העדכון האחרון ל lg oled
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@msrl
·
תקרא את שאר התגובה שלי ותבין?
·
תקרא את שאר התגובה שלי ותבין?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
שוב פעם - אין שום בעיה לעדכן את הקובץ הבריטי זה אותו דבר וגם LG עולמית נתנה אישור שהוא מתאים לדגם שלנו - Y - לפי הפרסום של הדגמים שבהם הקובץ יכול להיות מותקן.מעופףנועז כתב:אני לא מבין מה הבעיה של ח.י להוריד את העדכון האנגלי , לעשות לו סיומת Y ולדחוף אותו לטלויזיות.......
בנוסף המעבד והלוח שיש בטלוויזיות בדגם Y יש גם בשאר הדגמים - לכן הקובץ אוניברסלי.
·Unplugged כתב:שוב פעם - אין שום בעיה לעדכן את הקובץ הבריטי זה אותו דבר וגם LG עולמית נתנה אישור שהוא מתאים לדגם שלנו - Y - לפי הפרסום של הדגמים שבהם הקובץ יכול להיות מותקן.......
בנוסף המעבד והלוח שיש בטלוויזיות בדגם Y יש גם בשאר הדגמים - לכן הקובץ אוניברסלי....
אז שווה לעדכן ? באמת יש שיפור בהחלקת תנועה ?כי זה הנושא שהכי מעניין אותי ולא ראיתי שזה מצוין בעדכון
[04.70.10]
1. To improve Store mode OLED afterimage issue in Europe
[04.70.30]
1. To improve Youtube VP9 HDR Contents SDR processing issue
2. To improve Smart Retune Deleted Reservations issue
3. To improve OLED Model Screen Saver occurrence issue
4. To improve issue of canceling favorite setting channel in European Standby Channel Update
[04.70.65]
1. Bug Fixes – Playing Dolby Vision contents over HDMI
כן יש שיפור בתמונה במיוחד בתנועה ....ולגבי הגרסה האחרונה - כוללת את כל תיקוני הבאגים של הגרסאות הקודמות - בגרסה האחרונה תוקן באג של העברת דולבי ויז'ן דרך כבל HDMI ...שחכו להוציא תיקון לבאג הזה אז הוציאו גרסה חדשה ...התיקון המשמעותי היה בגרסה קודמת.....shay_p כתב:·......
אז שווה לעדכן ? באמת יש שיפור בהחלקת תנועה ?כי זה הנושא שהכי מעניין אותי ולא ראיתי שזה מצוין בעדכון
[04.70.10]
1. To improve Store mode OLED afterimage issue in Europe
[04.70.30]
1. To improve Youtube VP9 HDR Contents SDR processing issue
2. To improve Smart Retune Deleted Reservations issue
3. To improve OLED Model Screen Saver occurrence issue
4. To improve issue of canceling favorite setting channel in European Standby Channel Update
[04.70.65]
1. Bug Fixes – Playing Dolby Vision contents over HDMI...
כמה התקינו אחרי ולא ניראה לי שהתקשרו לח.י או שכן?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
קיבלתי תשובה ש"העדכון שוחרר לפני שבועיים באירופה." (גם אם זה נכון בנוגע לעדכון האחרון, אני בטוח שהעדכונים הקודמים שוחררו הרבה לפני) "טרם קיבלנו עדכון מהיצרן לגבי ישראל"
·קיבלתי את אותה תשובה מהם,TheCoolest כתב:קיבלתי תשובה ש"העדכון שוחרר לפני שבועיים באירופה." (גם אם זה נכון בנוגע לעדכון האחרון, אני בטוח שהעדכונים הקודמים שוחררו הרבה לפני) "טרם קיבלנו עדכון מהיצרן לגבי ישראל"...
נאמר לי בנוסף שהעדכון שמגיע למזרח התיכון ולישראל הוא בין האחרונים בתור, האירופאיים הם הראשונים לקבל,
אני באופן אישי אחכה עוד קצת (לא בוער לי לעדכן), מקסימום תמיד אפשר לעדכן ידנית עם הקובץ.
זה התשובה שהתקבלה במייל לפנייה שפתחתי
:
"The message you have sent to [email protected];[email protected] was Quarantined.
Reason for the Quarantined was Spam module (rule id: 12)."
"The message you have sent to [email protected];[email protected] was Quarantined.
Reason for the Quarantined was Spam module (rule id: 12)."
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
··שוב נשמע כמו המצאה של נציג שאין לו את מי לשאול,fmiki כתב:·קיבלתי את אותה תשובה מהם,......
נאמר לי בנוסף שהעדכון שמגיע למזרח התיכון ולישראל הוא בין האחרונים בתור, האירופאיים הם הראשונים לקבל,
אני באופן אישי אחכה עוד קצת (לא בוער לי לעדכן), מקסימום תמיד אפשר לעדכן ידנית עם הקובץ....
אם זה נכון איך זה יכול להיות שהעדכון האחרון שהיה זה זה שהקפתי? והוא היה לפני קרוב לחצי שנה?
[img2=1337x836][imgur]zRqcu4W[/imgur][/img2]