העונה החדשה של תוכנית הריאלטי האח הגדול לא VIP אבל בארץ.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
ע"פ הסקר באתר של עומרי חיון, הפער בין אור לשי חי מצטמצם. אני לא מאמין שאחרי עונה כזו טובה מבחינתי, שכל מי שרציתי עף למרות שזה היה בהפתעה, בסוף אור תיקח את העונה והטוב יהפוך לעונה רעה מאוד.
- liad555
-
- טרול

- תגובות: 470
אור הולכת להפתיע ובגדול.
מחכה לראות את הפרצוף [behave]התבטאות לא מתאימה, מרטין [/behave] הזה,הספורטאי(אעלקקק) מגלגל הסיגריות כשזה יקרה.
מחכה לראות את הפרצוף [behave]התבטאות לא מתאימה, מרטין [/behave] הזה,הספורטאי(אעלקקק) מגלגל הסיגריות כשזה יקרה.
-
avier
-
- טרול

- תגובות: 756
אני לאחרונה אוהב גם את ההתנהגות של אור וגם של שי חי וגם של איציק.
המודחת התשיעית היא אסתי לי.
אני הייתי מעדיף שתניה תצא כי לדעתי היא פחות מעניינת במשחק הזה מאסתי לי סוג כמו קסניה.
אני אוהב באסתי לי את המתח כדי לדעת איך תתנהג בהמשך למשל בקשר במשחק הזה בין קסניה לעומרי ושי חי.
אבל ביית יל הרגשה שיעדיפו לשאיר את תניה כדי להמשיך לחזק את שי חי באמונה שלו בצורה טובה עם מישהו שהוא מאדו אוהב שזאת תניה להצליח יותר טוב מרצונו החופשי להשתנות ולהיות יותר סובלני.
למרות שבמה ששודר היום היו לו קשה אם אומרים עליו ביקורת בנושא של בישול האוכל שלא לכל הדיירים.
אני גם לא אהבתי שבפרק היום שנראה לי שתניה כעסה על האח הגדול שהוא שאל אותה מה היא עוד מעדיפה לאכול, כי זאת לא נראית לי שאלה בעייתית.
אני לאחרונה אוהב באור את ההתנהגות של גם להראות כנות למשל בנושא של שיחי.
המודחת התשיעית היא אסתי לי.
אני הייתי מעדיף שתניה תצא כי לדעתי היא פחות מעניינת במשחק הזה מאסתי לי סוג כמו קסניה.
אני אוהב באסתי לי את המתח כדי לדעת איך תתנהג בהמשך למשל בקשר במשחק הזה בין קסניה לעומרי ושי חי.
אבל ביית יל הרגשה שיעדיפו לשאיר את תניה כדי להמשיך לחזק את שי חי באמונה שלו בצורה טובה עם מישהו שהוא מאדו אוהב שזאת תניה להצליח יותר טוב מרצונו החופשי להשתנות ולהיות יותר סובלני.
למרות שבמה ששודר היום היו לו קשה אם אומרים עליו ביקורת בנושא של בישול האוכל שלא לכל הדיירים.
אני גם לא אהבתי שבפרק היום שנראה לי שתניה כעסה על האח הגדול שהוא שאל אותה מה היא עוד מעדיפה לאכול, כי זאת לא נראית לי שאלה בעייתית.
אני לאחרונה אוהב באור את ההתנהגות של גם להראות כנות למשל בנושא של שיחי.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

שי חי אוכל לבד כתגובה על מה שאור אמרה לו בהעמדה הפומבית. הוא גם הסביר את זה יפה מאוד לדודו . לא חושב שהייתי מתנהג אחרת עם כל הסוציומטיות שבדבר
- liad555
-
- טרול

תסריט ידוע מראש
מגלגל הסיגריות יודח הדחה אחת לפני החמישייה
מגלגל הסיגריות יודח הדחה אחת לפני החמישייה
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מי זה מגלגל הסיגריות?
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
liad555 כתב:אור הולכת להפתיע ובגדול.
מחכה לראות את הפרצוף תחת הזה,הספורטאי(אעלקקק) מגלגל הסיגריות כשזה יקרה....
אור אכן מתחזקת על חשבון הדיירים שהודחו ולכן מקבלת את קולם, אבל ברגע שהיא תחשוף את עמדותיה הפוליטיות הרדיקליות, אין לה סיכוי לזכות.
אור שונאת באופן קיצוני אשכנזים וטוענת שבכל תחלואי החברה המזרחית אשמה האליטה האשכנזית, ובהיבט הפוליטי מדיני היא בכלל נמצאת בקו אחד עם חנין זועבי.
ואלו לא סיסמאות סתמיות, אלא מבוסס על ויכוחים פוליטים שניהלה בפייסבוק טרם כניסתה לבית.
בין פניני החוכמה שאמרה : "ביבי רוצח ילדים עזתים", ולאחר שקיבלה תגובה זועמת היא טענה שהוא רוצח ילדים גם בצד שלנו.
הצדיקה את החמס בירי בהחזקה וירי טילים על ישראל מאחר והם נלחמים בכח כובש וזאת הדרך היחידה שלהם , ועוד שלל פניני חכמה...
ושלא יובן שאני מדבר מפוזיציה, אני בן להורים אשכנזי/מזרחית , חושב שביבי ראש הממשלה הגרוע בתולדות ישראל ונמצא פוליטית במרכז שמאל, אבל יש גבול לעמדות שאור כרגע שומרת עמוק בארון, כי אסטרטגית זה לא טוב לה.
ובלי קשר לעמדות שהיא מחביאה, על אור נאמר המשפט "הראה לי מי חבריך ואומר לך מי אתה".
אור מסתובבת עם ברק - עבריין אלים, גזעני ("אתיופים הם כמו ערבים") והומופוב (מי שמשתמש במלה "הומו" כקללה הוא הומופוב, גם אם הוא הומו בעצמו), אשר מקלל את שי חי בקללות (מאחורי הגב) אשר על רבע מהם משפחת מיילי עפו הביתה.
ואת הכל הוא עושה לידה והיא לא פוצה פה.
ובנוסף מאשימה את שיחי בהאשמות חסרות ביסוס ושקריות, בבחינת "אם נגיד שקר מספיק פעמים הוא יתפס כאמת".
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- liad555
-
- טרול

[behave]התבטאות לא מתאימה, מרטין [/behave]kingikra כתב:מי זה מגלגל הסיגריות?...
- avioren
-
- חבר ותיק

הכל בסדר חביבי ??liad555 כתב:·הטינופת הקראטיסט המהולל(אעלקק)......
המקועקע
אעלק ספורטאי...
תשתה מים קרים, זה מרגיע.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

·liad555 כתב:·הטינופת הקראטיסט המהולל(אעלקק)......
המקועקע
אעלק ספורטאי...
אין לי שום בעיה עם מה שאתה חושב עליו. זו זכותך המלאה אבל באמת מעניין אותי לדעת למה אתה צופה בתוכנית? מה הם הדברים שמעניינים אותך בתוכנית?
אני מודה שאני נהנה לראות אנשים שמלאים בעצמם סובלים. מבחינתי שי חי זה דייר מעולה. אני גם חשבתי שהמיילים מעולים אבל הם עברו את הגבול מבחינת ההפקה.
- DoriMo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
liad555 כתב:......
- DoriMo
-
- חבר שרק התחיל

@liad555
כנראה שאתה לא כל כך מבין את המציאות.
נכון שאור תיקח אבל אור המכשפה המטונפת לא תיקח בגלל אהבת הקהל אלא בגלל אינטרס של ההפקה!
מי זאת אור סיניונוב?
ובכן, האשה הרעה והארורה הזו מוגדרת כשמאל קיצוני והצביעה למפלגת בל"ד בבחירות האחרונות - הכל מופיע
בדף הפייסבוק שלה. כמו כן היא פעילה בארגון בצלם - אותו ארגון הטוען השכם וערב שחיילי צה"ל הם פושעים ואונסים נשים
ערביות בזמנם החופשי, היא החברה הטובה ביותר של הגברת אורטל בן דיין (הידועה לשימצה) שהשתתפה בעונה 5 ועפה לאחר
שבוע וחצי מהתכנית. מבלי קשר מדובר על אשה רעה! מומרמרת! מכוערת פנימית וחיצונית! מתוסכלת מינית שמעולם לא היתה בזוגיות או ידעה אהבה! ושונאת גברים שנאת מוות!
אם אחרי מה שכתוב למעלה אתה עדיין תומך במפלצת הגועלית הזאת אז שיבושם לך!
אה ואגב שי חי הוא דייר נפלא שמגיע לו לזכות וזוכה לתמיכה של מדינה שלמה. הסקרים לא משקרים כשהם מצביעים
על יתרון הצבעות של פי 4 קולות מאור (שזוכה להצבעות של אלה שפחות התחברו אליו) ופי 10 משאר הדיירים!
קיצר תתקדם ותתמודד!
·
נכון שאור תיקח אבל אור המכשפה המטונפת לא תיקח בגלל אהבת הקהל אלא בגלל אינטרס של ההפקה!
מי זאת אור סיניונוב?
ובכן, האשה הרעה והארורה הזו מוגדרת כשמאל קיצוני והצביעה למפלגת בל"ד בבחירות האחרונות - הכל מופיע
בדף הפייסבוק שלה. כמו כן היא פעילה בארגון בצלם - אותו ארגון הטוען השכם וערב שחיילי צה"ל הם פושעים ואונסים נשים
ערביות בזמנם החופשי, היא החברה הטובה ביותר של הגברת אורטל בן דיין (הידועה לשימצה) שהשתתפה בעונה 5 ועפה לאחר
שבוע וחצי מהתכנית. מבלי קשר מדובר על אשה רעה! מומרמרת! מכוערת פנימית וחיצונית! מתוסכלת מינית שמעולם לא היתה בזוגיות או ידעה אהבה! ושונאת גברים שנאת מוות!
אה ואגב שי חי הוא דייר נפלא שמגיע לו לזכות וזוכה לתמיכה של מדינה שלמה. הסקרים לא משקרים כשהם מצביעים
על יתרון הצבעות של פי 4 קולות מאור (שזוכה להצבעות של אלה שפחות התחברו אליו) ופי 10 משאר הדיירים!
קיצר תתקדם ותתמודד!
·
-
avier
-
- טרול

אני עדיין במשחק הזה תומך גם באור.DoriMo כתב:@liad555
מי זאת אור סיניונוב?
קיצר תתקדם ותתמודד!
·...
לפי ההעדפות אישיות שלי.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא חושב שצריך להשתמש במילים כמו שתה מים ותרגע או תתקדם. כל אחד מביע את דעתו האישית וזה בסדר גמור. גם אני בעד שי חי ואין לי שום בעיה עם הדעות של ליעד.
לגבי דעות פוליטיות של דייר כזה או אחר, זה ממש לא רלוונטי למשחק. אורטל בן דיין עפה מהמשחק מהר כי היא דיירת מאוסה ומעצבת. סער סקלי הגיע לגמר למרות שהדעות שלו לא פחות קיצוניות.
ואגב דעות קיצוניות, למה לדעתך אלדד מהעונה הקודמת כן מגיע להגיע רחוק? כי ימני קיצוני זה בסדר? ובסוף בכלל טל גלבוע לקחה שהיא שמאלנית לא קטנה.
בקיצור, הקהל עושה את ההפרדה ולדעתי בצדק
לגבי דעות פוליטיות של דייר כזה או אחר, זה ממש לא רלוונטי למשחק. אורטל בן דיין עפה מהמשחק מהר כי היא דיירת מאוסה ומעצבת. סער סקלי הגיע לגמר למרות שהדעות שלו לא פחות קיצוניות.
ואגב דעות קיצוניות, למה לדעתך אלדד מהעונה הקודמת כן מגיע להגיע רחוק? כי ימני קיצוני זה בסדר? ובסוף בכלל טל גלבוע לקחה שהיא שמאלנית לא קטנה.
בקיצור, הקהל עושה את ההפרדה ולדעתי בצדק
- DoriMo
-
- חבר שרק התחיל

הקהל לא קובע במשחק הזה שום דבר! ההפקה קובעת! מי שחושב באמת שמה שקובע פה את ההדחות או את הזוכה זה הקהל והאסמסים הוא תמים במקרה הטוב או קטטוני במקרה הפחות טוב.
יוסי בובליל קיבל יותר הצבעות משיפרה! אלעד גל עד קיבל יותר מטל החולת נפש! שי חי יקבל פי כמה יותר מהטינופת המכונה אור סיונוב! אבל עדיין לא יזכה..... לא מאמינים? נתראה בגמר...
יוסי בובליל קיבל יותר הצבעות משיפרה! אלעד גל עד קיבל יותר מטל החולת נפש! שי חי יקבל פי כמה יותר מהטינופת המכונה אור סיונוב! אבל עדיין לא יזכה..... לא מאמינים? נתראה בגמר...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא אומר שמה שאתה אומר לא נכון אבל כן חייב לדעת מאיפה אתה יודע את זה?
אתה מודע לעובדה שאם יום אחד יגלו בהצבעה אחת שההפקה לא התייחסה לאס אם אסים היא תתבע בסכום בילתי נתפס?
אתה מודע לעובדה שאם יום אחד יגלו בהצבעה אחת שההפקה לא התייחסה לאס אם אסים היא תתבע בסכום בילתי נתפס?
- DoriMo
-
- חבר שרק התחיל

אני יודע את זה בין היתר מעורך הדין שטיפל בזמנו ביוסי בובליל מהעונה הראשונה. (קיבל הרבה כסף בשביל להשתיק את העניין).
אני ממליץ לך בחום להפסיק לסמס לתכנית במידה ואתה עושה זאת. נכון שזה לא הרבה כסף אבל עדיין חבל... אתה משפיע על כלום ושום דבר.
אני ממליץ לך בחום להפסיק לסמס לתכנית במידה ואתה עושה זאת. נכון שזה לא הרבה כסף אבל עדיין חבל... אתה משפיע על כלום ושום דבר.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא מסמס
-
avier
-
- טרול

·DoriMo כתב:אני יודע את זה בין היתר מעורך הדין שטיפל בזמנו ביוסי בובליל מהעונה הראשונה. (קיבל הרבה כסף בשביל להשתיק את העניין).
אני ממליץ לך בחום להפסיק לסמס לתכנית במידה ואתה עושה זאת. נכון שזה לא הרבה כסף אבל עדיין חבל... אתה משפיע על כלום ושום דבר....
איך כלום? כמות גדולה של אנשים יכולה לשנות את זה, ההפקה גם יודעת שאם היא משקרת שמותר לתבוע אותה.
אני מסמס חלק לשי חי וחלק לאור כי הם שני ניגודים שלדעתי נותנים עניין במשחק הזה.
- avioren
-
- חבר ותיק

אז כנראה שמכרו לך לוקש לגבי בובליל.DoriMo כתב:אני יודע את זה בין היתר מעורך הדין שטיפל בזמנו ביוסי בובליל מהעונה הראשונה. (קיבל הרבה כסף בשביל להשתיק את העניין).
אני ממליץ לך בחום להפסיק לסמס לתכנית במידה ואתה עושה זאת. נכון שזה לא הרבה כסף אבל עדיין חבל... אתה משפיע על כלום ושום דבר....
הפיצוי היחיד שקיבל היה פרס כספי נוסף למקום השני (כמה עשרות אלפי שקלים), עליו הודיעו עם יציאתו מהבית, וזאת מהסיבה הפשוטה שהמשפחה שרפה אלפי או עשרות אלפי שקלים על סמסים בזמנו, ולא רצו שיינזק כספית מהתוכנית.
הוא התכוון לתבוע את התוכנית לאחר מספר חודשים, אבל בסוף ויתר כשהבין שאין לו קייס.
כפי שהזכירו קודם, ההפקה בהחלט משחקת עם עריכה או מהלכים המקדמים דיירים מעניינים יותר, אבל לעולם לא יקחו סיכון בעיוות תוצאות סמסים.מהלך שיביא לרעידת אדמה בשוק הטלויזיה.
מהלך כזה גם מאוד קל לגילוי מאחר והוא חשוף ללא מעט אנשים (עשרות) במעגלים שונים, כך שאין סיכוי לשיתוף פעולה כל כך מקיף בלי שיתגלה.
זה לא מפתח כפול שזורקים למתומודדת רצויה (בהשרדות) עליו יודעים רק שני אנשים....