זיר"ה נגד הרחבות קודי
@Shed אין התנגשות בין הדברים: אם היה גוף עם תכנים מסוגים שונים וממקורות שונים, היה יכול לאפשר מספר ערוצים לקנייה:
- Flat Rate
- קניית volume צפייה חודשי
- קניית חבילות (X סרטים, Y סדרות, Z שירים)
- קנייה פרטנית של תכנים מסויימים (סרט, סדרה, אלבום)
בחזרה לעניין השרשור: האם נפגעו גם כותבי סקינים ישראליים? אילו סקינים בעברית עדיין חיים\מתוחזקים?
- Flat Rate
- קניית volume צפייה חודשי
- קניית חבילות (X סרטים, Y סדרות, Z שירים)
- קנייה פרטנית של תכנים מסויימים (סרט, סדרה, אלבום)
בחזרה לעניין השרשור: האם נפגעו גם כותבי סקינים ישראליים? אילו סקינים בעברית עדיין חיים\מתוחזקים?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אי אפשר לפגוע בכותבי סקינים, אם הם מפיצים את הסקין כנדרש.
הסקין שלי נמצא במאגר הרישמי של קודי:
( https://kodi.tv/addon/skins/phenomenal )
וכתוב לפי כל התנאי רישוי וחוקי מבחינת כל אסקפט כזה או אחר.
אגב,
מה שגרם לבלאגן בתביעה זה פחות המפיצי בילדים,
שאולי יש סיכוי כלשהו שהיו אפילו מנצחים בתביעה (אבל העלות המשפטית כל כך גבוהה, שעדיף להיכנע לפשרה שהם נכנעו, מאמין ש 99.9 מאיתנו היו עושים זאת ולא נכנסים ראש בראש בנושא הזה)
הבלאגן האמיתי נוצר עקב מכירת מכשירים של חלק מהנתבעים, שכללו בתוכם הרחבות מוכנות שמפירות זכויות יוצרים.
הסקין שלי נמצא במאגר הרישמי של קודי:
( https://kodi.tv/addon/skins/phenomenal )
וכתוב לפי כל התנאי רישוי וחוקי מבחינת כל אסקפט כזה או אחר.
אגב,
מה שגרם לבלאגן בתביעה זה פחות המפיצי בילדים,
שאולי יש סיכוי כלשהו שהיו אפילו מנצחים בתביעה (אבל העלות המשפטית כל כך גבוהה, שעדיף להיכנע לפשרה שהם נכנעו, מאמין ש 99.9 מאיתנו היו עושים זאת ולא נכנסים ראש בראש בנושא הזה)
הבלאגן האמיתי נוצר עקב מכירת מכשירים של חלק מהנתבעים, שכללו בתוכם הרחבות מוכנות שמפירות זכויות יוצרים.
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
@tomer953
·באמת היה אחד שעשה את זה..... שכחתי את שמו
·באמת היה אחד שעשה את זה..... שכחתי את שמו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
אין ספק שיש כאן פער. בישראל ניצן לראות תכנים ישראלים ואני מעריך שהוט ויס בסופו של דבר יאפשרו צפיה בכל תכני המקור שלהם ברכישה. כבר היום תכני יס זמינים במידת מה דרך נטפליקס.
מצד שני התוכן של הערוצים המסחריים לא ממש זמין בחו״ל למעט דרך דברים כמו הערוץ הישראלי.
כשאני בחו״ל אני משתמש באפליקציות כנו זו של ערוץ 10 לראות חדשות (בעיקר). להערכתי עם המעבר לזכיון ממילא רשת/קשת/10 יתרעננו ואולי יתנו עוד מסלולים לצריכת התוכן. הם מפספסים פלח שוק מעניין.
מצד שני התוכן של הערוצים המסחריים לא ממש זמין בחו״ל למעט דרך דברים כמו הערוץ הישראלי.
כשאני בחו״ל אני משתמש באפליקציות כנו זו של ערוץ 10 לראות חדשות (בעיקר). להערכתי עם המעבר לזכיון ממילא רשת/קשת/10 יתרעננו ואולי יתנו עוד מסלולים לצריכת התוכן. הם מפספסים פלח שוק מעניין.