רסיבר ק"ב כ-לב המערכת. עזרה.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621

שליחה

@ran_carney
·בכל מקרה מתנצל אם פגעתי או משהו
לא הכוונה 🌹

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

FastandFurious כתב:@istarmini
·לשוק לשוק יואב בשביל לקנות דובדבנים,
תגיע לשוק רחובות אדאג לך לדובדבנים הכי המתוקים :wink:
אפילו שאני מתעסק בתבלינים :lol:
...
·
אני קונה במכולת השכונתית ,שמביא ישר מהצפון. איכות חסרת פשרות והמחיר בהתאמה אבל לא ממש מענין אותי ,קונה ונהנה.

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621

שליחה

@istarmini
·לבוא אליך או תשלח לכאן 😎😃😃😃😋

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

ADICT כתב:@istarmini
·לבוא אליך או תשלח לכאן 😎😃😃😃😋
...
·

לשלוח ??? מה לשלוח שלומי ? שקיות ריקות ? חחחחח

FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5191

שליחה

@istarmini
·בטוח שאתה קונה נכון ונהנה,
פשוט התפיסה שלי שאני שומע "מכולת"
היא כנראה שונה מהמכולת "השכונתית"
אשר מביאה דובדבנים ישר מהצפון

תהנה יואב לבריאות (f)
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

נערך
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

JizzMo כתב:מ ANTHEM אתה לא תקבל כלום מעבר למינימום הנדרש מרסיבר. מיתוג HDMI 2.0 ואיכת סאונד טובה, ללא שום מצבי סראונד מלבד המצבים התקניים והיבשים של דולבי ו DTS. יש לו אמנם אינטרנט אבל מאד בסיסי. לניגון מדיה אתה חייב אפלקציה של DTS שנקראת PLAYFI שלא ברור אילו פורמטים היא יכולה לתמוך (באתר של אנטם אין אזכור ל FLAC או APE ובוודאות שאין תמיכה ב DSD כי שאלתי את המוכר בגרמניה). לגבי אינטרנט, יש רק SPOTIFY ללא אפילו רדיו אינטרנט וגם לא AM .

אין כלל מה להשוות למה שאתה מקבל מרסיבר מיינסטרים של ימהה. ראה באתר המוצר לגבי מה זה כיול 3D (לדוגמה אודיסי עד היום לא מבצעים כיול אופטימאלי עבור אטמוס = OBJECT BASED). באתר של DIRAC רשום שיש כבר תמיכה בעדכון תוכנה, ל ARC אין כזאת. לאנטם גם אין כניסת PHONO והוא לא מסוגל להמיר וידאו אנלוגי ל HDMI. אפילו מצב ALL CHANELS STERO לא קיים בו (הם מתעכשים שתשמע מוסיקה או בסטריאו או במצב MUSIC של DTS או דולבי).

לא ההיתי רוכש אותו גם ב 2000 שח, אולי בתור רסיבר משני בעיקר למוסיקה הוא יכול להיות יעיל... לך על ה 3070 ולא תתאכזב..
...
·

אגב האנטם mrx 720 הוא hdmi 2.0a...

https://www.anthemav.com/products-curre ... e=overview
תודה (f)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

FastandFurious כתב:
...
...
·

אגב האנטם mrx 720 הוא hdmi 2.0a...

https://www.anthemav.com/products-curre ... e=overview
תודה (f)
...
·

הבעיה ויקטור זה הזויות הזויות, שיש בימאה ואין באנתם ובעצם בשום רסיבר אחר , תזכור זויות ויקטור זויות.

יאללה הולך להרביץ כמה דובדבנים חחחחח

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068

שליחה

istarmini כתב:
...
...
·

הבעיה ויקטור זה הזויות הזויות, שיש בימאה ואין באנתם ובעצם בשום רסיבר אחר , תזכור זויות ויקטור זויות.

יאללה הולך להרביץ כמה דובדבנים חחחחח
...
·
:lol::lol::lol:

תגיד, מכיילים את זה עם מחוגה ??!

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

נראה לי שאתה כבר אחרי הדובדבנים לא לפני :lol:

תכלס JizzMo אוהב אתזה במערכת הכיול, וזה בסדר גמור

עדיין אני מדילמה לגבי החלטה 3070 או אנטם, מקווה שמחר אביא אלי
לבדיקה את הימאה 3060, בשביל לקבל מושג על 3070 שבדרך, נכייל נבדוק כמה ימים עם תכנים שאני מכיר טוב, ונבדוק הכצעקתה...

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869

שליחה

אגב יואב נושא הזוויות אינן חלק מהכיול הסטנדרטי שצריך לבצע בימהה אלא הן דווקא נוגעות לכיול מצבי הסראונד המיוחדים שהחברה מציעה, כגון בית האופרה בוינה, או שטות דומה.

יש לזה חשיבות בבדיקת החזרים מהקירות למטרת סימולציה של מקומות כאלה.
מי שלא מעניין אותו לדמות אולם קונצרטים כזה או אחר, לא יעשה בזה כלל שימוש.

באופן מפתיע הרום קורקשן של ימהה היה הכי אפקטיבי אצלי בחלל ביחס ל MCAA או אודיסי או ARC.

אני לא אתייחס לDIRAC כי זה מורכב יותר.

אפקטיביות של רום קורשן זה משהו שקשה מאוד לחזות מראש ולכן יש חשיבות הכרחית לבחון את הרום קורקשן בחלל שלך.
אין שום משמעות להקשיב לרום קורקשן בחלל אחר. אפס משמעות.

רן

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 179

שליחה

הנה משהו שהולך להרגיז כמה מכם. זוכרים פעם נגן CD אודיופילי שעלה הון (לא זוכר של איזו חברה), שבסוף התברר שהוא מבוסס על טרנספורט שהוא CDROM של LITEON שעולה 10 דולר? אז אותו הסיפור עם TRINOV שמגיע מאותה חברת אם שמייצרת את ANTHEM. ה TRINOV מבוסס על לוח אם MSI ומעבד אינטל עם כרטיס קול ASIO רב ערוצי של TERRATEC (שגם היא נרכשה עי אותה חברת אם) ותוכנ כיול ברמה של ARC. הם פשוט שילבו את המחשב בתוך הפרוססור והרחיבו אותו לעד 32 ערוצים. מלבד זה אין בפרוססור הזה כלום. פשוט עבודה בעניים.

ראו תמונה כאן:

http://www.trinnov.com/products/home-th ... lang=en_us

צריך להיות אידיוט גמור בשביל להשגיע 50 אלף דולר על דבר כזה. נכון יש שם גם PRE איכותי, אבל אם משקללים את עלות רכיבי ה PRE ומחשב ה PC סוג ז' שדחו שם, הפרוסור לא שווה עשירית מהסכום שלו. הכי הזוי שהם רושמים עליו בגאווה ETHERNET ו REMOTE כאילו שלמת 50 אלף דולר על מחשב PC, אז קבלו בונות חיבור לרשת ואפילו שלט רחוק...

http://www.trinnov.com/products/home-th ... lang=en_us

לא יאומן שאנשים רוכשים את זה. ומה יקרה אחרי 10 שנים שהקבלים בלוח האם יתנפחו? זו אחת הסיבות שספתי פס על חברת אנטם. אני מעדיף לקבל תמורה מלאה מרסיבר, ואת זה ימהה מספקים ואף הרבה יותר. ואני לאחושב שמצאבי סראונד של ימהה הם דבר ילדותי. אני בהחלט מרגיש הבדלים בפסי קול לסרטים שונים אם אני משנה בין מצבים. הרי טיפול אקוסטי בחדר ידוע כפקטור חשוב באיכות הסאונד, אז אין סיבה שזה לאיהיה כך אם הטיפול הוא רק אלקטרוני, בדיוק כמו הפעלת RC. וזאת לא בושה לצפות במלחמת הכוכבים במצב Sci-Fi (שעובד גם אם פס הקול הוא 7.1) או להאזין למוסיקה קלאסית במצב Hall in Munich.

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7446

שליחה

אני זוכר בעידן הלייזר דיסק וראשית ה DVD (הייתי בן 15-16 כשרכשתי את הלייזר דיסק הראשון ו ימאהה 2090) אך התלהבתי ממצבי ה CINEMA:DSP ששוכללו מעט עם השנים שעברו עד שנת 2000.
ימאהה פיתחה והשקיעה יותר מ 60% מתכנון כל המכשיר - רק שם.
אך אהבתי את Spectacle Cinema שנתן אמביאנס מורחב יותר או Action שנתן תחושה דינאמית יותר, עם הזמן ותוך ניסיון מצאתי את עצמי חוזר ל standard או Enhanced שם הרגשתי מינימום "צבע" והתערבות ווירטואלית שרק קלקלה את תחושת ההפרדה בין הערוצים והדגישה זליגה ותחושת כאוס יותר מסדר,
עם הזמן שעבר הבנתי כמה זה מגוחך ומיותר...
בכל אופן שמח שאתה כה נהנה ממוזיקה קלאסית עם אקו.
מה שמוכיח שכל אחד עם מה שהוא אוהב, מעדיף, רגיל ומתחבר.
הכי חשוב שאתה נהנה ותמשיך להנות מ ימאהה.

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

החסרוןבמצבי ה DSP הוא השימוש שלא לורך בערוץ סנטר עבור מוסיקה. בימהה ניתן לבטל את הסנטר בהגדרות של כל DSP כדי שהפרדת הערוצים הקדמית לא תפגע. למשל במצב ALL CHANNEL STEREO ניתן לבטל את הסנטר ואז אין פגיעה בהפרדת הערוצים כמו ברסיברים אחרים.

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7446

שליחה

JizzMo כתב:החסרוןבמצבי ה DSP הוא השימוש שלא לורך בערוץ סנטר עבור מוסיקה. בימהה ניתן לבטל את הסנטר בהגדרות של כל DSP כדי שהפרדת הערוצים הקדמית לא תפגע. למשל במצב ALL CHANNEL STEREO ניתן לבטל את הסנטר ואז אין פגיעה בהפרדת הערוצים כמו ברסיברים אחרים.
...
·מניסיון עם מצבי ה-DSP האילו גם ב-3040 שהיה לי לבדיקה לפני כשנה ו-3/4 - מצבי ה-DSP האילו "צובעים" את ה"מקור" ומרחיקים את התוצאה הרבה יותר מתוצאה "נכונה" עבורי לפחות.
עם סנטר בלי סנטר, לא ממש מציל שמע צבוע ומלאכותי.
All CH stereo זה אחלה למסיבות או אווירה מוזיקה בכל הבית, רחוק שנות אור מדו-ערוצי (אך אם כך אתה אוהב לשמוע דו ערוצי-בכיף).

אבל שוב אני לא מעביר ביקורת חלילה - כל אחד והאוזן והעדיפות שלו.
ובסה"כ מפרגן על היצירתיות והשימוש במצבי סראוונד מלאכותיים.
שבוע טוב.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686

שליחה

אין בכלל ספק, האנטום 720. יתן לך בדיוק את מה שאתה מחפש. פשוט תקנה כבר :wink:

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@BUGY
·אין ספק, דברתי כבר עם היבואן הנחמד מאוד
מחר תתבצע העסקה על האנטם mrx720..
תודה בוג בוג (f)

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

@FastandFurious
·

מקווה שאתה גם לוקח בחשבון שמבחינת תמיכה בפורטי וידאו ב PASSTHROUGH הוא לא עדכני כי זה דגם 2016. DOLBY VISION לא יעבור דרכו... כבר יצא לך להתנסות עם ה 3060? אם לא, מציע שקודם תנסה לפני ההחלטה הסופית..

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

JizzMo כתב:@FastandFurious
·

מקווה שאתה גם לוקח בחשבון שמבחינת תמיכה בפורטי וידאו ב PASSTHROUGH הוא לא עדכני כי זה דגם 2016. DOLBY VISION לא יעבור דרכו... כבר יצא לך להתנסות עם ה 3060? אם לא, מציע שקודם תנסה לפני ההחלטה הסופית..
...
·

שוב אתה טועה ומטעה, בדיוק כמו לגבי התמיכה של ARC ב O.B

הרסיבר מסוגל טכנולוגית לקבל עדכון קושחה לדולבי ויזן, כרגע החברה עובדת על הענין
[left]Good afternoon Yoav,

We are looking into Dolby Vision. Currently it looks like we will likely be able to implement it but I can’t say 100% yet. More testing needs to be done and will likely be available later through a firmware update but again we are still testing before saying 100% either way or when.[/left]

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@JizzMo
·לפני חצי שנה רכשתי מסך סמסונג, הוא לא תומך דולבי ויזון
וגם לא HLG, בתכלס רכשתי אותו כ זמני, איכשהו הייתי תקוע
עם מסך פלזמה 720, שעבר מהחדר שינה כי הפלזמה 1080
שהיית בסלון שווקה חיים, הייתי חייב לשדר גם בגלל גודל וגם בגלל
איכות התמונה, אז שדרגתי לסמסונג חפשתי 1080 בלבד איכותי, בגלל שעדיין לא היו תכנים... לא היה דבר כזה רק 1080P.
היה 4K/1080P HDR 10 BIT, אז זרמתי, היום אנו מבין שהמסך הוא לא זמני
כי באמת אין תכנים, ועל כן אין לי למה לחכות לרסיברים החדשים, סתם יותר
יקר וגם צריך לחכות להם, ובשביל מה כל זה? המסך לא תומך בזה
עוד שלוש שנים שיהיו תכנים כבר אשדרג רסיבר כמו שאתה אומר עד 2019..
ובטוח גם מסך...

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”