CHORD MOJO

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #81 

@photohtbar
·
קצת גבוה? כדי לקבל שקט נפשי? עוד לא פגשתי חנות שנותנת שירות יותר טוב מאמאזון. אז לשלם 2800 שקל במקום 1700 כדי לקבל שירות מחנות שהיא לא אמאזון? לי זה נראה קצת הזוי. תאמין לי שהייתי מעדיף שהכסף שלי ילך לישראלים אבל ביותר ויותר מוצרים זה פשוט לא הגיוני לקנות מחנויות בארץ לצערי....

photohtbar
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #82 

בדקתי בעמזון היום מחיר 529 דולר כולל משלוח כפול שער הדולר 3.82 זה נותן 2020 ש"ח + מע"ם 17% 2364 הבדל של 415 ש"ח
ללא מיסוי נכון יש הבדל אבל לא 1000 ש"ח

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #83 

@photohtbar
·
אתה טועה, המחיר באמאזון הוא סופי כשהמוצר נמכר ונשלח על ידי אמאזון, אין תוספת של מיסים נוספים, הכל מחושב כבר בפנים. לכן המחיר כרגע הוא 2020 ס-ו-פ-י. חוץ מזה שלא מזמן היה מבצע ב- 399 פאונד שבכלל היה שווה.

alonwa
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #84 

@Nir1
·
אם לדייק, המחיר באמזון אינו סופי, אלא מחיר גג. הרבה פעמים מקבלים מאמזון עוד החזר אם כמות המסים שנאספה בפועל היתה נמוכה מהפיקדון. כמובן שזה רק מחזק את הטיעון שלך...
לעומת זאת ולשם ההגינות, אפשר להניח שהמחיר הסופי בקנייה בארץ אינו שווה למחיר הרשום באתר, אלא יירד לאחר מיקוח מינימלי

offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #85 

מכיוון שאני עוקב אני יכול להגיד שהמחיר של ה 1650 שקל היה באמאזון גרמניה למשך תקופה ארוכה ועלה בכ 100 יורו אתמול. אפשר לראות הסטוריית מחיר בכל מיני אתרים. יכול להיות שהמחיר הנמוך יחזור ויכול להיות שלא. מי שיש לו סבלנות יכול לחכות.זה נראה הפרש נמוך יותר בגלל השינוי במחיר. עדיין הפרש שלא מצדיק לדעתי קנייה מקומית. בנוסף הגיע הזמן שחנויות בארץ יירדו מהעץ עם הנושא של מחיר מיקוח בעל פה לעומת מה שמפורסם. אם מישהו חושב שאני אצא בגשם ואסע במיוחד לחנות כדי להתמקח כמו בשוק בשביל אולי לקבל מחיר שאני יודע מראש שאני יכול לקבל בקנייה באמאזון אז לא קשה לעשות אחד ועוד אחד כדי להבין שאני אבחר בקנייה באמאזון. אני מניח שיש מספיק אנשים פריירים או שפשוט לא מספיק טכנולוגיים כדי שהחנויות המקומיות ימשיכו להתנהל ככה.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #86 

alonwa כתב:@Nir1
·
אם לדייק, המחיר באמזון אינו סופי, אלא מחיר גג. הרבה פעמים מקבלים מאמזון עוד החזר אם כמות המסים שנאספה בפועל היתה נמוכה מהפיקדון. כמובן שזה רק מחזק את הטיעון שלך...
לעומת זאת ולשם ההגינות, אפשר להניח שהמחיר הסופי בקנייה בארץ אינו שווה למחיר הרשום באתר, אלא יירד לאחר מיקוח מינימלי
...
צודק. סיכויים גדולים להחזר מיסים בהזמנה מאירופה.

alonwa כתב:@offerbk1
·

מכיוון שאני עוקב אני יכול להגיד שהמחיר של ה 1650 שקל היה באמאזון גרמניה למשך תקופה ארוכה ועלה בכ 100 יורו אתמול. אפשר לראות הסטוריית מחיר בכל מיני אתרים. יכול להיות שהמחיר הנמוך יחזור ויכול להיות שלא. מי שיש לו סבלנות יכול לחכות.זה נראה הפרש נמוך יותר בגלל השינוי במחיר. עדיין הפרש שלא מצדיק לדעתי קנייה מקומית. בנוסף הגיע הזמן שחנויות בארץ יירדו מהעץ עם הנושא של מחיר מיקוח בעל פה לעומת מה שמפורסם. אם מישהו חושב שאני אצא בגשם ואסע במיוחד לחנות כדי להתמקח כמו בשוק בשביל אולי לקבל מחיר שאני יודע מראש שאני יכול לקבל בקנייה באמאזון אז לא קשה לעשות אחד ועוד אחד כדי להבין שאני אבחר בקנייה באמאזון. אני מניח שיש מספיק אנשים פריירים או שפשוט לא מספיק טכנולוגיים כדי שהחנויות המקומיות ימשיכו להתנהל ככה.
...

צודק!

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #87 

Nir1 כתב:
צודק. סיכויים גדולים להחזר מיסים בהזמנה מאירופה.
...
למה מאירופה יותר סיכויים?
Nir1 כתב: צודק!
...
·

מה צודק? בדף מוצר בסטריאוסקופ בפירוש מופיע "קבלת הצעת מחיר". וגם אם לא היה מה הבעייה לשלוח מייל או מקסימום להרים טלפון? נכון שלהתמקח יכול להיות לא בשביל כולם אבל צריך להבין שאף יבואן פה לא יכול להתחרות במחירים של אמזון. פשוט לא כוחות. ולראייה, אמזון פשוט מתעלמים ממס קנייה במקרה זה, ובעוד מקרים שראיתי, משהו שלא נראה לי שהיבואן יכול להרשות לעצמו.
...

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #88 

@Ilyan
·

בסופו של דבר זה "משחק" של כוחות השוק. הצרכן ממש לא צריך להתחיל לעשות את כל ההתחשבנויות האלו.

zolom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 174
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #89 

מחיר כזה או אחר, מבחינתי, ה MOJO בסופו של דבר הינו ה DAC הנייד הטוב ביותר אשר היה ברשותי (והתנסתי במספר לא קטן) .
ביחד עם אוזניות טובות ה MOJO ממש, אבל ממש מעולה!

photohtbar
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #90 

מחיר כזה או אחר, מבחינתי, ה MOJO בסופו של דבר הינו ה DAC הנייד הטוב ביותר אשר היה ברשותי (והתנסתי במספר לא קטן) .
ביחד עם אוזניות טובות ה MOJO ממש, אבל ממש מעולה!

...
אני ממש מסכים איתכך ,הקטן הזה יש לו יכולות מרשימות !!

offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #91 

יש כרגע באמאזון es במחיר טוב
424 יורו עד הבית

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”