Huber כתב:שאלה למי שמזין הרבה מאמזון - אנו מנסים להזמין PS4 במבצע של ה 299 דולר שיצא לימים הקרובים, הבעיה שלכל אחד מאיתנו מתקבל סכום סופי שונה (חישוב מיסים שונה כנראה) על אותו המוצר. מישהו מבין למה? הנה הת'רד בו זה קורה:
דבר כזה לא ראיתי בחיים שלי. הזמנתי לפני כשבוע מוצר מאמזון, המוצר הגיע במהירות שיא. היום, הודיעו לי שבגלל שמחיר המוצר ירד מאז (אחרי שהמוצר בכלל הגיע אלי!), הם מחזירים לי את ההפרש. אפא קורים דברים כאלו בארץ?
[left]
Hello,
You recently ordered the following article in flash sale at the special price of XXX Euros .
However the price of this product decreased by X.X Euros .
To make you benefit from the price reduction , we will confirm you have made a return of X.X Euros .
This refund should be completed within 2 to 3 working days and appear on your next bank statement. If you paid your order by gift certificate , refund will appear on your gift card balance Amazon.fr .
You can check the details of your refund via the link below under " Your Orders[/left] "
Huber כתב:דבר כזה לא ראיתי בחיים שלי. הזמנתי לפני כשבוע מוצר מאמזון, המוצר הגיע במהירות שיא. היום, הודיעו לי שבגלל שמחיר המוצר ירד מאז (אחרי שהמוצר בכלל הגיע אלי!), הם מחזירים לי את ההפרש. אפא קורים דברים כאלו בארץ?
[left]
Hello,
You recently ordered the following article in flash sale at the special price of XXX Euros .
However the price of this product decreased by X.X Euros .
To make you benefit from the price reduction , we will confirm you have made a return of X.X Euros .
This refund should be completed within 2 to 3 working days and appear on your next bank statement. If you paid your order by gift certificate , refund will appear on your gift card balance Amazon.fr .
You can check the details of your refund via the link below under " Your Orders[/left] "
אם יש מוצר מאמזון ספרד שעולה 57 אירו (כלומר 63$ בערך) ודמי המשלוח עוד 20 אירו, אני לא אצטרך לשלם מכס ומעמ בארץ,נכון ?(אמזון כן מחייבים אבל אני בונה על זה שאני אקבל החזר, אחרת לא היה שווה לי להזמין)
זה ציטוט מאתר המכס:
לדוגמא: משלוח בגדים שערכם הכולל 65 דולר ודמי המשלוח החלים הם בסך 20 דולר (סך כולל של 85 דולר) – עדיין יהיה פטור מתשלום מסים על הטובין.
כל הרעיון בלהזמין מאמזון הוא שאתה יודע בדיוק מה המחיר הסופי שתשלם כולל הכל - בלי הפתעות. אל תבנה על שום החזר - לפעמים מקבלים החזר חלקי של המיסים במידה והחישוב של אמזון היה גבוה מדי אבל בעיקרון המחיר שאתה רואה באמזון הוא הסופי