התחדשתי jbl pro 8320.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5191

שליחה

LiorShap כתב:עדיף לך להשאר עם מדפיים או רצפתיים מאוד צרים ובטח לא svs גדולים .
לדעתי יהיה לך קשה מאוד עד בלתי אפשרי במצב של הקיר הקטן הזה לקבל
במה ראויה עם רצפתיים גדולים . תנסה לחשוב טוב טוב לפני מעשה.

קח בחשבון שמדפיים גם הרבה יותר סלחניים לאקוסטיקה בעייתית .
זו דעתי, תעשה עם זה מה שאתה חושב .
...
·חשבתי על רצפתיים צרים, ואני גם חושש מרצפתיים במצב שלי, אבל
לפני שדרוג הסב כיוונתי את יעוד הסטאפ לרצפתיים כי ידעתי שהולכים להחליף לי מזנון ושיתפנה לי מקום לרצפתיים, כמו כן גם כם ה jblים
כיוונתי לבמה יותר עמוקה מקדימה וגדולה, עכשיו אני נמצא בפרשת דרכים,
הכי בעייתי בשבילי עכשיו זה להישאר עם מדפיים, האשה לא מוכנה לשמוע ואני לא צוחק איתכם, היא מוכנה רק לרצפתי בסלון והיא דורשת אותם בצבע שחור גלוס, התהפכו היוצרות, אני דיי תקוע
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7446

שליחה

אסתטיקה ו/או הצמדות לפרופורציות הקיר.
ויקטור לעולם לא ישיג את מה שהוא שואף אליו
וזה קולנוע (בבית).

lion77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 632

שליחה

@FastandFurious
·
יש לך חלל מאתגר ונורא קשה להגיע למשולש הקדוש אצלך... אני עברתי בפברואר דירה, בדירה הקודמת הייתי בסלון של 4 על 3, שחיפשתי דירה חדשה אחד השיקולים היה איזה חלל יהיה לי בסלון, הגעתי לדירה של 5 על 5 בערך וכבר שישבתי עם בעלת הדירה בביקור הראשון, היא מדברת ואני בתוך הראש כבר מתחיל למקם את הרמקולים לא שומע בכלל מה היא אומרת... תחביב מטורף כל העסק הזה. לפעמים מתסכל אבל התמורה היא ההנאה היומיומית מהסאונד.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9074

שליחה

כבר התכתבנו בפרטי אבל הנה פה שוב הפתרון לדעתי: https://www.svsound.com/products/ultra-bookshelf
והסנטר התואם: https://www.svsound.com/collections/ult ... tra-center
כמובן בשחור גלוס על סטנדים מתאימים.

אני חושש שיהיה לך בעיה עם הרצפתיים שלהם מבחינת ההתאמה לגודל החלל בגלל מבנה הוופר התחתון.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@lion77
·איזה כייף לך, מקנא לך בחלל :), "בלי עיין הרע" לבריאות
שרק תהנו ויבוא על הבית הזה שפע של ברכה.

איך הסתדרת בחלל שהיה לפני?
יש לך תמונות עם הסטאפ שם?
מעניין אותי לראות חללים בעייתים
ואיך החברים ניסו להוציא את המקסימום מאותו החלל
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

avihuli כתב:כבר התכתבנו בפרטי אבל הנה פה שוב הפתרון לדעתי: https://www.svsound.com/products/ultra-bookshelf
והסנטר התואם: https://www.svsound.com/collections/ult ... tra-center
כמובן בשחור גלוס על סטנדים מתאימים.

אני חושש שיהיה לך בעיה עם הרצפתיים שלהם מבחינת ההתאמה לגודל החלל בגלל מבנה הוופר התחתון.
...
·אביאלי תודה.
הסברתי ואסביר שוב פעם בשימחה

"התהפכו היוצרות", בחיי שאני לא משקר, האשה דורשת
רק רמקולים גדולים, בצבע שחור גלוס, עד שקיבלתי את הסוכרייה הזאת
אני לא מוכן לנסות לוותר עלייה.

אם לא תהיה ברירה, ותהיה אפשרות, כלומר האשה תאשר
אלך על מדפיים, במידה ואבדוק רצפתיים אצלי ויגיע למסקנה שזה בעייתי

בנתיים התחילו ההצעות מאנשים מאוד מקצועיים בתחום
יש פה זוג רמקולים וסנטר, TRITON FIVE של GOLDEN EAR

החלפתי קישור לאתר הייצרן

קדמיים https://www.goldenear.com/products/triton-series

וזה הסנטר https://www.goldenear.com/products/supercenters

בקשר לקדמיים שבקישור.

לגבי מרחק מהקיר - אם תשימו לב הוופרים הם פאסיביים - כלומר לא מייצרים צליל בצורה פעילה אלה עוזרים לשחרר את הלחץ שנוצר בתיבה מתנועת הדרייברים למעלה

התיבה עצמה אטומה לגמרי לאוויר והתנועה של הוופרים מיד-בס מזיזה את הדרייברים הפאסיבים
אין להם ממש בעיה של מרחק מהקיר השמאלי

יש לי אפשרות לקבל אותם מחנות מסויימת לסוף שבוע.
כנראה שכאשר אני יהיה קרוב למכירה או אחריה, אצור קשר
עם אותה חנות ויאסוף אותם אלי לסופש

lion77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 632

שליחה

@FastandFurious
·
קודם כל זה עדיין לא חלל מושלם גם יש פה בעיות, למשל הקיר של הבמה הקדמית הוא גם הקיר בו דלת הכניסה לסלון וזה מגביל אותי למרחק בין הקדמיים של 2.6 מ' בערך. 3 מ' היה יכול להיות מושלם אבל עדיין טוב. בחלל הקודם היה לי קיר ברוחב 4.3 והרמקולים היו 3.5 מ' כמעט וזה היה פחות טוב, בכל מקרה ברמת גן רוב הדירות הן במבנה של 4 על 3 ככה שברגע שמצאתי דירה עם חלל יותר יעיל ומרווח מבחינתי חטפתי.
בדירה הקודמת לא צילמתי אבל הייתי רק עם הקדמיים והסנטר אז זה לא ממש רלוונטי למצב היום ולבעיות עם סראונד בכלל.
בדירה הבאה אני שואף לסלון שיהיה 6 על 6 מושלם אבל זה רק חלום...

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9074

שליחה

נראים טוב..
מה סדר גודל של המחירים לסדרה ?
והשם הוא אבי, חחח..
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

avihuli כתב:נראים טוב..
מה סדר גודל של המחירים לסדרה ?
והשם הוא אבי, חחח..
...
·אבי או אברהם ב תעודת הזהות?

טרם בדקתי מחירים, אבל מחיר חול של זוג קדמיים כאלה הוא 2000 דולר
פחות מסכום ההשקעה עליו חשבתי, אגב סכום ההשקע שאני מתכוון לרכוש, גודל מעט מיום ליום, אל תשאל אותי איך אני עושה את זה
אבל זה פשוט קורה מעצמו משהו....

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

@avihuli

עדיף מאביהולי שכבר עלה כאן.. :lol:

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

gal-cohen כתב:@avihuli

עדיף מאביהולי שכבר עלה כאן.. :lol:
...
·:lol:

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

ויקטור מקנא בך שאתה יכול להקריב אסתטיקה על מזבח איכות השמע!

אכן הבמה הקדמית נראית לו טבעית במבט ראשון, אבל בטוח שחווית השמיעה הרבה יותר טובה

לא יודע אם חשבת על זה, אבל הסתכלתי על איפה הספה שלך נמצאת (בתמונה של הבמה האחורית) ושם אין בעיות של גודל קיר

האם חשבת להפוך את סידור הסלון? משמע להעביר את הספה להיכן שהטלוויזיה נמצאת ואת כל הבמה הקדמית להיכן הספה נמצאת

נראה לי שאסטטית הסידור הזה ייטמע בתוך החלל יותר טוב, גם הבמה הקדמית וגם הספה.

סתם רעיון משוגע שככול הנראה לא יצא לפועל, אבל חשבתי ששווה להציע

מאחל לך המון שעות של הנאה בכול סידור שתמצא לנכון

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7666

שליחה

FastandFurious כתב:
...
...
פחות מסכום ההשקעה עליו חשבתי, אגב סכום ההשקע שאני מתכוון לרכוש, גודל מעט מיום ליום, אל תשאל אותי איך אני עושה את זה
אבל זה פשוט קורה מעצמו משהו....
...
אנחנו לא נשאל, תקווה שגם אשתך לא
:lol:

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

mulder כתב:
...
...
אנחנו לא נשאל, תקווה שגם אשתך לא
:lol:
...
כרגע יש לנו תקציב מסויים, מעבר לסכום שהרמקולים ימכרו בעתיד,
מעבר לזה אף פעם לא אמרתי לה את המחיר האמיתי של המוצרים שאני רוכש, בעיקרון תמיד זה "ראש בראש" כלומר מכרתי, וקניתי באותו הסכום.

:lol:, "נשים דעתם קלה",:lol:

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

molvy כתב:ויקטור מקנא בך שאתה יכול להקריב אסתטיקה על מזבח איכות השמע!

אכן הבמה הקדמית נראית לו טבעית במבט ראשון, אבל בטוח שחווית השמיעה הרבה יותר טובה

לא יודע אם חשבת על זה, אבל הסתכלתי על איפה הספה שלך נמצאת (בתמונה של הבמה האחורית) ושם אין בעיות של גודל קיר

האם חשבת להפוך את סידור הסלון? משמע להעביר את הספה להיכן שהטלוויזיה נמצאת ואת כל הבמה הקדמית להיכן הספה נמצאת

נראה לי שאסטטית הסידור הזה ייטמע בתוך החלל יותר טוב, גם הבמה הקדמית וגם הספה.

סתם רעיון משוגע שככול הנראה לא יצא לפועל, אבל חשבתי ששווה להציע

מאחל לך המון שעות של הנאה בכול סידור שתמצא לנכון
...
·תודה משה יקירי.
כן ברור שחשבתי גם על זה, יש גם עם זה כמה בעיות,
האורך של הספה הוא 3 מטר, והקיר של הבמה הקדמית הוא רק 2.20,
נכון שגם עכשיו אותו שטח שהספה תתפוס כבר תפוס, אבל אז זה יראה מוזר, כי הספה תהיה בקירבת השולחן של פינת אוכל, מה גם שלאין לי מקום לסראונד שמאל במידה והסלון יתהפך, סוף הסלון יהיה 80 סמטימטר יותר ארוך מהקיר, אני לא רואה מקום לסראונד עליו, אחרת הייתי עושה תקופת ניסיון בכייף, כל עניין תשתית האינטרנט והחשמל זה לא בעיה הייתי מסתדר.

מה דעתכם?

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

@FastandFurious
·
חשבתי שהבעיה שתצוץ יהיה הרמקול האחורי

אפשר לחשוב למקם אותו על סוג של מאריך של 80 ס"מ שיצא מקצה הקיר של הסלון ויגיע למידת הספה

אני חושב ששווה ניסיון

אצלי בחדר ההקרנה, עשיתי את זה שהכנסתי את המקרן FHD לפני יותר מ 6 שנים, התמונה היתה יותר גדולה ושמתי מסך יותר גדול ..... הפכתי את כוון ההקרנה והרבה בעיות נפתרו

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3745
שם מלא: חיים

שליחה

ויקטור תתחדש ותהנה...(~) (b)
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

molvy כתב:@FastandFurious
·
חשבתי שהבעיה שתצוץ יהיה הרמקול האחורי

אפשר לחשוב למקם אותו על סוג של מאריך של 80 ס"מ שיצא מקצה הקיר של הסלון ויגיע למידת הספה

אני חושב ששווה ניסיון

אצלי בחדר ההקרנה, עשיתי את זה שהכנסתי את המקרן FHD לפני יותר מ 6 שנים, התמונה היתה יותר גדולה ושמתי מסך יותר גדול ..... הפכתי את כוון ההקרנה והרבה בעיות נפתרו
...
·בוקר טוב ותודע על המחשבה "מחוץ לקופסה" (f)

כן, גם אני בעבר חשבתי על משהו דומה, כאשר רציתי לשלב בסטאפ
זוג רמקולים מוגבהים במישור העליון כמובן.

נראה לי שעניין הספה בעייתי משהו...
הקיר 2.2, הספה 3. אם אוזיז לקיר הקצר את הספה, זה יצמצם לי את המעבר לחדרים, כי בדיוק במעבר יש שולחן פינת אוכל, ואן לאן להוזיז אותו
כי מצד שני שלו אם אדחוף אותה קדימה יש לי דלת של מחסן הכביסה
ואז מטבח.

גם אם הוזזתי והסתדרתי, יש עוד כמה דברים,
הכניסה למרפסת מתבצעת רק מצד אחד של הוטרינה, כי מהצד השני לא ניתן לצאת למרפסת יש סורג שחוסם.

וגם יש לי עוד ספה של שתיי מתארחים, היא מתחלפת היא לא קבועה,
אוכל לשים אותה רק מצד המעבר כי מצד שני, כניסה למרפסת, מה שיצא
שהמעבר הקיים כרגע למרפסת, לא יהיה קיים ברגע שאבצע את השינויי,
ויש לי עוד ספה חדשה בצבע חרדל, לא יהיה לה מקום בסלון בסידור החדש,
ורק בגלל זה האשה תסרב לשינוי... בעייתי מאוד

תודה המשך יום נעים חברי יקירי
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 21/08/2018 7:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

big007 כתב:ויקטור תתחדש ותהנה...(~) (b)
...
·בוקר טוב (f)
תודה רבה בקרוב אצלך 😉

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7666

שליחה

הגולדן איר 5 ניראים טוב (אבל די ענקים) מסקרנת האיכות כי הם מקום 5 מסדרה של 7 . 1 נחשב הדגל שלהם וכתב אחד חשב להציע לו נישואין.

לגבי ההמלצה של אבי על svs ultra מדפיים, אני מצטרף להמלצה החמה.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”