שמח שסוף סוף קיבלת את החלום המרטיט
תרטיט את הסלון את הסביבה ואת השכנים
תהנה מהרצים נצוכים בדציבלים גבוהים
תתחדש ותהנה ו.....תן בראשי

·freerider כתב:@avihuli
·אם לא איכפת לך לקבל עצה בלי קשר לנושא שידרוג הסאב...
הייתי ממליץ לך לנסות ולהרחיק ואף להגביה מעט את הרמקולים הקידמיים ואף לתת הטייה כלפיי חוץ בזוית של כ-5-10 מעלות...כרגע הבמה הקדמית שלך נראית צרה יחסית, נסה, אולי תאהב את התוצאה....

·avihuli כתב:@BARBIE
תודה...
התוצאה הראשונית לא הייתה נראית לי הגיונית בגלל ההנחתה שנראתה לי גבוהה אל מול הסאב הקודם.
גם לא היה שקט מופתי בבית בגלל הרעש שהיה מבחוץ.
את הכיול המלא (השני), עשיתי בדממה מוחלטת והתוצאות אכן נראות הגיוניות יותר.
אבל אני אדע בפועל איך זה נשמע רק שאוכל להגביר ווליום ובאמת לבחון אותו בתנאים עבודה רגילים ולא בווליום נמוך.
כיוונתי לפי מה ש-SVS המליצו: ווליום 10dB- באפליקציה (כי אין חוגה לסובב בפאנל ההגברה), פאזה על 0 מעלות ו-LFE.
כל שאר ההגדרות הנוספות שיש באפליקציה, לא נגעתי ולו מהסיבה ש הכיול והרסיבר יטפלו במה שצריך להיות מטופל.
הבדיקה הבאה שארצה לעשות בהמשך היא מדידה של החלל בצורה אקוסטית בשביל להבין אם יש ואילו בעיות אקוסטיות באילו תדרים קיימים.
אגב לפי ההמלצה פה, הבחור אומר שה-YAPO צריך להיות על מצב FLAT כאשר מצב THROUGH נשמע לא פחות טוב לאוזניי בקטעים מסויימים. קיצור - אני צריך להמשיך לבדוק....

כן. זה מה שרשום "בהוראות" לביצוע לפני הכיול, יחד עם פאזה על 0 ו-LFE.עופרפולק כתב:היי אבי למה שמת את הסאב על מינוס 10 ככה שמת שהתחלת כיול ?...

הי, לא הבנתי לגבי להשאיר את הסאב הקיים ?big007 כתב:תשאיר את הסאב הקיים ה"55. ותוסיף מקרן זה נראה לי קיר שמתאים ל"100....