אין לי כח להעלות תמונה כרגע, אולי מחר, אבל בשביל קנה מידה, אני יכול לדחוף את כף היד שלי לרווח בין המסך לקיר. אין המון מרחב תמרון, אבל נראה לי שפעולות בסיסיות אפשריות, ולהעביר כבלים במרווח הזה גם אפשרי לחלוטין.tzahi כתב:רעיון מעולה, באמת קשה לעקוב אחרי כל כך הרבה שרשורים.
יש לי בקשה, חברים שהתקינו את המסך ישירות על הקיר במתלה הקבוע, יכולים בבקשה לעלות תמונות של המרווח בין גב הטלויזיה לקיר ?
בגלל שכבל החשמל קצר ולא נתיק אי אפשר להשחיל אותו בתעלה בקיר ולכן אני מתכנן נקודה מאחורי המסך כך שיכנס גם מגן ברקים אם זה אפשרי....
LG OLED B7/C7/E7/G7/W7 - שרשור בעלים ראשי
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
בשמחה.
רק לפרוטוקול, אפילו שהחלקת התמונה מפריעה, גם אם זאת היתה מגבלה קבועה במסך שלא תפתר, המסך הזה עדיין לא פחות ממדהים באיכות התמונה שלו.
רק לפרוטוקול, אפילו שהחלקת התמונה מפריעה, גם אם זאת היתה מגבלה קבועה במסך שלא תפתר, המסך הזה עדיין לא פחות ממדהים באיכות התמונה שלו.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
shayze - כל מילה בסלע. 3+4 לא פחות מהזוי, ולצערי הפתרון של yfital לא עובד לי.
מישהו יודע איך לתכנת את השלט כמו שלט אוניברסלי קלאסי ע"י הצבעה למכשיר שיילמד לשלוט בו? אני מחבר רמקולים עם מעין רסיבר לחיבור האופטי, ואי אפשר להוסיף ככה Device, אז אני לא יכול לשלוט בו בדרך ה"מומלצת".
מישהו יודע איך לתכנת את השלט כמו שלט אוניברסלי קלאסי ע"י הצבעה למכשיר שיילמד לשלוט בו? אני מחבר רמקולים עם מעין רסיבר לחיבור האופטי, ואי אפשר להוסיף ככה Device, אז אני לא יכול לשלוט בו בדרך ה"מומלצת".
65B7 נפתחה היום. רואים את הפסים האנכיים והאופקיים (אמנם האופקיים פחות בהירים מאיך שהם מוצגים במצלמה של הטלפון).
הגעתי לחבר שגם קנה את אותו הדגם בדיוק, שם זה היה פחות נורא.
מה אומרים? לתת לה לעבוד או שזה בעייתי ולא יסתדר?
הגעתי לחבר שגם קנה את אותו הדגם בדיוק, שם זה היה פחות נורא.
מה אומרים? לתת לה לעבוד או שזה בעייתי ולא יסתדר?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Apagoini
תן לה 10-20 שעות עבודה (לא ברצף) ותראה אם יהיה שיפור.
תן לה 10-20 שעות עבודה (לא ברצף) ותראה אם יהיה שיפור.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Apagoini
·
כי אחרי כל 4 שעות (לפחות) של עבודה, כשאתה מכבה את המסך, הטלוויזיה מבצעת את פעולת הפיצוי שלה על הפיקסלים.
אפשר בעיקרון להפעיל אותה גם ידנית מהתפריט (הפעולה הקטנה), אבל עדיף לתת למסך לעשות את זה אוטומטית ובתנאים שלו.
הפיצוי הזה בעצם הוא זה שמשפר את עניין האחידות עם הזמן.
·
כי אחרי כל 4 שעות (לפחות) של עבודה, כשאתה מכבה את המסך, הטלוויזיה מבצעת את פעולת הפיצוי שלה על הפיקסלים.
אפשר בעיקרון להפעיל אותה גם ידנית מהתפריט (הפעולה הקטנה), אבל עדיף לתת למסך לעשות את זה אוטומטית ובתנאים שלו.
הפיצוי הזה בעצם הוא זה שמשפר את עניין האחידות עם הזמן.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא ברצף מפני שמנגנון שטיפת ופיצוי של הפאנל פועל כשהמסך כבוי ולאחר שהוא עבד כמה שעות (לדעתי על כל 8 שעות פעולה מצטברת המסך מפעיל את המנגנון כאשר מכבים אותו. זה עובד "מאחורי הקלעים" וזה לא משהו שהמשתמש רואה).
עריכה, ארתור הקדים אותו בכמה שניות.
עריכה, ארתור הקדים אותו בכמה שניות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Apagoini
·
עוד נקודה למחשבה היא שאפילו אם תחליף טלוויזיה יש סיכוי לקבל מסך עם אחידות פחות טובה, ומה תעשה אז?
אני חושב שכל עוד זה לא מפריע בצפייה רגילה, גם בסצינות מאד כהות, אין מה להתרגש יותר מדי מהעניין הזה.
·
עוד נקודה למחשבה היא שאפילו אם תחליף טלוויזיה יש סיכוי לקבל מסך עם אחידות פחות טובה, ומה תעשה אז?
אני חושב שכל עוד זה לא מפריע בצפייה רגילה, גם בסצינות מאד כהות, אין מה להתרגש יותר מדי מהעניין הזה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1581 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
מאיזה מודל יש את מנגנון הפיצוי הזה ? האם קיים גם בדגמים ישנים ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני חושב שזה קיים בכולם, אבל בדגמי 2017 המנגנון שופר, ובינתיים נראה שהמסכים האלה הרבה פחות רגישים לצריבות\צבירות.
בנוסף בתוך אפליקציות יש גם שומר מסך שנדלק אחרי שתי דקות, שזה שימושי ונחמד.
בנוסף בתוך אפליקציות יש גם שומר מסך שנדלק אחרי שתי דקות, שזה שימושי ונחמד.
-
Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
·אפשר להוסיף משהו מעניין, לראשונה הסבירו לי מה הסיבה לבעיות יוניפורמיטי באולד ומה מנגנון הפיצוי בעצם עושה.jacko-il כתב:לא ברצף מפני שמנגנון שטיפת ופיצוי של הפאנל פועל כשהמסך כבוי ולאחר שהוא עבד כמה שעות (לדעתי על כל 8 שעות פעולה מצטברת המסך מפעיל את המנגנון כאשר מכבים אותו. זה עובד "מאחורי הקלעים" וזה לא משהו שהמשתמש רואה).
עריכה, ארתור הקדים אותו בכמה שניות....
הרי באולד כל פיקסל מואר באופן עצמאי, משמע כדי לקבל תאורה גבוהה הוא צריך הרבה מתח ולתאורה נמוכה (5% אפור לדוגמא) הוא צריך מעט מאוד וולטז'ים.
יש פיקסלים שלא מחוברים כמו שצריך בגלל בעיות יצור ולכן לא מקבלים את הוולטאז' הנכון, לכן רואים תופעות כמו וינייטינג בו הקצוות כהים מהמרכז, וינייטינג הפוך וכו, פשוט באזור הספציפי הזה הפיקסלים לא יודעים שהם צריכים להיות כהים יותר כי הם מקבלים יותר מידי מתח.
מה עושה מנגנון הפיצוי? שוטף את כל הפיקסלים במתח שווה במטרה לאזנם.
אנסה את זה. תודהyfital כתב:@shayze
·
תכנס לסלקום, תלחץ על מספר בשלט ארוך עד שיכתוב לך שהוסף לקיצורי דרך
תכבה את הטלוויזיה ובמקום להדליק עם Power צלחתי ארוך על המספר....
The story of stuff
The story of stuff