טלוויזיה 55" LG OLED55B6Y: שרשור בעלים ראשי
אנחנו שבועיים עם המסך הזה, והוא עדיין מדהים!
מצאתי כמה בעיות קטנות (אף אחד לא מושלם), אז אשמח אם כמה מכם יכולים לאשר, ומי יודע, לעזור לפתור:
1- חיבור אוזניות בלוטות׳ עובד, אבל האודיו מעוכב במשהו כמו 100 עד 200ms עם אוזניות Bose QC35
2- חיבור sandisk cruzer blade 16GB מקליט ערוצי עידן+, אבל מסרב לעשות timeshifting, או live playback איך ש-LG קוראים לזה. "אין אפשרות להפעיל את LIVE PLAYBACK - אין תמיכה באמצעי אחסון זה עבור Live Playback. בחר אמצעי אחסון אחר.״
3- צבע העור נראה מאוד אדום ב-4K (למשל בפרקים של breaking bad בנטפליקס)
4- לא מצאתי איך להחליף איזור כדי להתקין אפליקציות webOS מחו״ל - המסך הזה נראה מאוד קשור לארץ...
5- אפליקציית מצלמה: מה זה זה?
6- מעבר איטי בין ערוצי עידן לבין מדריך התוכניות (GUIDE) וחזרה
7- לא מצאתי איך להשמיש את כפתור STB MENU בשלט יחד עם הממיר של סלקום טי וי
8- הכפתור info לא עושה כלום בנטפליקס
9- הסמן של המסך נעלם רק אחרי 5 שניות, לא מצאתי איך להעלים אותו מידית
10- בשלט יש מיקרופון וכפתור חיפוש קולי, לא הצלחתי להפעיל, אולי לא עובד בעברית
תודה מראש לכולם.
מצאתי כמה בעיות קטנות (אף אחד לא מושלם), אז אשמח אם כמה מכם יכולים לאשר, ומי יודע, לעזור לפתור:
1- חיבור אוזניות בלוטות׳ עובד, אבל האודיו מעוכב במשהו כמו 100 עד 200ms עם אוזניות Bose QC35
2- חיבור sandisk cruzer blade 16GB מקליט ערוצי עידן+, אבל מסרב לעשות timeshifting, או live playback איך ש-LG קוראים לזה. "אין אפשרות להפעיל את LIVE PLAYBACK - אין תמיכה באמצעי אחסון זה עבור Live Playback. בחר אמצעי אחסון אחר.״
3- צבע העור נראה מאוד אדום ב-4K (למשל בפרקים של breaking bad בנטפליקס)
4- לא מצאתי איך להחליף איזור כדי להתקין אפליקציות webOS מחו״ל - המסך הזה נראה מאוד קשור לארץ...
5- אפליקציית מצלמה: מה זה זה?
6- מעבר איטי בין ערוצי עידן לבין מדריך התוכניות (GUIDE) וחזרה
7- לא מצאתי איך להשמיש את כפתור STB MENU בשלט יחד עם הממיר של סלקום טי וי
8- הכפתור info לא עושה כלום בנטפליקס
10- בשלט יש מיקרופון וכפתור חיפוש קולי, לא הצלחתי להפעיל, אולי לא עובד בעברית
תודה מראש לכולם.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
3. יכול להיות קשור לזה שהמסך בעל גאמוט צבעים רחב. תוודא שאתה לא נמצא על מצב NATIVE אלא REC709 עבור תוכן SDR.
לגבי 8. לא נראה לי שזה קשור ל-LG, על האפליקציות עצמן LG לא אחראית, ונטפליקס ככל הנראה עדכנו אותה. גם אצלי ב-VIZIO הכפתור INFO היה מראה את הזמן של התכנית ואת הרזולוציה, ועכשיו אחרי עדכון קושחה (וגם גרסת האפליקציה) הכפתור לא עושה שום דבר.
לגבי 8. לא נראה לי שזה קשור ל-LG, על האפליקציות עצמן LG לא אחראית, ונטפליקס ככל הנראה עדכנו אותה. גם אצלי ב-VIZIO הכפתור INFO היה מראה את הזמן של התכנית ואת הרזולוציה, ועכשיו אחרי עדכון קושחה (וגם גרסת האפליקציה) הכפתור לא עושה שום דבר.
הפתעה לא נעימה - היום (אחרי שבועיים עם הטלויזיה) פתאום הופיע רצף של פיקסלים ירוקים בשורה אחת.
רואים אותו בכל מצב וכמובן שכשהמסך שחור זה הכי בולט.
הפס הופיע גם בשידורי הכבלים, גם באנדרואיד בוקס, גם בניגון וידאו מקומי דרך ה USB וגם מעל התפריטים של הטלויזיה עצמה. כלומר, לא תלוי מקור.
כיבוי והדלקה לא עזרו וגם לא ניתוק מהחשמל לדקה.
הכנתי את עצמי לזה שביום ראשון על הבוקר אצטרך להתקשר ולהמתין לטכנאי ובינתיים ראיתי שיש אפשרות ל"ניקוי לוח OLED" (או משהו בסגנון) בהגדרות של הטלויזיה.
סקפטי לחלוטין החלטתי שאין לי מה להפסיד והרצתי את התהליך הזה.
התהליך לקח שעה ואחריו באופן מפתיע הפס נעלם
.
(לא. הקיר לא מלוכלך... זה צל ממשהו שמונח על המזנון
)
רואים אותו בכל מצב וכמובן שכשהמסך שחור זה הכי בולט.
הפס הופיע גם בשידורי הכבלים, גם באנדרואיד בוקס, גם בניגון וידאו מקומי דרך ה USB וגם מעל התפריטים של הטלויזיה עצמה. כלומר, לא תלוי מקור.
כיבוי והדלקה לא עזרו וגם לא ניתוק מהחשמל לדקה.
הכנתי את עצמי לזה שביום ראשון על הבוקר אצטרך להתקשר ולהמתין לטכנאי ובינתיים ראיתי שיש אפשרות ל"ניקוי לוח OLED" (או משהו בסגנון) בהגדרות של הטלויזיה.
סקפטי לחלוטין החלטתי שאין לי מה להפסיד והרצתי את התהליך הזה.
התהליך לקח שעה ואחריו באופן מפתיע הפס נעלם
(לא. הקיר לא מלוכלך... זה צל ממשהו שמונח על המזנון
1. איך צפית בתוכן ? כשאני מקרין אותו דרך המחשב אין את השקופית של הHDR ובנוסף הסרטון מקרטע לי מאוד.citizen_x כתב:תודה רבה. הורדתי ואכן מופיעה השקופית הקטנה המציינת שזה HDR.
זאת הפעם הראשונה שאני צופה בתוכן HDR10 והלסת פשוט נפלה לריצפה....
2. כשאני מקרין את הסרטון דרך USB שמחובר לטלוויזיה גם יש שקופית HDR וגם הסרט רץ מעולה בלי שום תקיעות.
איך אתם מריצים תכני 4K ו HDR במחשב? דרך איזו תוכנה?
ומה הכרטיס מסך שברשותכם ?
תודה
דרך USB.bixente כתב:1. איך צפית בתוכן ? כשאני מקרין אותו דרך המחשב אין את השקופית של הHDR ובנוסף הסרטון מקרטע לי מאוד.......
2. כשאני מקרין את הסרטון דרך USB שמחובר לטלוויזיה גם יש שקופית HDR וגם הסרט רץ מעולה בלי שום תקיעות.
תודה...
דרך הWIFI זה לא עובד לי בכלל. בטלויזיה עולה שקופית שהרשת הביתית לא יציבה...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
·bixente כתב:1. איך צפית בתוכן ? כשאני מקרין אותו דרך המחשב אין את השקופית של הHDR ובנוסף הסרטון מקרטע לי מאוד.......
תודה...
בשביל להריץ HDR מהמחשב דרוש לך:
כרטיס מסך תואם (GTX10*0 או RX4*0)
ודרושה לך תוכנה התומכת בניגון של תוכן HDR. (כנראה קיים, אבל לא חקרתי את הנושא ואני לא מכיר).
מבחינת כרטיס מסך זה אמור להיות תואם מאחר ויש לי RX460TheCoolest כתב:·......
בשביל להריץ HDR מהמחשב דרוש לך:
כרטיס מסך תואם (GTX10*0 או RX4*0)
ודרושה לך תוכנה התומכת בניגון של תוכן HDR. (כנראה קיים, אבל לא חקרתי את הנושא ואני לא מכיר)....
השאלה איך אני משדר hdr דרך המחשב. אשמח לשמוע ממישהו שיודע. תודה
·EtchDee כתב: 4- לא מצאתי איך להחליף איזור כדי להתקין אפליקציות webOS מחו״ל - המסך הזה נראה מאוד קשור לארץ......
מסתבר שיש דרך, דורש שלט הרמוני כדי לשדר פקודה לא זמינה בשלט המקורי, ומשם אפשר לעבור חנות.
http://forums.webosnation.com/lg-webos- ... ost3430931
לא ניסיתי (אין לי שלט הרמוני)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
·bixente כתב:מבחינת כרטיס מסך זה אמור להיות תואם מאחר ויש לי RX460......
השאלה איך אני משדר hdr דרך המחשב. אשמח לשמוע ממישהו שיודע. תודה...
הרצתי חיפוש זריז ולא מצאתי הרבה (בכלל) מידע בנוגע לעניין הזה. יש איזה נגן שנקרא 5KPlayer, אבל האתר נראה קצת חשוד. (אולי אני פרנואיד).
בכל אופן, אני חושב שבעזרת קודי ניתן להזרים תכנים אל המסך דרך הרשת. (מגדירים בו שירות DLNA ואז הוא משתף את תיקיות הוידאו שהוספת).
חיברתי אנטנה גדולה לטלויזיה, ואני עדיין לא מצליח לקלוט שום ערוצי עידן+.
חיברתי את האנטנה לממיר של עדין+ והיא עובדת אחלה, האם יש איזו הגדרה שאני עושה לא נכון?
(אני עושה חיפוש אוטומטי של ערוצים מהאנטנה, הוא עובר על כל הUHF ולא מוצא שום ערוץ).
למישהו יש מושג?
חיברתי את האנטנה לממיר של עדין+ והיא עובדת אחלה, האם יש איזו הגדרה שאני עושה לא נכון?
(אני עושה חיפוש אוטומטי של ערוצים מהאנטנה, הוא עובר על כל הUHF ולא מוצא שום ערוץ).
למישהו יש מושג?
חיברתי אנטנה קטנה ישירות לטלויזיה. בצעתי סריקה אוטומטית ראשונית והוא הביא את כל השאר.
עם זאת בחיבור דרך אנטנה האיכות היא 576P שזה מבאס. כמה זה דרך עידן ? (אין לי עידן,יס או הוט)
עם זאת בחיבור דרך אנטנה האיכות היא 576P שזה מבאס. כמה זה דרך עידן ? (אין לי עידן,יס או הוט)
נערך לאחרונה על ידי oronm ב 19/12/2016 22:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
עידן+ משדרים ב-SD בלבד.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·3 - אני הרגשתי את אותו הדבר ולא רק ב-4K.EtchDee כתב:3- צבע העור נראה מאוד אדום ב-4K (למשל בפרקים של breaking bad בנטפליקס)
10- בשלט יש מיקרופון וכפתור חיפוש קולי, לא הצלחתי להפעיל, אולי לא עובד בעברית...
9 - למיטב זכרוני יש משהו שאפשר ללחוץ בשלט להעלמה מיידית.
10 - זה עובד במקומות היעודיים לכך. זה עובד גם בעברית וגם באנגלית אבל רק באחת השפות - בהתאם למה שתבחר. למשל חיפוש ב-YOUTUBE
@bixente
הכי קרוב ל-changelog שמצאתי עד כה:
http://www.lg.com/ca_en/support/softwar ... =OLED55B6P
להקליק על החץ של המילה Reference בתחתית העמוד.
הכי קרוב ל-changelog שמצאתי עד כה:
http://www.lg.com/ca_en/support/softwar ... =OLED55B6P
להקליק על החץ של המילה Reference בתחתית העמוד.