תמונות מפרויקט הגשמת החלום
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
Shahar75
תודה על התשובה המפורטת.
בנית חדר מדהים ביופיו ואין ספק שההחלטה שלך להשקיע יותר בהתאמת החדר לקולנוע ביתי מאשר בציוד עצמו מאוד נכונה בטח במקרה שלך שהחדר ממוקם במרתף.
לגבי ההכרח בעיצוב נקי, כולל הפשרות שיש בכדי לגרום לכך - זה כבר עניין של טעם.
לגבי המקרן - הקפיצה לא חייבת להיות ממקרן ב-8,000 ש"ח למקרן ב-40,000 ש"ח. יש מקרנים מצויינים שלא נופלים מהותית (אם בכלל) ממקרני 4K ב-40,000 ש"ח גם 13-18 אלף ש"ח שהיו נותנים לך תמונה טובה יותר וגם מאפשרים לך להינות מתכני 4K (בחדות שלא נופלת משמעותית אם בכלל ממקרני 4K ב-40,000 ש"ח).
לגבי המסך - אני כמוך צופה ביותר מ-80% בתכני 16:9 ויושב 3 מ' מממסך סינמסקופ 125".
1. ב-16:9 ה-99" שאני מקבל (ב-133" זה היה 106" ולא 100") מספיקים לי ואני מעריך שה-112" שהיית מקבל ב-140" סינמסקופ היו מספקים אותך בוודאות ולא הייתי מתבאס על ה-8 אינץ' שהפסדת.
2. בסינמסקופ אני לא חושב שהיתה לך בעיה בנושא הזזת הראש (אצלי אין בעיה כזאת) וחוויית הצפייה היתה משודרגת.
3. אם אתה לא רואה את הפסים השחורים אשריך.
בכל מקרה אם יצא לך להתרשם וזה העדפה שלך אז בכיף (משום מה היה לי הרושם שזה לא קח ושמחתי לראות שטעיתי). כמו שציינת כל אחד וההעדפה שלו.
מאחל לך המון שעות של הנאה ושוב המון תודה על השיתוף וההסברים המפורטים.
אני בטוח שהשיתוף שלך יועיל לחברים אחרים בתכנון חדר קולנוע, במיוחד במרתף.
תודה על התשובה המפורטת.
בנית חדר מדהים ביופיו ואין ספק שההחלטה שלך להשקיע יותר בהתאמת החדר לקולנוע ביתי מאשר בציוד עצמו מאוד נכונה בטח במקרה שלך שהחדר ממוקם במרתף.
לגבי ההכרח בעיצוב נקי, כולל הפשרות שיש בכדי לגרום לכך - זה כבר עניין של טעם.
לגבי המקרן - הקפיצה לא חייבת להיות ממקרן ב-8,000 ש"ח למקרן ב-40,000 ש"ח. יש מקרנים מצויינים שלא נופלים מהותית (אם בכלל) ממקרני 4K ב-40,000 ש"ח גם 13-18 אלף ש"ח שהיו נותנים לך תמונה טובה יותר וגם מאפשרים לך להינות מתכני 4K (בחדות שלא נופלת משמעותית אם בכלל ממקרני 4K ב-40,000 ש"ח).
לגבי המסך - אני כמוך צופה ביותר מ-80% בתכני 16:9 ויושב 3 מ' מממסך סינמסקופ 125".
1. ב-16:9 ה-99" שאני מקבל (ב-133" זה היה 106" ולא 100") מספיקים לי ואני מעריך שה-112" שהיית מקבל ב-140" סינמסקופ היו מספקים אותך בוודאות ולא הייתי מתבאס על ה-8 אינץ' שהפסדת.
2. בסינמסקופ אני לא חושב שהיתה לך בעיה בנושא הזזת הראש (אצלי אין בעיה כזאת) וחוויית הצפייה היתה משודרגת.
3. אם אתה לא רואה את הפסים השחורים אשריך.
בכל מקרה אם יצא לך להתרשם וזה העדפה שלך אז בכיף (משום מה היה לי הרושם שזה לא קח ושמחתי לראות שטעיתי). כמו שציינת כל אחד וההעדפה שלו.
מאחל לך המון שעות של הנאה ושוב המון תודה על השיתוף וההסברים המפורטים.
אני בטוח שהשיתוף שלך יועיל לחברים אחרים בתכנון חדר קולנוע, במיוחד במרתף.
-
Shahar75
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
כמו בכל דבר בעולם, תמיד תוכל להוסיף ולקבל יותר.
הייתי חייב לשים את הגבול בעלויות. זה עלה לי בדם ובבריאות, אבל הייתי חייב אחרת הייתי נסחף הרבה מעבר לגבולות התקציב והאישור של שרת האוצר.
כמו שאני מכיר את עצמי, זה היה עולה מעבר לאזור ה-20,000 ש"ח למקרן וזה הרבה מעבר לגבול.
המסך הוא באמת טעם אישי ומזל ששנינו קיימים בעולם. כך יש זכות קיום ליצרנים שונים
תמיד אפשר לשפר ואין ספק שזו נקודת ההתחלה. כשאסיים לשלם את הפרוייקט הנוכחי (בעוד הרבה מאוד זמן), אני מקווה שהמבחר והמצב הכלכלי יאפשרו לשדרג.
הייתי חייב לשים את הגבול בעלויות. זה עלה לי בדם ובבריאות, אבל הייתי חייב אחרת הייתי נסחף הרבה מעבר לגבולות התקציב והאישור של שרת האוצר.
כמו שאני מכיר את עצמי, זה היה עולה מעבר לאזור ה-20,000 ש"ח למקרן וזה הרבה מעבר לגבול.
המסך הוא באמת טעם אישי ומזל ששנינו קיימים בעולם. כך יש זכות קיום ליצרנים שונים
תמיד אפשר לשפר ואין ספק שזו נקודת ההתחלה. כשאסיים לשלם את הפרוייקט הנוכחי (בעוד הרבה מאוד זמן), אני מקווה שהמבחר והמצב הכלכלי יאפשרו לשדרג.
- Crossover-Shop
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 883
מניסיוני עם שחר ועם הקרדיט שהוא נתן לי אני חושב שהיה אפשר בקלות לשכנע אותו להוציא יותר
אבל התוצאה הנוכחית חדה מדוייקת וקונטרסטית מספיק
בוצעו הכנות לעתיד בנקודה רחוקה יותר אחורה בין הרמקולים סראונד אחורי עם צינור 50 שעובר שם עד לריכוז לטובת מקרן יותר רציני וגדול אם יבחר אחד כזה
אני - כמו שחר - מחכה שהלייזר \ LED יתפתחו קצת לרמה ביתית נוחה יותר שם אני מאמין שהביצועים באמת יצדיקו את הפרש המחיר
אבל התוצאה הנוכחית חדה מדוייקת וקונטרסטית מספיק
בוצעו הכנות לעתיד בנקודה רחוקה יותר אחורה בין הרמקולים סראונד אחורי עם צינור 50 שעובר שם עד לריכוז לטובת מקרן יותר רציני וגדול אם יבחר אחד כזה
אני - כמו שחר - מחכה שהלייזר \ LED יתפתחו קצת לרמה ביתית נוחה יותר שם אני מאמין שהביצועים באמת יצדיקו את הפרש המחיר
- GuyHoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 342
@Shahar75
·
תתחדש ותהנה, נראה נהדר.
·
תתחדש ותהנה, נראה נהדר.
- 1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
נראה מדהים. הלוואי עליי בעתיד 
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
Re: תודה לכולם (באמת כולם) ומספר התייחסויות שלי לנושאים שהועלו.
@Shahar75
·הגשמת חלום זה משהו שלא רואים כל יום ויש לזה ערך בפני עצמו. בתחום שלנו ובכל תחום אחר.
נהניתי לקרוא את כל מה שרשמת ולראות את התמונות. מאחל לך המון שעות הנאה עם החדר והציוד.
·הגשמת חלום זה משהו שלא רואים כל יום ויש לזה ערך בפני עצמו. בתחום שלנו ובכל תחום אחר.
נהניתי לקרוא את כל מה שרשמת ולראות את התמונות. מאחל לך המון שעות הנאה עם החדר והציוד.
Enjoy the Silence
- fLy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
יש לי חדשות בשבילך..אתה גם אודיופיל וגם ווידאופיל
תתחדש!
תתחדש!
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
תתחדש, כיף להגשים חלום כזה(Y)
מבחינת סאונד כתבת שיש לך קדמיים, סנטר, 6 תקרתיים וסאב.
מכוון שהרסיבר שלך תומך 4 לאטמוס, אני מניח שזוג מתוך ה 6 הם סראונד/סראונד בק?
אם כן, ממליץ לך בחום לא לשמוע סראונד מהתקרה.
יחד עם האטמוס ייווצר לך סלט של אפקטים .
תתקין זוג סראונד בצדדים, זו משימה די פשוטה אצלך.
מבחינת סאונד כתבת שיש לך קדמיים, סנטר, 6 תקרתיים וסאב.
מכוון שהרסיבר שלך תומך 4 לאטמוס, אני מניח שזוג מתוך ה 6 הם סראונד/סראונד בק?
אם כן, ממליץ לך בחום לא לשמוע סראונד מהתקרה.
יחד עם האטמוס ייווצר לך סלט של אפקטים .
תתקין זוג סראונד בצדדים, זו משימה די פשוטה אצלך.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
זה בדיוק מה שרציתי לכתוב אבל הקדמת אותיniko כתב:2 הסנטים שלי, לא משפצים חדר/תשתיות כל שנה.
להחליף ציוד לא בעיה.....
אחלה קולנוע...
חדר ממש יפה. תתחדש.
צריך גם לזכור שבחדר מטופל אקוסטית שכזה, כל ציוד ישמע בהרבה יותר טוב מאשר סתם בסלון של דירה. מחלת השדרגת נטועה בכולנו (אני קצת נטשתי בשנים האחרונות לטובת תחביב אחר) אז מי יודע אם לא יבוא לו להחליף כל אחד מהרכיבים(או אולי את כולם במכה) מתישהו?
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9466
- שם מלא: אורי
בדיוק מה שבאתי לרשום.. אולי אתה עדיין לא שרוט אבל הירידה שלך לפרטים והדעות המאד מבוססות שלך מראות שאתה רחוק מלהיות חובבן.fLy כתב:יש לי חדשות בשבילך..אתה גם אודיופיל וגם ווידאופיל![]()
תתחדש!...
מאחל לך הרבה הנאה מהדבר היפה הזה
- GMTK
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1973
ואו נראה ממש פצצה אחלה הגשמת חלום!@#!@#!@
אני קראתי בריפרופ מה רשמו לך פה כן מתאים לא מתאים הייתי עושה ככה וככה לא לכולם יש כסף אקסטרה ולהכנס לחובות וכו וכו בשביל דברים כאלה שהם על תקן מוטרות לא באמת שווה.
כל אחד רואה אחרת מה הוא מעדיף ומה הוא רוצה.
אני אישית חשוב לי סאונד ובאס מוגזם אז כן השקעתי על מה שאני באמת רוצה להרגיש.
רוב האנשים פה רוצים בתכלס לעזור ולא לגרום לך להרגיש רע ככה אני מאמין אבל נתת תקציב בא איש מקצוע ואמר לך מה עושים . זאת העבודה שלו!
אז מה שיש לי להגיד לך שזה נראה פצצה במיוחד לחדר התחלתי ! אתה מבסוט? אתה מרוצה? כל השאר לא רלוונטי.
תהנה תתחדש ותיראה מלא סרטים בהנאה המושלמת שלך כיף ליראות דברים כאלו
אני קראתי בריפרופ מה רשמו לך פה כן מתאים לא מתאים הייתי עושה ככה וככה לא לכולם יש כסף אקסטרה ולהכנס לחובות וכו וכו בשביל דברים כאלה שהם על תקן מוטרות לא באמת שווה.
כל אחד רואה אחרת מה הוא מעדיף ומה הוא רוצה.
אני אישית חשוב לי סאונד ובאס מוגזם אז כן השקעתי על מה שאני באמת רוצה להרגיש.
רוב האנשים פה רוצים בתכלס לעזור ולא לגרום לך להרגיש רע ככה אני מאמין אבל נתת תקציב בא איש מקצוע ואמר לך מה עושים . זאת העבודה שלו!
אז מה שיש לי להגיד לך שזה נראה פצצה במיוחד לחדר התחלתי ! אתה מבסוט? אתה מרוצה? כל השאר לא רלוונטי.
תהנה תתחדש ותיראה מלא סרטים בהנאה המושלמת שלך כיף ליראות דברים כאלו
- zork17
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
נראה אחלה חדר!
אני מסכים עם מה שנכתב לפני כן לגבי גודל המסך.
מקרן זה משהו שבהחלט משדרגים אחת לכמה שנים אבל מסך אין צורך וכדאי להשקיע בהתחלה.
החדר שלי קטן יותר: רוחב 4 מטר ואורך 6.2
הלכתי על מסך 1:2.4 עם אלכסון של "156. ב 16:9 זה קצת יותר מ "122.
אני יושב (שורה ראשונה מתוך 2 שורות) במרחק של 3.80 מהמסך. זה נותן IMERSSION מעולה!
המרחק בחדר (גם אצלך) מאפשר לשים את הרמקולים מאחורי המסך (כמו בקולנוע) - ולשים את הסנטר בגובה הנכון.
(אגב הרמקולים הקדמיים מימין ושמאל נראים גבוהים מדי)
אני מסכים עם מה שנכתב לפני כן לגבי גודל המסך.
מקרן זה משהו שבהחלט משדרגים אחת לכמה שנים אבל מסך אין צורך וכדאי להשקיע בהתחלה.
החדר שלי קטן יותר: רוחב 4 מטר ואורך 6.2
הלכתי על מסך 1:2.4 עם אלכסון של "156. ב 16:9 זה קצת יותר מ "122.
אני יושב (שורה ראשונה מתוך 2 שורות) במרחק של 3.80 מהמסך. זה נותן IMERSSION מעולה!
המרחק בחדר (גם אצלך) מאפשר לשים את הרמקולים מאחורי המסך (כמו בקולנוע) - ולשים את הסנטר בגובה הנכון.
(אגב הרמקולים הקדמיים מימין ושמאל נראים גבוהים מדי)