ביקורת על המכשירride כתב:אני רואה בדיוק את מה שאתה רואהאין לי הכרות עם הדגם הזה.
...
·http://mediaplayers.gr/zidoo-x20/

ביקורת על המכשירride כתב:אני רואה בדיוק את מה שאתה רואהאין לי הכרות עם הדגם הזה.
...

למה רכישה דרך אמזון מבטיחה שהמוצר לא יתקע במכס בגלל שהוא תומך ב 5 גיגה? מה ההבדל בין אמזון לכל חברת שילוח שעוברת בטוח במכס?istarmini כתב:·......
אתה עלול להתקע עם בעיות במכס בגלל תדרים כי הוא תומך ב 5 גיגה ולכן עדיף רכישה מאמזון....

·לא אבל היא מבטיחה, שבמידה ויתקע, הוא יוחזר לאמזון ותקבל את הכסף בחזרה.(אבל זה רק במידה ואמזון הוא המוכר ולא צד ג' שמוכר דרך אמזון)Cable_Guy כתב:למה רכישה דרך אמזון מבטיחה שהמוצר לא יתקע במכס בגלל שהוא תומך ב 5 גיגה?......
הזמנתי את ה X20 שגם הוא תומך בתדרים האלה והמוכר רשם לי שאם אני בוחר לשלוח דרך DHL/FEDEX יש מצב שהמוצר יתקע במכס...
·...

איך אתה מעלה תרגות ידני במידה והמערכת לא מוצאת ברשת ?ride כתב:התחושות שלי שונות לחלוטין.
המכשיר מנגן פשוט הכל ! לא היה לי סרט תלת או 4K שלא נוגן
אין שום בעיות עם כותרי בלוריי שמורכבים מהרבה מקטעים (כמו שהיה ב DUNE)
המכשיר מנגן את כל פורמטי הסאונד החדשים כולל ATMOS ו DTS-X
לגבי תפריטים, לא משתמש וממש לא מעניין אותי
ממשק פשוט ביותר. מדליק את המכשיר נכנס לאפליקציה של Home Theater שאוטומטית מייצרת לסרטים פוסטרים. לוחץ על הסרט ומנגן
אישית, לא צריך כלום יותר מהסטרימר, כל עוד הוא מנגן הכל !...

·ride כתב:התחושות שלי שונות לחלוטין.
המכשיר מנגן פשוט הכל ! לא היה לי סרט תלת או 4K שלא נוגן
אין שום בעיות עם כותרי בלוריי שמורכבים מהרבה מקטעים (כמו שהיה ב DUNE)
המכשיר מנגן את כל פורמטי הסאונד החדשים כולל ATMOS ו DTS-X
לגבי תפריטים, לא משתמש וממש לא מעניין אותי
ממשק פשוט ביותר. מדליק את המכשיר נכנס לאפליקציה של Home Theater שאוטומטית מייצרת לסרטים פוסטרים. לוחץ על הסרט ומנגן
אישית, לא צריך כלום יותר מהסטרימר, כל עוד הוא מנגן הכל !...

·bariko כתב:·......
לי התקבל הרושם של מכשיר בלתי אמין ובלתי יציב...
גם אני צריך מכשיר שיודע לנגן הכול, אך לצערי ZIDOO אינו עושה זאת.
מבחינתי, יש לו כמובן יתרון על הרבה סטרימרים אחרים, כדוגמת שילד, שבכלל לא מנגן בלוריי מלא עם תפריטים.
....

ride כתב:לוחץ על Menu ואז מופיע פס מעל הסרט עם כל מיני אפשרויות. אחת מהם זה תרגום. משם פשוט לוחץ על Add Subtitle ומצביע על קובץ ה SRT....

ואם פיספסתי לרגע את ההתחלה זה לא יעבוד?ride כתב:אתה אמור ללחוץ ברגע שהסרט מתחיל.......

·shay1 כתב:לא עובד .לא בהתחלה ולא באמצא ולא בסוף אין תגובה מלחצן למעט שהוא מואר .
לא יודע מה אתם נהנים לסבול ועוד ממליצים כאילו הגיע המוצר האוטימטיבי לעולם...

·(Y)ride כתב:·......
שי,
אני ממציא את הכל, כי אני מקבל תמלוגים על כל מכשיר שנמכר....