בוגבוגון תודה יא אחBUGY כתב:וויקטור ידיד...תתחדש![]()
שלב הסאב עבר בהצלחה. יותר מהר ממה שחשבתי...
·כאשר אתה בודק דברים טובים, אתה מגיע מהר להחלטה

בוגבוגון תודה יא אחBUGY כתב:וויקטור ידיד...תתחדש![]()
שלב הסאב עבר בהצלחה. יותר מהר ממה שחשבתי...
·BUGY כתב:·שרשור חדש זה רעיון טוב. בעיקרון, לדעתי עדיף אחד פתוח מאשר שני סגורים. מצד שני, תלוי מה אתה מחפש.......
לא קונים סאבים כאלה מאמזון. קודם כל, אתה צריך אותו ב230 וולט ולא 110. מה שאומר או SVS בעצמם או היבואן בארץ, פיוצ'ר. מכל הבדיקות שעשיתי, יעלה לך יותר זול לקנות בארץ מאשר להביא לבד. בכל זאת, אלה מפלצות, 55 קילו!!! כל סאב, SB16. המשלוח יקר למשקלים כאלה.
דבר שני, מיקום. יש לך מיקום לזה?...

·😄 רק SVSBUGY כתב:·f112.........

בסדרת ה ultra יש, pb16 (סב פתוח) PortedCUTNPASTE כתב:·......
תודה. יש לי כרגע מקום לשני רצפתיים. חשבתי אז הסאבים יתפסו את המקום שלהם. עד שארכוש מדפיים איכותיים, אני אניח את הרצפתיים על הסאבים. לפי הנתונים של ה SB13, הוא מתחיל מ 400Hz, כך שתיאורטית חסר לו רק מיד וטיוטר כדי להשלים ל FULL RANGE. שני סאבים ומעליהם מדפים מבודדים עבור המדפיים אמור לתת מענה טוב יותר משני רצפתיים (כרגע יש לי בוסטונים VR950). מה בדיוק השיקולים לגבי בחירה בין סאב סגור לפתוח? אני שם לב שהדגמים היוקרתיים של SVS (סדרת ה ULTRA) כולה סגורה....

·רב תודותIGAL4d כתב:תתחדש !...
·אולי בגלל שאתה לא שומע את הדפיקות...FastandFurious כתב:למזלי יש לי שכנים שאין כ דוגמתם......
אני שומע בווליום גבוהה ייחסית,
גם בשעות מאוחרות, ואף אחד לא מתלונן
ולא דופק בדלת......

תודה ליאור חברי היקרתלתל כתב:·אולי בגלל שאתה לא שומע את הדפיקות.........![]()
האיש שכל שרשור שלו מפוצץ את הרשת-הופתעתי לגמרי ולטובה.
שיהיה במזל ובהנאה גדולה
עכשיו יש סיבה טובה לתת קפיצה באחת מנסיעותיי לדרום
תתחדש!
ליאור...

·תודה רבהזמר כתב:תתחדש ותהנה נראה מעולה בטוח גם נשמע חלום...

·בהצלחה מכל הלב...CUTNPASTE כתב:טוב, רק מעדכן שאחרי קריאה רבה בפורום AVS החלטטי ללכת על שני סאבים SB-1000 אטומים 12 אינטש. שני אטומים מספקים ביצועים דומים כמו פתוח מבחינת עוצמות גבוהות בתדרים נמוכים מאד, בעיקר שהם ממוקמים בפינות קדמיות של החדר, ומצד שני אמורים תיאורטית להשמע טוב יתר במוסיקה מאשר סאב פתוח. עכשיו נותרה השאלה היכן לקנות. יחידה אחת עולה היום 500 פאונד בבריטניה לפי אמזון. אני אקפוץ לבקר בפיוצ'ר היום או מחר, אם אקבל מחיר אטרקטיבי לזוג, אני אקנה....

·חחח...מעבר חד מאוד מSB16 לSB1000.CUTNPASTE כתב:טוב, רק מעדכן שאחרי קריאה רבה בפורום AVS החלטטי ללכת על שני סאבים SB-1000 אטומים 12 אינטש. שני אטומים מספקים ביצועים דומים כמו פתוח מבחינת עוצמות גבוהות בתדרים נמוכים מאד, בעיקר שהם ממוקמים בפינות קדמיות של החדר, ומצד שני אמורים תיאורטית להשמע טוב יתר במוסיקה מאשר סאב פתוח. עכשיו נותרה השאלה היכן לקנות. יחידה אחת עולה היום 500 פאונד בבריטניה לפי אמזון. אני אקפוץ לבקר בפיוצ'ר היום או מחר, אם אקבל מחיר אטרקטיבי לזוג, אני אקנה....

·תודה רבה לך ידידי היקרmolvy כתב:ארבעה ימים אני לא פה וכבר שמע עמודים של ברכות
אז מוסיף את ברכתי הצנועה
עשית מהלך גדול עם סאב ענק
תתחדש ותהנה
אני מתחיל את מהמסע שלי לקראת ה PB16ULTRA ומעמיד למכירה את ה PB2000 שיש לי היום...

·גם לי היו בעיות עם ההנהלה, בהתחלה רכשתי pb 2000סנופקין34 כתב:תתחדש אח יקר!!!
אם הייתי יכול, הייתי הולך על סאב כזה, הבעיה שההנהלה מאוד רגישה לבומים, וזה הדבר שהכי מחרפן אותה 😭...