JH Audio ואחרים ... או חוצפת היצרנים שתפסו ת)$#*#$

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
JuanVirgo פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 170

שליחה

בדיוק!!!

על זה בדיוק אני מדבר.

אפשר לסלוח לזנהיזר את ה 630... ניסוי וטעיה לא הרגו אף אחד...
אפשר לסלוח ל CHORD, שהם קודם מכרו את ה HUGO היקר,
אבל בסופו של דבר, מילאו את השוק ב MOJO היחסית זול אבל מצויין (כמובן הרבה פחות טוב מהוגו, אבל עדיין טוב ונגיש הרבה יותר)
:)

אבל הפסקת יצור AK100, החלפתו במכשיר שעולה כפול , שהוא גם יותר מכפול במשקל ?

לא נשכח ולא נסלח.

אגב גם העלת מחיר עבור HD800S , בגלל תוספת של איזה כבל , היא חוצפה בעיניי.
הרי כבר עשיתם קופה על HD800... לא חידשתם יותר מידי, תתקרבו לעם!
כמו שהם עשו עם ה HD600...לפני 10 שנים הם עלו לפחות 500-600$... היום אפשר לרכוש חדשים ב 250$ לפעמים.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

במקום אוזניות "רציניות" הראשונות שלא יתחיל עם OPPO,שקודם ירכוש ויתנסה באוזניות כמו DT-250\150 ו HD650\HD600... שהם הסטנדרט של משהו טוב בסה"כ...
...
הן הסטנדרט, לדעתך, אבל לא לדעת כולם. מה תגיד למישהו ששמע את האוזניות האלו ובחר דווקא ב- OPPO? קנית פח, אתה לא מבין וכדומה? מי אתה, או אני, שניקח מהם את ההנאה? בכלל, היית במפעל של OPPO? היית במרכז פיתוח שלהם? מה אתה יודע בכלל על הרמה האמיתית של המוצר מעבר למידע ברשת ולעשות רעש פה? אני סתם נצמד ל- OPPO כי זו דוגמא שאני לא מסכים איתה, ומן הסתם אני לא היחיד.
אפשר לסלוח לזנהיזר את ה 630... ניסוי וטעיה לא הרגו אף אחד...
...
מה זה אפשר לסלוח להם? הם הוציאו אוזניות לקהל יעד מסויים. זה אמנם לא אתה, אבל זה כן אחרים. די להכליל כל הזמן.
אגב גם העלת מחיר עבור HD800S , בגלל תוספת של איזה כבל , היא חוצפה בעיניי.
הרי כבר עשיתם קופה על HD800... לא חידשתם יותר מידי, תתקרבו לעם!
...
זה שוק חופשי. לא מתאים לך, אל תקנה. אולי במקום להתלונן שהם העלו את המחיר עבור ה- 800S, תתלונן על מה שאני ראיתי בתערוכת מינכן, כמו כבלים בעשרות אלפי יורו ופטיפון בכמעט 300,000 יורו?

חוני
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 742

שליחה

JuanVirgo כתב:אחד החברות שכבר הוזכרה כאן... ASTELL $ KERN ...

בזמנו, חיכיתי שנים , על מנת שיצא תחליף ראוי לאיפוד...

שנים...

והוא יצא , בדמות AK100,מכשיר מעולה לכל הדעות. רב שימושי , עם סאונד נפלא. נעים עם סוללה טובה,
עם יכולת עבודה של DAC, כניסה אופטית, וגם כ טרנספורט מושלם בשל הגודל המזערי שלו, עם יציאה אופטית.
יכולת עבודה עם שני כרטיסים, שסה"כ יכולת להגיע לכמעט חצי טרה-בייט...
המחיר היה כ 600$... כי הוא היה ראשון עם ממשק סביר*, נוח וסקסי...
מבוסס על WOLFSON 8740.

*כאשר משווים את הממשק של AK100 ל X5, ה AK מדהים , לא סביר...

עם מה החצופים האלה החליפו אותו ???

עם מכשיר שכל היכולות של AK100 , פשוט העלימו!
השתמשו בסטוק ישן של הוולפסונים...
צימצמו לכרטיס אחד בלבד...

הורידו את יכולת DAC אופטי...

הורידו יכולת של טרנספורט!!!

אבל השאירו את המחיר ...
כ 500$....

תפסו ת*^&*& ? בוודאי. ללא כל ספק.
במקום לשפר את AK100 , הם פשוט מציאים לנו לרכוש מכשיר עם יכולות זהות כמעט...AK100 II 1000$
וזה כאשר שנה האחרונה, ה AK100 נמכר ב 400$ ביפן.

נ.ב.: ולא רק זה, ה AK JR, נשמע פחות טוב מה AK100... שמי היה מאמין... כבר לא מיוצר!
...
·לאיזה מוצר כוונתך ?

היו שניים לאחר ה- AK 100, האחד נקרא AK100MK 2 , ואילו השני - AK100II.

JuanVirgo פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

@חוני
·
כרגע הנטרנספורט היחידי שלי הוא ה AK100 וה AK100MK2... (בחיבור לDAC טופטי, אין הבדל בין AK240 ל AK100.)

המחליף שלהם הוא AK100II והוא עולה כ 1000$...

במחיר של AK100, היום מציאים את AK JR המסורס.

JuanVirgo פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

@HazooM
·
יש תערוכות .. ויש תערוכות.

מי צריך את HI-END" , של מינכן, כאשר יש את musikmesse של פרנקפורט ?

:)

מי שבכוח רוצה שיעבדו עליו , שלא יתפלא אחרכך... שמוכרים לו פטיפון במיליון שקל.
וגם OPPO ... בתור HI-END.. אם זה לא היה הזוי , זה היה מצחיק...

מעניין אילו תגובות OPPO היו מקבלים , אם היה להם סטנד בתערוכה מקצועית כמו musikmesse

אין לה שום איזכור בפורומים מקצועים, הם מוכרים סאונד גרוע לדעתי וכנראה שאלפי משתשמי האוזניות באולפנים
מסכימים איתי.

כשתמצא לי מהנדס סאונד שרכש להנאתו את הדבר המכוער הזה, תודיע לנו.

JuanVirgo פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

לי זה מזכיר משהו...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

JuanVirgo פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

לא עובדים ממש קשה ב POOP על עיצוב כנראה... למה להם , כאשר אפשר "להשאיל"... או פשוט לקחת...

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

מאוד קשה לקחת אותך ברצינות כשאתה כותב POOP, כמו ש"הילדים" אוהבים לכתוב M$ / Crapple במלחמות פאנבוי כאלו ואחרות. אפילו מבחינת העיצוב, במה הם דומים בדיוק? בזה ששניהם בלוק אלומניום שיש עליו כפתורים בצדדים ומסך במרכז? בכנות שהם לא נראים כאלו דומים.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

JuanVirgo פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

כיהם אפילו להעתיק לא יכולים כמו שצריך...
זה נראה הרבה פחות טוב.
אפילו את העיצוב של האוזניות...

"השאילו"...

אני לא אומר שלא ניתן להשתמש בהשראה על בסיס של עיצוב אחר...
אבל רבק... על מה יש לשלם שם את הסכומים ש OPPOP דורשת ?

JuanVirgo פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

אוזניות של 1000$ ??? פתטי.

Mediafan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118

שליחה

אולי הנגן שלהם Oppo BDP-105D יותר מוצלח מהאוזנייה (-:, אם יהיו ברשותך רשמים לגבי סאטאקס פיוניר, מר ספיקרס , הייפימן ואחרים נשמח לשמוע.

HazooM
כתב
כתב

שליחה

וגם OPPO ... בתור HI-END.. אם זה לא היה הזוי , זה היה מצחיק...
...
זה הזוי, לדעתך בלבד. החברה פתחה דרייבר Planar יחודי, השקיעה בפיתוח במקום לרכוש משהו מוכן מיצרן אוזניות סיני גדול, אבל אתה ישר טוען שזה הזוי וכו' וכו'. עד שאתה לא תבוא עם אוזניות יותר טובות שאתה תכננת/בנית, כדאי שתתן צ'אנס לאלו שכן מנסים.
מעניין אילו תגובות OPPO היו מקבלים , אם היה להם סטנד בתערוכה מקצועית כמו musikmesse

אין לה שום איזכור בפורומים מקצועים, הם מוכרים סאונד גרוע לדעתי וכנראה שאלפי משתשמי האוזניות באולפנים
מסכימים איתי.

כשתמצא לי מהנדס סאונד שרכש להנאתו את הדבר המכוער הזה, תודיע לנו.
...
קודם כל OPPO מייצרים ציוד לצרכן הביתי, לא לשוק המקצועי, אז למה אתה בכלל משווה? אין להם שום סיבה להציג בתערוכת musikmesse שאינה קשורה בכלל ל- Consumer electronics. החברה גם לא יצאה בהצהרות שאלו אוזניות לשימוש אולפני, אז שוב פעם, למה אתה מנסה לעשות את הקשר בכוח?

אתה חושב שאוזניות מיצרן מוכר שמבחינת מיתוג ושיווק מיועדות ספציפית לשימוש אולפני ישמעו באופן אוטומטי יותר טוב או יותר יתאימו לתחום המקצועי? אם כן אז אתה הוזה. אותו סיפור קיים עם מוניטורים אולפניים מול רמקולים ביתיים.
כיהם אפילו להעתיק לא יכולים כמו שצריך...
זה נראה הרבה פחות טוב.
אפילו את העיצוב של האוזניות...
...
כולם מעתיקים מכולם, ואת זה אתה יכול לומר על כל סוג של מוצר צרכני.
אוזניות של 1000$ ??? פתטי.
...
אני לא מבין. שמת תמונה גרועה של האוזניות ואז כתבת שזה פתטי בשביל 1000$? מאיפה לך בכלל כמה עלה לפתח את האוזניות האלו? כמה עולה לייצר אותן וכו' וכו'? אנחנו לא יודעים וגם אתה בטח שלא.

JuanVirgo פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

מה יש לפתח שם ?
הם לקחו את אותה טכנולוגיה משנות ה 70, שימהה השתמשו בה, ועוד רבים אחרים... כמו שהיא...
ללא שום שיפורים. כי זה נשמע כך, עם כל החסרונות שלה. בעיות וחוסר צבע בגבוהים, בס עמועם ובעייתי.
השתמשו בחומרים הכי זולים שניתן... כך זה נראה וכך זה מרגיש ביד.
דפקו מחיר שערורייתי , של 400 דולר לזוג "הזול"... הוסיפו קופסה לגרביים ב 15 שקל לאזניות היקרות ,
שאין להם שום שיפור מבחינת דרייברים, אותם דרייברים כמו בזולים.. ודפקו מחיר של 1000$...

בלי לדעת...הרוכשים של PM-1 , משלמים כ 700$ על הקופסה ...ועוד 200$ על שיווק.

HazooM
כתב
כתב

שליחה

מה יש לפתח שם ?
הם לקחו את אותה טכנולוגיה משנות ה 70, שימהה השתמשו בה, ועוד רבים אחרים... כמו שהיא...
ללא שום שיפורים. כי זה נשמע כך, עם כל החסרונות שלה. בעיות וחוסר צבע בגבוהים, בס עמועם ובעייתי.
...
לא, הם לקחו את הבסיס של הטכנולוגיה, וכמו כל יצרן שמכבד את עצמו, הכניסו שיפורים/שינויים משלהם, אבל אתה, מהנדס בעל ניסיון רב בתכנון אוזניות, כנראה יכול לתכנן אוזניות ברמה הרבה יותר גבוהה, אז כנראה זו הסיבה שאתה כל כך מזלזל בהם. מעניין שבינתיים אתה היחיד בתעשייה הזו שיורד עליהם ככה.

אני חוזר על מה שאמרתי מקודם: מאיפה אתה בכלל יודע כמה עלה לפתח את האוזניות האלו? כמה עולה לייצר אותן וכו' וכו'? אנחנו לא יודעים וגם אתה בטח שלא.
בלי לדעת...הרוכשים של PM-1 , משלמים כ 700$ על הקופסה ...ועוד 200$ על שיווק.
...
בלי לדעת? אולי תבדוק לפני שאתה יוצא בהצהרות (שזה משהו שאתה עושה פה הרבה)??? היצרן בפירוש מציין מה ההבדלים בין שתי האוזניות ומה מקבלים ולא מקבלים.

JuanVirgo פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

The OPPO PM-1 and OPPO PM-2 share the same primary physical components (including the driver, aluminum frame, removable earpad and cable design, and rotating earcups)

כנ"ל לגבי הזוג "הזול"...

אותו דרייבר...

מי לא היה רוצה את אותו דרייבר של HD800 באוזניה זולה יותר ? :)))
אבל הסיפור של OPPO שונה. מוכרים מהתחלה דרייבר זול , פשוט באוזניות היקרות , מוסיפים קופסה זולה מ MDF
ופדים מעור אכוז של בבון אוסטרלי...
נערך לאחרונה על ידי JuanVirgo ב 28/05/2016 12:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.

JuanVirgo פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

HazooM כתב:
HAZOOM:אתה חושב שאוזניות מיצרן מוכר שמבחינת מיתוג ושיווק מיועדות ספציפית לשימוש אולפני ישמעו באופן אוטומטי יותר טוב או יותר יתאימו לתחום המקצועי? אם כן אז אתה הוזה. אותו סיפור קיים עם מוניטורים אולפניים מול רמקולים ביתיים. אותו סיפור קיים עם מוניטורים אולפניים מול רמקולים ביתיים.
...
...
·שום סיפור. הדרך הקלה , המהירה והזולה להגיע לסאונד אודיופילי ו\או איכותי בבית , היא בעזרת מוניטורים אולפניים.

אתה סותר את עצמך פעם אחר פעם... הנה ציטוט שלך:

שום דבר בחדר לא נראה מרשים, אין כבלים יוקרתיים ואין סטנד עם ערימת ציוד מבהילה, אבל הסאונד היה אחד האהובים עלי בתערוכה. שני המוניטורים, שהמציג החליף ביניהם כל כמה דקות, נשמעו שונה למדי, אבל שניהם נשמעו פנטסטי ורק מראים, שוב פעם, כמה שהטענה שמוניטורים אולפניים לא מתאימים להאזנה למוזיקה היא חסרת כל בסיס.

HazooM
כתב
כתב

שליחה

הדרך הקלה , המהירה והזולה להגיע לסאונד אודיופילי ו\או איכותי בבית , היא בעזרת מוניטורים אולפניים
...
אתה אוהב לבלבל ולהוציא דברים מהקשרם? מאוזניות של OPPO קפצת לחוות דעת שלך על מוניטורים אולפניים וציטוט שלי מסקירה על תערוכה? אולי תחליט?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור

שליחה

שרשור ממש מרגיז. יש כאן לכלוך גורף על כל מי שמעיז לייצר משהו היי אנד. שרשור מיותר לחלוטין.

JuanVirgo פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

oferlaor כתב:שרשור ממש מרגיז. יש כאן לכלוך גורף על כל מי שמעיז לייצר משהו היי אנד. שרשור מיותר לחלוטין.
...
·מה כל כך מרגיז בו ? לכל מוצר שהוא בעיתי בעיני ובעיני אחרים במחינת "ביצוע" ו"מימוש", מוצגת אלטרנטיבה.
אין לך מוצרים כאלה שאתה מכיר ?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

אני אישית חושב ששימוש במוניטורים אולפניים לבית לא יהפוך את הבית לאולפן ולא יביא בהכרח לשיפור החוויה. אלו כלים שיש להם תפקיד מאוד מוגדר והנאה משמיעה הוא לא אחד מהם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”