Game of Thrones - עונה 8
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73284
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
·yossigab כתב:@ufffnick
@Ed3n
כבר מתוכננת סידרת ספין אוף אחד שתתאר את האירועים שקרו כ-10,000 שנה לפני הסיפור הנוכחי, בתקופה שבנו את החומה......
https://www.hometheater.co.il/vt301984.html
-
Huber
- חבר במועדון HT

·Nemesis כתב:אני לא נתקלתי בבעיה באיכות התמונה מלבד בדקות הראשונות כשצבא המתים התקרב וראו מעט את ה- Gradient במעבר בין הצבעים. לא מקרו בלוקים ולא כלום....
היכן צפית? קובץ מהרשת או שירות סטרימינג כלשהו/YES/HOT? ועל איזה מסך? כי כל העולם ואחותו נתקל בתופעה, מאוד מעניין איך אתה לא.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
מי שמתלונן על איכות וידאו גרועה, זה קשור ליס / הוט /סלקום רוב הסיכויים. מה אתם רוצים מהצלמים והבמאים? הם אחראים לאיכות השידור ?
זה היה חשוך, מה לעשות שככה היה בימי הביניים, לא היו מנורות וזרקורים. אכן חבל שלא עשו את הקרב בשעות היום, מה אפשר לומר. זה באמת היה עוזר.
צפיתי בקובץ 1080P ששוקל קרוב ל 5gb , היה איכותי מאוד אבל לא מושלם. היה קצת תופעות בלומינג ומיקרובלוקינג, לא משהו שמפריע רוב הזמן. ראיתי על מסך 65 אינץ ובגדול היה ממש כיף, לא מצאתי את עצמי מתאמץ בגלל סצינות חשוכות, נראה לי שהיתה הגזמה בתגובות.
לגבי הפרק עצמו, כולם ציפו באובססיה שיהרגו דמויות סופר חשובות ולא הרגו בסוף. זה גם טויסט באופן מסוים
. אבל הם הרי לא הבטיחו או רמזו שום דבר. אבל זה באמת כזה משנה? זה המדד של הסדרה, הם חייבים לתת את ליטרת הבשר השבועית ?
זה היה חשוך, מה לעשות שככה היה בימי הביניים, לא היו מנורות וזרקורים. אכן חבל שלא עשו את הקרב בשעות היום, מה אפשר לומר. זה באמת היה עוזר.
צפיתי בקובץ 1080P ששוקל קרוב ל 5gb , היה איכותי מאוד אבל לא מושלם. היה קצת תופעות בלומינג ומיקרובלוקינג, לא משהו שמפריע רוב הזמן. ראיתי על מסך 65 אינץ ובגדול היה ממש כיף, לא מצאתי את עצמי מתאמץ בגלל סצינות חשוכות, נראה לי שהיתה הגזמה בתגובות.
לגבי הפרק עצמו, כולם ציפו באובססיה שיהרגו דמויות סופר חשובות ולא הרגו בסוף. זה גם טויסט באופן מסוים
·Huber כתב:·......
היכן צפית? קובץ מהרשת או שירות סטרימינג כלשהו/YES/HOT? ועל איזה מסך? כי כל העולם ואחותו נתקל בתופעה, מאוד מעניין איך אתה לא....
קובץ HEVC בנפח 2 ג'יגה. LG OLED B6. קצת Banding בסצינות ההתחלתיות כמשסתכלים למרחק / שמיים, מעבר לזה הכל היה בסדר גמור וברור מאוד.
-
Huber
- חבר במועדון HT

יש רק 2 הפצות שעונות לתיאור שתיארת, בדקתי את שניהן ויש המון המון "הפרעות". שהיה לי זמן אצלם ואשתף פה (שנינו צופים באותה הטלוויזיה ד"א).
אני צפיתי בקובץ של ה- 5GB במקרן על מסך 100' .
סה"כ ראו וגם שמעו לא רע , זה לא 1080P אבל זה לא עד כדי כך גרוע ...
קצת התאכזבתי מהפרק .... 7 עונות ובסוף בשנייה אחת מלך הליה מת ?? נו ...
היה צריך להיות לפחות קרב אחד של ג'ון נגד אחד הגנרלים של המלך ...
ואח"כ אולי אריה היתה צריכה להיכנס ולהילחם במלך הלילה ...
ובכלל בקטע האחרון בדיוק כשהדרקון מסתכל על ג'ון סנואו .. יש כמה שניות שהדרקון ממש" מסתכל עליו"
ויכלו ליצור סצינה שהוא (ג'ון) עולה על הדרקון ה"מת"ואז הורג את מלך הלילה בעצמו עם האש הכחולה ..
זה כבר היה יותר הגיוני מהפתעה של 2 שניות ... שעשתה אריה .
ובכלל בקטע האחרון בדיוק כשהדרקון מסתכל על ג'ון סנואו .. יש כמה שניות שהדרקון ממש" מסתכל עליו"
ויכלו ליצור סצינה שהוא (ג'ון) עולה על הדרקון ה"מת"ואז הורג את מלך הלילה בעצמו עם האש הכחולה ..
זה כבר היה יותר הגיוני מהפתעה של 2 שניות ... שעשתה אריה .
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אבל זה בדיוק העניין, אי אפשר לרצות את כולם. אם היה נמתח יותר מדי למשל בסוף עם מלך הלילה אז היו אומרים שמושכים זמן והוליוודי מדי. כשזה פשוט ולעניין אז אומרים למה לא עשו יותר מסובך... אחרי שרדפו אחריו חצי פרק היא חיסלה אותו מהר וזה היה החלק היפה, שהוא היה כל כך בטוח בעצמו והיא חיסלה אותו בצורה פשוטה ומהירה.movieman כתב:אני צפיתי בקובץ של ה- 5GB במקרן על מסך 100' .
זה כבר היה יותר הגיוני מהפתעה של 2 שניות ... שעשתה אריה ....
ואיך בדיוק סנואו היה מצליח לעלות על הדרקון של מלך הלילה?
·Huber כתב:יש רק 2 הפצות שעונות לתיאור שתיארת, בדקתי את שניהן ויש המון המון "הפרעות". שהיה לי זמן אצלם ואשתף פה (שנינו צופים באותה הטלוויזיה ד"א)....
מוזר מאוד. אני גם אבדוק שוב בבית.
באיזה סטרימר אתה משתמש?
- Aviv943
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 610
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
איך בדיוק אריה הצליחה לקפוץ משום מקום כשיש מעגל של אלפי מהלכים מסביבה, כולל הגנרלים של מלך הלילה?mulder כתב:אבל זה בדיוק העניין, אי אפשר לרצות את כולם. אם היה נמתח יותר מדי למשל בסוף עם מלך הלילה אז היו אומרים שמושכים זמן והוליוודי מדי. כשזה פשוט ולעניין אז אומרים למה לא עשו יותר מסובך... אחרי שרדפו אחריו חצי פרק היא חיסלה אותו מהר וזה היה החלק היפה, שהוא היה כל כך בטוח בעצמו והיא חיסלה אותו בצורה פשוטה ומהירה.......
ואיך בדיוק סנואו היה מצליח לעלות על הדרקון של מלך הלילה?...
אין שום הגיון
-
Huber
- חבר במועדון HT

·Nemesis כתב:·......
מוזר מאוד. אני גם אבדוק שוב בבית.
באיזה סטרימר אתה משתמש?...
PC - תוכנת MPC-HC
·היא כבר השתמשה ביכולת הזאת בעבר... אם תחזור לסצנה הזאת תראה שבאחד השוטים מראים משב רוח ואת אחד הגנרלים של המתים מסיט את המבט הצידה כאילו הרגישה משהוAviv943 כתב:איך בדיוק אריה הצליחה לקפוץ משום מקום כשיש מעגל של אלפי מהלכים מסביבה, כולל הגנרלים של מלך הלילה?......
אין שום הגיון...
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
@guyezra
אני גם קראתי על זה והסתכלתי שוב על הקטע.
יכול להיות שזה מה שהם התכוונו להראות אבל זה ממש לא היה ברור. גם בגלל שהכל היה חשוך מידי, וגם בגלל שלא הראו את ההקשר - יכול להיות שזה נפל בעריכה בגלל אורך הפרק.
מבחינתי, אם אני צריך לקרוא מאחרים חדי עין שחקרו את הפרק ופירשו את סיבוב המבט הקטן הזה שזה אריה אז אפשר להגיד שזה פשוט לא היה.
לא היה שום build up לעניין, היא נעלמת בסצנה אחת ופתאום מופיעה באוויר מאחוריו. זה משהו שהיא למדה לעשות במשך תקופה ארוכה ואם היה רצון להראות שהיא משתמשת בזה וליצור התרגשות והבנה אצל הצופים, היה צריך להראות את זה יותר ברור מאשר תזוזת עין של איזה מהלך בחושך שלא רואים כלום...
אני גם קראתי על זה והסתכלתי שוב על הקטע.
יכול להיות שזה מה שהם התכוונו להראות אבל זה ממש לא היה ברור. גם בגלל שהכל היה חשוך מידי, וגם בגלל שלא הראו את ההקשר - יכול להיות שזה נפל בעריכה בגלל אורך הפרק.
מבחינתי, אם אני צריך לקרוא מאחרים חדי עין שחקרו את הפרק ופירשו את סיבוב המבט הקטן הזה שזה אריה אז אפשר להגיד שזה פשוט לא היה.
לא היה שום build up לעניין, היא נעלמת בסצנה אחת ופתאום מופיעה באוויר מאחוריו. זה משהו שהיא למדה לעשות במשך תקופה ארוכה ואם היה רצון להראות שהיא משתמשת בזה וליצור התרגשות והבנה אצל הצופים, היה צריך להראות את זה יותר ברור מאשר תזוזת עין של איזה מהלך בחושך שלא רואים כלום...
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
יותר מעניין מה יהיה עכשיו. לא ברור לי בכלל לאן הסיפור יתקדם עכשיו.
אגב, אני חוזר וצופה בכל הסדרה מההתחלה. הגעתי לעונה 6...
אגב, אני חוזר וצופה בכל הסדרה מההתחלה. הגעתי לעונה 6...
-
Huber
- חבר במועדון HT

מה הכוונה לאן? לעימות עם סרסיי. רק אני לא מבין איך יש להם סיכוי כשרב הצבא של חליסי הושמד (הדותראקי, ה"בלי ביצים", ורב אנשי הצפון). מה שנשאר לה זה קומץ לוחמים ו 2 דרקונים, לא בדיוק מבטיח.
·oferlaor כתב:יותר מעניין מה יהיה עכשיו. לא ברור לי בכלל לאן הסיפור יתקדם עכשיו.
אגב, אני חוזר וצופה בכל הסדרה מההתחלה. הגעתי לעונה 6......
גם אני התמכרתי ..
אתמול סיימתי לצפות (שוב) בכל העונות (שבועיים מפרכים של צפייה
ושוב פעם - צפיתי במקרן בפרק האחרון (S08E03) וראו לא רע ...