עדכון - eARC למכשירי - DENON+MARANTZ .

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
rannyz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 552

שליחה

proolam123 כתב:חברים, האם מישהו יודע פרטים נוספים? אני עדיין חווה קפיצות מזעזעות בסאונד בנטפליקס על dd+
...
·אני קיבלתי היום עדכון לרסיבר. אני לא יודע מה מהות העדכון ואין לי מושג אם זה פותר לך את הבעיה אבל כדאי לבדוק.
האם מישהו נוסף קיבל ויודע מהו העדכון?
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.

fmiki
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138

שליחה

אני גם קיבלתי עדכון ל מרנץ 5013, לא מצליח למצוא ברשת שום מידע לגבי העדכון.

rannyz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 552

שליחה

fmiki כתב:אני גם קיבלתי עדכון ל מרנץ 5013, לא מצליח למצוא ברשת שום מידע לגבי העדכון.
...
·כנ"ל. באתר של AVForum כתוב עדכונים ושיפורים בלי פירוט.
באתר של דנון גם אין מידע. די מוזר.
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858

שליחה

rannyz כתב:
...
...
·כנ"ל. באתר של AVForum כתוב עדכונים ושיפורים בלי פירוט.
באתר של דנון גם אין מידע. די מוזר.
...
·

תיקון באגים ושיפור ביצועים:

https://www.hometheater.co.il/vt320008.html

אני כבר מצאתי שני באגים שתוקנו

1. לא היה תיאום מצבי סאונד בין GUI לבין תצוגה קדמית ששם היה איחור של מצב בגלילה.
2. לאחר שימוש בניגון מוסיקה עי PUSH PLAY ומעבר למקור אחר ללא עצירת התזרים המנוגן מהאפלקציה שמנגנת, לעיתים מתקבלת שגיאה NO NETWORK למרות שיש רשת והכל ממשיך לעבוד רגיל.

לאחר העדכון שתי הבעיות נפתרו. ייתכן גם בעיית הדלקה עצמית בגלל באג בטלויזיות סוני 2018 אם CEC מאופשר (הבעיה כבר 3 ימים לא חזרה על עצמה מאז העדכון).

בקיצור, אין חדש פרט לתיקוני באגים ואולי שיפור ביצועי אודיסי (אני הרצתי מחדש על כל מקרה).

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”