·rm1 כתב:יש לפיבר בוקס רק שלושה/ארבעה מקלטים הוא לא יכול להקליט יותר משתים/שלוש תוכניות במקביל....
אז זוהי הרעת תנאים, כי היום כל אחד מהממירים שלי יכול להקליט שתי תוכניות, ובסה"כ 8 !!!
מישהו מוסמך יכול להגיב?
מישהו יכול לעשות ניסיון?
·rm1 כתב:יש לפיבר בוקס רק שלושה/ארבעה מקלטים הוא לא יכול להקליט יותר משתים/שלוש תוכניות במקביל....

אני חושבת שההקלטות מבוצעות על הפייברבוקס - המיני לא מקליט - אין לו דיסק קשיחqsub00 כתב:·......
אז זוהי הרעת תנאים, כי היום כל אחד מהממירים שלי יכול להקליט שתי תוכניות, ובסה"כ 8 !!!
מישהו מוסמך יכול להגיב?
מישהו יכול לעשות ניסיון?...

הוט טוענים שאין בעיה מבחינת HDD של פייברבוקס ומבחינת חומרה שלו להחזיק במקביל 3 מיניבוקסים בהקלטה \ צפייה.qsub00 כתב:אם יש לי בנוסף 3 מיני-פייברבוקס, כל ההקלטות מבוצעות על הדיסק של הפייברבוקס הראשי, נכון?
האם מישהו וידא שהוא יחזיק 8 הקלטות במקביל?
אשמח אם מישהו יוכל לבצע ניסוי שכזה!...

1: אתה יכול לחבר מתג למוקה ובכך להגדיל את מס' הפורטים...gmb כתב:2 שאלות
1. האם בגלל השימוש בטכנולוגית ה MoCa מאבדים את היכולת להשתמש ב-2 נק' אינטרנט (כרגע יש לי כבר שימוש במוקה כדי שגם למחשב תהיה רשת)
2. האם למיני פייבר-בוקס, חוץ מהאופציה של הWIFI, יש אפשרות להתחבר אליו גם עם כבל רשת רגיל? (ככה אוכל לקנות HTPC לכל טלוויזיה בעצם, ותהיה לי רשת ביתית מובנת)...
תשים לב אדון ·Freedom כל העולם כושל בענייךFreedom כתב:טוב אז ככה...
1. המיני גם מקליט, מקליטים במיני ומקליטים בפייבר, אפשר לצפות בתכנים של המיני בפייבר ובתכנים של הפייבר במיני.
2. onetime, אתה חופר, ממש ממש חופרכל השקה של ממיר או שירות חדש בהוט אתה צץ כרוח סערה (אתה כותב דבר, מגיב אותו דבר, קל לזהות אותך)
אז חלאס, כי אם המטרה היא לגרום לאנשים לרצות הוט, אחרי שקראתי אותך בא לי להקיא מהוט.![]()
3. אכן מסכים עם חלקכם. הוט חייבת לעבוד על תוכן ופחות על חארטות,
הקטע עם הפייסבוק? לא מעניין! אנשים ישתמשו בזה אולי אולי פעם אחת (70%לדעתי לא ישתמשו בכלל)
מילא היו יוצרים חיבור וגלישה לפייסבוק (מה שקיים בלה-בוקס מקבילו הצרפתי של הפייבר), בקיצור, הקטע עם הפייסבוק הוא שטות גדולה.
4. אין ספק שמחלקת הנדסה בהוט היא מהכושלות בעולם, הפייבר יצא לפני כמה זמן ? שנה? שנתיים? הובטח עם השקתו על התפתחויות מהירות והוספת אופציות כמו דפדפן ועוד כל מיני שימו לב שוב - "חארטות", בולשיט... יש כמה תקלות שלא תיקנו והצהירו שלא יוכלו לתקן אפילו בפייבר, כמו ההקלטת 2 תוכניות במקביל ב2 ערוצים שונים (מה שלא ניתן באופן מוזר!)
בקיצור חשוב להדגיש - מחלקת הנדסה בהוט כושלת במלוא מובן המילה (ומצטער אם אני פוגע במישהו)
5. הממיר הזה לא מביא איתו שום בשורה, קראתי עליו הכל והבנתי, אין כאן כלום.
עוד אסופה של שימו לב שוב - "חארטות" (איזה חופר)... אבל זה באמת חארטות - עבודה בעניים
מישהו משתמש בpip ? סתם שטות... אמממ.. היוטיוב של הפייבר אחד מהגרועים, סתם יוטיוב מסורס.
המדיה סנטר ? (חלף זמנו מן העולם - היום הכל בצפייה ישירה)...
6. כן, אני עדיין תקוע בהוט, כי יש עוד אנשים בבית חוץ ממני. אני? עם הקודי מזמן, מסודר, כל הספריות, כל התכנים, איזה כיף!
אם רק הקודי היה נוח, נוח לפחות כמו הוט או יס, מזמן הייתי מעיף את הוט מהבית.
חוץ מזה, שיס, באופן מוגזם לוקחים מחיר יקר מאוד (לעומת מה שאני משלם להוט) אז בנתיים אני מסתפק בהוט...
מקווה כל הזמן שיביאו בשורה חדשה - אבל כלום בנתיים...
בהשקות, הם מעולים. השאלה מה הם משיקים בדיוק? כן, עוד "חארטות"...

·ONETIME כתב:תשים לב אדון ·Freedom כל העולם כושל בענייך......
אני חופר
מחלקת ההנדסה הכושלת בעולם,
מחלקת התכנים מפגרת ,
הפייסבוק חד פעמי
ה- PIP מיותר
ה YOUTUBE גרוע
YES יקרנים
הקודי מבולבל
העיקר שאתה מושלם ...
ולמציאות באמת
אני משתמש ב YOUTUBE חיפוש בעברית בעזרת סמארטפון טוב לראות שירים וסרטים בטלווזיה .
משתמש ב PIP בפרוסמות ובמשחקי כדרוגל , פעמיים \ שלוש בשבוע ,כלומר במשחקי ליגת האלופות או שאני
לא רוצה לפספס אייטם בערוץ מתחרה ,אז פותח חלון קטן במסך .
הפייסבוק הושק אתמול , על סמך כתבת שזה סתם ,הרגשת בטן ???
צריך שנה לבדוק מה הוא באמת ייתן ואם הצליח ,לדעתי הממשק והקלות היא שתשפיע על ההצלחה .
כתבתי שאין לי צורך בממיר מיני פייבר מחובר לפייבר בוקס ראשי
ואין לי צורך בהקלטה רבה של תכנים ,למרות שיש לי גם מג'יק מקליט וגם פייבר בוקס שהם רדומים ,
כי רוב התכנים רואים ב LIVE ואם לא יש VOD ....
·הבנת הנקרא בעברית בבקשה זה אלף בית של תלמיד בכיתה ד .Freedom כתב:
·......
בהתייחס לשורות הראשונות שלך, כדאי שתשים לב גם אתה לדבר אחד - וזה גדול!
הוט - זה "כל העולם" בשבילך:lol::lol:
...
הבנת הנקרא אה?ONETIME כתב:·הבנת הנקרא בעברית בבקשה זה אלף בית של תלמיד בכיתה ד .......
, אתה כתבת הקודי מבולבל ולא שווה התנתקות ,אתה כתבת YES יקרנים נורא ולא שווים מעבר
ובסיכום הכללי בעולם התקשורת הבידורית כולם כישלון בשבילך איך שלא תסכל על המצב -ה-ב-נ-ת ילד !!!
אלא שאתה בטח אני מניח מושלם מהזווית בה אתה מדבר שהרי אתה מהנדס בעל תואר ד"ר....
·Freedom כתב:
הבנת הנקרא אה?......
"אתה כתבת שהקודי מבולבל ולא שווה התנתקות" - אז זהו, שזה לא מה שכתבתי.
הקודי שווה התנתקות, לגמרי שווה, רק מה, הוא לא נוח כמו הוט או יס (ילד קורא ל"לא נוח" - "מבולבל" אולי חח)
ו.. "אתה כתבת שYES" יקרנים נורא ולא שווים מעבר" - אז שזהו, ששוב אתה לא מדייק.
יס אמנם יקרנים, אבל שווים, לגמרי, הן מבחינת תוכן, הן מבחינת שירות. על הוט בטוח.
בקיצור, חבר, תמצא חיים, בוא נקווה שהוט יפסיקו להשיק ממירים כל שנה כדי שנראה אותך פחות פה חחח...
אני מנהל בכיר ביס, רק תעזוב אותנו.ONETIME כתב:·......
בקיצור Freedom לכאורה אתה מ YES או לקוח YES וזה הכל,
אל תלך מסביב עם איזה 6 סעיפים למה לא כדאי הפייבר בוקס והכל מיותר ,סתם קנאי .
לכל מי שיש את המוצר ממליץ עליו http://www.hometheater.co.il/vt242472.html...