Game of Thrones - עונה 7
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73402
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אז אני רואה שאין הרבה משיכה לשרשור היעודי שפתחתי למי שעוד לא מעודכן, אז נעביר את הדיון לכאן 
אז מה גילינו השבוע:
1. זה אכן היה ברון שהציל את ג'יימי
2. יש נסיון מעניין לגייס את סרסיי שאני לא מבין איך זה אי פעם יעבוד (הם ממש שקועים בהשליה שהיא לא תבגוד בהם).
3. טיריון נראה מודאג מתמיד
4. עכשיו זה רשמי - אצבעון מנסה להשתלט על הצפון בשיטת הפרד ומשול בין שתי האחיות. זה יגמר רע עבורו.
5. לדעתי דנריס וג'ון סנואו עושים יותר מדי פרצופים מאוהבים - זה כבר ברור שרומן כאן בדרך, אלא שזה חייב יהיה להגמר רע במיטב המסורת של RR.
אז מה גילינו השבוע:
1. זה אכן היה ברון שהציל את ג'יימי
2. יש נסיון מעניין לגייס את סרסיי שאני לא מבין איך זה אי פעם יעבוד (הם ממש שקועים בהשליה שהיא לא תבגוד בהם).
3. טיריון נראה מודאג מתמיד
4. עכשיו זה רשמי - אצבעון מנסה להשתלט על הצפון בשיטת הפרד ומשול בין שתי האחיות. זה יגמר רע עבורו.
5. לדעתי דנריס וג'ון סנואו עושים יותר מדי פרצופים מאוהבים - זה כבר ברור שרומן כאן בדרך, אלא שזה חייב יהיה להגמר רע במיטב המסורת של RR.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
מה, רק עוד שני פרקים לסוף העונה? כל כך מעט זמן עבר ויחד עם זאת קרה כבר כל כך הרבה...
אז ככה:
לדעת כל יועציה דאיינריז מקבלת החלטות שגויות אבל נראה שהיא הולכת לצאת מזה ללא פגע, טיריון משום מה חושב שאחותו תשתכנע לתקוף את צבא המתים ולא אותם, סרסיי בהריון (WTF?! מאיפה זה בא עכשיו?), אריה מתחילה לחבר נקודות בקשר לבייליש וסאם יוצא אל וינטרפל? או אל החומה? לא בדיוק הבנתי.
ההימור שלי לפרקים שנשארו:
ג'ון כורע ברך
סרסיי מסכימה לשתף פעולה ובוגדת בהם
ג'יימי מבין שסרסיי תוביל אותו לאבדון אבל זורם עם זה
אריה מתעמתת עם סנסה בקשר לבייליש, בראן חושף בפניהן את האמת ומתגלה שבייליש עשה הרבה יותר ממה שחשבנו, בייליש מוצא להורג
אחד הדרקונים מת או מצטרף לצבא המתים
יגלו לנו עוד משהו על הקשר שבין ג'ון לדאיינריז
הגרייג'וי מתאחדים (בדרך כזו או אחרת)
אז ככה:
לדעת כל יועציה דאיינריז מקבלת החלטות שגויות אבל נראה שהיא הולכת לצאת מזה ללא פגע, טיריון משום מה חושב שאחותו תשתכנע לתקוף את צבא המתים ולא אותם, סרסיי בהריון (WTF?! מאיפה זה בא עכשיו?), אריה מתחילה לחבר נקודות בקשר לבייליש וסאם יוצא אל וינטרפל? או אל החומה? לא בדיוק הבנתי.
ההימור שלי לפרקים שנשארו:
ג'ון כורע ברך
סרסיי מסכימה לשתף פעולה ובוגדת בהם
ג'יימי מבין שסרסיי תוביל אותו לאבדון אבל זורם עם זה
אריה מתעמתת עם סנסה בקשר לבייליש, בראן חושף בפניהן את האמת ומתגלה שבייליש עשה הרבה יותר ממה שחשבנו, בייליש מוצא להורג
אחד הדרקונים מת או מצטרף לצבא המתים
יגלו לנו עוד משהו על הקשר שבין ג'ון לדאיינריז
הגרייג'וי מתאחדים (בדרך כזו או אחרת)
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
את הקשר הזה למי שלא קישר, הדרקון בעצמו הבין.Nunatak כתב: יגלו לנו עוד משהו על הקשר שבין ג'ון לדאיינריז...
הרי הוא לא היה מתקרב כך לכל אדם, ובפועל עשה זאת מאחר והרגיש את קרבת הדם למשפחת טרגריין..
אפילו דנייריז נראתה בהלם מהארוע.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- Huber
- חבר במועדון HT

רק לי הציק שהם היו מתחת למים דקות בודדות (אף אחד לא יכול לשרוד עם שריון מלא מתחת למים יותר מכמה דקות), וכשהם יצאו משם האיזור היה כבר ריק? הם היו אמורים או למות מטביעה (אם זה מספיק עמוק כמו שהראו בפרק הקודם) או להיתפס ע"י הכוחות של חאליסי.
מרגישים מאוד שהעונה הנוכחית לא נכתבה על בסיס הספרים ושהם מנסים לסגור קצוות ב 2 עונות קצרות
הסצנה עם הדרקון והשבויים היתה גאונית מכל בחינה.
אף אחד לא שם לב שגילי קראה שם במגילה את העובדה שמחזקת את הקשר הביולוגי בין חאליסי לג'ון? מדובר שם על הטרגריין (רייגאר) שביטל את נישואיו לאשתו בשביל לחזר אחרי אמא של ג'ון (מה שאומר כנראה שהוא לא ממזר אחרי הכל, ושהוא נצר לשושלת טארגריין, ומעצם היותו גבר, היורש החוקי ולא חאליסי):
http://www.digitalspy.com/tv/ustv/featu ... -j-theory/
בנוסף זה מחזק את ההשערות שהוא יהיה אחד מאלו שירכבו על הדרקונים בעימות הסופי (חאליסי, ג'ון ויש תיאוריה שהגמד גם).
מעניין אם בראן (העורב בעל שלושת העיניים) ומלך הלילה (מנהיג הלבנים) יתעמתו מבחינה שיכלית/כוחות על טבעיים. הסצנה עם העורבים בהחלט רומזת לכך.
מרגישים מאוד שהעונה הנוכחית לא נכתבה על בסיס הספרים ושהם מנסים לסגור קצוות ב 2 עונות קצרות
הסצנה עם הדרקון והשבויים היתה גאונית מכל בחינה.
אף אחד לא שם לב שגילי קראה שם במגילה את העובדה שמחזקת את הקשר הביולוגי בין חאליסי לג'ון? מדובר שם על הטרגריין (רייגאר) שביטל את נישואיו לאשתו בשביל לחזר אחרי אמא של ג'ון (מה שאומר כנראה שהוא לא ממזר אחרי הכל, ושהוא נצר לשושלת טארגריין, ומעצם היותו גבר, היורש החוקי ולא חאליסי):
בנוסף זה מחזק את ההשערות שהוא יהיה אחד מאלו שירכבו על הדרקונים בעימות הסופי (חאליסי, ג'ון ויש תיאוריה שהגמד גם).
מעניין אם בראן (העורב בעל שלושת העיניים) ומלך הלילה (מנהיג הלבנים) יתעמתו מבחינה שיכלית/כוחות על טבעיים. הסצנה עם העורבים בהחלט רומזת לכך.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
Huber כתב:רק לי הציק שהם היו מתחת למים דקות בודדות (אף אחד לא יכול לשרוד עם שריון מלא מתחת למים יותר מכמה דקות), וכשהם יצאו משם האיזור היה כבר ריק? הם היו אמורים או למות מטביעה (אם זה מספיק עמוק כמו שהראו בפרק הקודם) או להיתפס ע"י הכוחות של חאליסי.
מרגישים מאוד שהעונה הנוכחית לא נכתבה על בסיס הספרים ושהם מנסים לסגור קצוות ב 2 עונות קצרות![]()
הסצנה עם הדרקון והשבויים היתה גאוני מכל בחינה.
מעניין אם בראן (העורב בעל שלושת העיניים) ומלך הלילה (מנהיג הלבנים) יתעמתו מבחינה שיכלית/כוחות על טבעיים. הסצנה עם העורבים בהחלט רומזת לכך....
הדרקון שרף אותם, אני לא יודע מה היה גאוני בזה.
הקרב הגדול בפרק הקודם עם הדרקון באמת היה פיסת טלויזיה מופלאה.
אולי זה היה מים מלוחים ולא מתוקים אז המשקל של השריון פחות שיחק פה ? ודרקון יורק אש זה הגיוני? ובוא לא נשכח שלא רק השריון כבד , יש לו גם יד מזהב ...
מרוב שמות ודמויות פספסתי את הקטע של גילי. מצאו למי לתת מידע חשוב, לדמות שלא מעניין אותך מה תגיד.
אז בעצם בראן הפעיל את המזל"ט הראשון בהיסטוריה
- Huber
- חבר במועדון HT

mulder - הצילום (הזווית לדוגמא), העובדה שהוא שואג מייד אחרי שהיא שואלת מי יכרע ברך וכולם מהססים ומיד אחרי השאגה נופלים לברכיים, העובדה ששמו אותו מאחוריה על הסלע מה שגרם להעצמה של הדמות, העובדה ששני האצילים עמדו על שלהם למרות הכל, ועוד ועוד. אחת הסצנות היותר חזקות לדעתי העונה.
ד"א, אני חשבתי לרגע שהיא תאכיל אותם לדרקון, לא תשרוף אותם
ד"א, אני חשבתי לרגע שהיא תאכיל אותם לדרקון, לא תשרוף אותם
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

גם אניHuber כתב:ד"א, אני חשבתי לרגע שהיא תאכיל אותם לדרקון, לא תשרוף אותם...
כל הסצינה יפה, זה נכון.
באותו פרק היתה הסצינה של ג'ון והדרקון, זה היה עשוי יותר מינימליסטי וחזק לדעתי.
מכל הסצינות של הוצאות להורג בסדרה, עבורי זאת שהכי דרמטית ועשויה מושלם היא של נד סטארק.
- Huber
- חבר במועדון HT

כן, כי זו פעם ראשונה שהרגו דמות ראשית בסידרה, לא משהו שקורה כמעט בכלל בסדרות אמריקאיות (לדמויות הראשיות יש חסינות כמעט מוחלטת, מה שגורע מאוד מהמתח בסדרות הללו).
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

גם, אבל לא רק.Huber כתב:כן, כי זו פעם ראשונה שהרגו דמות ראשית בסידרה, לא משהו שקורה כמעט בכלל בסדרות אמריקאיות (לדמויות הראשיות יש חסינות כמעט מוחלטת, מה שגורע מאוד מהמתח בסדרות הללו)....
הצטרפתי לסדרה רק כשיצאה עונה 4 , אני חושב. מכל הדיבורים מסביב כבר ידעתי לפני הצפיה שהרגו את נד, וגם על כמה אחרים. אבל לא ראיתי את כל הקטע כמובן עד שהתחלתי את הסדרה. הסצינה שלו היתה הכי חזקה בגלל שהם בנו את הדמות שלו במשך העונה כאיש משפחה מסור ואדם טוב שוחר שלום והגון. רצית באמת לראות אותו מצליח. ואז בגדו בו, וג'ופרי הזחוח שינה את דעתו בשביל להוכיח שהוא גבר, ומול כל העיר והילדות שלו שהיו מבועתות הרגו אותו. במקום השני אני שם את החיסול של אשתו ב"חתונה" .
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
וואי איזה פרק! (פרק 6)
אהבתי ממש... מחכה בקוצר רוח לחוות דעתם של המומחים כאן מה צפוי לנו.
אהבתי ממש... מחכה בקוצר רוח לחוות דעתם של המומחים כאן מה צפוי לנו.
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
אולי הפרק הכי טוב עד כה בסדרה
לא חושב שאי פעם צעקתי על הטלוויזיה כמו בשעה האחרונה
לא חושב שאי פעם צעקתי על הטלוויזיה כמו בשעה האחרונה
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- oferlaor
- מנהל

למה התלהבתם מהפרק הזה לעומת הקודם? לדעתי הקודם היה מוצלח יותר.
מישהו אמר לי שסרסיי בהריון. לא זכור לי שהיא אמרה משהו כזה בפרק עצמו. אולי אני צריך לצפות בו שוב...
מישהו אמר לי שסרסיי בהריון. לא זכור לי שהיא אמרה משהו כזה בפרק עצמו. אולי אני צריך לצפות בו שוב...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

בערך בדקה 39-40 בשיחה של ג'יימי וסרסי.oferlaor כתב:מישהו אמר לי שסרסיי בהריון. לא זכור לי שהיא אמרה משהו כזה בפרק עצמו. אולי אני צריך לצפות בו שוב......
איך פספסת, כמעט חצי מהסצינה זה על ההריון
ג'יימי: מי היית אומרת שהוא האב ?
סרסי: אתה.
- oferlaor
- מנהל