מבצע בשופרסל
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
תודה רבה!
- yonyz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1904
בכיף. אגב, הטלויזיה פצצה. עדיין לא עשיתי לא כיול אבל היא נראית מדהים. רק בגלל הרזולוציה ה"ממוצעת" (FHD) והגודל המפלצתי, צריך 2 מטר מרחק ואז זה נראה פשוט מושלם.TheCoolest כתב:תודה רבה!...
- Shasoosh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1863
·אתה מדבר על ה 55 ?yonyz כתב:בכיף. אגב, הטלויזיה פצצה. עדיין לא עשיתי לא כיול אבל היא נראית מדהים. רק בגלל הרזולוציה ה"ממוצעת" (FHD) והגודל המפלצתי, צריך 2 מטר מרחק ואז זה נראה פשוט מושלם..........
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

המרחק הצפוי אצלי בסלון יהיה בערך 2.5 מטר, כך שזו לא בעיה.
אני עדיין לא 100% סגור שאני מוכן להתפשר על טלויזיה עם פאנל IPS, אבל המחיר מאד מפתה, ומאחר וזה סלון עם מצב שבו יצפו בטלויזיה מהצד, לIPS יש יתרון על ה-VA.
ראיתי אותה אז בתצוגה בראשון, והיא נראתה דיי טוב. אני אחשוב על זה. תודה.
בכל מקרה אם מישהו מודע לביקורת מקצועית על המסך הזה, אשמח לקרוא אותה.
אני עדיין לא 100% סגור שאני מוכן להתפשר על טלויזיה עם פאנל IPS, אבל המחיר מאד מפתה, ומאחר וזה סלון עם מצב שבו יצפו בטלויזיה מהצד, לIPS יש יתרון על ה-VA.
ראיתי אותה אז בתצוגה בראשון, והיא נראתה דיי טוב. אני אחשוב על זה. תודה.
בכל מקרה אם מישהו מודע לביקורת מקצועית על המסך הזה, אשמח לקרוא אותה.
- yonyz
-
- חבר ותיק

אה, אני מדבר על הפלזמה של סמסונג. איתה אין בעיות עם צפייה מהצד בכלל, אבל צריך חושך בשביל שחורים עמוקים.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
yonyz - אתה מקצין את המצב. לא צריך "חושך", רק צריך חדר בלי הרבה קרינת אור שמש ישירה. אני צופה בה המון בחדר שמואר שפלורסנט די חזק, ואים שום בעיה.
- yonyz
-
- חבר ותיק

נשמע כאילו אנחנו לא מדברים על אותו המסך. כשהפלורסנט היחיד אצלי בחדר דולק, והחלונות סגורים (או עכשיו בערב כשאין אור מבחוץ), השחורים ממש הופכים לאפורים, ופתאום המסך מחשב שלי נראה הרבה יותר טוב. מה גם שהפלזמה הזאת היא פשוט מראה בחדר מואר.Huber כתב:yonyz - אתה מקצין את המצב. לא צריך "חושך", רק צריך חדר בלי הרבה קרינת אור שמש ישירה. אני צופה בה המון בחדר שמואר שפלורסנט די חזק, ואים שום בעיה....
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
אצלי זה לא כך, וכל מי שמעוניין מוזמן לבוא ולראות עצמו 
- BlackTulip
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
·הפלזמה הזאת היא פשוט מראה, אפילו בחדר חשוך בלי חלונות האור שהפלזמה מפיצה מספיק כדי שאני אראה את עצמי משתקףyonyz כתב:נשמע כאילו אנחנו לא מדברים על אותו המסך. כשהפלורסנט היחיד אצלי בחדר דולק, והחלונות סגורים (או עכשיו בערב כשאין אור מבחוץ), השחורים ממש הופכים לאפורים, ופתאום המסך מחשב שלי נראה הרבה יותר טוב. מה גם שהפלזמה הזאת היא פשוט מראה בחדר מואר..........
עניין האפורים לדעתי זה עניין של כיוון, לא זוכר איך קראו לזה אבל הוא היה הראשון בהגדרות של התמונה תוריד אותו כמעט למטה ואז תקבל שחור ממש עמוק
- yonyz
-
- חבר ותיק

Cell Light? הוא כרגע על 10 מתוך 20. העניין הוא שאני מקבל שחורים מצויינים כשאני מכבה את האור בחדר. בכל מקרה אבצע כיול אחרי 100 שעות הרצה.BlackTulip כתב:·הפלזמה הזאת היא פשוט מראה, אפילו בחדר חשוך בלי חלונות האור שהפלזמה מפיצה מספיק כדי שאני אראה את עצמי משתקף......
עניין האפורים לדעתי זה עניין של כיוון, לא זוכר איך קראו לזה אבל הוא היה הראשון בהגדרות של התמונה תוריד אותו כמעט למטה ואז תקבל שחור ממש עמוק...
- BlackTulip
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
בבדיקות הורדתי ל 3 ואז היא נתנה שחורים מלאים באור
100 שעות הרצה לא ישנו הרבה
100 שעות הרצה לא ישנו הרבה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

טוב, אחרי חפירה מעמיקה. ככל הנראה הטלויזיה הכי קרובה ל-LB6520 בארהב היא ה-LB6300.
והביקורת עליה לא מזהירה כל כך. ירדתי ממנה.
האם יש TV נוספות ששוות בדיקה במבצע הזה בגודל "55? אני זוכר שהיו שם עוד כמה טלויזיות גדולות, אבל לא זוכר יצרן ודגם.
והביקורת עליה לא מזהירה כל כך. ירדתי ממנה.
האם יש TV נוספות ששוות בדיקה במבצע הזה בגודל "55? אני זוכר שהיו שם עוד כמה טלויזיות גדולות, אבל לא זוכר יצרן ודגם.
- Shasoosh
-
- חבר ותיק

@TheCoolest
·מה אומרים עליה? קישור?
״לא עד כדי כך מזהירה״ עדיין נשמע לי שווה 2000 שקל ל 47 אינצ׳
·מה אומרים עליה? קישור?
״לא עד כדי כך מזהירה״ עדיין נשמע לי שווה 2000 שקל ל 47 אינצ׳
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

דיברתי על הדגם 55LB6520 ב 3999₪, לא על ה"47. בעיקרון, כנראה ששווה מאד ב-2000. אני פשוט מחפש "55 שיעמוד לפחות בכמה פרמטרים של איכות מבחינתי, ויעלה בסביבות ה-4000.
ב-4400 כזה אפשר כבר למצוא H6400 מיבוא מקביל.
http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/lb6300
ב-4400 כזה אפשר כבר למצוא H6400 מיבוא מקביל.
http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/lb6300
- Shasoosh
-
- חבר ותיק

ה 55 גם לדעתי לא שווה את המחיר.
ניסיתי למצוא את ה 47, אין אותה כבר במלאי באף מקום. באסה
ניסיתי למצוא את ה 47, אין אותה כבר במלאי באף מקום. באסה
- taldror10
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 525
למה לא שווה את המחיר?Shasoosh כתב:ה 55 גם לדעתי לא שווה את המחיר.
ניסיתי למצוא את ה 47, אין אותה כבר במלאי באף מקום. באסה...
איזה עוד טלוויזיות יש עם תלת מימד וסמארט(למרות שלא שווה כלום) ב 4000?
אתמול שהייתי בסניף חולון, ראיתי שנשאר להם 1 אחרונה של דגם 55LB580(עם סמארט ללא תלת מימד) לא הדגם שמכרו 55LB6520
- yonyz
-
- חבר ותיק

לפי מה שקראתי זה צריך להיות על המקסימום - 20, כל הזמן. לפחות אם רוצים כיול מדוייק.BlackTulip כתב:בבדיקות הורדתי ל 3 ואז היא נתנה שחורים מלאים באור
100 שעות הרצה לא ישנו הרבה...
- Shasoosh
-
- חבר ותיק

@taldror10
· בטווח מחירים הזה הייתי מעדיף, כפי שציינו כבר, להוסיך 400 שקל ולקחת את הסמסונג אבל זאת רק הדעה שלי. לא ראיתי את הטלויזיה, יכול להיות שהייתי חושב אחרת אם הייתי מתרשם ממנה.
· בטווח מחירים הזה הייתי מעדיף, כפי שציינו כבר, להוסיך 400 שקל ולקחת את הסמסונג אבל זאת רק הדעה שלי. לא ראיתי את הטלויזיה, יכול להיות שהייתי חושב אחרת אם הייתי מתרשם ממנה.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
·yonyz כתב:לפי מה שקראתי זה צריך להיות על המקסימום - 20, כל הזמן. לפחות אם רוצים כיול מדוייק..........
שטויות במיץ.
איפה קראת דבר כזה?
- yonyz
-
- חבר ותיק

http://www.avsforum.com/forum/139-displ ... lasma.htmlטלHD כתב:·......
שטויות במיץ.
איפה קראת דבר כזה?...