CHORD MOJO
@photohtbar
·
קצת גבוה? כדי לקבל שקט נפשי? עוד לא פגשתי חנות שנותנת שירות יותר טוב מאמאזון. אז לשלם 2800 שקל במקום 1700 כדי לקבל שירות מחנות שהיא לא אמאזון? לי זה נראה קצת הזוי. תאמין לי שהייתי מעדיף שהכסף שלי ילך לישראלים אבל ביותר ויותר מוצרים זה פשוט לא הגיוני לקנות מחנויות בארץ לצערי....
·
קצת גבוה? כדי לקבל שקט נפשי? עוד לא פגשתי חנות שנותנת שירות יותר טוב מאמאזון. אז לשלם 2800 שקל במקום 1700 כדי לקבל שירות מחנות שהיא לא אמאזון? לי זה נראה קצת הזוי. תאמין לי שהייתי מעדיף שהכסף שלי ילך לישראלים אבל ביותר ויותר מוצרים זה פשוט לא הגיוני לקנות מחנויות בארץ לצערי....
- photohtbar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 21 פעמים
בדקתי בעמזון היום מחיר 529 דולר כולל משלוח כפול שער הדולר 3.82 זה נותן 2020 ש"ח + מע"ם 17% 2364 הבדל של 415 ש"ח
ללא מיסוי נכון יש הבדל אבל לא 1000 ש"ח
ללא מיסוי נכון יש הבדל אבל לא 1000 ש"ח
@photohtbar
·
אתה טועה, המחיר באמאזון הוא סופי כשהמוצר נמכר ונשלח על ידי אמאזון, אין תוספת של מיסים נוספים, הכל מחושב כבר בפנים. לכן המחיר כרגע הוא 2020 ס-ו-פ-י. חוץ מזה שלא מזמן היה מבצע ב- 399 פאונד שבכלל היה שווה.
·
אתה טועה, המחיר באמאזון הוא סופי כשהמוצר נמכר ונשלח על ידי אמאזון, אין תוספת של מיסים נוספים, הכל מחושב כבר בפנים. לכן המחיר כרגע הוא 2020 ס-ו-פ-י. חוץ מזה שלא מזמן היה מבצע ב- 399 פאונד שבכלל היה שווה.
@Nir1
·
אם לדייק, המחיר באמזון אינו סופי, אלא מחיר גג. הרבה פעמים מקבלים מאמזון עוד החזר אם כמות המסים שנאספה בפועל היתה נמוכה מהפיקדון. כמובן שזה רק מחזק את הטיעון שלך...
לעומת זאת ולשם ההגינות, אפשר להניח שהמחיר הסופי בקנייה בארץ אינו שווה למחיר הרשום באתר, אלא יירד לאחר מיקוח מינימלי
·
אם לדייק, המחיר באמזון אינו סופי, אלא מחיר גג. הרבה פעמים מקבלים מאמזון עוד החזר אם כמות המסים שנאספה בפועל היתה נמוכה מהפיקדון. כמובן שזה רק מחזק את הטיעון שלך...
לעומת זאת ולשם ההגינות, אפשר להניח שהמחיר הסופי בקנייה בארץ אינו שווה למחיר הרשום באתר, אלא יירד לאחר מיקוח מינימלי
מכיוון שאני עוקב אני יכול להגיד שהמחיר של ה 1650 שקל היה באמאזון גרמניה למשך תקופה ארוכה ועלה בכ 100 יורו אתמול. אפשר לראות הסטוריית מחיר בכל מיני אתרים. יכול להיות שהמחיר הנמוך יחזור ויכול להיות שלא. מי שיש לו סבלנות יכול לחכות.זה נראה הפרש נמוך יותר בגלל השינוי במחיר. עדיין הפרש שלא מצדיק לדעתי קנייה מקומית. בנוסף הגיע הזמן שחנויות בארץ יירדו מהעץ עם הנושא של מחיר מיקוח בעל פה לעומת מה שמפורסם. אם מישהו חושב שאני אצא בגשם ואסע במיוחד לחנות כדי להתמקח כמו בשוק בשביל אולי לקבל מחיר שאני יודע מראש שאני יכול לקבל בקנייה באמאזון אז לא קשה לעשות אחד ועוד אחד כדי להבין שאני אבחר בקנייה באמאזון. אני מניח שיש מספיק אנשים פריירים או שפשוט לא מספיק טכנולוגיים כדי שהחנויות המקומיות ימשיכו להתנהל ככה.
צודק. סיכויים גדולים להחזר מיסים בהזמנה מאירופה.alonwa כתב:@Nir1
·
לעומת זאת ולשם ההגינות, אפשר להניח שהמחיר הסופי בקנייה בארץ אינו שווה למחיר הרשום באתר, אלא יירד לאחר מיקוח מינימלי...
alonwa כתב:@offerbk1
·
מכיוון שאני עוקב אני יכול להגיד שהמחיר של ה 1650 שקל היה באמאזון גרמניה למשך תקופה ארוכה ועלה בכ 100 יורו אתמול. אפשר לראות הסטוריית מחיר בכל מיני אתרים. יכול להיות שהמחיר הנמוך יחזור ויכול להיות שלא. מי שיש לו סבלנות יכול לחכות.זה נראה הפרש נמוך יותר בגלל השינוי במחיר. עדיין הפרש שלא מצדיק לדעתי קנייה מקומית. בנוסף הגיע הזמן שחנויות בארץ יירדו מהעץ עם הנושא של מחיר מיקוח בעל פה לעומת מה שמפורסם. אם מישהו חושב שאני אצא בגשם ואסע במיוחד לחנות כדי להתמקח כמו בשוק בשביל אולי לקבל מחיר שאני יודע מראש שאני יכול לקבל בקנייה באמאזון אז לא קשה לעשות אחד ועוד אחד כדי להבין שאני אבחר בקנייה באמאזון. אני מניח שיש מספיק אנשים פריירים או שפשוט לא מספיק טכנולוגיים כדי שהחנויות המקומיות ימשיכו להתנהל ככה....
צודק!
Nir1 כתב:למה מאירופה יותר סיכויים?צודק. סיכויים גדולים להחזר מיסים בהזמנה מאירופה....
·Nir1 כתב: צודק!...
מה צודק? בדף מוצר בסטריאוסקופ בפירוש מופיע "קבלת הצעת מחיר". וגם אם לא היה מה הבעייה לשלוח מייל או מקסימום להרים טלפון? נכון שלהתמקח יכול להיות לא בשביל כולם אבל צריך להבין שאף יבואן פה לא יכול להתחרות במחירים של אמזון. פשוט לא כוחות. ולראייה, אמזון פשוט מתעלמים ממס קנייה במקרה זה, ובעוד מקרים שראיתי, משהו שלא נראה לי שהיבואן יכול להרשות לעצמו....
- photohtbar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 21 פעמים
אני ממש מסכים איתכך ,הקטן הזה יש לו יכולות מרשימות !!מחיר כזה או אחר, מבחינתי, ה MOJO בסופו של דבר הינו ה DAC הנייד הטוב ביותר אשר היה ברשותי (והתנסתי במספר לא קטן) .
ביחד עם אוזניות טובות ה MOJO ממש, אבל ממש מעולה!
...