אז מה עושים עם הבניה הזולה של Hifiman ?
- JDx
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
@legopart
·
שמע, יש סיבה שלמרות הבניה שנחשבת זולה, אנשים בוחרים לקנות הייפיימן.
ה4xx נשמעות ברמה אחרת מאוזניות אחרות שניסיתי של חברות אחרות שגם כפולות במחיר. וממה שלי לפחות יצא להתנסות, שירות הלקוחות שלהם הוא סבבה, ככה שאם יש בעיה הם עוזרים לתקן.
·
שמע, יש סיבה שלמרות הבניה שנחשבת זולה, אנשים בוחרים לקנות הייפיימן.
ה4xx נשמעות ברמה אחרת מאוזניות אחרות שניסיתי של חברות אחרות שגם כפולות במחיר. וממה שלי לפחות יצא להתנסות, שירות הלקוחות שלהם הוא סבבה, ככה שאם יש בעיה הם עוזרים לתקן.
- legopart
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4951
סתם נתקלתע בזה עכשיו
[imgbig]https://cdn.head-fi.org/a/10075884.jpg[/imgbig]
כמה שרציתי לקנות קשתות חלופיות ולנסות דברים חדשים (כבלים, פאדים, מגברים).
הבנתי שלכל ריפוד, קשת וכבל. יוצרים את הייחודיות שמייצגת את האזניות. גם במשקל, התחושה הכללית ואפילו בצליל
[imgbig]https://cdn.head-fi.org/a/10075884.jpg[/imgbig]
כמה שרציתי לקנות קשתות חלופיות ולנסות דברים חדשים (כבלים, פאדים, מגברים).
הבנתי שלכל ריפוד, קשת וכבל. יוצרים את הייחודיות שמייצגת את האזניות. גם במשקל, התחושה הכללית ואפילו בצליל
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
·אישית אני לא מבחין בשום דבר אלגנטי או יוקרתי בבנייה של ה HE4XX. נהפוך הוא, אני רואה שם בניה גסה ועיצוב מאוד תעשייתי. מראה וחזות זה לא הצד החזק שלהן. מה שמחפה על אותם חסרונות הוא מחיר מאוד נגיש, נוחות ואיכות צליל לא רעה ללא הסתייגות בנוסח "יחסית למחיר שלהן...". (יש לי הסתייגויות אחרות בנוגע לצליל שלהן אבל זה לא קשור למחיר).legopart כתב:על אף הדעה הרווחת על הבנייה הזולה של היפמן.
אני חייב לציין שלפי מה שאני רואה, הם משתמשמשים בחלקים, מאוד דקים ואלגנטיים שהופכים את המוצר למאוד יוקרטי ומקצועי.
הבעיה היא שאת המחיר צריכים לשלם הלקוחות. וממשי האחריות אצלם עוד לא למדו את הלקח כנראה......
אבל התרשמות חזותית זו חוויה מאוד אישית ואם לכולנו היה אותו טעם זה היה נורא.
- Roy.T
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1248
זו אוזניה שמבוססת על עיצוב מאוד מיושן של הייפיימן..
יש הבדל לא קטן בין העיצוב ההוא לזה של היום.
בכלל עם יציאת הדגמים החדשים שכוללים בין היתר גם Headband בעיצוב
חדש, כמו ה-Sundara, Ananda, Susvara וכ' ההבדל הוא עצום.
יש הבדל לא קטן בין העיצוב ההוא לזה של היום.
בכלל עם יציאת הדגמים החדשים שכוללים בין היתר גם Headband בעיצוב
חדש, כמו ה-Sundara, Ananda, Susvara וכ' ההבדל הוא עצום.
- Roy.T
-
- חבר ותיק

- legopart
-
- חבר מביא חבר

אני פרייר
קנית? כמה יצא?
יש לי סינון מובנה למילה hifi
והאשכול הזה עם המבנה הגרוע הוריד לי עוד יותר את החשק.
למרות שברוב המקרים אזניות ברובן לא בנויות הכי טוב שיש.
נראה לי שאשקיע אפילו יותר ואקנה אזניות של stax
המסקר z פשוט סוגד להן בכל מובן המילה (טען באיזה שלב שהוא שומע איתן את אלוהים)
קנית? כמה יצא?
יש לי סינון מובנה למילה hifi
והאשכול הזה עם המבנה הגרוע הוריד לי עוד יותר את החשק.
למרות שברוב המקרים אזניות ברובן לא בנויות הכי טוב שיש.
נראה לי שאשקיע אפילו יותר ואקנה אזניות של stax
- Roy.T
-
- חבר ותיק

350 ומשהו עם משלוח.
בוא נרגע.. לא טוען לרגע שהQC של הייפיימן היא מהטובות בתחום, אבל
הייפימן קיימים 15 שנה ועושים חייל בזמן הזה בתחום אוזניות הפלאנר, סבבה היה להם פיקשוש רציני עם הפגם הזה בייצור אבל לא צריך להפוך את זה לציד מכשפות. זה גם לא שהם התנערו מאחריות והם נותנים שירות מעל ומעבר בניסיון לתקן את האוול.
כמו שאתה רואה זה מודל חדש לגמרי, אין שום קשר לגרסה הבעייתית הקודמת.
רצועת הראש פה היא בכלל ממתכת.
בכל מקרה כל העולם ואשתו קפץ על הדיל הזה, אז חשבתי לשתף אתכם. מי שיכול להרשות לעצמו ו\או מחפש אוזניה ברמה מאוד גבוהה במחיר מצחיק כדאי לו למהר, הדילים של אדורמה הם מבצעי פלאש, רגע אחד הם פה ושנייה אחר כך כבר לא.
בוא נרגע.. לא טוען לרגע שהQC של הייפיימן היא מהטובות בתחום, אבל
הייפימן קיימים 15 שנה ועושים חייל בזמן הזה בתחום אוזניות הפלאנר, סבבה היה להם פיקשוש רציני עם הפגם הזה בייצור אבל לא צריך להפוך את זה לציד מכשפות. זה גם לא שהם התנערו מאחריות והם נותנים שירות מעל ומעבר בניסיון לתקן את האוול.
כמו שאתה רואה זה מודל חדש לגמרי, אין שום קשר לגרסה הבעייתית הקודמת.
רצועת הראש פה היא בכלל ממתכת.
בכל מקרה כל העולם ואשתו קפץ על הדיל הזה, אז חשבתי לשתף אתכם. מי שיכול להרשות לעצמו ו\או מחפש אוזניה ברמה מאוד גבוהה במחיר מצחיק כדאי לו למהר, הדילים של אדורמה הם מבצעי פלאש, רגע אחד הם פה ושנייה אחר כך כבר לא.
- legopart
-
- חבר מביא חבר

דרך איפה שלחת?
כמה עלה המשלוח?
שיקחו גם בחשבון מיסים. ד"א: שמתי לב שזה יוצא פחות מ 17% בימנו (מגיע לאיזה 200ש"ח)
אז אפשר את הסכום הסופי שיצא לך?
כמה עלה המשלוח?
שיקחו גם בחשבון מיסים. ד"א: שמתי לב שזה יוצא פחות מ 17% בימנו (מגיע לאיזה 200ש"ח)
אז אפשר את הסכום הסופי שיצא לך?
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אותו "מסקר" z review הוא פשוט בלתי נסבל לדעתי. גם כשאני מסכים לדעות שלו, הקליפים שלו מתלהמים, תזיתיים ונותנים הרגשה שהבן אדם נמצא על קראק. אני לא סובל את הבומבסטיות והקולניות אבל כנראה שיש לו קהל אוהד שמעדיף את הגישה הצרחנית במקום דיבור שקול בטון נעים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- legopart
-
- חבר מביא חבר

עכשיו אלו ה END GAME שלו...
עכשיו הוא טוען שזה ה End Game..FINALLY... שלו.
וזה בכלל שם את השקית שלהן על הראש ומנסה לנשום...
חבר סיפר לי שקנה מהם את AKG 701
אז עשיתי בדיקה קטנה, לדומיין שלהם קראו HEADPHONES.co.il
ככה הוא נראה בארכיון:
עשיתי חיפוש לכותרת האתר "אזניות אבי יפה"
וגיליתי שכן קיים עוד אתר כזה
הם מוכרים גם STAX במחיר לא מופקע ואפילו לא רע
רק בלי המגבר התואם
האמתי אף פעם לא התעניינתי באתר הזה
אבל אם אני זוכר נכון, הבעלים של האתר היה פה פעם בפורומים.
חבל שהיום הדומיין שלהם ירד מהמהות שלו.
[imgbig]
-
BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
@legopart
·שים לב לנושא השרשור, היפאמן, הבניה זולה וכדומה...בוא לא נדבר על Z
·שים לב לנושא השרשור, היפאמן, הבניה זולה וכדומה...בוא לא נדבר על Z
-
BUGY
-
- חבר מכור קשה

·תפסיק להרוס לאנשים את החיים...
מה אני אמור לקנות עעכשיו גם את זאת?
תחלס, היתי מעדיף לגוון, אולי איזו אוזניה סגורה ממש טובה.
- Roy.T
-
- חבר ותיק

אתה ברור שלא, מבחינת סאונד שני הדגמים אמורים להיות דומים מאוד.
האירוניה היא שלולא היה מדובר בחברה סינית, שעלויות החומרים והייצור שלה היו זולות משמעותית, כנראה שלא היינו עדים למחירים כאלו.
אז כן זה טרייד-אוף במובן מסויים. מצד אחד מדובר באוזניות שאיכות ה-QC שלהן הוא meh.. ומצד שני מבחינת ביצועים מקבלים תמורה אדירה למחיר, מאחת החברות הטובות בתחומן אם לא הטובה ביותר.
בוגי יש את ה-LCD2C הגרסה הסגורה שבמחיר די סביר , למרות שבפועל לרוב אוזניה סגורה תתקשה להתמודד מול אוזניה פתוחה, בטח שמדובר בגרסה זהה לזו הפתוחה. ככה שלא הייתי טורח אלא אם ישנו צורך ממשי באוזניה שדליפת הסאונד שלה מזערית, או שאתה מוכן לשבור את ה-piggy bank וללכת על אוזניה סגורה\חצי סגורה ברמת הרפרנס שתדע לתת להן פייט אמיתי.
האירוניה היא שלולא היה מדובר בחברה סינית, שעלויות החומרים והייצור שלה היו זולות משמעותית, כנראה שלא היינו עדים למחירים כאלו.
אז כן זה טרייד-אוף במובן מסויים. מצד אחד מדובר באוזניות שאיכות ה-QC שלהן הוא meh.. ומצד שני מבחינת ביצועים מקבלים תמורה אדירה למחיר, מאחת החברות הטובות בתחומן אם לא הטובה ביותר.
בוגי יש את ה-LCD2C הגרסה הסגורה שבמחיר די סביר , למרות שבפועל לרוב אוזניה סגורה תתקשה להתמודד מול אוזניה פתוחה, בטח שמדובר בגרסה זהה לזו הפתוחה. ככה שלא הייתי טורח אלא אם ישנו צורך ממשי באוזניה שדליפת הסאונד שלה מזערית, או שאתה מוכן לשבור את ה-piggy bank וללכת על אוזניה סגורה\חצי סגורה ברמת הרפרנס שתדע לתת להן פייט אמיתי.
-
BUGY
-
- חבר מכור קשה

·אני יותר בכייון של אוזניות לעבודה, לרחוב, לטיסה, למלון וכדומה...קצת מעיק לשבת שעות עם שני ספוגים בתוך האוזניים.Roy.T כתב:אתה ברור שלא, מבחינת סאונד שני הדגמים אמורים להיות דומים מאוד.
בוגי יש את ה-LCD2C הגרסה הסגורה שבמחיר די סביר , למרות שבפועל לרוב אוזניה סגורה תתקשה להתמודד מול אוזניה פתוחה, בטח שמדובר בגרסה זהה לזו הפתוחה. ככה שלא הייתי טורח אלא אם ישנו צורך ממשי באוזניה שדליפת הסאונד שלה מזערית, או שאתה מוכן לשבור את ה-piggy bank וללכת על אוזניה סגורה\חצי סגורה ברמת הרפרנס שתדע לתת להן פייט אמיתי....
תיקון קטן, זה QA ולא QC.
- Roy.T
-
- חבר ותיק

QA זה משהו משמעותי, פחות התייחסתי בתגובה שלי לפגם הייצור הזמני הזה, ויותר לבעיות QC נקודתיות יותר שיש להייפיימן יותר ביחס למתחרים באופן יחסי, כמו פדים לא אחידים, או שמתקלפים לאחר שימוש קל, ברגים שלא מוברגים כמו שצריך, Channel imbalance, כבלים דפוקים, ודברים בסגנון שהיו יכולים להתגלות בקלות בבדיקה קפדנית של המוצר לפני אריזתו.
למרות שהייפיימן לא היחידים עם בעיות, אודיזי כנראה מחזיקה בתואר הלא ממש מרשים של Driver failure באוזניות שלהם, אם כי לפחות הם נותנים אחריות מכובדת של 3 שנים לעומת שנה או שנתיים שהייפיימן נותנת.
למרות שהייפיימן לא היחידים עם בעיות, אודיזי כנראה מחזיקה בתואר הלא ממש מרשים של Driver failure באוזניות שלהם, אם כי לפחות הם נותנים אחריות מכובדת של 3 שנים לעומת שנה או שנתיים שהייפיימן נותנת.
- Roy.T
-
- חבר ותיק

מסכים איתך, גם לי יש בעיה עם IEM's.
מלבד שימוש ברחוב, ששם רק אוזניית IN EAR או קשת מאוד עדינות יראו נורמלי (אלא אם כן זה לא מעניין אותך)
הבעיה שכאמור אוזניות IN EAR לא נוחות, ואוזניות PORTABLE לא מתקרבות לביצועים של אוזניות פול-סייז
ברמות הגבוהות.
לטובת טיסה, מלון, עבודה, וכ' יש כמה אופציות טובות לאוזניות סגורות רציניות יותר, כמו למשל הסוני Z7MARK2
החדשות של סוני, שלמעשה נבנו מחדש וכנראה מהוות שידרוג מהותי מהדגם הקודם. נוחות מהשורה הראשונה,
קלות משקל, וקלות לדחיפה. יכולות להתאים לדרישות שלך.
http://www.accessoryjack.com/sony-mdr-z ... black.html
מלבד שימוש ברחוב, ששם רק אוזניית IN EAR או קשת מאוד עדינות יראו נורמלי (אלא אם כן זה לא מעניין אותך)
הבעיה שכאמור אוזניות IN EAR לא נוחות, ואוזניות PORTABLE לא מתקרבות לביצועים של אוזניות פול-סייז
ברמות הגבוהות.
לטובת טיסה, מלון, עבודה, וכ' יש כמה אופציות טובות לאוזניות סגורות רציניות יותר, כמו למשל הסוני Z7MARK2
החדשות של סוני, שלמעשה נבנו מחדש וכנראה מהוות שידרוג מהותי מהדגם הקודם. נוחות מהשורה הראשונה,
קלות משקל, וקלות לדחיפה. יכולות להתאים לדרישות שלך.
http://www.accessoryjack.com/sony-mdr-z ... black.html
-
BUGY
-
- חבר מכור קשה

הסוני בהכחלט בין הראשונות לעלות בבחירה אבל הבעיה פה היא עקרונית, אני לא רוצה להסתובב עם זוג יקר, מעל 200$, ברחוב, מטוס וכדומה. רוצה שקט נפשי. ואז אני בבעיה, קשה לחזור לשמוע משהו זול.
- Roy.T
-
- חבר ותיק

עיקרון זה לא כיף
אין לך סיכוי ב-200 דולר, לא אם אתה רוצה משהו שמתקרב לציוד שיש לך מבחינת
סאונד ונוחות.
אין לך סיכוי ב-200 דולר, לא אם אתה רוצה משהו שמתקרב לציוד שיש לך מבחינת
סאונד ונוחות.
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
הפורום הזה הורג אותנו.... כמה קרובות ה 560 ל פוקל קליר באיכות? אולי ניקח את ה560 לנסיעות עסקים כי לא בא לי ליסוע עם אוזניות של מעל 1K ...
-
BUGY
-
- חבר מכור קשה

·זה מה שרציתי לעשות במקור, אבל, כפי שהשרשור הזה מרמז, היפמאן פשוט לא בנויות לנסיעות, בטח שלא נסיעות עסקים.offerbk1 כתב:הפורום הזה הורג אותנו.... כמה קרובות ה 560 ל פוקל קליר באיכות? אולי ניקח את ה560 לנסיעות עסקים כי לא בא לי ליסוע עם אוזניות של מעל 1K ......