Aquabot - רובוט שואב ושוטף
Aquabot - שואב שוטף
לפני כחודשיים, קניתי רובוט שואב - שוטף של חברת aquabot . אני מודה שבהתחלה הייתי סקפטית בנוגע לטכנולוגיה המהפכנית הזאת, אבל זה נשמע יותר מדי טוב מכדי לוותר וחוץ מזה הכלב שאימצתי, לא ממש השאיר ברירה...
אני לא נוהגת לכתוב בפורומים אבל. במקרה הזה לא הייתה שאלה. מדובר במוצר גאוני, שואב ושוטף בשקט מפליא ופשוט מבריק את הרצפה בזמן שאני עושה מה שבא לי, חוץ מהטרחנות שבניקיון. כמובן שהרובוט הפך לבן בית ואפילו זכה להקרא קובי.
אי אפשר שלא לציין שהשירות של החברה ושל רונן בפרט, אדיב ומוצלח לא פחות מקובי.
בקיצור, למי שמתלבט, חבל על הזמן, מומלץ בחום.
אני לא נוהגת לכתוב בפורומים אבל. במקרה הזה לא הייתה שאלה. מדובר במוצר גאוני, שואב ושוטף בשקט מפליא ופשוט מבריק את הרצפה בזמן שאני עושה מה שבא לי, חוץ מהטרחנות שבניקיון. כמובן שהרובוט הפך לבן בית ואפילו זכה להקרא קובי.
אי אפשר שלא לציין שהשירות של החברה ושל רונן בפרט, אדיב ומוצלח לא פחות מקובי.
בקיצור, למי שמתלבט, חבל על הזמן, מומלץ בחום.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Dalit - ממש מרשים שנרשמת לפורום וההודעה הראשונה שלך היא שירי הלל למוצר. לא מחשיד בכלל 
- DanielLevi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
- שם מלא: Daniel Levi
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אין ספק שנראה מוצר מעניין, ראיתי שיש עכשיו הרבה רובוטים חדשים ( כיף שיש תחרות ולא רק את האיירובוט )
לאחותי יש **** ששואב ושוטף זה נראה לי נחמד כי זה כנראה יחסוך אנרגיה וזמן, זה שיש גם רובוט שהוא גם שוטף וגם מנגב זה נראה לי לא רע בכלל.
בכל מקרה לפני שאני אקנה רובוט כזה לבית שלי אני יעדיף לראות אותו בעיינים בחנות.
לאחותי יש **** ששואב ושוטף זה נראה לי נחמד כי זה כנראה יחסוך אנרגיה וזמן, זה שיש גם רובוט שהוא גם שוטף וגם מנגב זה נראה לי לא רע בכלל.
בכל מקרה לפני שאני אקנה רובוט כזה לבית שלי אני יעדיף לראות אותו בעיינים בחנות.
- Huber
- חבר במועדון HT

Iclebo - אתה L-Dalit? אם לא, אז למה לקפוץ בראש? הגבתי למשתמש/ת L-Dalit באופן ישיר (ורשמתי את שם המשתמש בתגובה עצמה), לא מבין איך הבנת שהתגובה הופנתה אליך (אלא אם כן על ראש הגנב בוער הכובע, אבל זה כבר משהו אחר).
·התגובה יכולה לזכות בתואר התגובה המיתממת של העשור, ברור שנרמז שיש לכותב ההודעה הראשונה בפורום אינטרס.Huber כתב:Iclebo - אתה L-Dalit? אם לא, אז למה לקפוץ בראש? הגבתי למשתמש/ת L-Dalit באופן ישיר (ורשמתי את שם המשתמש בתגובה עצמה), לא מבין איך הבנת שהתגובה הופנתה אליך (אלא אם כן על ראש הגנב בוער הכובע, אבל זה כבר משהו אחר)....
ICLEBO - ככה מקובל במדיום האינטרנט: כותבים יותר בוטה, מאשימים בלי ביסוס וכו.
בסה"כ זו עדיין במה מוצלחת מאד.
- Huber
- חבר במועדון HT

y_bz - אין פה שום היתממות. זכותו של כל אחד לקרוא בין השורות מה שבא לו, אני אישית פניתי אך ורק למשתמש שכתב את ההודעה וציינתי זאת בפירוש בתגובה שלי. אם בא לך להכניס מסרים סמויים להודעה שלי (אם תנסה ממש חזק תמצא קונספירצייה גם לרצח JFK בהודעה), זכותך, אבל לא לבוא אליי בטענות.
·Huber,Huber כתב:Iclebo - אתה L-Dalit? אם לא, אז למה לקפוץ בראש? הגבתי למשתמש/ת L-Dalit באופן ישיר (ורשמתי את שם המשתמש בתגובה עצמה), לא מבין איך הבנת שהתגובה הופנתה אליך (אלא אם כן על ראש הגנב בוער הכובע, אבל זה כבר משהו אחר)....
אפתח דווקא בציטוט חתימת הפרופיל שלך :
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח בקשר ליקום."
עצם המחאה שלך על הטימטום האנושי מלמדת אותי שאינך רואה עצמך משתייך לאותה קבוצה של הטמטום האנושי האין סופי. ההפך. עצם זה שאתה כל כך סולד מאותה חבורה החולקת את הטימטום אנושי עשוי להצביע שאתה רואה את עצמך כחלק מהגאונות הנשגבת ששמורה רק למובחרים שבנינו. ואתה יודע מה? יכול להיות שאתה צודק. אני לא בטוח לגבי הגאונות אבל ברור לי שאתה לא שייך לקבוצה המאיישת את הטימטום האנושי. בוא נסכים שאתה חכם מספיק על מנת להבין שבדבריך ל L-DALIT למעשה האשמת את החברה שאני מייצג באחיזת עיניים, הונאת האחר, יצירת מצגי שווא..... תבחר אתה את ההגדרה. אני לא משפטן. אפילו לא משתייך לקבוצת הגאונות. אבל זה מריח לי כמו הוצאת דיבה. מעבר לכך. פירמה עסקית עמלה על יצירת מוניטין טוב לעצמה על מנת להתפתח ולשגשג. פגיעה במוניטין מובילה לנזקים כספיים. תגובתך ל L-DALIT פוגעת במוניטין שלנו ועלולה להסב לנו נזקים כספיים. וגרוע מכך - אתה פוגע בלקוחה שלנו שכל חטאה בוא בכך שבחרה לשבח את המוצר שקנתה, זכות השמורה לכולם בדיוק באותה מידה שהזכות לבקר מוצר או שירות היא לגיטימית.
כשקראתי את התגובה שלך מאוד התאכזבתי ממך. מתוך חיבה לפורום ניסיתי להוריד אותה מהמקום אליו הלכת ונתתי לך הזדמנות לרדת בעצמך. במקום לעשות כן בחרת לענות בצורה פוגענית (" לקפוץ בראש" , הוא חלק מביטוי שכולל בתוכו חמור), ואף העלית את רף הדיבה בכך שהצעת שעל ראש הגנב בוער הכובע.
תופעת הביוש (שיימינג) היא תופעה חברתית מכוערת ועלובה שהפילה קורבנות רבים. זו תופעה בזויה שיש להלחם בה בכל הכוח. אומנם לא מדובר ברצח JFK כפי שכתבת בהגיגך אבל היא הורסת משפחות, מפילה עסקים והובילה להתאבדויות של בני נוער ומבוגרים. כאבא לחמישה ילדים אני מאוד רגיש לעניין הזה וחרד ממנו. ואתה ידידי, שחית בביוב הזה.
אני מציע לך אחת מהאופציות הבאות : תתנצל. כולם טועים. וכאן אתה טעית ועשית לנו עוול. אני ממש מבקש שתתנצל ובכך נסיים את העניין.
אופציה שניה היא שתבדוק לעומק את מקרה L-Dalit. ואז תתנצל. אם תרצה שאשתף אותך ואת שאר חברי בפורום בפרטי העסקה עם הלקוחה.
- Huber
- חבר במועדון HT

לשם הבהרה, דברי לא כוונו ל Iclebo בשום צורה ואופן אלא רק למשתמשת המדוברת, וציינתי את זה שוב ושוב (ושוב):
אם שלוש חזרות לא היה מספיק לך להבין - אז הנה פעם רביעית, תגובתי הופנתה למשתמשת עצמה ולא חברה. אינני מתכוון להתנצל מכיוון שלא עשיתי שום דבר רע, להיפך, ההתנהגות הבריונית שלך בחיפוש אשמים במקום בו אינם ואיומים בתביעות, האשמות בשיימינג (ואולי כדאי שתקרא ותנסה להבין שוב מה הוא שיימינג לפני שאתה מאשים אחרים בכך), הכנסת מילים לפי (חמור כשלא ציינתי מילה זו בשום מקום) והאשמות שווה מצידך ("אחיזת עיניים, הונאת האחר, יצירת מצגי שווא" ועוד שלל ביטויים שאינם קשורים כהוא זה לתגובתי ושהחלטת להחיל אותם מתוך פרי מוחך הקודח) היא זו הזקוקה להתנצלות. בושה.
·Huber כתב:Dalit - ממש מרשים שנרשמת לפורום וההודעה הראשונה שלך היא שירי הלל למוצר. לא מחשיד בכלל...
·Huber כתב:Iclebo - אתה L-Dalit? אם לא, אז למה לקפוץ בראש? הגבתי למשתמש/ת L-Dalit באופן ישיר (ורשמתי את שם המשתמש בתגובה עצמה), לא מבין איך הבנת שהתגובה הופנתה אליך (אלא אם כן על ראש הגנב בוער הכובע, אבל זה כבר משהו אחר)....
·Huber כתב:y_bz - אין פה שום היתממות. זכותו של כל אחד לקרוא בין השורות מה שבא לו, אני אישית פניתי אך ורק למשתמש שכתב את ההודעה וציינתי זאת בפירוש בתגובה שלי. אם בא לך להכניס מסרים סמויים להודעה שלי (אם תנסה ממש חזק תמצא קונספירצייה גם לרצח JFK בהודעה), זכותך, אבל לא לבוא אליי בטענות....
אם שלוש חזרות לא היה מספיק לך להבין - אז הנה פעם רביעית, תגובתי הופנתה למשתמשת עצמה ולא חברה. אינני מתכוון להתנצל מכיוון שלא עשיתי שום דבר רע, להיפך, ההתנהגות הבריונית שלך בחיפוש אשמים במקום בו אינם ואיומים בתביעות, האשמות בשיימינג (ואולי כדאי שתקרא ותנסה להבין שוב מה הוא שיימינג לפני שאתה מאשים אחרים בכך), הכנסת מילים לפי (חמור כשלא ציינתי מילה זו בשום מקום) והאשמות שווה מצידך ("אחיזת עיניים, הונאת האחר, יצירת מצגי שווא" ועוד שלל ביטויים שאינם קשורים כהוא זה לתגובתי ושהחלטת להחיל אותם מתוך פרי מוחך הקודח) היא זו הזקוקה להתנצלות. בושה.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
א. תפקיד המברשת הקדמית שולי ביותר. הרבה יותר חשוב איך נראית המברשת העיקרית, עוצמת השאיבה וכו'...amirx19 כתב:שואב עם מברשת קדמית אחת צריך לעבוד כפול לא ? אם כך זה מוצר נחות בהרבה מהמוצר הנמכר בארץ....
ב. עדיין לא ראיתי תיאור ומפרט ותמונות של השואב המוצע בשרשור זה כך שקשה לי להשוות, אבל חיצונית כנראה מגיע מאותו אבא.
ג. אם אתה רוצה בן דוד עם שתי מברשות קדמיות אז לא חסרים
http://www.gearbest.com/smart-home/pp_217065.html
http://www.gearbest.com/robotic-vacuum- ... 66723.html
יש כמובן עוד מלא וורסיות באתר הזה ואחרים.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לא יודע לגבי הראשון אבל שלי, הוורוד מנקה מצויין מניסיון ויחסית שקט למרות שיש לו "רק מברשת קדמית אחת". יש לו פתח גדול ומברשת מצויינת.
החדש X5 יש לו שני מצבי פעולה מבחינת PA.
מאיפה אתה יודע שזה שמוצע בארץ יש לו 1000? איך נראית המברשת העיקרית שלו ופתח השאיבה? מה גודל המיכל? איך הוא נראה מכל הכיוונים? לא ראיתי מפרט ותיאור ברור ומסודר.
החדש X5 יש לו שני מצבי פעולה מבחינת PA.
מאיפה אתה יודע שזה שמוצע בארץ יש לו 1000? איך נראית המברשת העיקרית שלו ופתח השאיבה? מה גודל המיכל? איך הוא נראה מכל הכיוונים? לא ראיתי מפרט ותיאור ברור ומסודר.
Huber,Huber כתב:אם שלוש חזרות לא היה מספיק לך להבין - אז הנה פעם רביעית, תגובתי הופנתה למשתמשת עצמה ולא חברה. אינני מתכוון להתנצל מכיוון שלא עשיתי שום דבר רע, להיפך, ההתנהגות הבריונית שלך בחיפוש אשמים במקום בו אינם ואיומים בתביעות, האשמות בשיימינג (ואולי כדאי שתקרא ותנסה להבין שוב מה הוא שיימינג לפני שאתה מאשים אחרים בכך), הכנסת מילים לפי (חמור כשלא ציינתי מילה זו בשום מקום) והאשמות שווה מצידך ("אחיזת עיניים, הונאת האחר, יצירת מצגי שווא" ועוד שלל ביטויים שאינם קשורים כהוא זה לתגובתי ושהחלטת להחיל אותם מתוך פרי מוחך הקודח) היא זו הזקוקה להתנצלות. בושה....
פניתך ללקוחה L-DALIT והצגת חוות הדעת שלה כחשודה עושה ללקוחה עוול גדול .אין ויכוח שהתחזות ללקוחה אוטנטית והפרחת שבחים מזוייפים במטרה להתל בגולשים תמימים - זוהי רמאות ונבזות. מי שקורא את תגובתך לחוות הדעת שלה מבין שאתה חושד שהיא שליחה שלנו.בכך אתה הופך אותנו באופן אוטומטי לצד בעניין. כביכול היא השליחה ואנחנו השולחים. לכן אני "קופץ". ייתכן שלא הבנתי למה התכוונת שהגדרת את תגובתה כ"מחשידה".....
לא כל כך מבין את מה שכתבת לגבי הבריונות שלי וגם לא רואה איפה איימתי עליך בתביעה. מודה שעיצבן אותי מאוד לקרוא את מה שכתבת והדבר ניכר בתגובתי.
אין סימטריה בנינו. אני מייצג חברה בעוד אתה מייצג רק את האגו שלך. על כן אני מעדיף לפרוש מהמחול הזה איתך ולהניח לך להתמיד בהיתממות בה אתה נוקט. צר לי שהדיון המיותר הזה יצא לאוויר העולם. מרגע שהפרחת אותו , לא הותרת לי ברירה אלא להגיב.
באופן אישי יכול לומר לך שנעזרתי בכתיבתך לגיבוש דיעה בנוגע ל VR של סמסונג לפני כחודש ימים. לכן הופתעתי ממה שכתבת ל L-Dalit והופתעתי אף יותר מתגובתך התוקפנית כשבקשתי שתבהיר את דבריך.
הדו שיח שלי עם Huber הובילה לדיון בנוגע ל Aqua-Bot וקרובי משפחה שלו....
אנו המפיצים הבלעדיים של המותג I-Life בישראל על שלל הדגמים. אני שמח לקרוא על כך שגם דגמים נוספים של היצרן נתפסים כמוצלחים. ה Aqua-Bot הוא הדגם הראשון שהושק ובהצלחה רבה. בדקנו מספר דגמים ומצאנו את ה Auqa-Bot עדיף ובעל יתרונות על פני דגמים אחרים של היצרן. בחודשים הקרובים נכניס דגמים נוספים לשוק, גם כאלו שדובר בהם כאן ובמחירים של מתחת ל 1000 ש"ח ללקוח. נצבור עוד קצת ניסיון עם דגמים אחרים ונצא בקמפיין מתאים.
אגב, מצרף קישור למוצר ח מ ו ד של אותו יצרן שגם יכנס בקרוב....
נשמח לקבל חוות דעת.
·
נערך לאחרונה על ידי Iclebo ב 02/07/2016 10:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.