שרשור תגובות: סקירה ראשונה: סלקוםTV על גבי ה AppleTV
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אאוץ', הם הסירו את האופציה של ה-39 ש"ח.
באסה. זה היתה העסקה הכי טובה בעיר.
באסה. זה היתה העסקה הכי טובה בעיר.
- WinOzi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 180
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
בעצם שילמת $105 ($35 לחודש) למשך 3 חודשים וקיבלת חינם Apple TV 32GB.giladk כתב:היום נרשמתי לשירות האמריקאי direct tv now , שילמתי 35 דולר מראש לשלושה חודשים וקיבלתי apple tv 4g 32gb בחינם .
המבצע של סלקום פשוט מגוחך. לפחות שיתיחסו לapple tv כממיר לכל דבר ואז אם מישהו מחליט להתנתק הוא מחזיר את הציוד ....
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
·לא הצלחתי למצוא אם הם שולחים אותו לארץgiladk כתב:היום נרשמתי לשירות האמריקאי direct tv now , שילמתי 35 דולר מראש לשלושה חודשים וקיבלתי apple tv 4g 32gb בחינם .
המבצע של סלקום פשוט מגוחך. לפחות שיתיחסו לapple tv כממיר לכל דבר ואז אם מישהו מחליט להתנתק הוא מחזיר את הציוד ....
אתה גר בארצות הברית ?giladk כתב:היום נרשמתי לשירות האמריקאי direct tv now , שילמתי 35 דולר מראש לשלושה חודשים וקיבלתי apple tv 4g 32gb בחינם .
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
@avigold
·
אתה רציני או ששוב קפץ לך הטרול?
שירות טלויזיה חוקי (כולל ערוצי ספורט, חיים טובים, ערוצים לילדים, ספריית סרטים וסדרות ב-VOD וכו') במחיר של 39 ש"ח (עבור עד 5 מכשירים שונים)?
איפה בדיוק יצא לך לראות בארץ משהו קרוב לזה, או שאצלך בכוכב הטרולים יש דילים יותר טובים?!
·
אתה רציני או ששוב קפץ לך הטרול?
שירות טלויזיה חוקי (כולל ערוצי ספורט, חיים טובים, ערוצים לילדים, ספריית סרטים וסדרות ב-VOD וכו') במחיר של 39 ש"ח (עבור עד 5 מכשירים שונים)?
איפה בדיוק יצא לך לראות בארץ משהו קרוב לזה, או שאצלך בכוכב הטרולים יש דילים יותר טובים?!
·אכן . החליטו להגדיל את הרווחיות .oferlaor כתב:אאוץ', הם הסירו את האופציה של ה-39 ש"ח.
באסה. זה היתה העסקה הכי טובה בעיר....
אותו מחיר , לא משנה אם מגיע אליך טכנאי או לא , מתעסק עם קליטה או לא , לוקח אפל טיוי לעומת סתם מתחבר באפליקצייה ללא טכנאי וכנראה גם ללא שירות לקוחות שלא נדרש.
שירות כזה צריך לעלות 10-15 דולר.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
תוספת לסקירה הראשונה:
האפליקציה של סלקום טיוי קורסת לי המון פעמים. היא לא קורסת סתם ככה במהלך הצפייה. האפליקציה קורסת כשמנסים לעבור ערוץ או להציג את המידע על הערוץ. לא בכל פעם אבל מספיק פעמים בשביל שזה יציק.
עדיין מנסה להבין את הלוגיקה מאחורי הקריסות ואם זו בעיה נקודתית אצלי או בכלל.
אעדכן
האפליקציה של סלקום טיוי קורסת לי המון פעמים. היא לא קורסת סתם ככה במהלך הצפייה. האפליקציה קורסת כשמנסים לעבור ערוץ או להציג את המידע על הערוץ. לא בכל פעם אבל מספיק פעמים בשביל שזה יציק.
עדיין מנסה להבין את הלוגיקה מאחורי הקריסות ואם זו בעיה נקודתית אצלי או בכלל.
אעדכן
אלי חבוש
זכרונות מניתוק זיקה..
דרך אגב , הטריק של סלקום (מחיר קבוע של 99 שח בלי קשר אם לוקחים אפל טי וי או לא) , מזכיר לי ימים חשוכים בסלולר שרק אם היית קונה מכשיר מחברת הסלולר היית מקבל זיכוי עד שהרגולציה טיפלה בזה בעזרת הוראה לנתק זיקה וככה יכולת לקנות מכשיר לבד ועדיין לקבל זיכוי.
כאן זה בדיוק אותו דבר , מי שקונה את האפל טיוי מסלקום , מקבל 30 שח זיכוי בחודש לעומת מי שקונה לבד לא מקבל....
מחיר הוגן היה צריך להיות , 70 שח . עכשיו נראה אם וכאשר הרגולציה תתעורר.
כאן זה בדיוק אותו דבר , מי שקונה את האפל טיוי מסלקום , מקבל 30 שח זיכוי בחודש לעומת מי שקונה לבד לא מקבל....
מחיר הוגן היה צריך להיות , 70 שח . עכשיו נראה אם וכאשר הרגולציה תתעורר.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
Re: זכרונות מניתוק זיקה..
·צריך שהצרכן יעיר את הרגלוטור שזה יעשה את המוטל עליו ....shaulch כתב:דרך אגב , הטריק של סלקום (מחיר קבוע של 99 שח בלי קשר אם לוקחים אפל טי וי או לא) , מזכיר לי ימים חשוכים בסלולר שרק אם היית קונה מכשיר מחברת הסלולר היית מקבל זיכוי עד שהרגולציה טיפלה בזה בעזרת הוראה לנתק זיקה וככה יכולת לקנות מכשיר לבד ועדיין לקבל זיכוי.
מחיר הוגן היה צריך להיות , 70 שח . עכשיו נראה אם וכאשר הרגולציה תתעורר....
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
·שיניתי. לא מבין כיצד השינוי הזה אמור למנוע מהאפליקציה מלקרוס.yakirbest כתב:@EliHaboosh
·
תשנה את ההגדרות של התצוגה ל 1080p 50hz וזה יעזור וגם בנוסף לא יהיו לך נפילות פריימים בערוצים..לי זה עזר...
בכל מקרה עדיין לא מדד אבל הערב לא היו לי קריסות. אעדכן
אלי חבוש