מישהו הצליח פעם לדבר עם נציג חברת GCX?
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
שלחתי הודעה למייל - זה (מסתבר) אותו המייל שהם עונים דרכו - ככה שלמעשה כבר התכתבתי איתם
התאוריה שלך (עם כל הכוונה הטובה לעזור) לא נכונה.
גם ההגיון אומר... שאין באמת אנשים שונים שעונים למייל ואחרים שעונים להודעות באתר.
שבועים חלפו והמוצר עדיין בהפצה... הזוי!
גם ההגיון אומר... שאין באמת אנשים שונים שעונים למייל ואחרים שעונים להודעות באתר.
שבועים חלפו והמוצר עדיין בהפצה... הזוי!
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
באחת ההודעות הקודמות שלי על הניסיון איתם גיליתי שהם עובדים עם "צ'יטה", ניסית לברר דרכם?ahersko כתב:שלחתי הודעה למייל - זה (מסתבר) אותו המייל שהם עונים דרכו - ככה שלמעשה כבר התכתבתי איתם
שבועים חלפו והמוצר עדיין בהפצה... הזוי!...
- ahersko
- חבר מביא חבר

ונחשו מה... חמותי ישבה כל הים בבית וחיכתה למשלוח ומי לא בא? מיכאל... והשליח
אין מילים לתאר את רמת הפח אשפה שלהם.
אולי אותי זה מעצבן יותר כי אני כבר שנים לא גר בארץ ורגיל לסטנדרט שרות אחר לגמרי מהדואר המקומי.
לא מצאתי דרך להתלונן ב EBAY על השרות (לא רוצה לכתוב פידבק שלילי על המכר כי הוא ממש לא אשם בכלום) אבל לא מוצא דרך לכתוב ל EBAY
מישהו יודע?
אין מילים לתאר את רמת הפח אשפה שלהם.
אולי אותי זה מעצבן יותר כי אני כבר שנים לא גר בארץ ורגיל לסטנדרט שרות אחר לגמרי מהדואר המקומי.
לא מצאתי דרך להתלונן ב EBAY על השרות (לא רוצה לכתוב פידבק שלילי על המכר כי הוא ממש לא אשם בכלום) אבל לא מוצא דרך לכתוב ל EBAY
מישהו יודע?
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
באיביי אתה יכול לעשות contact seller דרך הדף של המכירה ולהתכתב איתו. אולי הוא יכול לעזור איכשהו, למרות שאני בספק. בדרך כלל הם שולחים בדואר שלהם ולא אחראיים לרמה הגרועה בשירות בארץ היעד..ahersko כתב: לא מצאתי דרך להתלונן ב EBAY על השרות (לא רוצה לכתוב פידבק שלילי על המכר כי הוא ממש לא אשם בכלום) אבל לא מוצא דרך לכתוב ל EBAY
מישהו יודע?...
- ahersko
- חבר מביא חבר

אז היום הם עדכנו אותי שהחבילה כרגע "אבודה" ושהם ממליצים לי ליצור קשר עם המוכר
הם היללו את עצמם ואת השרות שהם נותנים מפה עד הירח
מה המוכר אשם? הוא שלח בזמן זה הגלובל שיפינג של איביי שהם דפוקים
עכשיו EBAY מוכנים להחזיר את עלות המוצר אבל לא את המיסים והמשלוח שזה עוד איזה 100 דולר
הזוי!
הם היללו את עצמם ואת השרות שהם נותנים מפה עד הירח
מה המוכר אשם? הוא שלח בזמן זה הגלובל שיפינג של איביי שהם דפוקים
עכשיו EBAY מוכנים להחזיר את עלות המוצר אבל לא את המיסים והמשלוח שזה עוד איזה 100 דולר
הזוי!
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אני גם מחכה למשלוח מהם מ AMAZON, עד עכשיו התנהלתי מולם ב SMS הם שולחים אני מאשר ואו מגיב,
עכשיו הם העבירו את המשלוח שלי לחברה בשם DTDC עם הודעה שהשליח יצור איתי קשר בימים הקרובים,
הזוי כמה ידיים החבילה עוברת עד שהיא מגיעה ללקוח, לא פלא שדברים מתפקששים.
עכשיו הם העבירו את המשלוח שלי לחברה בשם DTDC עם הודעה שהשליח יצור איתי קשר בימים הקרובים,
הזוי כמה ידיים החבילה עוברת עד שהיא מגיעה ללקוח, לא פלא שדברים מתפקששים.
- ahersko
- חבר מביא חבר

אחרי שעודכנתי שהחבילה אבודה... קיבלתי הודעה מצ'יטה שהחבילה בתנועה ותחולק היום עם הטלפון של הנהג.
התקשרתי לנהג - שהיה מאוד נחמד והוא אמר לי שהחבילה אצלו ותגיע בין השעות XX-YY
כמובן ששום דבר לא הגיע בשעות האלו...
בערך בשש שבערב (סוף יום עבודה) קיבלתי הודעה שהחבילה נמסרה לפלוני אלמוני.
התקשרתי שוב לנהג, ששוב היה נחמד וטען שמדובר בטעות והחבילה עדיין אצלו.
שאלתי אם בכל זאת יוכל להביא אותה עוד היום והוא אמר שהוא ממש בדרך וכבר מגיע.
אכן 5 דקות אח"כ תמה סאגת הגלובל שיפינג והחבילה נמסרה לנמען
מסקנות
1. לחבילה לקח שבוע להגיע למחסנים של איביי בארה"ב
2. עוד כמה ימים עד שהגיע לארץ
3. מנתב"ג לנתניה לקח לה שבועים וחצי
3. השרות של GCX פשוט מזעזע, יד שמין לא יודעת יד שמאל. אין עם מי לדבר והם מלאים בהבטחות.
4. החבילה "נעלמה" בצ'יטה, וגם שם אין עם מי לדבר. למזלי היה לי מפיץ נחמד בסופו של יום.
זה פשוט הזוי.
אני מזמין עשורת אם לא מאות מוצרים מאמזון/איביי/לזדה (אונליין מקומי סינגפורי).
הכל מגיע פיקססססס פוקס כמו שעון מעולם לא היו בעיות.
לכולם יש מוקד אנושי (לחלקם אפילו 24/7) לבירורים
אתה מקבל SMS עדכון בכל שלב והנהג תמיד מגיע בזמן
מסתבר שאפשר אחרת.
תודה לעוזרים.
התקשרתי לנהג - שהיה מאוד נחמד והוא אמר לי שהחבילה אצלו ותגיע בין השעות XX-YY
כמובן ששום דבר לא הגיע בשעות האלו...
בערך בשש שבערב (סוף יום עבודה) קיבלתי הודעה שהחבילה נמסרה לפלוני אלמוני.
התקשרתי שוב לנהג, ששוב היה נחמד וטען שמדובר בטעות והחבילה עדיין אצלו.
שאלתי אם בכל זאת יוכל להביא אותה עוד היום והוא אמר שהוא ממש בדרך וכבר מגיע.
אכן 5 דקות אח"כ תמה סאגת הגלובל שיפינג והחבילה נמסרה לנמען
מסקנות
1. לחבילה לקח שבוע להגיע למחסנים של איביי בארה"ב
2. עוד כמה ימים עד שהגיע לארץ
3. מנתב"ג לנתניה לקח לה שבועים וחצי
3. השרות של GCX פשוט מזעזע, יד שמין לא יודעת יד שמאל. אין עם מי לדבר והם מלאים בהבטחות.
4. החבילה "נעלמה" בצ'יטה, וגם שם אין עם מי לדבר. למזלי היה לי מפיץ נחמד בסופו של יום.
זה פשוט הזוי.
אני מזמין עשורת אם לא מאות מוצרים מאמזון/איביי/לזדה (אונליין מקומי סינגפורי).
הכל מגיע פיקססססס פוקס כמו שעון מעולם לא היו בעיות.
לכולם יש מוקד אנושי (לחלקם אפילו 24/7) לבירורים
אתה מקבל SMS עדכון בכל שלב והנהג תמיד מגיע בזמן
מסתבר שאפשר אחרת.
תודה לעוזרים.
אני לא מגן על החברה הזאת ואין לי שום קשר אליה וגם אני שמעתי עליה הרבה דברים רעים שרובם מוצדקים
רק רוצה לציין שהם GCX הביאו לי את החבילה דרך חברת משלוחים DTDC ממש מהר בתוך כמה ימים אני הייתי קצת בשוק כי חשבתי שזה יקח יותר הרבה זמן
רק רוצה לציין שהם GCX הביאו לי את החבילה דרך חברת משלוחים DTDC ממש מהר בתוך כמה ימים אני הייתי קצת בשוק כי חשבתי שזה יקח יותר הרבה זמן
- ahersko
- חבר מביא חבר

אני בטוח שחלק גדול כן מקבלים את החבילה בזמן
הגדולה של חברה זה לתת שרות לאלו שלא.
בזה היא נכשלה.
תקלות קורות וזה בסדר.
אבל לא ניתן היה לעקוב אחרי התהליך, התשובות שהתקבלו היו סתומות, שקריות ולא עקביות.
מבלי לשכוח שהכל מתנהל בהודעות ולא בשיחה עם נציג אנושי.
מאיביי הייתי מצפה שיבחרו יותר בקפידה את השותפים שלהם.
הגדולה של חברה זה לתת שרות לאלו שלא.
בזה היא נכשלה.
תקלות קורות וזה בסדר.
אבל לא ניתן היה לעקוב אחרי התהליך, התשובות שהתקבלו היו סתומות, שקריות ולא עקביות.
מבלי לשכוח שהכל מתנהל בהודעות ולא בשיחה עם נציג אנושי.
מאיביי הייתי מצפה שיבחרו יותר בקפידה את השותפים שלהם.
- haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
אז איך מגיעים לדבר איתם. לא יאמן שב 2020 אין מענה טלפוני של שירות לקוחות ואין מענה בכלל להודעות ששולחים דרך האתר אינטרנט שלהם. כאילו חברה שמורמת מעם מנותקת נספק כשיבוא לנו . 20 יום הזמנה מאמאזון שוכבת במכס נתתי ת.ז וזהו נעלמו אין סימן חיים.
אל תבזבז את הזמן, פנה למוכר או לאמזון.03/11/2020 11:35haifaboy כתב: אז איך מגיעים לדבר איתם. לא יאמן שב 2020 אין מענה טלפוני של שירות לקוחות ואין מענה בכלל להודעות ששולחים דרך האתר אינטרנט שלהם. כאילו חברה שמורמת מעם מנותקת נספק כשיבוא לנו . 20 יום הזמנה מאמאזון שוכבת במכס נתתי ת.ז וזהו נעלמו אין סימן חיים....
לא מבין איך החברה עדיין קיימת
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
גם אני ניסיתי בימים האחרונים לדבר עם מישהו שם ללא הצלחה, עד שהחלטתי ״לתקוף״ בכל הכוח:
1. פתחתי יותר מ 70 פניות, בערך 20 בהפרש של דקות, כל שעה.
2. התקשרתי למספר טלפון שמצאתי והגעתי למישהי שלא קשורה לחברה אלא לחברה האם: krief. היא הסכימה לעזור ושלחה את הפרטים שלי למנהלים ב GCX.
3. דיברתי עם אמאזון - בטלפון ולא במייל. מחר יש לי שיחת ועידה איתם ועם Aramex, חברת השילוח שהוציאה את המשלוח לארץ.
בסופו של דבר - פנה אלי מישהו במייל ואמר שהחבילה שלי בתהליך שחרור מהמכס בטיפול ואין צורך לפתוח כל כך הרבה פניות. נראה מה הלאה.
2. התקשרתי למספר טלפון שמצאתי והגעתי למישהי שלא קשורה לחברה אלא לחברה האם: krief. היא הסכימה לעזור ושלחה את הפרטים שלי למנהלים ב GCX.
3. דיברתי עם אמאזון - בטלפון ולא במייל. מחר יש לי שיחת ועידה איתם ועם Aramex, חברת השילוח שהוציאה את המשלוח לארץ.
בסופו של דבר - פנה אלי מישהו במייל ואמר שהחבילה שלי בתהליך שחרור מהמכס בטיפול ואין צורך לפתוח כל כך הרבה פניות. נראה מה הלאה.
איזה השקעה, לא חבל על הזמן אבל?03/11/2020 11:43PCingAddict כתב: גם אני ניסיתי בימים האחרונים לדבר עם מישהו שם ללא הצלחה, עד שהחלטתי ״לתקוף״ בכל הכוח:
בסופו של דבר - פנה אלי מישהו במייל ואמר שהחבילה שלי בתהליך שחרור מהמכס בטיפול ואין צורך לפתוח כל כך הרבה פניות. נראה מה הלאה....