אישור ממשרד התקשורת לרסיבר Onkyo 646
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
תתחדש!
ממש סרט מתח השרשור הזה.
@gal-cohen
מה זה מחלת ה HDMI של אונקיו?
ממש סרט מתח השרשור הזה.
@gal-cohen
מה זה מחלת ה HDMI של אונקיו?
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5195
@gal-cohen
תיקח את בעיות ה hdmi בערבון מוגבל, בסך הכל היית להם בעיה פעם עם המעגלים של ה hdmi ומאז כולם נרתעים מהם.
תיקח את בעיות ה hdmi בערבון מוגבל, בסך הכל היית להם בעיה פעם עם המעגלים של ה hdmi ומאז כולם נרתעים מהם.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
מעניין...
גם קונסולות למיניהן כוללות בתוכן מקלט WIFI, הן לא כלולות בחוק ההזוי ההוא ועדיין UPS מכניסים אותן ארצה מאמזון לפי קילו
גם קונסולות למיניהן כוללות בתוכן מקלט WIFI, הן לא כלולות בחוק ההזוי ההוא ועדיין UPS מכניסים אותן ארצה מאמזון לפי קילו
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
איזה כיף לפתוח את הבוקר עם אימייל מאמזון המודיע לי שזיכו אותי ב- 59 פאונד על רכישת הרסיבר. (משהו שקשור לכך שתשלום המיסים בפועל היה נמוך ממה שהם חישבו במקור). כלומר בשורה תחתונה ה- VSX1131 עלה לי כ- 1700 ש"ח בלבד, כחצי מחיר מהמחיר בארץ.
סופ"ש טוב
סופ"ש טוב
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 24/02/2017 8:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@jacko-il
בוקר טוב, איזה כייף שמח בשבילך.
בוקר טוב, איזה כייף שמח בשבילך.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

כל העיניין עם ups במכס, לדעתי שקוף מידי, אין שום צורך במה שהם עושים, תכלס זה מגיע מבפנים לנסות למנוע מאיתנו להזמין, אבל שום דבר לא יישבור אותנו עם מחירים כמו שבארץ. 😆😆
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@FastandFurious
·
האמת היא שגם אני החזקתי בדעה הזו, אבל העובדה בפועל היא שאלו הם פשוט החוקים במדינה שלנו. אולי חוקים מפגרים, על זה אפשר לנהל וויכוח ודיון, אבל עדיין בתכל'ס זה החוק היבש. (ואם עקבת אחרי הדיון, אז וודאי ראית שהתכוונתי להילחם על צדקתי ואכן חפרתי בנושא. הבעיה היא שמצאתי שאני טועה ולכן ירדתי מהעץ.)
אפשר לבוא ולטעון ש- UPS בכח מחפשים להעביר כל דבר למכס לאישורים (וזה אולי נכון, לא יודע לומר) אבל לא ניתן לבוא אליהם בטענות אם זה החוק בארץ. לא הגיוני לצפות מחברה בקליבר הזה להעלים עין ולהחליק את זה הלאה במכס מבלי לדווח.
מי שמטומטם בכל הסיפור הזה זה עם ישראל. שמעלים עין מכל החוקים הטיפשיים שיש פה ומשלים עם גזירות ולא מפעיל לחץ על פוליטיקאים לשנות אותם. והחוקים האלה של משרד התקשורת הם רק פסיק בחלמאות של החוקים שיש בארצנו.
·
האמת היא שגם אני החזקתי בדעה הזו, אבל העובדה בפועל היא שאלו הם פשוט החוקים במדינה שלנו. אולי חוקים מפגרים, על זה אפשר לנהל וויכוח ודיון, אבל עדיין בתכל'ס זה החוק היבש. (ואם עקבת אחרי הדיון, אז וודאי ראית שהתכוונתי להילחם על צדקתי ואכן חפרתי בנושא. הבעיה היא שמצאתי שאני טועה ולכן ירדתי מהעץ.)
אפשר לבוא ולטעון ש- UPS בכח מחפשים להעביר כל דבר למכס לאישורים (וזה אולי נכון, לא יודע לומר) אבל לא ניתן לבוא אליהם בטענות אם זה החוק בארץ. לא הגיוני לצפות מחברה בקליבר הזה להעלים עין ולהחליק את זה הלאה במכס מבלי לדווח.
מי שמטומטם בכל הסיפור הזה זה עם ישראל. שמעלים עין מכל החוקים הטיפשיים שיש פה ומשלים עם גזירות ולא מפעיל לחץ על פוליטיקאים לשנות אותם. והחוקים האלה של משרד התקשורת הם רק פסיק בחלמאות של החוקים שיש בארצנו.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@jacko-il
כוונתי למקבלי ההחלטות.
כוונתי למקבלי ההחלטות.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@FastandFurious
·
מתנצל, לא הבנתי אותך קודם בקריאה הראשונה, עכשיו קראתי בשנית.
·
מתנצל, לא הבנתי אותך קודם בקריאה הראשונה, עכשיו קראתי בשנית.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@jacko-il
👍
👍
- mayeast
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1666
·מה שצריך - שזה שאמזון יפסיקו לכתוב ב INVOICE שלהם, בשם המוצר את המילה WIFI כאילו זה המתאר הכי חשוב של המוצר.jacko-il כתב:@FastandFurious
·
מי שמטומטם בכל הסיפור הזה זה עם ישראל. שמעלים עין מכל החוקים הטיפשיים שיש פה ומשלים עם גזירות ולא מפעיל לחץ על פוליטיקאים לשנות אותם. והחוקים האלה של משרד התקשורת הם רק פסיק בחלמאות של החוקים שיש בארצנו....
ואז זה יפסיק להעצר.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@mayeast
אני רואה שאתה אכן בחור תמים מאוד!!
תראה כל העיניין הזה דיי סוכם היום בבוקר מבחינתי פה בשרשור.
ונניח יקרה מה שאתה אומר פה, אז כבר יהיה משהו אחר שימנע מזה להיכנס חלק וללא שום סיבה אמיתית.
יש פה יד מכוונת וזה דיי ברור!
לילה טוב
ונניח יקרה מה שאתה אומר פה, אז כבר יהיה משהו אחר שימנע מזה להיכנס חלק וללא שום סיבה אמיתית.
לילה טוב
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
·istarmini כתב: אילו אני הייתי יושב באמזון והייתי צריך לקבל החלטה בענין הייתי עוצר את המשלוחים ,חד משמעית. אנחנו קטנים מידי בשביל שהם יתאמצו לפתור את הבעיה....
ממש מסכים עם @istarmini
הכוונה לפנות ולהתלונן על חברת השילוח בטוענה שהם רק גורמים להם(לאמזון) בעיות = לירות לעצמנו ברגליים.
UPS ודומיה מנצלים את השיטה.
ועוד יותר מסכים - אין ספק שיש פה יד מכוונת / יד רוחצת יד.
המדינה מרוויחה בגדול, מזינה את העוסקות בתחום (יבואנים, חברות שילוח) וחולבת בשם החוק את האזרח.
- mayeast
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1666
המסווגים לא מכירים את מליוני המוצרים.FastandFurious כתב:@mayeast
לילה טוב...
מגיע רסיבר וכתוב ב INVOICE : WIFI RECEIVER ...blablabla
ישר עוצרים
מוצרים אחרים עם WIFI לא עוצרים. לדוגמא XBOX. גם שנשלח עם UPS
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
לדעתי עדיף לא לפנות לאמזון במידה ויש עיכוב קל במשלוח כי אז מגדילים את הסיכוי שהם יעבירו את המוצר שלכם למשלוח מהיר (כסוג של פיצוי) שזה אומר UPS..
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

חבר'ה שחררו. אף אחד לא פונה לאמזון. רציתי לפנות אליהם כשהייתי תחת הרושם ש UPS מעבירים את המוצרים האלה להליך שחרור למרות שהחוק לא דורש זאת בכלל. חשבתי שיש למוצרים הללו פטור מההליך. טעיתי. החוק היבש כן דורש שחרור פרטני של כל פריט ופריט מהסוג הזה.
אם אמזון היו מעיפים מתיאור המוצר את המינוח Wi-Fi אז יש סיכוי די טוב שהרבה יותר מכשירים היו פשוט עוברים מתחת לרדאר. זה עדיין לא היה משנה את החוק, אלא פשוט סוג של עוקף אותו בצורה "אפורה".
אם אמזון היו מעיפים מתיאור המוצר את המינוח Wi-Fi אז יש סיכוי די טוב שהרבה יותר מכשירים היו פשוט עוברים מתחת לרדאר. זה עדיין לא היה משנה את החוק, אלא פשוט סוג של עוקף אותו בצורה "אפורה".
- headache
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
הזמנתי השבוע מגבר Yamaha RX-V583
שלום רב חברים,
הזמנתי השבוע מגבר Yamaha RX-V583 הגיע לארץ מאמזון אנגליה תוך יומיים על מנת להיתקע במכס
עד לקבלת אישור משרד התקשורת.
עברתי על האתר לראות להפתעתי את שלל התגובות בעניין התנהלות של UPS והדרישה להפקת האישור המיוחל שיכול לקחת עד חודש ימים ועלות של 400ש"ח שיגבהה מהשולח (אמאזון)
מהתגובות השינויי במחלוקת, אני לא כ"כ אופטימי שזה ישוחרר בקרוב, אבל נחיה ונראה ואעדכן בהתאם.
תודה לכל המגיבים בעניין,
ואם מישהו מצליח למצוא מעקף שידאג לפרסם בהתאם
הזמנתי השבוע מגבר Yamaha RX-V583 הגיע לארץ מאמזון אנגליה תוך יומיים על מנת להיתקע במכס
עד לקבלת אישור משרד התקשורת.
עברתי על האתר לראות להפתעתי את שלל התגובות בעניין התנהלות של UPS והדרישה להפקת האישור המיוחל שיכול לקחת עד חודש ימים ועלות של 400ש"ח שיגבהה מהשולח (אמאזון)
מהתגובות השינויי במחלוקת, אני לא כ"כ אופטימי שזה ישוחרר בקרוב, אבל נחיה ונראה ואעדכן בהתאם.
תודה לכל המגיבים בעניין,
ואם מישהו מצליח למצוא מעקף שידאג לפרסם בהתאם
- elan22
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
Re: הזמנתי השבוע מגבר Yamaha RX-V583
@headache
·
"המעקף" היחיד הוא לנסות לדבר עם אמזון ישר אחרי ההזמנה ולנסות לשכנע אותם לא לשלוח עם UPS בשום פנים אלא רק IPARCEL ואז ההסתברות להיתקע יורדת מ100% למשהו הרבה יותר נמוך שתלוי באם המשלוח שלך עובר לבדיקה מדגמית או לא
·
"המעקף" היחיד הוא לנסות לדבר עם אמזון ישר אחרי ההזמנה ולנסות לשכנע אותם לא לשלוח עם UPS בשום פנים אלא רק IPARCEL ואז ההסתברות להיתקע יורדת מ100% למשהו הרבה יותר נמוך שתלוי באם המשלוח שלך עובר לבדיקה מדגמית או לא