VIZIO 60" 4K דרך אתר טרגט בארה״ב
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
אם זה 60", 200W כנראה יהיה בסדר.
אבל ליתר בטחון, אולי 300W (מסכי 60" מודרניים הם באזור 100W), אם כי אין לי מושג אם יש בסיס לטענות, שרואים בעיקר אצל מוכרי ממירי מתח, שכדאי כפול 3 מהצריכה הנומינלית של המסך.
אבל ליתר בטחון, אולי 300W (מסכי 60" מודרניים הם באזור 100W), אם כי אין לי מושג אם יש בסיס לטענות, שרואים בעיקר אצל מוכרי ממירי מתח, שכדאי כפול 3 מהצריכה הנומינלית של המסך.
- Amstel
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 539
- שם מלא: in
מה קורה לגבי אחריות על הטלוויזיה?
הסתכלתי על:
http://www.target.com/p/vizio-55-class- ... s_vv|pdpv1
רשום אחריות שנה לימיטד ויש אפשרות לשלם תוספת של 80USD כדי לשדרג ל3 שנים.
רשום בנוסף: free 2-way shipping.
האם זה יהיה תקף גם לגבי הארץ?
תודה
הסתכלתי על:
http://www.target.com/p/vizio-55-class- ... s_vv|pdpv1
רשום אחריות שנה לימיטד ויש אפשרות לשלם תוספת של 80USD כדי לשדרג ל3 שנים.
רשום בנוסף: free 2-way shipping.
האם זה יהיה תקף גם לגבי הארץ?
תודה
- jtk
-
- חבר מכור קשה

לא.
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
אתה נמצא באתר האמריקאי בגלל זה רשום לך שיש אחריות ומשלוח חינם, תכנס לאתר הבינלאומי.
משיחה שלי עם נציג של טרגט הבנתי שאחריות היא עפ"י מה שהיצרן מחליט אין אחריות של טרגט (למעט נזק במהלך הובלה ואז הכל על חשבונם), כלומר במקרה של סמסונג זה שנה אחריות רק בתוך ארה"ב, אין לי מושג איך זה עם VIZIO צריך לברר עם נציג שלהם בצ'אט.
לגבי המשלוח כרגע יש קופון DUTYFREE שנותן הנחה על המיסים בארץ וזהו אין הנחה על המשלוח.
משיחה שלי עם נציג של טרגט הבנתי שאחריות היא עפ"י מה שהיצרן מחליט אין אחריות של טרגט (למעט נזק במהלך הובלה ואז הכל על חשבונם), כלומר במקרה של סמסונג זה שנה אחריות רק בתוך ארה"ב, אין לי מושג איך זה עם VIZIO צריך לברר עם נציג שלהם בצ'אט.
לגבי המשלוח כרגע יש קופון DUTYFREE שנותן הנחה על המיסים בארץ וזהו אין הנחה על המשלוח.
- yonyz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1904
עוד מישהו שם לב שה-CHECKOUT באתר שלהם לא עובד כרגע?
- yonyz
-
- חבר ותיק

טוב, ה-CHECKOUT בסוף עבד. הזמנתי שתי טלויזיות M43-C1. מישהו יודע כמה זמן לוקח המשלוח? בחרתי ב-DHL EXPRESS. כתוב 6-10 ימי עסקים, אבל חשבתי ש-DHL מהירים יותר...
- Amstel
-
- חבר פעיל במיוחד

@yonyz
·
תתחדש!
DHL מהיר יותר בד"כ,
אבל יש את הזמן עד שהחבילה מגיעה לDHL מהחנות...
·
תתחדש!
DHL מהיר יותר בד"כ,
אבל יש את הזמן עד שהחבילה מגיעה לDHL מהחנות...
- yonyz
-
- חבר ותיק

@Amstel
·
הגיוני. תודה. האם אתה יודע אם יש UPSCALING כשמשדרים תכני FULL HD מהמחשב, או שזה רק דרך ממירי טלויזיה וכאלה?
והאם, בלי קשר ל-UPSCALING, תכני FULL HD ייראו טוב כמו בטלויזיית FULL HD, או פחות טוב?
·
הגיוני. תודה. האם אתה יודע אם יש UPSCALING כשמשדרים תכני FULL HD מהמחשב, או שזה רק דרך ממירי טלויזיה וכאלה?
והאם, בלי קשר ל-UPSCALING, תכני FULL HD ייראו טוב כמו בטלויזיית FULL HD, או פחות טוב?
- jtk
-
- חבר מכור קשה

בכל טלוויזיה יהיה upscaling, אחרת התמונה לא היתה ממלאת את המסך. upscaling לא רומז על שיפור איכות.
FHD יראה בערך אותו דרך. אולי קצת מטושטש יותר אם מסתכלים מקרוב. טשטוש זה לא דבר שחייב להיות, אבל נראה שרוב המסכים מגדילים בשיטה כזו.
FHD יראה בערך אותו דרך. אולי קצת מטושטש יותר אם מסתכלים מקרוב. טשטוש זה לא דבר שחייב להיות, אבל נראה שרוב המסכים מגדילים בשיטה כזו.
- yonyz
-
- חבר ותיק

אתה בעצם אומר שתוכן FHD ייראה יותר טוב על מסך FHD מאשר על מסך 4K? קיוויתי שזה יהיה אותו הדבר, מאחר ויקח זמן עד שיצאו סרטים ב-4K.jtk כתב:בכל טלוויזיה יהיה upscaling, אחרת התמונה לא היתה ממלאת את המסך. upscaling לא רומז על שיפור איכות.
FHD יראה בערך אותו דרך. אולי קצת מטושטש יותר אם מסתכלים מקרוב. טשטוש זה לא דבר שחייב להיות, אבל נראה שרוב המסכים מגדילים בשיטה כזו....
- jtk
-
- חבר מכור קשה

ממרחק צפיה רגיל כנראה לא תבחין בהבדל.
- yonyz
-
- חבר ותיק

@jtk
·
מרחק הצפיה המקסימלי בחדר שלי הוא 2 מטר, כרגע אני משתמש במסך 24 אינץ' ממרחק של מטר בערך.
·
מרחק הצפיה המקסימלי בחדר שלי הוא 2 מטר, כרגע אני משתמש במסך 24 אינץ' ממרחק של מטר בערך.
- sagioto
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
ספיצפית לתכנים שהם FHD יש המרה פשוטה מאוד למסכי 4k, פשוט כל פיקסל מיוצג על ידי 4 פיקסלים,
מה שאומר שלא אמורים להווצר עיוותים או ירידה באיכות התמונה,
לגבי סדרת המסכים של VIZIO, הם כעקרון מתהדרים ביכולות upscaling טובות
זהו כמובן סרטון פרסומי אבל יש שם ציטוט של כתב שמתרשם מיכולות הupcaling כמו כן כל ביקורת שקראתי התייחסה בעיקר לתכנים שהם לא 4K משום שהם פחות נפוצים כרגע והביקורות הן בגדול חיוביות ביחס לאיכות התמונה
מה שאומר שלא אמורים להווצר עיוותים או ירידה באיכות התמונה,
לגבי סדרת המסכים של VIZIO, הם כעקרון מתהדרים ביכולות upscaling טובות
זהו כמובן סרטון פרסומי אבל יש שם ציטוט של כתב שמתרשם מיכולות הupcaling כמו כן כל ביקורת שקראתי התייחסה בעיקר לתכנים שהם לא 4K משום שהם פחות נפוצים כרגע והביקורות הן בגדול חיוביות ביחס לאיכות התמונה
- jtk
-
- חבר מכור קשה

השאלה מה המינימלי. 43" מ-2 מטר שווה ערך ל-21.5" ממטר. בכל מקרה, זה לא נראה לי קריטי, גם אם אני הייתי מעדיף את מה ש-sagioto אמר. עוד קצת בערך בנושא (תשווה את התמונות "1" ל-"2", אם כי שם יש עוד גורם מתערב כי תמונת המקור גם היא הוגדלה):yonyz כתב:מרחק הצפיה המקסימלי בחדר שלי הוא 2 מטר, כרגע אני משתמש במסך 24 אינץ' ממרחק של מטר בערך....
http://www.hometheater.co.il/vp2294627#2294627
נראה שרוב המסכים לא עושים את הדבר הפשוט הזה, אלא משהו מסובך יותר. חבל, כי אם אין אפשרות בחירה של דרך ההגדלה, הייתי מעדיף את הדבר הפשוט והחד.sagioto כתב:ספיצפית לתכנים שהם FHD יש המרה פשוטה מאוד למסכי 4k, פשוט כל פיקסל מיוצג על ידי 4 פיקסלים,...
- Amstel
-
- חבר פעיל במיוחד

·nir11 כתב:כאמור שנאי שימיר 220 ל 100 יעלה סכום מגוחך. עובד אצלי ל PS4 WII IROBOT.
אמנם המסך דורש הספק יותר גבוה אבל אני לא רואה בעיה.
הנה אחד כזה שתומך ב 300W ועולה 255 שקל.
http://www.newline-el.co.il/topics.php? ... topicId=23...
איך אני יכול לדעת איזה שנאי אני צריך?
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
ראיתי עכשיו שהם הוסיפו גם מבצע על ה 80 אינץ של VIZIO יוצא 16500 שקל כולל הכל, פשוט מדהים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
יש גם מספר TV של סמסונג ו\או LG בטווח גדלים של 50-55 אינץ' שאפשר להזמין. (ממה שבדקתי)
השאלה מה קורה במצב שבו צריך לממש אחריות? הרי זה אומר שאתה הולך לאכול אותה עם מחיר המשלוח הענק וגם להתקע בלי טלויזיה לפחות כמה שבועות.
השאלה מה קורה במצב שבו צריך לממש אחריות? הרי זה אומר שאתה הולך לאכול אותה עם מחיר המשלוח הענק וגם להתקע בלי טלויזיה לפחות כמה שבועות.
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
אפשר להזמין גם 60" בסביבות 4500 שח ... מחירים נהדרים בהחלט!!
NAS: Custom made 15TB WD RED
TV: Samsung mu9000 65
Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA
TV: Samsung mu9000 65
Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA
- GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
אצטרף פה לדיון. אני מנסה להזמין את הM43-C1. הייתה בעיה בCheckout ונראה אם זה יעבוד.
בכל מקרה-איזה שנאי אני צריך לקנות? באיזה הספק ומאיפה? האם האיכות משנה (חוץ מכמובן ספק ב50 שקל שישרוף לי את המסך)?
בכל מקרה-איזה שנאי אני צריך לקנות? באיזה הספק ומאיפה? האם האיכות משנה (חוץ מכמובן ספק ב50 שקל שישרוף לי את המסך)?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
כתוב שצריכת ההספק של הטלויזיה הזו הוא 57W באתר היצרן: http://www.vizio.com/m43c1.html
אתה צריך שנאי (ממיר) עם הספק כפול או יותר מזה. לדעתי שנאי של 150W יעשה את העבודה בקלות.
יש לך פה בשרשור קישור לאחת מחנויות האלקטרוניקה בשד' הר ציון בת"א שמוכרת כאלה.
אתה צריך שנאי (ממיר) עם הספק כפול או יותר מזה. לדעתי שנאי של 150W יעשה את העבודה בקלות.
יש לך פה בשרשור קישור לאחת מחנויות האלקטרוניקה בשד' הר ציון בת"א שמוכרת כאלה.