(Massdrop - Sennheiser HD 6XX (HD 650
מלבד ה-"נתפס לא נתפס" יהיה נחמד אם תעלו תמונות והתרשמות שלכם, מלבד השוואה ישירה של מי
שמכיר את הדגם המקורי מבחינת איכות חומרים וכ', יהיה נחמד לשמוע מה דעתם של אלו ששומעים אותן
לראשונה והשוואה עם אוזניות נוספות שברשותם והציוד שיחובר אליהן.
שמכיר את הדגם המקורי מבחינת איכות חומרים וכ', יהיה נחמד לשמוע מה דעתם של אלו ששומעים אותן
לראשונה והשוואה עם אוזניות נוספות שברשותם והציוד שיחובר אליהן.
תתחדש..
פשוט מזעזע מה שהולך בדואר, זו כבר עליית מדרגה, יש להם קצת עומס והם מאבדים שליטה לחלוטין, לא שאני מחדש משהו למישהו..
אני לא מאלו שסופרים את הדקות ולא לחוץ בדר"כ, אבל אני טס עוד יום וחצי והחבילה פאקינג אצלם מה20 לחודש, היום כבר אמרתי די והתקשרתי ל171 הארור וחיכיתי 38 דקות על הקו עד שמישהו טרח לענות, ואז התברר שהחבילה זרוקה באיזה סניף דואר בעיר. גועל נפש.
בנוסף לזה שקניתי אוזניות משומשות לטיסה ארוכה שנשלחו בדואר אקספרס כבר לפני יותר משבועיים, משלוח שאמור לקחת שבוע גג מארה"ב. כנראה שלא אזכה כבר לעלות איתן למטוס..
בקיצור נמשיך להיות אזרחים למופת בזמן שנותני השירות הממשלתיים מחרבנים עלינו..
פשוט מזעזע מה שהולך בדואר, זו כבר עליית מדרגה, יש להם קצת עומס והם מאבדים שליטה לחלוטין, לא שאני מחדש משהו למישהו..
אני לא מאלו שסופרים את הדקות ולא לחוץ בדר"כ, אבל אני טס עוד יום וחצי והחבילה פאקינג אצלם מה20 לחודש, היום כבר אמרתי די והתקשרתי ל171 הארור וחיכיתי 38 דקות על הקו עד שמישהו טרח לענות, ואז התברר שהחבילה זרוקה באיזה סניף דואר בעיר. גועל נפש.
בנוסף לזה שקניתי אוזניות משומשות לטיסה ארוכה שנשלחו בדואר אקספרס כבר לפני יותר משבועיים, משלוח שאמור לקחת שבוע גג מארה"ב. כנראה שלא אזכה כבר לעלות איתן למטוס..
בקיצור נמשיך להיות אזרחים למופת בזמן שנותני השירות הממשלתיים מחרבנים עלינו..
א. הם כבר לא ממשלתיים כמה שנים עד כמה שאני יודע.
ב. משהו אצלך באמת חריג, אני מזמין חבילות מארה"ב בדואר רשום (לא אקספרס) על בסיס דיי קבוע בחודשים האחרונים, והן מגיעות בדר"כ תוך פחות משבוע.
ב. משהו אצלך באמת חריג, אני מזמין חבילות מארה"ב בדואר רשום (לא אקספרס) על בסיס דיי קבוע בחודשים האחרונים, והן מגיעות בדר"כ תוך פחות משבוע.
הגיעו. שמיעה ראשונה שמעו נורא. עמום בטירוף.
בדקתי וה FIIO OLYMPUS 2 כתוב שהוא לאוזניות עם התנגדות עד 150. נתתי להן לרוץ כמה ימים. עכשיו שומעים ממש טוב. לא יודע מה עזר כי ה FIIO ההוא כבר בעבודה. עכשיו כששמעו טוב זה היה או בגלל ה BREAKIN או בגלל שהשתמשתי ב FIIO X1.
עכשיו צריך להבין מה השלב הבא. קראתי שה SCHIIT JUT הוא מעולה איתן. למי שמכיר את המכשיר וגם את ה FIIO מה עדיף לי? לעבור לגמרי ל JUT כלומר להוסיף את הכרטיס DAC שלו? או לקנות אותו רק כ AMP ולהשתמש ב DAC של ה FIIO? הוא יודע לתת LINEOUT ואז הוא רק DAC.
אם אני משתמש בכלל בFIIO כDAC אז אולי אפשר לקנות אפילו AMP יותר טוב ויותר יקר עם מה שמתפנה מזה שלא צריך לקנות DAC.
דעתכם?
בדקתי וה FIIO OLYMPUS 2 כתוב שהוא לאוזניות עם התנגדות עד 150. נתתי להן לרוץ כמה ימים. עכשיו שומעים ממש טוב. לא יודע מה עזר כי ה FIIO ההוא כבר בעבודה. עכשיו כששמעו טוב זה היה או בגלל ה BREAKIN או בגלל שהשתמשתי ב FIIO X1.
עכשיו צריך להבין מה השלב הבא. קראתי שה SCHIIT JUT הוא מעולה איתן. למי שמכיר את המכשיר וגם את ה FIIO מה עדיף לי? לעבור לגמרי ל JUT כלומר להוסיף את הכרטיס DAC שלו? או לקנות אותו רק כ AMP ולהשתמש ב DAC של ה FIIO? הוא יודע לתת LINEOUT ואז הוא רק DAC.
אם אני משתמש בכלל בFIIO כDAC אז אולי אפשר לקנות אפילו AMP יותר טוב ויותר יקר עם מה שמתפנה מזה שלא צריך לקנות DAC.
דעתכם?
@anatoli15
·
זה בהרבה מקרים עניין של מזל, כנראה שיחק לטובתך בפעמים האחרונות.
אין ספק בכלל שהדואר בארץ הוא זוועתי, אני מכיר אותו טוב טוב, כמות ההזמנות שלי מחו"ל
בשנתיים האחרונות עומדת על מאות פריטים, החל ממוצרים בדולר ועד ומאות דולרים, ואני סופג את
העובדה שבערך אחת מכל עשר חבילות הולכת לאיבוד, או צצה לה פתאום אחרי חודשים ארוכים,
ושעקרונית מוצר שאמור להגיע אליי תוך שבועיים-שלוש לוקח חודשיים ויותר בגלל סחבת נטו.
לא נדבר על זה שלתפוס אותם בטלפון זו משימה כמעט בלתי אפשרית.
אבל נכון, זה כן חריג שזה לוקח כ"כ הרבה זמן לדואר רשום ועוד אקספרס מארה"ב, הבעיה שזה קורא
לי עם לא מעט חבילות מארה"ב בתקופה האחרונה, לכן אני אומר שזה כבר מוגזם. נמאס מזה
שזו רולטה רוסית בכל פעם שמזמינים משהו.
בכל מקרה נעזוב את זה, כמו שציינתי החבילה הייתה באיזה סניף דואר שבכלל לא קרוב לאיזור
המגורים שלי, ולא קיבלתי שום הודעה לאיסוף, גם באתר ד"א הסטטוס תקוע מה-22 לחודש.
לאחר הבירור הלכתי לאסוף את החבילה, וכדובדבן קיבלתי את דרישת התשלום של 132 שקלים
איך לא.. (בשונה מפעמים קודמות מאסדרופ הצהירו את הערך יחד עם פרטי המשלוח שמודבק על
החבילה ולא בניירת בתוך החבילה או בניילונית צדדית שמודבקת על הקרטון)
לפחות מההאזנה ראשונית קצרה יש להן פוטנציאל לא רע בשידוך עם ה-IFI IDSD MICRO
אני מעריך שהן ישתפרו עוד יותר בהמשך.
·
זה בהרבה מקרים עניין של מזל, כנראה שיחק לטובתך בפעמים האחרונות.
אין ספק בכלל שהדואר בארץ הוא זוועתי, אני מכיר אותו טוב טוב, כמות ההזמנות שלי מחו"ל
בשנתיים האחרונות עומדת על מאות פריטים, החל ממוצרים בדולר ועד ומאות דולרים, ואני סופג את
העובדה שבערך אחת מכל עשר חבילות הולכת לאיבוד, או צצה לה פתאום אחרי חודשים ארוכים,
ושעקרונית מוצר שאמור להגיע אליי תוך שבועיים-שלוש לוקח חודשיים ויותר בגלל סחבת נטו.
לא נדבר על זה שלתפוס אותם בטלפון זו משימה כמעט בלתי אפשרית.
אבל נכון, זה כן חריג שזה לוקח כ"כ הרבה זמן לדואר רשום ועוד אקספרס מארה"ב, הבעיה שזה קורא
לי עם לא מעט חבילות מארה"ב בתקופה האחרונה, לכן אני אומר שזה כבר מוגזם. נמאס מזה
שזו רולטה רוסית בכל פעם שמזמינים משהו.
בכל מקרה נעזוב את זה, כמו שציינתי החבילה הייתה באיזה סניף דואר שבכלל לא קרוב לאיזור
המגורים שלי, ולא קיבלתי שום הודעה לאיסוף, גם באתר ד"א הסטטוס תקוע מה-22 לחודש.
לאחר הבירור הלכתי לאסוף את החבילה, וכדובדבן קיבלתי את דרישת התשלום של 132 שקלים
איך לא.. (בשונה מפעמים קודמות מאסדרופ הצהירו את הערך יחד עם פרטי המשלוח שמודבק על
החבילה ולא בניירת בתוך החבילה או בניילונית צדדית שמודבקת על הקרטון)
לפחות מההאזנה ראשונית קצרה יש להן פוטנציאל לא רע בשידוך עם ה-IFI IDSD MICRO
אני מעריך שהן ישתפרו עוד יותר בהמשך.
@offerbk1
·
הבעיה עם היוטנהיים שאתה משלם הרבה מעבר לערך שלו, 500 דולרים הוא בטוח
שווה, השאלה או הוא שווה מעל 700 דולרים כי זה מה שתשלם עליו בסופו של דבר
אחרי פדקס ומיסים.
אתה מוזמן לבוא ולשמוע אותן עם ה-IFI, אני חושב שתאהב ואפשר למצוא אותו ב-400 דולר
בערך בהד-פיי והוא הרבה יותר קטן וזול לשינוע ופחות מוציא עיניים מהיוטנהיים.
יש לך גם את ה-DARKVOICE ב-199 דולר פלוס איזה 30 משלוח במאסדרופ שאמור
להיות לא רע בכלל עם ה-600/650, נאמר עם מיסים תשלם קצת יותר מ-300 דולר במקרה
הגרוע.
ד"א לא מפריע לאף אחד האחיזה שלהן על הראש? או שלכולם פה יש ראש קטן
ממש לוחץ לי..
·
הבעיה עם היוטנהיים שאתה משלם הרבה מעבר לערך שלו, 500 דולרים הוא בטוח
שווה, השאלה או הוא שווה מעל 700 דולרים כי זה מה שתשלם עליו בסופו של דבר
אחרי פדקס ומיסים.
אתה מוזמן לבוא ולשמוע אותן עם ה-IFI, אני חושב שתאהב ואפשר למצוא אותו ב-400 דולר
בערך בהד-פיי והוא הרבה יותר קטן וזול לשינוע ופחות מוציא עיניים מהיוטנהיים.
הגרוע.
ד"א לא מפריע לאף אחד האחיזה שלהן על הראש? או שלכולם פה יש ראש קטן
ממש לוחץ לי..
לוחצות, אבל מהיכרות עם הסדרה, זה אמור לעבור יחסית מהר.
יש מספר שירים שאני עושה בהם שימוש כרפרנס לאוזניות חדשות, והטראק הזה
מתוך תחנת הרדיו "ווילד-סטייל" במשחק -GTA VICE CITY נשמע מהמם עם ה-6XX:
נסו את זה (תורידו את הקובץ):
https://drive.google.com/file/d/0B_nBJk ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B_nBJk ... sp=sharing
·roy12345 כתב:יש מספר שירים שאני עושה בהם שימוש כרפרנס לאוזניות חדשות, והטראק הזה
https://drive.google.com/file/d/0B_nBJk ... sp=sharing...
לא קשור לט'רד, אבל טוב לדעת שאני לא היחיד שעדיין חורש על הפסקול הזה8)
@roy12345
·
אתה לא משווה תפוחים לתפוחים. ה500 דולר כולל dac ובאלטרנטיבה שנתת יש רק amp. בכל מקרה לכשאקנה זה כנראה כשאהיה באירופה כי אני רואה ששם זה עולה 520 יורו.
אשמח בלי קשר מכיוון שייקח זמן עד שאקנה לקבל חוות דעת ממישהו שמבין לגבי השאלה הבאה. יש לי רסיבר ישן עם יציאה לאוזניות. ההוא שכולם פעם היו קונים בדיוטי ולא הצלחתי להבין עם הוא מסוגל להניע את האוזניות הללו או לא.
http://docs.pioneer.eu/Manuals/VSX_421_ ... en_manual/
·
אתה לא משווה תפוחים לתפוחים. ה500 דולר כולל dac ובאלטרנטיבה שנתת יש רק amp. בכל מקרה לכשאקנה זה כנראה כשאהיה באירופה כי אני רואה ששם זה עולה 520 יורו.
אשמח בלי קשר מכיוון שייקח זמן עד שאקנה לקבל חוות דעת ממישהו שמבין לגבי השאלה הבאה. יש לי רסיבר ישן עם יציאה לאוזניות. ההוא שכולם פעם היו קונים בדיוטי ולא הצלחתי להבין עם הוא מסוגל להניע את האוזניות הללו או לא.
http://docs.pioneer.eu/Manuals/VSX_421_ ... en_manual/
יש בלוח יד 2 את המגבר:roy12345 כתב:@offerbk1
הגרוע....
http://www.hifimusic.co.il/%D7%9E%D7%92 ... 97464.html
אולי יצא יותר משתלם.
יש ברשותי כרגע שני זוגות של האוזניות הנהדרות הללו, אחד אני מוכר. אני אפרסם בקרוב בלוחות. מכיוון שאני מעדיף שיקבל אותן מישהו שבאמת רוצה להנות מהן ולא סתם מישהו שרוצה לעשות סיבוב אני מוכר ב850 שזה נראה לי הוגן עם עדיפות למשתמש באתר עם ארבע אוזניות (חבר פעיל במיוחד) ומעלה. גר באזור פתח תקווה ועובד באזור רמת גן. ניתן לפנות בפרטי.
מישהו יכול להסביר לי מה הסיפור עם הכבל של האוזניות האלה?
הזמנתי כבר חלקים בכדי להכין לעצמי כבל נוסף (מאוזן), אבל עכשיו קיבלתי מייל מ-massdrop שלפיו כל מי שהיה חלק מה-drop הזה יקבל קבל נוסף באורך 1.8מטר. על מה ולמה? לא ממש התעדכנתי ב-drop מהרגע שקיבלתי אישור הזמנה.
הזמנתי כבר חלקים בכדי להכין לעצמי כבל נוסף (מאוזן), אבל עכשיו קיבלתי מייל מ-massdrop שלפיו כל מי שהיה חלק מה-drop הזה יקבל קבל נוסף באורך 1.8מטר. על מה ולמה? לא ממש התעדכנתי ב-drop מהרגע שקיבלתי אישור הזמנה.