טוב, אחרי הרבה שינוים לאורך כמה חודשים- זו המערכת שלי
-
logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אחרי התלבטות, כן.
(הוא אצלי כבר קרוב לחצי שנה, זה נראה מיידי פשוט משום שפרסמתי את תמונות המערכת שלי רק עכשיו).
(הוא אצלי כבר קרוב לחצי שנה, זה נראה מיידי פשוט משום שפרסמתי את תמונות המערכת שלי רק עכשיו).
-
logankungfu
- חבר ותיק

אגב, הסיבה- על הרמקולים האלו, בעלי העכבה הלא ממש יציבה, הוא לא ALL ROUNDER, ומתאים רק לקטעים לא עמוסים (ג'אז טריו, פסנתר, ווקאל וכו'). כשאני מגיע ללהאזין, אני אף פעם לא יודע מה בא לי, וחבל לי להדליק אותו סתם. התוצאה- ב 90% מהמקרים אני פשוט מדליק את הסיירוס, בעוד המנורות מכובות. אז אם הוא בא כ"כ מעט לכדי שימוש, אז כלכלית לא משתלם להחזיק אותו, ושמישהו אחר יהנה. בנוסף. אני גם מאוד לא אוהב לאגור דברים, וברגע שאין הם פונקציונליים יותר, הם יכולים לעבור הלאה.
כמזכרת או כקישוט, ובשביל ה- 10% זמן שהוא עובד, אני לא חייב אותו, למרות שאני בפירוש מרוצה ממנו.
הסיירוס יספיק בינתיים לבדו.
כמזכרת או כקישוט, ובשביל ה- 10% זמן שהוא עובד, אני לא חייב אותו, למרות שאני בפירוש מרוצה ממנו.
הסיירוס יספיק בינתיים לבדו.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
רמקול.
כמו שאני מכיר את דורון הוא לא סתם שאל אם רוי מוכר.
דבר שני גם אני חושב שלא כדאי למכור , אחרי הכל אנחנו מחליפים רמקולים כמו גרביים , מי יודע איך הוא ישב על הרמקול הבא?
כמו שאני מכיר את דורון הוא לא סתם שאל אם רוי מוכר.
דבר שני גם אני חושב שלא כדאי למכור , אחרי הכל אנחנו מחליפים רמקולים כמו גרביים , מי יודע איך הוא ישב על הרמקול הבא?
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
-
logankungfu
- חבר ותיק

רמקול- מדוע לא? מה מיוחד במשטח הלאמפות הזה על פני כל אחד אחר שאוכל להשיג בעתיד לכשיהיה לי רמקול מתאים יותר?
ונמר- זה מאוד נכון מה שכתבת.
שיהיה ברור- זו התלבטות מאוד קשה ואני עדיין לא סגור על זה ב- 100%. אבל כנראה שלא אומר "לא" לפיצוי כספי הולם.
ונמר- זה מאוד נכון מה שכתבת.
שיהיה ברור- זו התלבטות מאוד קשה ואני עדיין לא סגור על זה ב- 100%. אבל כנראה שלא אומר "לא" לפיצוי כספי הולם.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
באמת אצלי הרמקולים הולכים ונצמדים אל הקיר משום שהמתוקים הקטנים גדלים ומתרחבים
על חשבון ריבונות הרמקולים,,,אתמול ניגנתי בחוות בת-יער למשפחה של טייחים לשעבר ושמעתי
בדיחה-שתינוק טריפולטאי נולד זורקים אותו(בזהירות)לקיר, אם הוא נדבק-טייח
על חשבון ריבונות הרמקולים,,,אתמול ניגנתי בחוות בת-יער למשפחה של טייחים לשעבר ושמעתי
בדיחה-שתינוק טריפולטאי נולד זורקים אותו(בזהירות)לקיר, אם הוא נדבק-טייח
אמן מייסר
למה לספר רק את חצי הבדיחהילדיעפים כתב: ,,,אתמול ניגנתי בחוות בת-יער למשפחה של טייחים לשעבר ושמעתי
בדיחה-שתינוק טריפולטאי נולד זורקים אותו(בזהירות)לקיר, אם הוא נדבק-טייח...
ההמשך הוא- אם לא נדבק....רצף ! (העניין הוא באמת שאצל הטריפוליטאים- הרוב נדבקים
הבזהירות, אלוני זה פוליטיקלי קורקט של ילדיעפים
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')-
logankungfu
- חבר ותיק