הכירו את המחליף של פולסר -> Quasar (קוואסר?)
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
השתמשו בזה. או בריפו שלי התקינו את repository.providers.quasar
- NaamaUriel
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
מוזר מאוד...
התקנתי ועבד מצוין ליום אחד (יום ראשון)
החל מאתמול - לא עובד.
הסרתי והתקנתי את הריפו שaudigy קישר אליו וכשהפעלתי את quasar הגעתי ל... ג'נסיס
הסרתי שוב והתקנתי את הריפו שthewiz קישר אליו. הפעלתי שוב ושוב הגעתי לג'נסיס. לא ברור לי איך זה קרה.
בעיה נוספת שאולי קשורה ואולי לא - מאז אתמול, בכל פעם שאני מנסה לכבות את הקודי, הוא נתקע וקורס.
רעיונות?
עדכון - עכשיו מופיעה לי הודעה בכל כמה שניות "quasar קרס, מופעל מחדש".
??????????
החל מאתמול - לא עובד.
הסרתי והתקנתי את הריפו שaudigy קישר אליו וכשהפעלתי את quasar הגעתי ל... ג'נסיס
הסרתי שוב והתקנתי את הריפו שthewiz קישר אליו. הפעלתי שוב ושוב הגעתי לג'נסיס. לא ברור לי איך זה קרה.
בעיה נוספת שאולי קשורה ואולי לא - מאז אתמול, בכל פעם שאני מנסה לכבות את הקודי, הוא נתקע וקורס.
רעיונות?
עדכון - עכשיו מופיעה לי הודעה בכל כמה שניות "quasar קרס, מופעל מחדש".
עדכון - לאחר יומיים שהקאוסר נכשל בעת התקנה על NUC עם OPENELEC ושום פעולה לא עזרה. התקנתי את התוסף וההרחבות מהזיפ שהציע TheWiz והתוסף חזר לחיים בגרסה 0.911. הזיפ מכיל הרחבה עם המקורות והתוסף עצמו. עדיין לא עובדת האפשרות של בחירת המקורות ידננית אלא רק בניגון אוטומטי. על לפטופ עם ווינדוס כן הצלחתי לגרום לקאוסר לעבוד כבר לפני יומיים.
כנסו לתיקייה הזאת:
C:\Users\Yaron\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.quasar\resources
ומחקו את כל תיקיות השפות פרט לאנגלית.
צאו מקודי וכנסו חזרה.
לאחר מכן חלון בחירת הטורנט יחזור לעבוד.
*צריך לעשות את זה אחרי כל עדכון של קוואזר עד שהמפתח ייתקן את זה.
C:\Users\Yaron\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.quasar\resources
ומחקו את כל תיקיות השפות פרט לאנגלית.
צאו מקודי וכנסו חזרה.
לאחר מכן חלון בחירת הטורנט יחזור לעבוד.
*צריך לעשות את זה אחרי כל עדכון של קוואזר עד שהמפתח ייתקן את זה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אני מעתיק פוסט של עצמי מהפייסבוק כדי לעדכן אותכם שפתרנו את הבעיה של בחירת המקורות:
שלום למשתמשי Quasar,
לבקשת אבי אני כותב פוסט על התפתחות התוסף בימים האחרונים.
לאחר שמספר חברים פנו אליי שקיימת בעיה ב"בחירת טורנט" כאשר משתמשים בקודי בעברית, עברתי לטפל בנושא אל מול המפתח.
עד גירסה 0.9.14 של התוסף, היה פיתרון זמני, מעין "פלסטר" שעוקף את הבעיה - וזה למחוק את כל השפות מהתיקיה resources.
לאחר דיון בנושא, שיחרר המפתח "פתרון" במרכאות, ופירסם אותו בגירסת 0.9.15 ולאחר מכן 0.9.16, הפיתרון שלו למעשה רק החזיר אחורה את הבעיה - ולכן בגירסאות אלו, גם למחוק את השפות, ולהשתמש ב"פלסטר" - לא עוזר.
היום בבוקר,בזכות עזרתו של Roee Shlomo בעניין, נפתרה הבעיה באופן סופי, והוצע למפתח הפיתרון המלא לבעיה בקידוד.
הוא יישם את הפיתרון, והוא יכנס אליכם בעדכון גירסה הבא שהמפתח יפיץ.
למשתמשים ממש חסרי סבלנות, ועם קצת ידע טכני, אפשר לקחת את ה- commit האחרון מהגיט. זה הקישור אליו:
https://github.com/…/d0ff6b73fe8117499f ... 03c393c807…
אפשר ללחוץ על "Showing 7 changed files" ולראות את רשימת הקבצים שקשורים לשינוי, ואז להוריד אותם מהגיט ולהחליף בתיקיה הרלוונטית - זה יבצע את התיקון.
קישור לדיון למתעניינים (כבר לא רלוונטי, אז לא להגיב שם בבקשה):
https://github.com/scakemyer/plugin.vid ... issues/142
שבוע טוב.
שלום למשתמשי Quasar,
לבקשת אבי אני כותב פוסט על התפתחות התוסף בימים האחרונים.
לאחר שמספר חברים פנו אליי שקיימת בעיה ב"בחירת טורנט" כאשר משתמשים בקודי בעברית, עברתי לטפל בנושא אל מול המפתח.
עד גירסה 0.9.14 של התוסף, היה פיתרון זמני, מעין "פלסטר" שעוקף את הבעיה - וזה למחוק את כל השפות מהתיקיה resources.
לאחר דיון בנושא, שיחרר המפתח "פתרון" במרכאות, ופירסם אותו בגירסת 0.9.15 ולאחר מכן 0.9.16, הפיתרון שלו למעשה רק החזיר אחורה את הבעיה - ולכן בגירסאות אלו, גם למחוק את השפות, ולהשתמש ב"פלסטר" - לא עוזר.
היום בבוקר,בזכות עזרתו של Roee Shlomo בעניין, נפתרה הבעיה באופן סופי, והוצע למפתח הפיתרון המלא לבעיה בקידוד.
הוא יישם את הפיתרון, והוא יכנס אליכם בעדכון גירסה הבא שהמפתח יפיץ.
למשתמשים ממש חסרי סבלנות, ועם קצת ידע טכני, אפשר לקחת את ה- commit האחרון מהגיט. זה הקישור אליו:
https://github.com/…/d0ff6b73fe8117499f ... 03c393c807…
אפשר ללחוץ על "Showing 7 changed files" ולראות את רשימת הקבצים שקשורים לשינוי, ואז להוריד אותם מהגיט ולהחליף בתיקיה הרלוונטית - זה יבצע את התיקון.
קישור לדיון למתעניינים (כבר לא רלוונטי, אז לא להגיב שם בבקשה):
https://github.com/scakemyer/plugin.vid ... issues/142
שבוע טוב.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים