סקין Phenomenal - הסקין העברי הראשון זמין להורדה
- ygoldgold
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
@tomer953
·
צודק ! זה לא בעייה סקין.
תודה.
מוזר שעל הכפתור 'כל העונות', המספר הוא נכון.
למה זה לא נלקח מאותו שדה בDB ?
מישהו יודע איך פותרים את זה ?
·
צודק ! זה לא בעייה סקין.
תודה.
מוזר שעל הכפתור 'כל העונות', המספר הוא נכון.
למה זה לא נלקח מאותו שדה בDB ?
מישהו יודע איך פותרים את זה ?
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
אם לא עידכנתי את הסקין, כי פשוט הגירסא הקודמת עובדת לי טוב ולא בא לי שיהרס זה תקין או שבאיזה שהוא שלב זה יפסיק לעבוד לי ?
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
·(G) כתב:נראה מעולה!
אם אפשר לציין כדי לתקן את מקור הסאונד בסרטים עם פס קול 7.1 כתוב 6.1.
תודה.
אני מחכה בקוצר רוח לגרסה באנגלית, אני מעדיף את הקיר סרטים משמאל לימין....
בדיקה חוזרת שלי, וגיליתי שאתה צודק!
תיקנתי גם את נושא ה-7.1 שהופיע בטעות כ 6.1
יעודכן בגירסה הבאה.
- (G)
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2402
רציתי לשלוח לעלות לכאן תמונה אבל הקדמת אותי.
מחכה לעדכון8)
מחכה לעדכון8)
- SaronM
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
@tomer953
·
סקין מעולה, תודה רבה!
האם יש אפשרות שאני אוכל בעצמי להגדיר את רוחב העמודה המציגה את שם הסרט/הסדרה?
לדוגמא, אם אני נכנס לתיקייה המציגה לי רשימה של קבצי וידאו הנמצאים על מחשב אחר (ברשת),
רוחב המסך/עמודה שבה שם הקובץ מוצג הוא כשליש מסך, וכאשר השמות ארוכים, לא יודעים מה לבחור, עד אז ממתינים שהשם ינוע.
·
סקין מעולה, תודה רבה!
לדוגמא, אם אני נכנס לתיקייה המציגה לי רשימה של קבצי וידאו הנמצאים על מחשב אחר (ברשת),
רוחב המסך/עמודה שבה שם הקובץ מוצג הוא כשליש מסך, וכאשר השמות ארוכים, לא יודעים מה לבחור, עד אז ממתינים שהשם ינוע.
- itzikg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2120
·SaronM כתב:@tomer953
·
סקין מעולה, תודה רבה!
רוחב המסך/עמודה שבה שם הקובץ מוצג הוא כשליש מסך, וכאשר השמות ארוכים, לא יודעים מה לבחור, עד אז ממתינים שהשם ינוע....
http://www.hometheater.co.il/vp2372117#2372117
- SaronM
-
- חבר שרק התחיל

·...
תודה, אבל אין לי אופציה כזו, אלא רק את שלושת האופציות שבצילום המצורף, ואף אחת לא עושה את העבודה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- itzikg
-
- חבר ותיק

@SaronM
·
לפני שאתה מגיב אולי כדאי לקרוא היטב את מה שרשום
[imgbig]http://i.imgur.com/Zh3E2Ay.png[/imgbig]
·
[imgbig]http://i.imgur.com/Zh3E2Ay.png[/imgbig]
- alon24
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1838
האם יש אפשרות כמו בסקין של זיו להוסיף קטגוריה חדשה, כי אני מאוד מאוד אוהב את הסקין, אבל הייתי רוצה להוסיף תפריט משלי ואני לא יודע איך.
משהו כמו תפריט vod בthevibe emminence.
יש משהו כזה?
משהו כמו תפריט vod בthevibe emminence.
יש משהו כזה?
- alon24
-
- חבר ותיק

עוד שאלה
אני משתמש בpathSubsitution לfavoties.xml ולמעשה להכל, מה שזה אומר שאין לי favorites.xml מקומי, אלא בשרת (כי יש לי 4 מחשבים שכולם עובדים עם השרת כמקור לתמונות ולSQL). עכשיו הבעיה היא שכאשר אני רוצה להוסיף אלמנט לתפריט ובוחר מועדף,הסקין לא מתחשב בזה ומחפש FAVORITES.XML מקומי (וכמובן לא מוצא) ואז אין לי אפשרות להוסיף את הרשימה החכמה שלי לתפריט או את המועדף שלי (פתרון מגעיל הוא להעתיק את הFAVORITES.XML למקומי שלי). אפשר לסדר את זה?
אני משתמש בpathSubsitution לfavoties.xml ולמעשה להכל, מה שזה אומר שאין לי favorites.xml מקומי, אלא בשרת (כי יש לי 4 מחשבים שכולם עובדים עם השרת כמקור לתמונות ולSQL). עכשיו הבעיה היא שכאשר אני רוצה להוסיף אלמנט לתפריט ובוחר מועדף,הסקין לא מתחשב בזה ומחפש FAVORITES.XML מקומי (וכמובן לא מוצא) ואז אין לי אפשרות להוסיף את הרשימה החכמה שלי לתפריט או את המועדף שלי (פתרון מגעיל הוא להעתיק את הFAVORITES.XML למקומי שלי). אפשר לסדר את זה?
- SaronM
-
- חבר שרק התחיל

·itzikg כתב:@SaronM
·
[imgbig]http://i.imgur.com/Zh3E2Ay.png[/imgbig]...
צודק, טעות שלי.
1. ידוע מתי פחות או יותר זה יקרה? (רק כדי שאדע אם כדאי להשאר עם הסקין ולהמתין או להחליף).
2. כיצד מתקינים עדכון של הסקין? (ובכלל של הרחבה)
תודה!
- itzikg
-
- חבר ותיק

@SaronM
1. לא יידוע מתי זה ייצא , הבחור עובד על זה כשייצא אתה תדע כבר.
2. אם מותקן אצלך הרפו של THEWIZ או ABEKSIS זה יתעדכן לבד.
2. אם מותקן אצלך הרפו של THEWIZ או ABEKSIS זה יתעדכן לבד.
- SaronM
-
- חבר שרק התחיל

·itzikg כתב:@SaronM
2. אם מותקן אצלך הרפו של THEWIZ או ABEKSIS זה יתעדכן לבד....
1. זה ברור, השאלה היתה מיועד לבחור שעובד על הנושא
2. לא מותקן לא, אשמח להסבר קצר אם אפשר כיצד מעדכנים ספציפית את הסקין/הרחבה.
- Gico
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 900
היי תומר,
עבודה מצויינת. התקנתי אותו אתמול על מחשב חדש, חלונות 10 קודי 14.2 (לא ידעתי שלא תואם), ומשום מה עובד. מתכנן לעבור ל-15.2 תוך שבוע.
שאלה: בתצוגת פאנראט אני רוצה יותר שורות, כמה שיותר - יש לי ספריה גדולה.
האם יש אפשרות לצמצם את גובה השורות (להקטין את גודל הפונט) וגם\או לוותר על המידע הנוסף (מספר עונות\פרקים) שתופס מקום בגובה?
למעשה שבקטע הזה יהיה כמו Right List.
במידה ואי אפשר - אנא רשום בקשה ל-Feature
עבודה מצויינת. התקנתי אותו אתמול על מחשב חדש, חלונות 10 קודי 14.2 (לא ידעתי שלא תואם), ומשום מה עובד. מתכנן לעבור ל-15.2 תוך שבוע.
שאלה: בתצוגת פאנראט אני רוצה יותר שורות, כמה שיותר - יש לי ספריה גדולה.
האם יש אפשרות לצמצם את גובה השורות (להקטין את גודל הפונט) וגם\או לוותר על המידע הנוסף (מספר עונות\פרקים) שתופס מקום בגובה?
למעשה שבקטע הזה יהיה כמו Right List.
במידה ואי אפשר - אנא רשום בקשה ל-Feature
- barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
מתנצל על הבורות, אבל לא מוצא קטגוריה מקבילה ל'וידאו' שהיתה בכל הסקינים שלי עד כה. אני לא משתמש בסטרימינג כמעט בכלל, ובהיעדר לשונית 'וידאו', אין לי מושג איך אני נכנס אל התיקיות שנמצאות על המחשב. ראיתי שאני יכול לסרוק לחיפוש תוכן חדש עם מקש ימני על הסדרה, בתוך לשונית סדרות, אבל אין שם את כל האפשרויות שאני מחפש.
עוד דבר מוזר, הוא מצא לי (בדרך הזו) רק 4 פרקים מכל עונה. וכיוון שמספר הפרקים קבוע, ושבכל עונה נתוני הפרק כתובים קצת אחרת, אני מניח שזו לא בעיה בסידור שלהם בתיקיה. (זה גם עובד נורמלי בסקין הרגיל).
תודה, סליחה ושלום
עוד דבר מוזר, הוא מצא לי (בדרך הזו) רק 4 פרקים מכל עונה. וכיוון שמספר הפרקים קבוע, ושבכל עונה נתוני הפרק כתובים קצת אחרת, אני מניח שזו לא בעיה בסידור שלהם בתיקיה. (זה גם עובד נורמלי בסקין הרגיל).
תודה, סליחה ושלום
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
קודם כל, בסקין הזה אתה יכול לשנות את התפריט כראות עינך. קל מאוד להוסיף קטגוריה 'וידאו' לתפריט הראשי.barako2012 כתב:מתנצל על הבורות, אבל לא מוצא קטגוריה מקבילה ל'וידאו' שהיתה בכל הסקינים שלי עד כה. אני לא משתמש בסטרימינג כמעט בכלל, ובהיעדר לשונית 'וידאו', אין לי מושג איך אני נכנס אל התיקיות שנמצאות על המחשב....
ואין קשר לסטרימינג.
אבל רצוי לא לעשות זאת אלא להגדיר סיפריה, ואז אוטומטית יתווספו לך תפריטים של סרטים ושל סדרות, עם רקעים, מידע, תמונות ועוד. הרבה יותר כיף.
- barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
הסיפריות מוגדרות. בשגרה, אני נכנס לכל קובץ דרך תפריט הסדרות או הסרטים. את הגישה לתיקיות אני צריך לפתרון תקלות/תיקונים. למשל, אם שם הקובץ לא תקין, ולכן הוא לא מזהה אותו כחלק מהסדרה. או אם החלפתי את קובץ ה NFO של הסרט, ואני רוצה לרפרש כדי שיטען את הפרטים החדשים.
מניח שזה קיים ופשוט לתפעול, אבל עד היום, מאז שהחלפתי סקין, לא יצא לי להתעסק עם הגדרות או צירוף תוכן חדש.
אגב, זה יעיל גם כדי לתפעל את התקלה המאוד מוזרה שכתבתי עליה קודם. אחרי ששלחתי אותו לחפש תוכן חדש, הוא מזהה לי רק את ארבעת הפרקים הראשונים מכל עונה. וזה קורה רק בסקין הזה. כשיש לי לשונית וידאו, אני יכול להכנס לקובץ גם אם הוא לא מזוהה. (ובלי קשר, אם למישהו יש אבחון לתופעה, אשמח)
מניח שזה קיים ופשוט לתפעול, אבל עד היום, מאז שהחלפתי סקין, לא יצא לי להתעסק עם הגדרות או צירוף תוכן חדש.
אגב, זה יעיל גם כדי לתפעל את התקלה המאוד מוזרה שכתבתי עליה קודם. אחרי ששלחתי אותו לחפש תוכן חדש, הוא מזהה לי רק את ארבעת הפרקים הראשונים מכל עונה. וזה קורה רק בסקין הזה. כשיש לי לשונית וידאו, אני יכול להכנס לקובץ גם אם הוא לא מזוהה. (ובלי קשר, אם למישהו יש אבחון לתופעה, אשמח)
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

רגע, עכשיו שמתי לב שתפריט וידאו כן מופיע בסקין כברירת מחדל. אם לך הוא לא מופיע אז כנראה ששינית בטעות או שהתקנת קונפיגורציה שונה.
כדי להחזיר את ברירת המחדל, לך להגדרות -> Phenomenal -> מסך הבית. לחץ על הכפתור "שחזר הכל" ואשר.
כדי להחזיר את ברירת המחדל, לך להגדרות -> Phenomenal -> מסך הבית. לחץ על הכפתור "שחזר הכל" ואשר.
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

בראש התפריט:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- alon24
-
- חבר ותיק

אני לא מבין איך להוסיף קטגוריה חדשה למשל vodלמסך הראשי שתכיל למשל רק הרחבות של רשת, וערוץ 10