בית חכם: המלצות לקניות לשימוש עם Amazon Echo
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
אני מנסה לפתור שליטה עם שיאמי שעולה 10 דולר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
jitz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
גם את ההזמנה שלי ביטלו. איזו אכזבה!biodome כתב:@mp3lll
·
אכן 45$ לאחת צבעונית זה לא זול, הלבנות מתחומרות יותר סביר אבל לא במלאי מסתבר (ביטלו לי את ההזמנה).
אבל לא רואה ממש אופציות אחרות כרגע, ה-Hue לא יתאימו לי, הבית גדול מדי בשביל המגשר שלהם....
הזמנתי 9 נורות, 3 צבעוניות ו6 לא צבעוניות.. ולהלן המייל שקיבלתי:
מבאס מאד, מ-2 סיבות - גם אם המחסן ששולח לישראל יקבל עוד מנורות לסטוק, המחירים כבר לא יהיו במבצעי בלאק פריידיי/סייבר מאנדיי. וגם כי הזמנתי מתגים שמתאימים ל-LIFX, אלוהים יודע מתי אני אקבל את הנורות עצמן...Unfortunately, we are now sold out in our Hong Kong warehouse of all White 800 and Color 1000 E27. This means that we have no way to fulfill orders that are placed for shipping to Asia, the Middle East, Russia or South America. This means your order has been canceled, no funds have been captured and the authorization on your account should be removed within 48 hours....
המתגים שהזמנתי נקראים: Lutron Caseta Wireless
לגבי פיליפס Hue - רק הדור השלישי שלהן (היקר משמעותית) מוציא צבעים טובים וחיים בבהירות סבבה, ועדיין רק ב-800 לומן.
ב LIFX הגיעו כבר ל1100 לומן, והצבעים בדור השלישי (והמתומחר הגיונית) שלהם נראים טוב כמו (אם לא יותר טוב) מהדור השלישי של פיליפס.
לא חושב שXiaomi מתקרבים לשם באיכות... ולא טריוויאלי לחבר את הנורות שלהן לאלקסה.
חשבתי להזמין לארה"ב ומשם אלי - אבל לשם הם שולחים רק עם תבריג E26 במתחים שונים מבארץ:
https://support.lifx.com/hc/en-us/artic ... difference
יש למישהו הצעות אחרות?
מבאס שאני תקוע עכשיו עם מתגים, אבל בלי נורות...
- biodome
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 603
@jitz
כן אני קיבלתי את אותה הודעה, ולהזמין מארה"ב זה כאמור לא פיתרון.
אני מניח שנצטרך לחכות שיחזרו למלאי באמצע דצמבר.
אגב אתה יכול למצוא אותן באמאזון אירופה עוד במלאי, אבל לא בזול.
3 צבעוניות כולל משלוח ומיסים בישראל יצאו לך 268 יורו, במקום 155$ (כולל משלוח) לפני מס ששילמת באתר.
מה שכן, לא הייתי ממהר להזמין 9 נורות כאלו, הביקורות עליהן לא כ"כ חיוביות, נראה שהמוצר עדיין לא הגיעה לרמת בוגרת דיו.
כן אני קיבלתי את אותה הודעה, ולהזמין מארה"ב זה כאמור לא פיתרון.
אני מניח שנצטרך לחכות שיחזרו למלאי באמצע דצמבר.
אגב אתה יכול למצוא אותן באמאזון אירופה עוד במלאי, אבל לא בזול.
3 צבעוניות כולל משלוח ומיסים בישראל יצאו לך 268 יורו, במקום 155$ (כולל משלוח) לפני מס ששילמת באתר.
מה שכן, לא הייתי ממהר להזמין 9 נורות כאלו, הביקורות עליהן לא כ"כ חיוביות, נראה שהמוצר עדיין לא הגיעה לרמת בוגרת דיו.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

לא חושב שXiaomi מתקרבים לשם באיכות... ולא טריוויאלי לחבר את הנורות שלהן לאלקסה.
תסביר?
תסביר?
- Kitty
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 323
E26 *אמור* לעבוד גם פה, מניח שזה תלוי בבית נורה:חשבתי להזמין לארה"ב ומשם אלי - אבל לשם הם שולחים רק עם תבריג E26 במתחים שונים מבארץ:
https://support.lifx.com/hc/en-us/artic ... difference...
https://en.wikipedia.org/wiki/Edison_screw
The E26 and E27 are usually interchangeable, as are the E39 and E40, because there is only a 1 mm difference in thread outside diameter....
-
jitz
-
- חבר שרק התחיל

·biodome כתב:@jitz
מה שכן, לא הייתי ממהר להזמין 9 נורות כאלו, הביקורות עליהן לא כ"כ חיוביות, נראה שהמוצר עדיין לא הגיעה לרמת בוגרת דיו....
דווקא הביקורות שקראתי החמיאו מאד, תוכל לתת דוגמא לביקורו לא טובה?
לגבי תאימות עם אלקסה:mp3lll כתב:לא חושב שXiaomi מתקרבים לשם באיכות... ולא טריוויאלי לחבר את הנורות שלהן לאלקסה.
תסביר?...
זה בר ביצוע אך לא טריוויאלי, אין תאימות טבעית, ונראה שרק עם IFTTT + Tasker אפשר להתאים את השניים.
אולי אני טועה, אשמח לקבל פרטים אם כן.
להלן מימוש בקונפיגורציה הנ"ל:
לפחות לטעמי, זה לא מספיק מיידי וידידותי.
לגבי איכות:
מה שכתבתי הוא ספקולציה בלבד, מאחר ולא מצאתי אף ביקורת השוואתית שנראה שאפשר לסמוך עליה בין הנורות של שיאומי לבין חברות ותיקות בתחום כמו פיליפס/LIFX וכו'.
לכל החברות הותיקות בתחום לקח זמן להגיע לאן שהגיעו היום עם רמת הצבע והבהירות של הנורות. פיליפס הגיעו ל800 לומן, LIFX הגיעו ל-1100 (דור 3), ורק בדור השלישי של הנורות של פיליפס הצבעים נראים חיים, בדורות 1+2 - לפחות לטעמי, הצבעים נראים מתים ועגומים לעומת הנורות של הדור השלישי שלהם.
זהו הדור הראשון של הנורות של שיאומי, והן כרגע מגיעות לבהירות של 600 לומן. אני אהיה מופתע מאד אם אגלה שהצבעים חיים ובועטים כמו בדור השלישי של פיליפס וLIFX.
יש הבדל של 1 מ"מ בין E27 לE26. לא ניסיתי להבריג E26 בארץ, אבל אני מניח שמבחינת התבריג - זה יעבוד.Kitty כתב:E26 *אמור* לעבוד גם פה, מניח שזה תלוי בבית נורה:
https://en.wikipedia.org/wiki/Edison_screw...
מה שכן גרם לי לוותר על הרעיון היתה הפסקה הבאה בלינק שנתתי ( https://support.lifx.com/hc/en-us/artic ... difference ) :
למיטב הבנתי - יש גם הבדל במתח הנתמך - ולא רק בתבריג.The White 800 (A19) and White 900 (BR30) come in specific voltage types, so you must ensure you purchase the correct type suitable to the country and voltage in which the light will be used.
The White 800 comes in:
E26 Edison Screw - Low voltage: 100-120V
E27 Edison Screw - High voltage: 200-240V...
אמנם במאמר הזה LIFX מתייחסים לנורות החכמות הלא צבעוניות (שמהן הזמנתי, במקור - 6), אבל אני מניח שישנם הבדלים במתחים גם בנורות הצבעוניות.
אני לא הרפתקני מספיק בשביל לקחת את הסיכון ולהזמין נורות E26 ואז לגלות שצליתי אותן במתח גבוה ממה שהן תומכות בו
נערך לאחרונה על ידי jitz ב 29/11/2016 12:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Grappa
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2568
- שם מלא: Grappa
לכל מי שמזמין נורות מארהב.
ברוב המקרים הנורות תומכות במתח של 120V בלבד ואינן מתאימות לעבודה בארץ עם מתח של 220V!
ברוב המקרים הנורות תומכות במתח של 120V בלבד ואינן מתאימות לעבודה בארץ עם מתח של 220V!
עבודות חשמל צריכות להתבצע ע"י חשמלאי ואין בהמלצות אלו הנחיה לפעול אחרת.
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
·שלי הגיע לשיפיטו עם משקל מדוד פי 3 ממה שאמור להיות ולכן מבקשים 28$ .Kitty כתב:למישהו הגיע הגוגל הום ויכול לשתף בעלות משלוח לארץ?...
אפשר לבקש מדידה חוזרת? יש עוד אנשים שקיבלו הערכת מחיר/משקל משיפיטו?
-
jitz
-
- חבר שרק התחיל

אני מניח שהסתמכת על המשקל של המוצר עצמו, כפי שהוא מופיע בSpecs, זה משקל שונה לגמרי ממשקל החבילה במשלוח - שכוללת, מן הסתם, את קרטון האריזה, חוברות, וכל מני עטיפות פנימיות / קאבלים / מתאמים.eagle75 כתב: ·שלי הגיע לשיפיטו עם משקל מדוד פי 3 ממה שאמור להיות ולכן מבקשים 28$ .
אפשר לבקש מדידה חוזרת? יש עוד אנשים שקיבלו הערכת מחיר/משקל משיפיטו?...
אין הרבה אתרים שבעמוד המוצר רשום בהם גם המשקל הכולל של האריזה, לא עולים לי שמות כרגע חוץ מאמאזון (חפש בכל עמוד מוצר Shipping weight, כדי להבין על מה אני מדבר) - והם מן הסתם לא ימכרו את גוגל הום...
ולמרות מה שכתבתי עכשיו - כבר קרה שהרגשתי שבשיפיטו טעו קצת עם המשקל, אבל מעולם לא ביקשתי שקילה חוזרת, ופשוט קיבלתי את רוע הגזירה
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

אתה כנראה צודק וזה מה שחשבתי גם. בכל מקרה אשמח להשוות עם אנשים שכבר קיבלו.
לגבי שקילה חוזרת, עליתי מולם בצאט והם הסכימו ללא שום בעיה. נקווה שהמשקל לא יגדל בשקילה החוזרת...
לגבי שקילה חוזרת, עליתי מולם בצאט והם הסכימו ללא שום בעיה. נקווה שהמשקל לא יגדל בשקילה החוזרת...
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
@eagle75
אצלי החבילה שקלה 3 פאונד, קצת יותר כבדה ממה ששיערתי בהתחלה אבל זה גם המשקל שהופיע באתר של UPS ככה שלא ראיתי טעם לשקול מחדש
אצלי החבילה שקלה 3 פאונד, קצת יותר כבדה ממה ששיערתי בהתחלה אבל זה גם המשקל שהופיע באתר של UPS ככה שלא ראיתי טעם לשקול מחדש
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

תודה, כמה שילמת על המשלוח?
- ahiel
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1307
בכניסה אצלי זה שקל 2.90 lbs
במשלוח אצלי זה 3.6 פאונד, אבל אני צירפתי עוד 2 חבילות אחרות אליה...
זה עולה בסביבות 40$ דרך הים ללא אחריות.
במשלוח אצלי זה 3.6 פאונד, אבל אני צירפתי עוד 2 חבילות אחרות אליה...
זה עולה בסביבות 40$ דרך הים ללא אחריות.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

·יקר!Cleaner כתב:@eagle75
אצלי החבילה שקלה 3 פאונד, קצת יותר כבדה ממה ששיערתי בהתחלה אבל זה גם המשקל שהופיע באתר של UPS ככה שלא ראיתי טעם לשקול מחדש...
אז אולי עדיף עם USשופס את המוצר הזה.
- Cleaner
-
- חבר ותיק

המשלוח עלה 33$ כולל ביטוח.
מצד אחד זה אכן יקר יותר ממה שחשבתי כי הסתמכתי על המשקל שהופיע באתר ממנו הזמנתי ושם היה רשום 2.5 פאונד אבל מצד שני אם הייתי מזמין דרך חברות ישראליות בטוח היו לוקחים לי מע"מ מה שהופך את זה לפחות משתלם.
מצד אחד זה אכן יקר יותר ממה שחשבתי כי הסתמכתי על המשקל שהופיע באתר ממנו הזמנתי ושם היה רשום 2.5 פאונד אבל מצד שני אם הייתי מזמין דרך חברות ישראליות בטוח היו לוקחים לי מע"מ מה שהופך את זה לפחות משתלם.
- ahiel
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1307
@mp3lll
·זה יעלה לך 80$ שם בהנחה שזה עלה לך 100$.
WEIGHT : 2.90 lbs.
DIMENSIONS (L x W x H) : 11.00 x 7.40 x 7.00
·זה יעלה לך 80$ שם בהנחה שזה עלה לך 100$.
WEIGHT : 2.90 lbs.
DIMENSIONS (L x W x H) : 11.00 x 7.40 x 7.00
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

·מה עם אריזה מחדש יעזור?Cleaner כתב:המשלוח עלה 33$ כולל ביטוח.
מצד אחד זה אכן יקר יותר ממה שחשבתי כי הסתמכתי על המשקל שהופיע באתר ממנו הזמנתי ושם היה רשום 2.5 פאונד אבל מצד שני אם הייתי מזמין דרך חברות ישראליות בטוח היו לוקחים לי מע"מ מה שהופך את זה לפחות משתלם....
ahiel
אתה כנראה צודק.
- Cleaner
-
- חבר ותיק

@mp3lll
ממה שבדקתי מה שהשפיע על המחיר זה המשקל ולא גודל החבילה ומחישובים שעשיתי במחשבון שלהם כדי להוזיל משמעותית את המשלוח הייתי צריך שהחבילה תשקול 2 פאונד.
לא ממש התחשק לי לבזבז 5$ על אריזה מחדש בלי שאני אדע בוודאות שזה אכן ישפיע על המחיר ובגלל זה העדפתי להשאיר את זה ככה.
ממה שבדקתי מה שהשפיע על המחיר זה המשקל ולא גודל החבילה ומחישובים שעשיתי במחשבון שלהם כדי להוזיל משמעותית את המשלוח הייתי צריך שהחבילה תשקול 2 פאונד.
לא ממש התחשק לי לבזבז 5$ על אריזה מחדש בלי שאני אדע בוודאות שזה אכן ישפיע על המחיר ובגלל זה העדפתי להשאיר את זה ככה.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

מעניין שהוא מוצר "כבד" חשבתי שלא ישקול כלום.
אגב לגבי אלכסה, מישהו יודע איך אפשר לקבל ממנה תוצאות ספורט?
גוגל וסירי הביאו בשניה את התוצאה של ברצלונה, היא לא הבינה מה אני רוצה.
אגב לגבי אלכסה, מישהו יודע איך אפשר לקבל ממנה תוצאות ספורט?
גוגל וסירי הביאו בשניה את התוצאה של ברצלונה, היא לא הבינה מה אני רוצה.
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

תודה רבה לכולם על האינפורמציה. פשוט הייתי מופתע מהמשקל בדיוק כמו CLEANER.