שרשור תגובות מאמר Mediagate 350HD
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אחרי שעבר הייתי "סגור" על ה- Z500, כנראה שארד ממנו.
חבר הסב את תשומת ליבי "בפרטי" כי אינו תומך כתוביות בעברית.לא ראיתי את זה בסקירה עליו וגם לא בסקירה שעשתה השוואה בין הסטרימרים..
אני נוטה כרגע לכיוון Mediagate MG-350HD . הייתי הולך על אחד ה- TIVXים אבל לא ממש יכול לוותר על ה- WIFI, אפילו שאינו תומך HD.
שאלה חשובה מבחינתי לגבי ה- Mediagate MG-350HD :
האם האנטנה של ה- WIFI יכולה להיות במצב אנכי, כיוון שכשהיא ניצבת כלפי מעלה אז היא המכשיר תופס גובה שאני לא יכל להקצות לו..
לסיום, שאלה קטנה על ה- Z500:
מה העניין שהוא לא מבצע UPSCALE אלא בחיבור ה- HDMI?לא הבנתי את העניין של זכויות היוצרים שבעצם מונע זאת. מישהו מוכן להסביר לי ..?
תודה,
Giliboy
חבר הסב את תשומת ליבי "בפרטי" כי אינו תומך כתוביות בעברית.לא ראיתי את זה בסקירה עליו וגם לא בסקירה שעשתה השוואה בין הסטרימרים..
אני נוטה כרגע לכיוון Mediagate MG-350HD . הייתי הולך על אחד ה- TIVXים אבל לא ממש יכול לוותר על ה- WIFI, אפילו שאינו תומך HD.
שאלה חשובה מבחינתי לגבי ה- Mediagate MG-350HD :
האם האנטנה של ה- WIFI יכולה להיות במצב אנכי, כיוון שכשהיא ניצבת כלפי מעלה אז היא המכשיר תופס גובה שאני לא יכל להקצות לו..
לסיום, שאלה קטנה על ה- Z500:
מה העניין שהוא לא מבצע UPSCALE אלא בחיבור ה- HDMI?לא הבנתי את העניין של זכויות היוצרים שבעצם מונע זאת. מישהו מוכן להסביר לי ..?
תודה,
Giliboy
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

Hagi
1. קראתי בשרשור אחר את מה שכתבת על דרך השתלת הכתוביות. האם זה כולל את כל סוגי הקבצים? מאין לך הביטחון שזה יעבוד ב- Z500?
2. ה- Mediagate MG-350HD תומך בכתוביות SRT בעברית בגרסת ה- FiRMWARE הפחות מתקדמת שלו- סביר להניח שייתמך גם בגרסאות עתידיות.
3. לא ממש בא לי לוותר על הפיצ'ר זה. הוא טוב להעברת הקבצים, + ניגון פורמטים מסויימים
של מוזיקה ו-וידאו. הלוואי והיתה לי אפשרות למתוך CAT5 אבל ממש אין לי מבלי זה יעבור לי באמצע הבית..
תודה,
Giliboy
1. קראתי בשרשור אחר את מה שכתבת על דרך השתלת הכתוביות. האם זה כולל את כל סוגי הקבצים? מאין לך הביטחון שזה יעבוד ב- Z500?
2. ה- Mediagate MG-350HD תומך בכתוביות SRT בעברית בגרסת ה- FiRMWARE הפחות מתקדמת שלו- סביר להניח שייתמך גם בגרסאות עתידיות.
3. לא ממש בא לי לוותר על הפיצ'ר זה. הוא טוב להעברת הקבצים, + ניגון פורמטים מסויימים
של מוזיקה ו-וידאו. הלוואי והיתה לי אפשרות למתוך CAT5 אבל ממש אין לי מבלי זה יעבור לי באמצע הבית..
תודה,
Giliboy
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

שלום
אני רוצה להזמין את Mediagate 350HD לכתובת בארה"ב.
מישהו מכיר/יכול להפנות אותי לאתר חנות המציע אותו למכירה?
תודה,
Giliboy
תודה,
Giliboy
- adamshimon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום
תודה,
Giliboy
המחיר הזול ביותר בארה"ב כולל אפשרות להוסיף כונן של 250 GB בתוספת של 50 $
http://www.pc4usa.com/detailProducts.as ... all&Catn=7
אני כבר הזמנתי
תודה,
Giliboy
אני כבר הזמנתי
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

adamshimonadamshimon כתב:שלום
אני כבר הזמנתי...
ראשית תודה.
האמת שמצאתי בכמה $ בודדים פחות דרך Amazon, אבל לא הבדל קריטי..
רק לא ברור לי למה להזמין דיסק משם?לדעתי היה עדיף לך לרכוש בארץ, עניין שלאחריות וכאלה. יש הבדל כל כך גדול במחיר הדיסק?
דרך אגב, עשית משלוח לפה או בתוך ארה"ב ומישהו הביא לך אותו.
וקבלת אותו כבר..?
תודה
Giliboy
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
יש הבדל גדול בין המחירים בארץ למחירים של חו"ל בכוננים קשיחים.
לפני כמה חודשים קניתי 2 כוננים של 400GB, אחד מהם הפסיק לעבוד.
30 ש"ח דמי משלוח לשירות לקוחות בגרמניה ולאחר שבוע קיבלתי כונן חדש (דמי משלוח חזרה עליהם).
ואל תחשוב כי בארץ היו מחליפים לך יותר מהר את הכונן, כבר שמעתי מיקרים שבהם זמן השירות לכונן קשיח נע בין שבועיים לשלוש.
לפני כמה חודשים קניתי 2 כוננים של 400GB, אחד מהם הפסיק לעבוד.
30 ש"ח דמי משלוח לשירות לקוחות בגרמניה ולאחר שבוע קיבלתי כונן חדש (דמי משלוח חזרה עליהם).
ואל תחשוב כי בארץ היו מחליפים לך יותר מהר את הכונן, כבר שמעתי מיקרים שבהם זמן השירות לכונן קשיח נע בין שבועיים לשלוש.
- adamshimon
- חבר פעיל מאוד

נכון אומנם זול יותר ללא כונן אך אני חיפשתי כונן ועם כונן של 250 GB אני חושב שזהו המחיר הטוב והמשתלם ביותרGiliboy כתב:adamshimonadamshimon כתב:שלום
אני כבר הזמנתי...
ראשית תודה.
האמת שמצאתי בכמה $ בודדים פחות דרך Amazon, אבל לא הבדל קריטי..
רק לא ברור לי למה להזמין דיסק משם?לדעתי היה עדיף לך לרכוש בארץ, עניין שלאחריות וכאלה. יש הבדל כל כך גדול במחיר הדיסק?
דרך אגב, עשית משלוח לפה או בתוך ארה"ב ומישהו הביא לך אותו.
וקבלת אותו כבר..?
תודה
Giliboy...
לגבי האחריות כל מה שנותר לי זה להתפלל שכלום לא יקרה לו וגם אם כן אז 200 ש"ח זה לא סוף העולם לגבי ממשלוח חבר שגר שם הזמין ומביא לי אותו אני עדיין מחכה
לגבי הכתוביות הבנתי שהכתוביות בעברית מוצגות הפוך דיברו כאן על תוכנה שתסדר אותם איזו תוכנה תוכל לפתור את העיניין ולסדר את הכתוביות בעברית כמו שצריך?
- adamshimon
- חבר פעיל מאוד

קיבלתי סוף סוף את המכשיר וכמה גדלה אכזבתי שלא הוזכר אפילו במקום אחד בפורום או בסיקור על בעיית העברית ואני לא מדבר על כך שהוא מציג את הכתוביות בסדר הפוך ואין שום אפשרות לתקן את זה (לא מדובר על אותיות הפוכות אלא על המילים) וגם לאחר בירור מול היבואן אין כרגע פיתרון אז בשביל מה מתהדרים בכך שתומך בעברית שאינה יכולה לשמש אף אחד??? אבל לא זאת הבעייה העיקרית אלא שאם החלטת להשתמש בגרסה 1.1.1 או כל גירסה שאינה עברית המכשיר אינו מציג עברית כלל ז"א שקבצים שירים וסרטים יוצגו כג'יבריש, מה עושה ישראלי ממוצע שכמעט כל התיקיות וקבצי המדייה שלו הם עברית? אז כל מה שנותר הוא כרגע להשתמש בגירסה העברית המוגבלת והישנה ולפי תשובת היבואן אני לא בטוח שגירסה מעודכנת וחדשה בעברית אשר מציגה תרגום מסודר ותיקיות בעברית נמצאת כרגע בראש מעיינם ונראה שחצי עבודה מספקת אותם - חבל לא ככה מוכרים מוצרים אם כבר החלטת למכור מוצר טוב תתמוך בו כמו שצריך
adamshimon,
הבעיה הוזכרה בדיון בפורום :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... FA&start=0
כך שרק צריך לחפש.
מעבר לכך,
ועם כל זאת, קיבלתי אמש מהחברה גרסה תומכת עברית חדשה לבדיקה שאולי תפתור את כל הבעיות.
וזה המקום לתת פרספקטיבה שונה עבור כל המלינים השכם והערב על מחירי היבואנים בארץ והקלות של רכישת המוצרים בחו"ל.
מה לדעתכם גורם לחברה להשקיע בתמיכה בעברית, 2-3 לקוחות שהזמינו את המוצר מחו"ל ובמקרה גרים בישראל, או יבואן שהזמין 100 יחידות?
אז אדרבה, המשיכו לרכוש את המוצרים בחו"ל (זה מה שאני עושה מאז ומעולם), אבל אל תזעקו חמס על חוסר התמיכה של היצרן בשוק הישראלי "כמו שצריך".
כך שרק צריך לחפש.
מעבר לכך,
אני לא יודע איך אתה מגדיר "כמו שצריך" אבל השקעה בתמיכה עבור קהל לקוחות מצומצם למדי ,שלא ברור אם קיים כלל, שזקוקים לעברית בוודאי אינה נופלת אצלי לתחום ההגדרה הנ"ל.ונראה שחצי עבודה מספקת אותם - לא ככה מוכרים מוצרים אם כבר החלטת למכור מוצר טוב תתמוך בו כמו שצריך...
ועם כל זאת, קיבלתי אמש מהחברה גרסה תומכת עברית חדשה לבדיקה שאולי תפתור את כל הבעיות.
וזה המקום לתת פרספקטיבה שונה עבור כל המלינים השכם והערב על מחירי היבואנים בארץ והקלות של רכישת המוצרים בחו"ל.
מה לדעתכם גורם לחברה להשקיע בתמיכה בעברית, 2-3 לקוחות שהזמינו את המוצר מחו"ל ובמקרה גרים בישראל, או יבואן שהזמין 100 יחידות?
אז אדרבה, המשיכו לרכוש את המוצרים בחו"ל (זה מה שאני עושה מאז ומעולם), אבל אל תזעקו חמס על חוסר התמיכה של היצרן בשוק הישראלי "כמו שצריך".
נערך לאחרונה על ידי zeev ב 10/04/2007 23:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
zeevzeev כתב:adamshimon,
כך שרק צריך לחפש.
מעבר לכך,אני לא יודע איך אתה מגדיר "כמו שצריך" אבל השקעה בתמיכה עבור קהל לקוחות מצומצם למדי ,שלא ברור אם קיים כלל, שזקוקים לעברית בוודאי אינה נופלת אצלי לתחום ההגדרה הנ"ל.ונראה שחצי עבודה מספקת אותם - לא ככה מוכרים מוצרים אם כבר החלטת למכור מוצר טוב תתמוך בו כמו שצריך...
וזה המקום לתת פרספקטיבה שונה עבור כל המלינים השקם והערב על מחירי היבואנים בארץ והקלות של רכישת המוצרים בחו"ל.
אז אדרבה, המשיכו לרכוש את המוצרים בחו"ל (זה מה שאני עושה מאז ומעולם), אבל אל תזעקו חמס על חוסר התמיכה של היצרן בשוק הישראלי "כמו שצריך"....
יש בשורה טובהלצרכני ה MG350HD? יש עברית כמו שצריך?
ד.א.
עם נקח לדוגמה את יבואני פיוניר בארץ הם "שיחרורו" גירסת קוד מלאה ואפשרו לציבור להשתתף בעיברות המוצרים וקיים שיתוף פעולה פורה בנושא, אפשר לקחת זאת כדוגמא חיובית ולאפשר גם במקרה זה לעזור בנושא, מה דעתך?
אני בודק את הגרסה, בכל אופן לא אוכל לדווח כאן מאחר וזו אינה גרסה ששוחררה לציבור ואני לא מעוניין שייווצר לחץ מיותר על מהנדסי החברה לשחרר גרסת בוסר, במידה והכל יהיה תקין אני אודיע לחברה אשר תשחרר אותה מן הסתם בהקדם.reuven_br כתב:יש בשורה טובהלצרכני ה MG350HD? יש עברית כמו שצריך?
ד.א.
עם נקח לדוגמה את יבואני פיוניר בארץ הם "שיחרורו" גירסת קוד מלאה ואפשרו לציבור להשתתף בעיברות המוצרים וקיים שיתוף פעולה פורה בנושא, אפשר לקחת זאת כדוגמא חיובית ולאפשר גם במקרה זה לעזור בנושא, מה דעתך?...
לגבי פיוניר, זו בהחלט דרך אפשרית (ולדעתי מבורכת), אבל זו החלטה של החברה. עבור הדגם הקודם של Mediagate נוצרו מספר גרסאות תכנה ע"י משתמשים.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one
- adamshimon
- חבר פעיל מאוד

יש לי טעות הבעייה שאינה הוצגה זה לא האפשרות להציג תיקיות בגיבריש אלא בגירסה שאינה עברית היא אינה מציגה תיקיות בעברית כלל כאילו אינם קיימות במחשבzeev כתב:adamshimon,
כך שרק צריך לחפש.
מעבר לכך,אני לא יודע איך אתה מגדיר "כמו שצריך" אבל השקעה בתמיכה עבור קהל לקוחות מצומצם למדי ,שלא ברור אם קיים כלל, שזקוקים לעברית בוודאי אינה נופלת אצלי לתחום ההגדרה הנ"ל.ונראה שחצי עבודה מספקת אותם - לא ככה מוכרים מוצרים אם כבר החלטת למכור מוצר טוב תתמוך בו כמו שצריך...
אז אדרבה, המשיכו לרכוש את המוצרים בחו"ל (זה מה שאני עושה מאז ומעולם), אבל אל תזעקו חמס על חוסר התמיכה של היצרן בשוק הישראלי "כמו שצריך"....
אני שמח לשמוע שישנה גירסה חדשה למכשיר אולי בכל זאת למישהו איכפת ואינו רוצה לבצע חצי עבודה סה"כ הוא עושה זאת בשבילו יותר מאשר בשבילי
השוק הזה מתפתח מהר ואני צופה שינוי בחודשים הקרובים בגישה למוצרים אלו ולכן מי שישקיע יותר כרגע יקטוף את הפירות בסוף
- ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
מאחר ואני מבין שבתור בודק של הקשוחה , אתה מקורב יותר לחברה, אם תוכל להוסיף לרשימת הבאגים את מה שפרסמתי בפורום שלהם,( שהוא די מנוון יש לציין) :zeev כתב:
אני בודק את הגרסה, בכל אופן לא אוכל לדווח כאן מאחר וזו אינה גרסה ששוחררה לציבור ואני לא מעוניין שייווצר לחץ מיותר על מהנדסי החברה לשחרר גרסת בוסר, במידה והכל יהיה תקין אני אודיע לחברה אשר תשחרר אותה מן הסתם בהקדם.
לגבי פיוניר, זו בהחלט דרך אפשרית (ולדעתי מבורכת), אבל זו החלטה של החברה. עבור הדגם הקודם של Mediagate נוצרו מספר גרסאות תכנה ע"י משתמשים....
http://www.airlinktek.com/english/e_atb ... d_sch=0531
במקום לקבל מיילים הם פתחו פורום שהתמיכה שם לא ממש מגיבה להודעות.
אולי זה בגלל שיש שם הרבה חוצפנים שחושבים שהם יכולים להוסיף רשימת דרישות כייד הדמיון ומתלוננים למה בגירסה החדשה המכשיר לא מדליק להם את הדוד בשעה 8 בערב כמו שהם דרשו.
בכל מקרה הם צריכים לדעת לסנן ולפחות להגיב באיזו צורה.
שיהיה ברור מצד שני שאני, מאוד מרוצה מהמוצר.
דבר נוסף:
עד כמה שהבנתי המכשיר מבוסס על Embded Linux , לא חקרתי יותר מדי אבל עבור גריסאות מסוימות של linux הם מחוייבים לספק sources , אז אם אתה יודע באיזה linux מדובר. זה יעזור מאוד , כי ברגע שיהיה קוד , נוכל להסתדר לבד, לפחות בחלק מהמיקרים, כמו באגים פשוטים בעברית שהיו בגירסא הקודמת.
!If you want something done, do it yourself
http://www.mabel-tech.com
http://www.mabel-tech.com
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
המוצר, כמו כמעט כל המוצרים האחרים, מריץ תוכנה קניינית על גבי מערכת הכוללת קרנל לינוקס.ofiras כתב: דבר נוסף:
עד כמה שהבנתי המכשיר מבוסס על Embded Linux , לא חקרתי יותר מדי אבל עבור גריסאות מסוימות של linux הם מחוייבים לספק sources , אז אם אתה יודע באיזה linux מדובר. זה יעזור מאוד , כי ברגע שיהיה קוד , נוכל להסתדר לבד, לפחות בחלק מהמיקרים, כמו באגים פשוטים בעברית שהיו בגירסא הקודמת....
אתה מוזמן להוריד את קוד המקור של הקרנל + כמה שינויים קטנים שבטח נעשו בו.
אבל:
1. לא תקבל את קוד המקור של האפליקציה הקיניינית - זו האפליקציה שמכילה את כל הדברים המעניינים שאתה רוצה לתקן.
2. העובדה שנותנים לך קוד מקור (כי הם חייבים) לא אומרת שהם חייבים לאפשר לך לעדכן את המכשיר בגרסאות החדשות. בדוגמה הקיצונית, מותר להם למכור מוצר ללא יכולת עדכון. יהיה לך קוד מקור, אבל שום דרך לטעון אותו לאחר הקומפילציה לתוך המכשיר.
בעייה נוספת שקיימת בגירסא תומכת העברית 1.08 :
תקיעה לעיתים קרובות עם הדלקת המכשיר (בגירסאות המתקדמות יותר לא נתקלתי בבעייה) - מדי מס' הדלקות יש צורך להוציא ולהחזיר את המכשיר מהחשמל כדי שידלק באופן תקין.
בנוסף, שמות התיקיות והקבצים בעברית הפוכים - לא סוף העולם אבל בהחלט לא חווית שימוש מוצלחת.
מאד מקוה שהבעיות האלה יפתרו בגירסא הבאה, אבל בינתיים לא הייתי ממליץ על קניה למי שמשתמש בקבצים ו/או תיקיות בעברית.
תקיעה לעיתים קרובות עם הדלקת המכשיר (בגירסאות המתקדמות יותר לא נתקלתי בבעייה) - מדי מס' הדלקות יש צורך להוציא ולהחזיר את המכשיר מהחשמל כדי שידלק באופן תקין.
בנוסף, שמות התיקיות והקבצים בעברית הפוכים - לא סוף העולם אבל בהחלט לא חווית שימוש מוצלחת.
מאד מקוה שהבעיות האלה יפתרו בגירסא הבאה, אבל בינתיים לא הייתי ממליץ על קניה למי שמשתמש בקבצים ו/או תיקיות בעברית.
- adamshimon
- חבר פעיל מאוד

עידכון גירסת בטה לMG-350HD
יצאה גירסה חדשה באתר usbid
קבלו קישור הגירסה עדיין לא ניבדקה
תהנו:
http://usbid.co.il/product504.aspx

קבלו קישור הגירסה עדיין לא ניבדקה
תהנו:
http://usbid.co.il/product504.aspx
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- adamshimon
- חבר פעיל מאוד

עידכון גירסה לMG-350HD
הגירסה החדשה נבדקה היטב ולאחר הבדיקה היא לא שונה כלל מאותה גירסה 1.1.0 באנגלית,לצערי בעיית התיקיות בעברית שמוצגות בג'יבריש לא השתנה והתיקיות בעברית שנמצאות על המחשב עדיין אינם מוצגות כלל אך דבר אחד כן השתנה וחסך לי עבודה רבה בהצמדת כתוביות לסרטים-ניחשתם נכון בעיית הכתוביות ההפוכות נפתרה וניתן להוריד סרטים ללא כתוביות ולהצמיד אותם ע"י המכשיר