ziv_r כתב:התשתית של הוט ב- 65 ש"ח ל- 200/5, הינה רק עבור מנויים חדשים. יש דרך להתגבר על החסם הזה למנויים קיימים?
...
·אני התקשרתי באיום שאני אתנתק אם לא יחברו אותי ב65 שקלים לחודש.. אחרי כמה דקות קיבלתי שיחה מהנציג שהוא קיבל ״אישור״ לחבר איתי ב65 שקלים ל200 מגה.. בדיחה שככה מתייחסים ללקוחות ותיקים
היה לי טריפל בהוט עם 200 מגה. נמאס לי והתקשרתי להחליף את הטריפל למבצע של ה 65 ש"ח. הם לא היו מוכנים. הכי נמוך שקיבלתי היה 100 מגה ב 79 שקל. התקשרו אלי מספר פעמים מהשימור בכדי להציע לי הצעות נמוכות של הטריפל. אף אחד לא היה מוכן לשנות את הטריפל לאינטרנט בלבד.
אני משלם היום 100 ש"ח להוט על חיבור 100M וקו טלפון.
חשבתי להתחבר ל 200M במחיר מוזל אבל זה ידרוש ממני להחליף את ה hotbox ל hotbox2.
נראה לי מיותר כאשר בחודש הקרוב הבניין יחובר לפרטנר פייבר.
"נסבול" עוד חודש עם ה 100M
Internetforstuff כתב:@eldadf
אתה משתמש בראוטר פרטי ? (במקום לתת להוטבוקס לעשות את העבודה של ראוטר ...)
...
הייתי תקופה ללא ראוטר פרטי והצלחתי לקבל 200 מגה הורדה בחיבור קווי, הוטבוקס 1 שמתפקד כראוטר.
חזרתי לעבוד עם ראוטר פרטי כיוון שהוייפיי של ההוטבוקס חלש וההתמודדות שלו עם מספר צרכנים כבדים במקביל בעייתית - עם ראוטר פרטי הכל תקין.
sufgi כתב:אני משלם היום 100 ש"ח להוט על חיבור 100M וקו טלפון.
חשבתי להתחבר ל 200M במחיר מוזל אבל זה ידרוש ממני להחליף את ה hotbox ל hotbox2.
נראה לי מיותר כאשר בחודש הקרוב הבניין יחובר לפרטנר פייבר.
"נסבול" עוד חודש עם ה 100M
...
·
מתי התחלתם את התהליך בפרטנר?
היום בישרו לנו שההתקנה תארך תוך חצי שנה
חברים,
מעדכן כי במסגרת החשבונית החודשית שקיבלתי מהוט מצוין כי החל מ-1/4/2018 תסתיים הטבת השאלת ציוד האינטרנט ויתעדכן החיוב עבורו בדמי שכירות חודשים בסך 11.9 ש"ח לחודש. בתגובה לשאלותיי בצ'אט עם נציגי השירות נאמר לי כי "הוט התחילה לגבות על ציוד אינטרנט 11.9 ש"ח".
כלומר, המבצע של 65 ש"ח אינו באמת 65 ש"ח אלא בפועל 77 ש"ח (אינני יודע אם זה המצב ביתר המבצעים).
מציע לכם לבדוק אם גם אצלכם מופיעה "ההבהרה" הנ"ל בחשבונית.
elmo כתב:חברים,
מעדכן כי במסגרת החשבונית החודשית שקיבלתי מהוט מצוין כי החל מ-1/4/2018 תסתיים הטבת השאלת ציוד האינטרנט ויתעדכן החיוב עבורו בדמי שכירות חודשים בסך 11.9 ש"ח לחודש. בתגובה לשאלותיי בצ'אט עם נציגי השירות נאמר לי כי "הוט התחילה לגבות על ציוד אינטרנט 11.9 ש"ח".
כלומר, המבצע של 65 ש"ח אינו באמת 65 ש"ח אלא בפועל 77 ש"ח (אינני יודע אם זה המצב ביתר המבצעים).
מציע לכם לבדוק אם גם אצלכם מופיעה "ההבהרה" הנ"ל בחשבונית.
...
·אם הוט התחילו בשיטת המצליח אז תחזיר להם באותה שיטה תהפוך למודם כך לא תשלם על כך 11.90 הכי פשוט בעולם ....
ניסיתי עכשיו להוציא מצ'אט 200 ב65, לא צלח, הציעו רק ב99. כתבתי שאם הם לא נותנים ב65 אז אני מתנתק. הם העבירו את הבקשה לשימור הלקוחות.
את ה200 מגה אני לא באמת צריך, אבל את הupload הקצת מוגדל כן. אז אני מעדיף כבר את בזק עם 3 המגה שלהם בכ70 שקל אם בהוט הם לא ייתנו.