אזהרה למי שצופה בסלקום דרך Xiaomi MiBox - לא לעדכן גרסה!
חברים אשמח לעזרה
הורדתי את הקןבץ גרסא 1304 לגרסת אנדרואיד 6 וברגע שאני מגיע לתפריט ריקברי ובוחר את הכונן UDISK הוא נותן לי הודעת שגיאה
ואני לא מצליח לעשות שנמוך מגרסא 1901
איך הקובץ אמור להיות פרוס בדיסק און קי ?
תודה מראש
הורדתי את הקןבץ גרסא 1304 לגרסת אנדרואיד 6 וברגע שאני מגיע לתפריט ריקברי ובוחר את הכונן UDISK הוא נותן לי הודעת שגיאה
ואני לא מצליח לעשות שנמוך מגרסא 1901
איך הקובץ אמור להיות פרוס בדיסק און קי ?
תודה מראש
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
אין הרבה מה לעשית האיכות גרוע גם אצלי, זה גם תלוי לאיזה איכות אתה מצפה כי יש כאלה שיגידו שהאיכות היא מספיק טובה...
לדעתי האיכות טובה רק אצל מי שיש לו מסך 1080, ומי שצופה דרך מסך
4k אז שם האיכות לא מספקת בכלל, האפסיקייל ש-הסטרימר מבצע (מי שלא יודע אפסיקייל עושה ה-סטרימר לתמונה כאשר היא מוגדרת על 4k ואתה צופה בתוכן שהוא 1080 או 720) הוא גרוע בכול אופן אין הרבה מה לעשות,
מישהו יודע מה הסיבה שאצלי בסלון הנטפליקס הוא באנגלית ואצל הילדים בחדרים הוא בעיברית? אצל כולם הוא מוגדר בשיאומי ורק אצלי באנגלית
למה זה?
לדעתי האיכות טובה רק אצל מי שיש לו מסך 1080, ומי שצופה דרך מסך
4k אז שם האיכות לא מספקת בכלל, האפסיקייל ש-הסטרימר מבצע (מי שלא יודע אפסיקייל עושה ה-סטרימר לתמונה כאשר היא מוגדרת על 4k ואתה צופה בתוכן שהוא 1080 או 720) הוא גרוע בכול אופן אין הרבה מה לעשות,
מישהו יודע מה הסיבה שאצלי בסלון הנטפליקס הוא באנגלית ואצל הילדים בחדרים הוא בעיברית? אצל כולם הוא מוגדר בשיאומי ורק אצלי באנגלית
למה זה?
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 26/05/2018 10:34, נערך 3 פעמים בסך הכל.
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

·אפשר להפעיל vpn בלי להיות מודע לכך?hm32hm כתב:לגבי נטפליקס - תבדוק את החשבון בהגדרות . יכול להיות שאתה מפעיל VPN בסלון וזה מזוהה כחשבון אמריקאי אך מאיט את החיבור.
איכות סלקום טיוי אולטימטיבית מקבלים באפל טיוי...
כי ממש לא זכור לי שהפעלתי משהו..
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@gal-cohen
·בוקר טוב חבר יקר
זה בדיוק מה שעשיתי הגדרתי על 1080p 60hz
עכשיו רואים טוב יותר.
בעיקרון יש פה קצת בלאגן אעשה סדר,
עשיתי את הסלקום בשביל הילדים האשה וכו',
הדיל הוא כזה: שלושה סטרימרים בתשלום והרביעי "בחינם"
(אין מצב לשלם על שתיי סטרימרים ולקבל את ה שלישי בחינם, אז זרמתי)
לסלון לקחתי את ה"חינם"' סטרימר של שיאומי רק בשביל הנטפליקס, אז עכשיו יש לי סאונד dolby digital+ בנטפליקס אבל התמונה לא להיט, ועדיין הכל באנגלית בניגוד לחדרי השינה של הילדים וההורים ששם הנטפליקס בעיברית..
לא אהבתי את התמונה שלו ב4k בנטפליקס לשם זה בעצם הכנסתי אותו לsetup שלי, ואתה יודע מה? דווקא אהבתי את הרעיון (טלויזיה מהרשת)
מאחר שהעפתי את הממיר אולטרה hd מהסלון טרם התנתקתי מהשרותים של יאס,
לומרות כל זה, עדיין לא הגעתי לתמונה יפה בנטפליקס עם סאונד dolby digital+, למעשה לא הגעתי לאן שרציתי... קשה להיות פרפקציוניסט
בקיצור ולעניין, הלוואי שאלו יהיו הבעיות שלנו תמיד
·בוקר טוב חבר יקר
זה בדיוק מה שעשיתי הגדרתי על 1080p 60hz
עכשיו רואים טוב יותר.
בעיקרון יש פה קצת בלאגן אעשה סדר,
עשיתי את הסלקום בשביל הילדים האשה וכו',
הדיל הוא כזה: שלושה סטרימרים בתשלום והרביעי "בחינם"
(אין מצב לשלם על שתיי סטרימרים ולקבל את ה שלישי בחינם, אז זרמתי)
לסלון לקחתי את ה"חינם"' סטרימר של שיאומי רק בשביל הנטפליקס, אז עכשיו יש לי סאונד dolby digital+ בנטפליקס אבל התמונה לא להיט, ועדיין הכל באנגלית בניגוד לחדרי השינה של הילדים וההורים ששם הנטפליקס בעיברית..
לא אהבתי את התמונה שלו ב4k בנטפליקס לשם זה בעצם הכנסתי אותו לsetup שלי, ואתה יודע מה? דווקא אהבתי את הרעיון (טלויזיה מהרשת)
מאחר שהעפתי את הממיר אולטרה hd מהסלון טרם התנתקתי מהשרותים של יאס,
לומרות כל זה, עדיין לא הגעתי לתמונה יפה בנטפליקס עם סאונד dolby digital+, למעשה לא הגעתי לאן שרציתי... קשה להיות פרפקציוניסט
בקיצור ולעניין, הלוואי שאלו יהיו הבעיות שלנו תמיד
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
עכשיו מכשירים מתחילים לקבל עדכון לאנדרואיד 8, דרך OTA, האם מישהו כבר קיבל את העדכון?
והאם אתם מתכוונים לעדכן את המכשירים?
והאם אתם מתכוונים לעדכן את המכשירים?
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
האם היית צריך לבצע פעולות מיוחדות לאחר העדכון, או שהאפליקציה עבדה טוב מיד לאחר העדכון?
כל הגרסאות פה. לא להתקין אנדרואיד 7 או 8.
https://www.mediafire.com/folder/9k82rb ... /mdz-16-ab
צריך לשים על דיסק און קי שמפורמט ב FAT32. לחבר אותו לסטרימר, לנתק את הסטרימר מהחשמל ולנתק אותו תוך שלוחצים מטווח מאוד קצר על כפתור "אחורה" ו"אישור" (הכפתור האמצעי שבין כפתורי הכיוון). זה מוביל אותך לתפריט ריקאברי. שם את בוחרת בהתקנה מדיסק און קי בוחרת את הקובץ
https://www.mediafire.com/folder/9k82rb ... /mdz-16-ab
צריך לשים על דיסק און קי שמפורמט ב FAT32. לחבר אותו לסטרימר, לנתק את הסטרימר מהחשמל ולנתק אותו תוך שלוחצים מטווח מאוד קצר על כפתור "אחורה" ו"אישור" (הכפתור האמצעי שבין כפתורי הכיוון). זה מוביל אותך לתפריט ריקאברי. שם את בוחרת בהתקנה מדיסק און קי בוחרת את הקובץ