה טובה , בהחלט מדובר
במכשיר איכותי .
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
ילדיעפים
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
חברה-מישהו או כמה מאיתנו לא קוראים עד הסוף או לא מבינים את הכתוב,יכול להיות שזה אני
הוא כותב שנסוג מהעיסקה ואתם מברכים אותו על רכישה, מה הולך פה.?יותר מבולבל מפורום ללא קשר
(מומלץ)
אמן מייסר
exupgh12
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469
שליחה
lito,
לדעתי האישית ומהכרותי את ה Quinta (יש לי זוג בבית בנוסף לזוג Prima) ההגברה האידיאלית עבורם הינה הגברה היברידית.
לא יצא לי לשמוע הגברת SS (וגם כאלו יש לי כמה) או שפורפרתית בלבד שנתנה את אותם תוצאות עם הרמקולים האלו.
לגבי רכישה - אל תלחץ קח את הזמן ובדוק מה מתאים בשבילך ללא צורך להתפשר על גוון/סגנון הצליל שאתה מחפש.
בהצלחה
Eyal_W
עוסק בתחום
תגובות: 7639
שליחה
ילדיעפים כתב:חברה-מישהו או כמה מאיתנו לא קוראים עד הסוף או לא מבינים את הכתוב,יכול להיות שזה אני
הוא כותב שנסוג מהעיסקה ואתם מברכים אותו על רכישה, מה הולך פה.?יותר מבולבל מפורום ללא קשר
(מומלץ)
...
אתה צודק לחלוטין , הוא בהחלט כתב שהוא נסוג מהעיסקה לא יודע איך פיספסתי את המשפט