המלצה לשדרוג רסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1149 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #81 

הקביעה הזו תלויה ברכיבים שיש לכל אחד כרגע לא? (שאותם הוא רוצה לשדרג)

כלומר אם יש לי למשל רסיבר כניסה בסיסי מאד ואני מחליף אותו ברסיבר מתקדם יותר (למשל עם מערכת כיול טובה) זה ישפיע יותר מאשר רק החלפה של רסיבר X ברסיבר באותה רמה אבל חדש

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #82 

Zachn כתב:יותר ויותר אנשים ששאלתי אמרו אותו דבר. אם כן אני אשים את השדרוג רסיבר בצד כרגע ואתפנה לבחור סאב טוב :) תודה
...
·אז המשימה שלך כמעט הושלמה: SVS :lol:
רק איזה, פתוח או סגור?
סדרת 2000 או 1000?
אולי את הגלילי, PC?

הכל תלוי בחדר, איך אתה מקשיב לתוכן, אילו עוצמות והעדפות באס שלך.

בעיקרון, לדעתי הסנטר והסאב הם החוליה החלשה שלך.
אבל התקציב לסאב עוד לא כתבת. אם זה כמו התקציב של הרסיבר אז אתה מבצב טוב מאוד. בכל מקרה, סנטר טוב זאת גם לא תענוג זול.

Zachn פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 211 פעמים

שליחה #83 

כאן יש בעיה. הפתוחים של SVS ענקיים, PB-2000 למשל הוא עצום, וזה בהתחשב בזה שה SB-2000 הוא גדול מאוד גם.

חשבתי על SB-1000, המליצו לי על SB-12 גם שכרגע נמצא במחיר רצפה של 400 דולר באמזון ארה"ב אבל מכיוון שאנחנו גרים בחרא של מדינה יעלה לי 3,000 שקל להביא אותו לארץ דרך BUY2USA וזה עוד דגם 110V. באמזון גרמניה אין אפשרות לשלוח אותו לארץ.

אני חושב שלגודל החדר שלי (6 מטר אורך, 3.5 מטר רוחב, 2.7 גובה) יתאים יותר סאב סגור, אני גם אוהב את הבאס יותר Punchy ועמוק, פחות חלול לכן סגור נראה לי הוא בחירה טובה יותר.

לגבי ה PC, לחבר שלי יש את PC-13 Ultra שהוא מטורף אבל הוא אמר לי שיש גם PC אחד קטן יותר שיכול יותר להתאים אבל אני לא בטוח איזה דגם זה? אני חושב שהוא התכוון ל PC-2000. הוא פתוח אבל ואין סגורים בצילינדרים.

אופציה אחרת שחשבתי עליה זה קליפש RS-110SW , ניתן להזמין אותו מאמזון איטליה כרגע ב-2,875, איך הוא בהשוואה נגיד ל-SB-12? תקציב בגדול הוא עד 3,500 גג. ה-SB12 נכנס בזה אבל שוב הוא מארה"ב ולא בא לי להתחיל להתעסק עם טרנספורמטורים.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7043
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1465 פעמים

שליחה #84 

אני החלפתי סאב של קליפש 15 אינטש בPB2000 של SVS

באס הרבה יותר פאנצ'י הדוק ומבוקר לא מרוח ולא בומי.

עבורי היום ה SVS הוא הבחירה היחידה המשלבת מחיר טוב וביצועים מעולים

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #85 

Zachn כתב:כאן יש בעיה. הפתוחים של SVS ענקיים, PB-2000 למשל הוא עצום, וזה בהתחשב בזה שה SB-2000 הוא גדול מאוד גם.

חשבתי על SB-1000, המליצו לי על SB-12 גם שכרגע נמצא במחיר רצפה של 400 דולר באמזון ארה"ב אבל מכיוון שאנחנו גרים בחרא של מדינה יעלה לי 3,000 שקל להביא אותו לארץ דרך BUY2USA וזה עוד דגם 110V. באמזון גרמניה אין אפשרות לשלוח אותו לארץ.

אני חושב שלגודל החדר שלי (6 מטר אורך, 3.5 מטר רוחב, 2.7 גובה) יתאים יותר סאב סגור, אני גם אוהב את הבאס יותר Punchy ועמוק, פחות חלול לכן סגור נראה לי הוא בחירה טובה יותר.

לגבי ה PC, לחבר שלי יש את PC-13 Ultra שהוא מטורף אבל הוא אמר לי שיש גם PC אחד קטן יותר שיכול יותר להתאים אבל אני לא בטוח איזה דגם זה? אני חושב שהוא התכוון ל PC-2000. הוא פתוח אבל ואין סגורים בצילינדרים.

אופציה אחרת שחשבתי עליה זה קליפש RS-110SW. תקציב בגדול הוא עד 3,500 גג. ה-SB12 נכנס בזה אבל שוב הוא מארה"ב ולא בא לי להתחיל להתעסק עם טרנספורמטורים.
...
·בוא נוריד אופציות:
המבצע של SB12 נגמר. כך שזה לא רלוונטי.
גם הפתוחים הם פנצ'יים, ולסרטים מוסיפים מימיד נוסף על פני הסגורים. זה לפחות לדעתי. אבל אתה מוזמן ללכת לשמוע בחנות יבואן. למען האמת, הכי טוב ופשוט זה שתלך לשמוע ולראות את הסאבים.
את קליפש לא היתי שם ברשימה עם PB2000.
המחירים בארץ די דומים חלו"ל פלוס מע"מ ולכן אין מה לחפש סאבים של SVS באינטרנט.

SVS זאת לא החברה היחידה של סאבים אבל כולם, הטובים, לא זולים ולא קטנים. סאב סוג של "חייב" להיות גדול. יש כמובן סאבים אשר קטנים ועדיי נותנים את הפאנץ בלי הגודל, של סאנפייר לדוגמה, אבל הם גם לא זולים ואני ממליץ עליהם כשאר חייבים סאב חזק ופשוט אין מקום, פיזית, לסאב גדול.
תראה, אמרת שאתה רוצה לחליף כל שנה שתניים רסיבר, אני משאר שגם סאב אתה לא רוצה לחליף כל הזמן או להיות במצב שתקנה סאב שלא מספק את הסחורה. לכן לא היתי ממהר לפסול פה סאב, פתוח או סגור, רק בגלל מה שאתה רגיל לשמוע. האם יש פה בעיה של מקום או בעיה של אישה? כי אם זה מקום, אז הגלילי, PC2000 הוא מדהים,ותופס שטח ריצה יחסית קטן. אם זאת האישה, אז הSB2000 יתן לך את התמורה הכי גדולה לכסף וכמובן שקט נפשי. אבל אישית לא חושב שהסאב הכי קטן יתן לך מענה מספק לחדר גדול שכזה. אבל זה כמובן תלוי בך, לי PC2000 בחדר של 3X4 לא מספיק.

ושוב, SVS הם ממש לא היחידים אבל כל דבר אחר צריך לחשוב על יבוא אישי. זה ממש לא אומר להסתבך עם מכס וכדומה או שנאי כי הסאב 110V, ממש לא. זה יבוא מסודר בלי יותר מדי דאגות, סאב על 230V. אבל כן צריך לפרו קצת, להתעסק עם הזמנות ולהמתין, ולהמתין ולהמתין...

חברה מתחרה לSVS, לדוגמה.

Zachn פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #86 

אין אישה, אני ההנהלה.

המבצע של SB-12 עדיין קיים באמזון: http://amzn.to/2ft6CTs

אין בעיה אמיתית של מקום, אני יכול להכניס פה גם PB-16 ULTRA בכיף אם אני רוצה, אני פשוט לא חושב שזה יראה ככ טוב וגם טעמי אסתטיות, הבית מסודר בצורה מינימליסטית אז לשים פתאום סאב ענק יראה מוזר.

PC-2000 נראה אחלה בחירה, כמו גם SB-2000. קצת לא מבין איך אתה אומר ש PC-2000 לא מספיק לך בחדר של 3X4?

ולמה לא לשים את הקליפש באותו לבל? הביקורות עליו מצויינות, אשמח אם תפרטו קצת יותר. במחיר של 2,850 הוא נראה מפתה מאוד. אני לא נחפז לקנות, רק רוצה לקבל את כל המידע האפשרי, תודה.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #87 

Zachn כתב:אין אישה, אני ההנהלה.

אין בעיה אמיתית של מקום, אני יכול להכניס פה גם PB-16 ULTRA בכיף אם אני רוצה, אני פשוט לא חושב שזה יראה ככ טוב וגם טעמי אסתטיות, הבית מסודר בצורה מינימליסטית אז לשים פתאום סאב ענק יראה מוזר.

PC-2000 נראה אחלה בחירה, כמו גם SB-2000. קצת לא מבין איך אתה אומר ש PC-2000 לא מספיק לך בחדר של 3X4?

ולמה לא לשים את הקליפש באותו לבל? הביקורות עליו מצויינות, אשמח אם תפרטו קצת יותר. במחיר של 2,850 הוא נראה מפתה מאוד. אני לא נחפז לקנות, רק רוצה לקבל את כל המידע האפשרי, תודה.
...
·לא קונים סאב מאמזון עם מתח של 110 וולט. זה פשוט לא מומלץ. כשקונים ישירות מSVS, שזה מה שצריך לעשות או מהיבואן, אתה גם מקבל אחריות בארץ וגם סאב מותאם ל230 וולט. אין סיבה להתחיל להתעסק מול חנות צד שלישית דרך אמזון שלא נשלך ישירות לארץ מה שאומר גם חברת שילוח...סרט ובסוף אתה נשאר בלי תמיכה ואחריות והמחיר לא כזה משתלם (וזה מחיר בלי השנאי הגדול שצריך לסאב).

הקליפש חמוד, אבל יותר חיית "בום בום" לסרטים. אין לו את העידון...תחלס, אין לי איך לתאר את ההבדל בינהם, זה משהו מאוד מוחשי אבל קשה להעביר בכתב, לפחות בשבילי.
molvy סיכם את זה יפה מנסיון אישי שלו ויש פה לא מעט התכתביות באתר בדיוק על שני הסאבים הללו, תרציץ שניה חיפוש...תקבל הרבה חפירות, SVS זה מותג די אהוב כאן באתר ומודה, אני גם קצת משוחד, יש לי מערכת שלמה של SVS (אין לי שום קשר לחנות חוץ מזה שהם עזרו לי פעם עם אחריות, למרות שקניתי הכל מחו"ל וחבר שלי קנה מהם מערכת).

לי אישית הPC2000 (תחלס יש לי את הPC מהדגם הקודם, אבל הם די דומים) מספיק לרוב התוכן רוב הזמן. אבל לפעמים, ב"ערב סרט" כשאני מעלה את הווליאום לרמת הרפרנס (ושולח הודעה לכל דיירי הבניים שזאת לא הפצצה ולא מלחמה) ובקטעים עמוסי פיצוצים הסאב נכנס מדי פעם להגנה (הוא רק מוריד קצת מהעוצמה ואז ממשיך, לא שומעים את זה, אבל רואים את האור האדום מאחורה מהבהב מדי פעם), זה רק אומר שחסר לי קצת עוצמה. אבל זה אני וזה רמות ווליאום שלרוב לא יעברו בשקט בסלון עם שכנים צמודים.

עם הPC נכנס בתקציב ועיצובית הוא מתאים (דרך אגב, אין שום סיבה לשים את הסאב במקום "הרגיל" ליד אחד הרמקולים, אפשר גם במקומות אחרים, הכל תלוי בחדר ואם יש במקום חשמל והאם ניתן להעביר לשם כבל קואקסיאלי או להשתש במשדר אלחוטי), אז אין לך מה לחשוב בכלל. הסאב האחרון שתקנה, הכי "פיוצ'ר פרוף" שיש. לגבי PC מול SB, אתה יכול בקיף לדבר עם שרות הלקוחות של SVS והם יכולים להגיד איזה מהסאב "יספיק". אבל כפי שאתה מבין כבר, זה מאוד אישי ולכן אני חוזר על ההמלצה ללכת ולשמוע.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14364
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #88 

Zachn כתב:אין אישה, אני ההנהלה.

...
·

ברור לך שיש כאן פאן בוייז של SVS וזה בסדר גמור כי קל לאהוב אותם :P
לגבי קליפש, ההשוואה הנכונה ל pb2000 היא לדגם R115SW.
מכוון ששניהם גדולים מאוד לטעמך ולסכום שאתה מעוניין להוציא, הייתי שוקל את ה Sb2000 מול R112SW ולא פחות מזה.
ה R110SW של קליפש אומנם קטן אבל לא משתווה לדגמים האחרים שהוזכרו. אולי ההשוואה הנכונה היא ל PB1000.

ובלי קשר, אם המבצע בתוקף על SVS SB12 ב 100$ פחות מ pb1000, לדעתי זו מציאה ששווה לקפוץ עליה.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #89 

טלHD כתב:
...
...
·

ובלי קשר, אם המבצע בתוקף על SVS SB12 ב 100$ פחות מ pb1000, לדעתי זו מציאה ששווה לקפוץ עליה.
...
·המבצע באתר של SVS נגמר, רק באיזו חנות אנונימית באמזון 110V

Zachn פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #90 

תודה על ההסברים המפורטים, בינתיים היה מבצע משוגע על RXV-681 של ימאהה אז חטפתי אותו אתמול בבלאק פריידי ב-2,200 שקל מאמזון איטליה אז פינה אחת סגרנו :) עכשיו יש זמן לחקור ולמצוא את הסאב הנכון. עדכונים בהמשך

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”