ברור שמבאס לחכות.
אבל למי שזו הפעם הראשונה שלו עם svs ההמתנה תהיה שווה כל דקה.. !!
בטח בימים הקרובים תעלה פה תמונה עם כל הקרטונים של מי שהזמין עם הפתקיות הכחולות, אז עוד קצת וזה שם.
גם אני מחכה.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
EhudTzur
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
שליחה
אני בטוח שאנחנו בישורת האחרונה
ועוד רגע התלונות יתחלפו בתשבוחות....
yevsh
חבר פעיל מאוד
תגובות: 425
שליחה
הרמקולים הגיעו לחנות!
מי נוסע ומתי??
bilbog
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 524
שליחה
צפו לטלפון ברגעים אלו !! הסחורה נחתה ב FUTURE !
HALLELUJA וחג שמח לכווווווווולם
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not weakness. That is life
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
bilbog
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 524
שליחה
אחרי קרוב ל 18 שנה עם מדפיים kef Q1 החלטתי להשתדרג. החוסר העיקרי שלי היה בכל מה שקשור לדיאלוגים. הם היו מחוברים לרסיבר של דנון avrx1000 .
לאחר ביקור בפיוצ'ר עם פרסום המבצע ושמיעה של מס' סטים עם דנון avrx 2400 הבנתי שעם ה svs האלו לא אצטרך סנטר . הרשימו מאוד בכל קנה מידה ועמדו בציפיות שעלו מהסקירות הרבות אודותם ברשת.
לאחר חיבור ראשון עם כבילה חדשה (של חברת ice , לא משהו מטורף, 8 שח למטר, בהמלצתו של אדם) שמתי את under thre pressure של להקת the war on drugs . (שהיא כנראה הלהקה הטובה ביותר שרובכם לא מכירים , מומלץ בחום רב ).
אפילו ללא כיול , ישר מהקופסא, שומעים הבדל ברור: הבמה קיבלה נפח והקול של הסולן נשמע כאילו סנטימטר מהאוזן , ממש מדהים! והפירוט ,אוי הפירוט טיפס 3 רמות למעלה(l) זו רק ההתחלה כמובן אז המלצות איך "לפתוח את הרמקולים" תתקבלנה בברכה.
ה kef יעברו כלאחר כבוד לשמש כסראונד.
חג שמח לכווולם !
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not weakness. That is life