שרשור תגובות: רוצים לקבל מסך OLED בגודל 55' של LG, ככה סתם בהשאלה הביתה
- cohen_m
-
- טרול

- תגובות: 489
לכל המאושרים באשר הם
ברור לכם שבמידה ויש לכם סלון מואר מבלי רצון מצדכם להחשיכו בעת צפייה במסך זה-אתם הולכים להתאכזב מהתוצאה הסופית, ולא משנה באיזה תוכן תצפו, כן?
ברור לכם שבמידה ויש לכם סלון מואר מבלי רצון מצדכם להחשיכו בעת צפייה במסך זה-אתם הולכים להתאכזב מהתוצאה הסופית, ולא משנה באיזה תוכן תצפו, כן?
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1952
·cohen_m כתב:לכל המאושרים באשר הם
ברור לכם שבמידה ויש לכם סלון מואר מבלי רצון מצדכם להחשיכו בעת צפייה במסך זה-אתם הולכים להתאכזב מהתוצאה הסופית, ולא משנה באיזה תוכן תצפו, כן?...
אני לא יודע לאיזו רמת אור אתה מתכוון, אם אתה מתכוון ממש על אור שמש ישיר על המסך, אבל בהשקה, למשל, החדר היה מואר היטב והטלוויזיות נראו מדהים. כמו כן יצא לי לראות את המסכים מהסדרה הקודמת עוד באיזורים ציבוריים מוארים כמו למשל בנמל תעופה בבודפשט, או בחנויות מתמחות בזמן שכל האורות דלקו ובכל מצב הטלוויזיה נראתה מדהים.
- cohen_m
-
- טרול

חלון /ויטרינה בצד או מאחורי מסך OLED עם אור שמש ישיר/עקיף מבטל את כל היתרונות של המסך הזה.psibeast כתב:
·......
אני לא יודע לאיזו רמת אור אתה מתכוון, אם אתה מתכוון ממש על אור שמש ישיר על המסך, אבל בהשקה, למשל, החדר היה מואר היטב והטלוויזיות נראו מדהים. כמו כן יצא לי לראות את המסכים מהסדרה הקודמת עוד באיזורים ציבוריים מוארים כמו למשל בנמל תעופה בבודפשט, או בחנויות מתמחות בזמן שכל האורות דלקו ובכל מצב הטלוויזיה נראתה מדהים....
זו גם הסיבה שאני מכמה מחברי לא קנינו את ה E6 במחיר סופר מפתה כבר מלפני חודש.
נחכה ונקווה לשיפור בנושא ואם לא נעבור דירה אז כנראה נרכוש משהו אחר(שנכון לעכשיו עולה הרבה $$$)
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
מאיפה אתה מביא את הדברים הללו שאתה רושם ?cohen_m כתב:חלון /ויטרינה בצד או מאחורי מסך OLED עם אור שמש ישיר/עקיף מבטל את כל היתרונות של המסך הזה.......
זו גם הסיבה שאני מכמה מחברי לא קנינו את ה E6 במחיר סופר מפתה כבר מלפני חודש.
נחכה ונקווה לשיפור בנושא ואם לא נעבור דירה אז כנראה נרכוש משהו אחר(שנכון לעכשיו עולה הרבה $$$)...
"מבטל את כל היתרונות ?"
בחייאת.....
זה מזכיר לי איזה מקרה באחת מהחנויות בצפון, בא איזה אחד להתעניין ברכישת טלוויזיה.
עכשיו המוכר מסביר לו על המסך, זורק מספרים וכו'. הבחור נעמד בצידה של הטלוויזיה ממרחק של איזה 2-3 מטר (כמעט 90 מעלות מנקודת "מול המסך") והוא אומר למוכר אבל אין לה זווית צפייה מהצד בכלל, לא רואים כלום.
או במילים אחרות, הטלוויזיה שווה כקליפת השום.
אמרתי לו אתה רציני ?! מי יושב לראות טלוויזיה מעבר ל- 45-50 מעלות ?
הוא אומר לי: מה ? באים אנשים וחברים... יענו פתח אירוח במעגל עם דן שילון.
קיצור - שיתקדם.
ואפשר להתקדם גם בנושא של עוצמת התאורה מסביב ל- OLED. אין שום בעיה, וגם אם יש (בספק) אז היא תהיה קיימת בכל טלוויזיה באשר היא. ובכלל במסכים קעורים (ולאו דווקא OLED), בעיית ההחזרים וההשתקפויות יורדת משמעותית עד נעלמת לחלוטין בישיבה ממול המסך או 2-3 מקומות הצידה לכל כיוון.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- cohen_m
-
- טרול

·avihuli כתב:מאיפה אתה מביא את הדברים הללו שאתה רושם ?......
"מבטל את כל היתרונות ?"
בחייאת.....
זה מזכיר לי איזה מקרה באחת מהחנויות בצפון, בא איזה אחד להתעניין ברכישת טלוויזיה.
עכשיו המוכר מסביר לו על המסך, זורק מספרים וכו'. הבחור נעמד בצידה של הטלוויזיה ממרחק של איזה 2-3 מטר (כמעט 90 מעלות מנקודת "מול המסך") והוא אומר למוכר אבל אין לה זווית צפייה מהצד בכלל, לא רואים כלום.
או במילים אחרות, הטלוויזיה שווה כקליפת השום.
אמרתי לו אתה רציני ?! מי יושב לראות טלוויזיה מעבר ל- 45-50 מעלות ?
הוא אומר לי: מה ? באים אנשים וחברים... יענו פתח אירוח במעגל עם דן שילון.
קיצור - שיתקדם.
ואפשר להתקדם גם בנושא של עוצמת התאורה מסביב ל- OLED. אין שום בעיה, וגם אם יש (בספק) אז היא תהיה קיימת בכל טלוויזיה באשר היא. ובכלל במסכים קעורים (ולאו דווקא OLED), בעיית ההחזרים וההשתקפויות יורדת משמעותית עד נעלמת לחלוטין בישיבה ממול המסך או 2-3 מקומות הצידה לכל כיוון....
תגיד,אתה יודע בכלל מה היתרונות והחסרונות של מסכי ה oled בהשוואה למסכי led?
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

חכה שנייה...cohen_m כתב:תגיד,אתה יודע בכלל מה היתרונות והחסרונות של מסכי ה oled בהשוואה למסכי led?.........
אני הולך לפתוח את ה- OLED שלי שבמקרה כרגע כבויה בסלון ואכין לך רשימה מסודרת.
יש נקודות שאתה מעוניין שאבדוק עבורך ?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
@cohen_m
·למה אתה מתבצר מאחורי אמירה לא מוצלחת ומנסה להגן עליה?!
בגלל שהלד הכי בהיר היום מסוגל להגיע לפי 2 מרמת התאורה של הOLED (ולעין זה ממש לא מרגיש כפי 2) אתה מגיע למסקנה שנתאכזב?! נתאכזב ביחס למה? לDX900 של פנסוניק שהגיע למדידות הכי גבוהות? לאף אחד מאיתנו אין אותה וגם היא לא מככבת בחדר מאור, גם 1000 ניט זה כלום בחדר מואר.
מי שיש לו היום פלזמה צפוי להתאכזב? לא נראה לי.
לי יש מסך לד, ספינת הדגל של סמסונג, מהתקופה שתלת מימד, מצלמה מובנית ויכולת שדרוג היו באופנה. לא חושב שיש סיכוי שאני אתאכזב מהOLED יחסית אליה באור.
בכלל נראה לי שמי שיש לו מסך בן שנתיים, המסך לא יצליח להתחרות ברמת התאורה עם הOLED. אולי אולי בעלי ספינות דגל מאשתקד כשהHDR רק הופיע, יראו הבדל קטן.
·למה אתה מתבצר מאחורי אמירה לא מוצלחת ומנסה להגן עליה?!
בגלל שהלד הכי בהיר היום מסוגל להגיע לפי 2 מרמת התאורה של הOLED (ולעין זה ממש לא מרגיש כפי 2) אתה מגיע למסקנה שנתאכזב?! נתאכזב ביחס למה? לDX900 של פנסוניק שהגיע למדידות הכי גבוהות? לאף אחד מאיתנו אין אותה וגם היא לא מככבת בחדר מאור, גם 1000 ניט זה כלום בחדר מואר.
מי שיש לו היום פלזמה צפוי להתאכזב? לא נראה לי.
לי יש מסך לד, ספינת הדגל של סמסונג, מהתקופה שתלת מימד, מצלמה מובנית ויכולת שדרוג היו באופנה. לא חושב שיש סיכוי שאני אתאכזב מהOLED יחסית אליה באור.
בכלל נראה לי שמי שיש לו מסך בן שנתיים, המסך לא יצליח להתחרות ברמת התאורה עם הOLED. אולי אולי בעלי ספינות דגל מאשתקד כשהHDR רק הופיע, יראו הבדל קטן.
- cohen_m
-
- טרול

·avihuli כתב:חכה שנייה.........
אני הולך לפתוח את ה- OLED שלי שבמקרה כרגע כבויה בסלון ואכין לך רשימה מסודרת.
יש נקודות שאתה מעוניין שאבדוק עבורך ?...
לא,אין צורך.
אבל אם תעשה זאת מחר בצהריים כאשר הויטרינה פתוחה עם אור שמש ישיר על המסך ולאחר מכן תחשיך את החדר,סביר להניח שתבין על מה אני מדבר.
- nadavrut
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 281
האם למישהו הודיעו שהוא מקבל מסך שהוא לא B6 ?
אני מת ל-C6 שבכוונתי גם לרכוש, אמנם ב-65 אינצ', אבל להתרשמות גם ה-55 אחלה...
אני מת ל-C6 שבכוונתי גם לרכוש, אמנם ב-65 אינצ', אבל להתרשמות גם ה-55 אחלה...
YNWA
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
·nadavrut כתב:האם למישהו הודיעו שהוא מקבל מסך שהוא לא B6 ?
אני מת ל-C6 שבכוונתי גם לרכוש, אמנם ב-65 אינצ', אבל להתרשמות גם ה-55 אחלה......
אה אתה מקבל B? לי אמרו E בגלל שגם לבעלים של ח.י קוראים תומר מסתבר.
כמובן בצחוק, כולם מקבלים את אותו הדגם
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

די, נו.....
אתם רציניים ?
זהו ? אנשים לא עובדים יותר ? כולם יצאו לפנסייה וצופים ב- 10:30 בבוקר ב- MAD MAX ?
לרוב הצפייה היא בשעות הערב, כי בבוקר אני יודע שבדרך כלל עובדים או שאולי אני על איזה טריפ כלשהו שלא זכור לי שלקחתי אי פעם.
מי שבאמת רוצה ליהנות מחוויית צפייה כמו שצריך, גם מדליק את המערכת על הדרך, נותן קצת בווליום, זורק איזה שקית פופקורן למיקרו, קולה קרה עם 2-3 קוביות קרח שקופות, מזגן ו/או כירבולית, רגליים על השולחן (אפשר בפיסוק קל או אחת על השנייה גם הולך לסירוגין).
אלה האדוקים גם מחשיכים או מעמעמים אורות לעיתים בשביל ליהנות מחוויה אולטימטיבית.
המשקיענים ממש גם צובעים בשחור את כל הקדימה ויש להם גם משהו שקוראים לו "מקרן". אלה הם אגב הכי דפוקים ופראיירים שיש כי השמועה אומרת שהם בכלל לא רואים כלום בצהריים עם ויטרינה פתוחה.
כהן - בחייאת עזוב אותך, ראה שוב לעיל את הבחור "מהמעגל". כמה פעמים מצאת את עצמך יושב בסלון שלך עם תקרת הקבריולה פתוחה וצופה בטלוויזיה ?
כן OLED, לא OLED, קורו עם שחורים פנומנאליים, או ההוא שלא משנה איזה טלוויזיה קונים רואים עליה רק בוב ספוג.
רואים טלוויזיה, אז סוגרים קצת. מה קרה ?
איזה טלוויזיה יודעת להתמודד עם אור שמש ישיר שלא שמענו עליה ?
עזוב אותך, הכל טוב, נחזור להיכנס קצת לפרופורציה. בוא תקפוץ, נפתח לך את החלונות גם את זה שבמטבח שייכנס אוויר, נדליק את האורות ותאמין לי אתה תהנה מהחווייה.
וסיכום קצר לצופים מהיציע בקשר להודעה הקודמת:
יתרונות - עד עכשיו לא מצאתי. כנראה אני עוד בהלם מהתמונה שאני מקבל לפנים כל פעם שאני צופה בטלוויזיה. לוקח זמן להתאושש.
חסרונות - מאז שקניתי את שלי בינואר השנה ועד עכשיו, הפסדתי כמה אלפים טובים של שקלים עם הירידות מחירים שיותר גרועות מהבורסה. אבל כוס-אומו הכסף, העיקר הבריאות זה יותר חשוב, וכמובן ההנאה לא פחות.
אהה, וגם שיש לי פיקסל כחול שרוף שגיליתי אותו ממש כמה ימים אחרי ההתקנה.
אתם רציניים ?
זהו ? אנשים לא עובדים יותר ? כולם יצאו לפנסייה וצופים ב- 10:30 בבוקר ב- MAD MAX ?
לרוב הצפייה היא בשעות הערב, כי בבוקר אני יודע שבדרך כלל עובדים או שאולי אני על איזה טריפ כלשהו שלא זכור לי שלקחתי אי פעם.
מי שבאמת רוצה ליהנות מחוויית צפייה כמו שצריך, גם מדליק את המערכת על הדרך, נותן קצת בווליום, זורק איזה שקית פופקורן למיקרו, קולה קרה עם 2-3 קוביות קרח שקופות, מזגן ו/או כירבולית, רגליים על השולחן (אפשר בפיסוק קל או אחת על השנייה גם הולך לסירוגין).
אלה האדוקים גם מחשיכים או מעמעמים אורות לעיתים בשביל ליהנות מחוויה אולטימטיבית.
המשקיענים ממש גם צובעים בשחור את כל הקדימה ויש להם גם משהו שקוראים לו "מקרן". אלה הם אגב הכי דפוקים ופראיירים שיש כי השמועה אומרת שהם בכלל לא רואים כלום בצהריים עם ויטרינה פתוחה.
כהן - בחייאת עזוב אותך, ראה שוב לעיל את הבחור "מהמעגל". כמה פעמים מצאת את עצמך יושב בסלון שלך עם תקרת הקבריולה פתוחה וצופה בטלוויזיה ?
כן OLED, לא OLED, קורו עם שחורים פנומנאליים, או ההוא שלא משנה איזה טלוויזיה קונים רואים עליה רק בוב ספוג.
רואים טלוויזיה, אז סוגרים קצת. מה קרה ?
איזה טלוויזיה יודעת להתמודד עם אור שמש ישיר שלא שמענו עליה ?
עזוב אותך, הכל טוב, נחזור להיכנס קצת לפרופורציה. בוא תקפוץ, נפתח לך את החלונות גם את זה שבמטבח שייכנס אוויר, נדליק את האורות ותאמין לי אתה תהנה מהחווייה.
וסיכום קצר לצופים מהיציע בקשר להודעה הקודמת:
יתרונות - עד עכשיו לא מצאתי. כנראה אני עוד בהלם מהתמונה שאני מקבל לפנים כל פעם שאני צופה בטלוויזיה. לוקח זמן להתאושש.
חסרונות - מאז שקניתי את שלי בינואר השנה ועד עכשיו, הפסדתי כמה אלפים טובים של שקלים עם הירידות מחירים שיותר גרועות מהבורסה. אבל כוס-אומו הכסף, העיקר הבריאות זה יותר חשוב, וכמובן ההנאה לא פחות.
אהה, וגם שיש לי פיקסל כחול שרוף שגיליתי אותו ממש כמה ימים אחרי ההתקנה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
ידידי,cohen_m כתב:·......
לא,אין צורך.
אבל אם תעשה זאת מחר בצהריים כאשר הויטרינה פתוחה עם אור שמש ישיר על המסך ולאחר מכן תחשיך את החדר,סביר להניח שתבין על מה אני מדבר....
תגובתך מזכירה קצת את תגובת האנשים שאומרים לבעלים של רכב פרארי:
״אבל בסוף שנינו תקועים בפקקים״.
אז בגדול, כן.... אבל.... (ולא באמת צריך להרחיב)
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78948
- שם מלא: עפר לאור
המסכים הכי בהירים מגיעים כיום לסביב 1000 ניטים. ה B6 מגיעה ל 650 ניטים (ראיתי דיווחים גם על 700). זה נשמע הפרש משמעותי אבל בפועל מכיוון שמדובר בסקאלה לוגאריתמית ההבדלים לא כאלה דרמטיים.
להזכיר שעד לא מזמן המסכים היו סביב 100 ניטים ואחרי זה 300 ניטים נחשב כמסך בהיר מאוד לסלון...
להזכיר שעד לא מזמן המסכים היו סביב 100 ניטים ואחרי זה 300 ניטים נחשב כמסך בהיר מאוד לסלון...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73420
- שם מלא: ערן
הזוי, אבל בשביל לצפות ב 4K ו HDR בנטפליקס צריך או טלוויזיה עם סמארט תומך, או Xbox One S/Nvidia Shield. מישהו מבין למה מחשב עם כרטיס מסך מהדור הכי עדכני (GTX 1080) לא מאפשר את זה?
https://help.netflix.com/en/node/42384
טוב, מסתבר שזה קשור איכשהו ל DRM:
http://www.techhive.com/article/2858474 ... pable.html
בנוסף, הטלוויזיה שתגיע תצליח לנגן 4K עם HDR מנטפליקס?
בנוסף, הטלוויזיה שתגיע תצליח לנגן 4K עם HDR מנטפליקס?
- rwg1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1630
המסכים הכי בהירים שנמכרים היום לשוק הבייתי כבר מגיעים לבין 1600 עד 1800 ניט וזה כבר הבדל די מורגש מבערך
650 עד 700 ניט, אבל צריך לזכור שאנחנו רק בהתחלה ומהר מאוד כבר נתחיל לדבר על מסכים שיכולים להגיע לכמה
אלפי ניט, וכאן תהיה ל- OLED (ובמיוחד ל-OLED בטכנולוגיית המסכים של LG ) בעיה לא פשוטה.
אבל בדבר שקשור יותר לדיון בתגובות האחרונות בשירשור הזה. אנשים כאן מאוד טובים בלדבר על יכולות של
מסכים ולצטט יכולות שלהם בערכים שפרוסמו ע"י היצרן שלהם או ערכים שנמדדו, ושוכחים שזה רק חלק אחד
מהסיפור כשמדובר על איכות תמונה. זה נכון שהיכולות של המסך זה דבר חשוב מאוד לאותה האיכות אבל
מאוד כדאי להתחיל ולהתייחס בדיון הזה גם להשפעות הסביבה על התמונה, שבמסכים שיכולים להגיע לשחורים
מאוד עמוקים ההשפעות הללו הן מאוד משמעותיות, הרבה יותר ממה שאנשים נוטים לחשוב, ודבר זה מתקשר
לנושא שהוא בעל השפעה אפילו יותר גדולה על איכות התמונה וכמעט לא מדברים עליו בכלל וזה התגובה
של העיניים שלנו לכל מיני מצבים בצפיה בוידאו ובמיוחד בשינויים ברמת הארה מהמסך ומהסביבה, אבל גם
בעוד לא מעט השפעות על עוד דברים בראייה שלנו. לבסוף כדאי מאוד גם לדבר בדיון כזה על התוכן שגם
אותו מכינים לפרמטרים מסויימים שחוץ מהתייחסות לרזולוציה (וגם זה הרבה פעמים בצורה לא כלכך
נכונה, ורק צריך לקרא את הדיון על ההשקה של 4K ב- YES לראות את זה) אנחנו כמעט לא מתייחסים להשפעות
של פרמטרים אחרים בתוכן על איכות התמונה.
650 עד 700 ניט, אבל צריך לזכור שאנחנו רק בהתחלה ומהר מאוד כבר נתחיל לדבר על מסכים שיכולים להגיע לכמה
אלפי ניט, וכאן תהיה ל- OLED (ובמיוחד ל-OLED בטכנולוגיית המסכים של LG ) בעיה לא פשוטה.
אבל בדבר שקשור יותר לדיון בתגובות האחרונות בשירשור הזה. אנשים כאן מאוד טובים בלדבר על יכולות של
מסכים ולצטט יכולות שלהם בערכים שפרוסמו ע"י היצרן שלהם או ערכים שנמדדו, ושוכחים שזה רק חלק אחד
מהסיפור כשמדובר על איכות תמונה. זה נכון שהיכולות של המסך זה דבר חשוב מאוד לאותה האיכות אבל
מאוד כדאי להתחיל ולהתייחס בדיון הזה גם להשפעות הסביבה על התמונה, שבמסכים שיכולים להגיע לשחורים
מאוד עמוקים ההשפעות הללו הן מאוד משמעותיות, הרבה יותר ממה שאנשים נוטים לחשוב, ודבר זה מתקשר
לנושא שהוא בעל השפעה אפילו יותר גדולה על איכות התמונה וכמעט לא מדברים עליו בכלל וזה התגובה
של העיניים שלנו לכל מיני מצבים בצפיה בוידאו ובמיוחד בשינויים ברמת הארה מהמסך ומהסביבה, אבל גם
בעוד לא מעט השפעות על עוד דברים בראייה שלנו. לבסוף כדאי מאוד גם לדבר בדיון כזה על התוכן שגם
אותו מכינים לפרמטרים מסויימים שחוץ מהתייחסות לרזולוציה (וגם זה הרבה פעמים בצורה לא כלכך
נכונה, ורק צריך לקרא את הדיון על ההשקה של 4K ב- YES לראות את זה) אנחנו כמעט לא מתייחסים להשפעות
של פרמטרים אחרים בתוכן על איכות התמונה.
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4592
·Huber כתב:הזוי, אבל בשביל לצפות ב 4K ו HDR בנטפליקס צריך או טלוויזיה עם סמארט תומך, או Xbox One S/Nvidia Shield. מישהו מבין למה מחשב עם כרטיס מסך מהדור הכי עדכני (GTX 1080) לא מאפשר את זה?
בנוסף, הטלוויזיה שתגיע תצליח לנגן 4K עם HDR מנטפליקס?...
מגבלה של נטפליקס/הסכמי התוכן.
הטלוויזיה אמורה לנגן נטפליקס 4K HDR לדעתי.
במידה ומשהו לא מסתדר משום מה, אני יכול להשאיל לך nVidia Shield לשבוע.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

Nemesis - רב תודות, נדבר אם הטלוויזיה לא תומכת 
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
למתי תיאמתם הספקה?
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
@Huber
·
כמו שנאמר, מכיון ש-PC היא פלטפורמה הרבה פחות מאובטחת וקל יחסית לעשות SNIFFING ולשאוב את התוכן, האולפנים לא רוצים שהאיכות הגבוהה ביותר תזלוג משם לפיראטיות, אז הם מגבילים.
האפליקציה בטלוויזיה החכמה/קונסולות וסטרימרים רשמיים כמו SHIELD כן תומכים.
·
כמו שנאמר, מכיון ש-PC היא פלטפורמה הרבה פחות מאובטחת וקל יחסית לעשות SNIFFING ולשאוב את התוכן, האולפנים לא רוצים שהאיכות הגבוהה ביותר תזלוג משם לפיראטיות, אז הם מגבילים.
האפליקציה בטלוויזיה החכמה/קונסולות וסטרימרים רשמיים כמו SHIELD כן תומכים.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

כן, כפי שציינתי בתדובה שלי כבר מצאתי מאמרים שמסבירים את זה. השאלה היא האם מישהו יודע האם הנגן המובנה של הטלוויזיה של נטפליקס תומך ב HDR 4K.