Red Dead Redemption 2 בדרך
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
·בזה אין צל של ספק בכלל.Meishar84 כתב:קניתי את הSpecial Edition בPSN האמריקאי.
אגב, בהמשך להודעות ממקודם על הגרפיקה, אפשר להגיד בפה מלא שהאודיו של המשחק מלוטש בצורה מעולה, בסראונד שומעים כל דבר (גם עגלות, כרכרות וחיות שנמצאות רחוק מהדמות)...
כמות הפעמים ששמעתי ב GTAV איזו מישהי או מישהו מסננים בקול רם רק מלעבור לידם, ברמקול אחורי כלשהו:
MOT#ER FU@KER!!!
זה אף פעם לא נמאס וכל פעם מצחיק מחדש, גם הילדה שלי כבר מבינה את הקטע ונקרעת מצחוק על כל הקללות ורעשי הרקע השונים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
·gal-cohen כתב:@Huber
·
מה זה בגרסה המשופרת?...
יש 3 גירסאות:
https://www.gamespot.com/articles/red-d ... 0-6459384/
הרגילה שלא באה עם תופסות.
ה SPECIAL EDITION שמגיע עם עוד כמה משימות במשחק יחיד (שזה מה שחשוב לי) ועוד כמה בונוסים.
ה ULTIMATE EDITION שרב התוספות בה רלוונטיות רק לאונליין שלא ממש מעניין אותי.
אני רוצה את ה SPECIAL EDITION בעביקר בשביל ה Bank Robbery Mission and Gang Hideout in Story Mode.
- Huber
- חבר במועדון HT

לא רק, יש למשל את ה Eagle Talon Talisman שמגדיל את זמן ה Eagle Eye ב 5 שניות, וה Iguana Scale Trinket שמוריד את הנזק שאתה מקבל כשאתה על הסוס, ושלושה נשקים נוספים (Volcanic Pistol, Pump Action Shotgun, and Lancaster Varmint Rifle).
DF ערוץ עם אינטרסים, הם לא "טלית שכולה תכלת". ראיתי שם את הסקירה ורואים במפורש שיש עריכה בחומר הגלם.Huber כתב:·......
שטויות במיץ. ב DigitalFoundry (ערוץ מאוד מקצועי) בדקו את הנושא ולמרות שהגירסה של ה XBOX ONE X יותר טובה (רזולוציה 4K במקום 2K ואינטרפולציה ל 4K כמו ברב המשחקים שיוצאים ל PS4 PRO), המצב לא רע בכלל:
...
ואכן הבחור צודק! כולם מדברים ברשת על ביצועים גרועים, גורף בכל הקונסולות.
נפילות FPS למתחת ל-20FPS, טקסטורות מטושטשות בקונסולות הבסיס. משחקיות מאוד, מאוד איטית!
קראתי בכמה פורומים שאפילו מעריצי קונסולות מושבעים, מייחלים לגרסת PC למשחק.
HUBER מתי תבין שהקונסולות הם למעשה מחשב X86 מוגבל ומוחלש מראש, למה בדיוק אתה מצפה?
משחקים כמו RDR2 לא מיועדים לדור הקונסולות הזה! אני מאוד מקווה שבדור הבא יכניסו כבר SSD לקונסולה.
לא רוצה לחשוב בכלל על זמני הטעינה ב-RDR2 מתוך דיסק של 5400RPM, פשוט בושה ועלבון לקהילת הגיימרים.
·
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@gal-cohen
·
תודה גל
אני מעדיף לא לקנות מ- KSP אלא אם זה עניין של חיים או מוות ו/או מכוונים לי אקדח לראש. אגב זה גם בדיוק המחיר ב- BASE כרגע, אז אין כאן בכלל התלבטות, אני מעדיף מ- BASE.
בכל אופן שוב תודה, פשוט בלי קשר אני ממתין עם המשחק הזה אולי יצאו עדכונים וכו'. אעלה על הרכבת בהמשך הדרך.
·
תודה גל
אני מעדיף לא לקנות מ- KSP אלא אם זה עניין של חיים או מוות ו/או מכוונים לי אקדח לראש. אגב זה גם בדיוק המחיר ב- BASE כרגע, אז אין כאן בכלל התלבטות, אני מעדיף מ- BASE.
בכל אופן שוב תודה, פשוט בלי קשר אני ממתין עם המשחק הזה אולי יצאו עדכונים וכו'. אעלה על הרכבת בהמשך הדרך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

והנה עוד סיבה (לפחות עבורי) להמתין עם המשחק. ה- HDR שלו לא סתם "לא ממש מרשים" כמו שציינו בביקורות, הוא פשוט לא קיים. בקיצור, לפחות כרגע זה RDR ללא HDR.
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
אולי המסך שלו לא מצטיין ביכולת HDR
עדכון : כנראה אתה צודק
https://wccftech.com/red-dead-redemption-2-hdr-fake/
Red Dead Redemption 2 HDR is ‘Fake’ on Both Xbox One and PlayStation 4, Digital Foundry Suggests
עדכון : כנראה אתה צודק
https://wccftech.com/red-dead-redemption-2-hdr-fake/
Red Dead Redemption 2 HDR is ‘Fake’ on Both Xbox One and PlayStation 4, Digital Foundry Suggests
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@shay820
·
וינסנט תמיד צודק - זו לא דעה, זו עובדה.
*למרות שגם וינסנט וגם המאמר אליו קישרת מבוססים על אותם הממצאים של אותו אדם ב DF. וינסנט פשוט בדק את הטענות הללו, אימת והעלה את הסבר הוידאו ליוטיוב.
·
וינסנט תמיד צודק - זו לא דעה, זו עובדה.
*למרות שגם וינסנט וגם המאמר אליו קישרת מבוססים על אותם הממצאים של אותו אדם ב DF. וינסנט פשוט בדק את הטענות הללו, אימת והעלה את הסבר הוידאו ליוטיוב.
אפשר לכבות את ה- HDR בהגדרות. גולשים מדווחים על צבעים יותר טובים בלי HDR.
@shay820
·
מסכים, אבל את הטענות צריך להפנות לרוקסטאר.
·
מסכים, אבל את הטענות צריך להפנות לרוקסטאר.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

ייתכן שהם פשוט יתקנו את זה בהמשך באחד הפאצ'ים.
כרגע לפחות, נראה שמומלץ לכבות ולשחק ב- SDR הרגיל.
כרגע לפחות, נראה שמומלץ לכבות ולשחק ב- SDR הרגיל.
- Huber
- חבר במועדון HT

פאשלה די רצינית מצד המפתחת כל הסיפור הזה 
- Huber
- חבר במועדון HT

מסתבר שחלק ממשימות הצד במשחק הן מתונות זמן וקצב התקדמות במשימה הראשית, ז"א שאם תזניחו אותם יותר מידיי זמן או שתתקדמו יותר מידי במשימה הראשית, הן תתבטלנה:
https://www.gamespot.com/amp-articles/p ... 0-6462723/
https://www.gamespot.com/amp-articles/p ... 0-6462723/