UE50H6400 - שינוי באיכות תמונה אחרי עדכון
- Itsik82
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 136
לי יש UE50H6400 והעברית אצלי תקינה , המסך עבר 2 עדכוני גירסה מאז שרכשתי אותו לפני 10 חודשים וכרגע הוא עומד על 2604 .
הבעיה היחידה שיש לי כרגע זה העניין עם המספור של ה HDMI , כשהתקשרתי ל-י.שלום הם טענו שהם לא מכירים בבעיה ושהם מוכנים לבוא לאסוף את המסך שלי לצורך בדיקה מקיפה ואפילו לצורך עדכון הגירסה אם צריך , מבחינתם אי אפשר לעשות את זה דרך הבית חייבים לקחת את המסך למעבדה בכדי שיעבדו עם המכשירים שלהם. כמובן שסירבתי כי אני לא סומך על שום שירות בארץ אם זה לא נעשה מול העיניים שלי. מבחינתי כל עוד אין בעיה רצינית אני מעדיף להתמודד עם המספור של ה HDMI . לגבי חיפוש תכנים דרך החיפוש הראשי אצלי זה לא עובד גם, זה לא מוצא לי נגיד סרטונים ביוטיוב (היה פה איזה בחור ששאל על הנושא) לגבי העברית בסרטים דרך USB או דיסק קשיח חיצוני (WD) הכל עובד כמו שצריך , איכות התמונה בסדר לא כיילתי את המסך או משהו כזה כי מבחינתי רואים סבבה , גם דרך ה PLEX בטלוויזיה הכל עובד מצויין והאיכות מעולה ויש עברית תקינה (לא יודע אם זה קשור לנושא)
מה עוד? פשוט תשאלו .
הבעיה היחידה שיש לי כרגע זה העניין עם המספור של ה HDMI , כשהתקשרתי ל-י.שלום הם טענו שהם לא מכירים בבעיה ושהם מוכנים לבוא לאסוף את המסך שלי לצורך בדיקה מקיפה ואפילו לצורך עדכון הגירסה אם צריך , מבחינתם אי אפשר לעשות את זה דרך הבית חייבים לקחת את המסך למעבדה בכדי שיעבדו עם המכשירים שלהם. כמובן שסירבתי כי אני לא סומך על שום שירות בארץ אם זה לא נעשה מול העיניים שלי. מבחינתי כל עוד אין בעיה רצינית אני מעדיף להתמודד עם המספור של ה HDMI . לגבי חיפוש תכנים דרך החיפוש הראשי אצלי זה לא עובד גם, זה לא מוצא לי נגיד סרטונים ביוטיוב (היה פה איזה בחור ששאל על הנושא) לגבי העברית בסרטים דרך USB או דיסק קשיח חיצוני (WD) הכל עובד כמו שצריך , איכות התמונה בסדר לא כיילתי את המסך או משהו כזה כי מבחינתי רואים סבבה , גם דרך ה PLEX בטלוויזיה הכל עובד מצויין והאיכות מעולה ויש עברית תקינה (לא יודע אם זה קשור לנושא)
מה עוד? פשוט תשאלו .
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
כנראה שעדכנו לך את התוכנה של ה UA ואתה בכלל לא יודע מזה.
תבדוק בהגדרות מה הדגם שמופיע אצלך
תבדוק בהגדרות מה הדגם שמופיע אצלך
- Itsik82
-
- חבר פעיל מאוד

וואלה צדקת , כשאתה נכנס ל "תמיכה " ואז ל "פנה לסמסונג" אתה רואה את הגירסה שלך ועוד כל מיני גירסאות וסיריאלים ושם באמת כתוב שיש לי UA
יש לי שאלה באתרים של סמסונג יש גירסאות להורדה ואפילו בסמסונג ישראל האם אפשר להוריד אותם ולהתקין אותם ידני דרך USB ?
הנה דוגמאות
http://www.samsung.com/il/support/model/UA48H6400AWXSQ UA48H6400AW
http://www.samsung.com/il/support/model/UE50H6400AWXXH UE50H6400AW
http://www.samsung.com/il/support/model/UA55H6400AWXSQ UA55H6400AW
הגירסה האחרונה של ה UE50 היא בכלל 2740.6 מתאריך 6.7.2015 ואם היא מפורסמת בסמסונג ישראל אמורה להיות לה עברית לא?
יש לי שאלה באתרים של סמסונג יש גירסאות להורדה ואפילו בסמסונג ישראל האם אפשר להוריד אותם ולהתקין אותם ידני דרך USB ?
הנה דוגמאות
הגירסה האחרונה של ה UE50 היא בכלל 2740.6 מתאריך 6.7.2015 ואם היא מפורסמת בסמסונג ישראל אמורה להיות לה עברית לא?
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
אצלי בUA55 מי.שלום
גרסאת התוכנה היא בכלל של UE
חוץ מזה שמופיע במקורות SCART שכלל לא קיים בטלוויזיה לא נתקלתי בשום בעיות
עברית בעידן+ עובדת מצויין
גרסאת התוכנה היא בכלל של UE
חוץ מזה שמופיע במקורות SCART שכלל לא קיים בטלוויזיה לא נתקלתי בשום בעיות
עברית בעידן+ עובדת מצויין
- kleinimrod
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
היה לך עדכון גרסה לאחר ההמרה לעברית? נראה לי שלאחר ההמרה לדגם UA העדכונים פסקו.Itsik82 כתב:וואלה צדקת , כשאתה נכנס ל "תמיכה " ואז ל "פנה לסמסונג" אתה רואה את הגירסה שלך ועוד כל מיני גירסאות וסיריאלים ושם באמת כתוב שיש לי UA
הנה דוגמאות
הגירסה האחרונה של ה UE50 היא בכלל 2740.6 מתאריך 6.7.2015 ואם היא מפורסמת בסמסונג ישראל אמורה להיות לה עברית לא...
·
- Itsik82
-
- חבר פעיל מאוד

בעיקרון קיבלתי את המסך עם העברית , לאחר מכן היו לי 2 עדכוני גירסה
מעולם לא התעמקתי בגירסאות ואף פעם לא בדקתי אם יש לי UE או UA כי תמיד חשבתי שהטלויזיה שלי היא UE
לדעתי צריכים לנסות לעדכן את הטלוויזיה דרך הגירסאות שפירסמתי קודם ואז לראות מה קורה , השאלה מי מוכן להתנדב ..
אני אישית פוחד לעדכן ידני מכיוון שיש מצב שפתאום לא יהיה לי את האופציה של הסמארט או שהעדכון הנ"ל לא מתאים ופתאום העברית תעלם למרות שהגירסה מתאימה בול לדגם שכתוב מאחוריי הטלוויזיה. UE50H6400AWXXH
מעולם לא התעמקתי בגירסאות ואף פעם לא בדקתי אם יש לי UE או UA כי תמיד חשבתי שהטלויזיה שלי היא UE
לדעתי צריכים לנסות לעדכן את הטלוויזיה דרך הגירסאות שפירסמתי קודם ואז לראות מה קורה , השאלה מי מוכן להתנדב ..
אני אישית פוחד לעדכן ידני מכיוון שיש מצב שפתאום לא יהיה לי את האופציה של הסמארט או שהעדכון הנ"ל לא מתאים ופתאום העברית תעלם למרות שהגירסה מתאימה בול לדגם שכתוב מאחוריי הטלוויזיה. UE50H6400AWXXH
- none77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 604
אני עם ue48h6400 קיבלתי אותה עם עברית ובתפריט תמיכה מופיע ua, עדכנתי גירסא כמה פעמים עם usb גירסא ue, ואיזה פעמיים הטלויזיה עדכנה לבד, לדעתי מה שמשפיע על מה שרשום בתמיכה זה האזור שרושמים בתפריט טכנאים כמו אצל פותח השרשור. באחד הפעמים שנכנסתי לתפריט טכנאים לאזור מדינה נעלם לי הscart ואולי השתנו הhdmi אין לי כניסות שלו, שיניתי את זה בחזרה בתפריט טכנאים, מי שמשנה אזור שיצלם את התפריטים.
- Shlomy870
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- שם מלא: Shlomy Shirazi
למה שלא תתאגדו כמה חברים שיש להם את הבעיה מהדגם הזה ותשלחו ליבואן מכתב מעו"ד?
- Shlomy870
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- שם מלא: Shlomy Shirazi
למה שלא תתאגדו כמה חברים שיש להם את הבעיה מהדגם הזה ותשלחו ליבואן מכתב מעו"ד?
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

איזה יבואן בלאי...
מה שמעניין הוא שפותח השרשור התלונן על איכות ירודה
כנראה שאתם בכלל לא יודעים שאפשר לראות טוב יותר....
כנראה שכרגע אין תמיכה בתוכנה לישראל בדגמי UE
ברגע שעודכן המכשיר ל UA (גם אם הוא חומרתית UE) אתם תקבלו עדכונים כאילו המכשיר שלכם נולד UA כך שזה תקין לחלוטין להמשיך לקבל עדכונים של UA.
העצה שלי היא להחזיר את המכשיר למצבו הטבעי ולבקש פיצוי או החלפה למוצר שתומך בעברית בלי אילתורים
ברגע שעודכן המכשיר ל UA (גם אם הוא חומרתית UE) אתם תקבלו עדכונים כאילו המכשיר שלכם נולד UA כך שזה תקין לחלוטין להמשיך לקבל עדכונים של UA.
העצה שלי היא להחזיר את המכשיר למצבו הטבעי ולבקש פיצוי או החלפה למוצר שתומך בעברית בלי אילתורים
- zdns
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 119
לי יש את דגם ua עם עברית מלאה אבל יש לי בעיה עם עידן פלוס לא קולט כלום.
מישהו נתקל בתופעה הזאת?
מישהו נתקל בתופעה הזאת?
- none77
-
- חבר פעיל במיוחד

אולי אתה באזור בלי קליטה טובה, תנסה עם אנטנה בסגנון הזה (היא די קטנה).
http://stockcenter.co.il/product_info.p ... s_id=27352
http://stockcenter.co.il/product_info.p ... s_id=27352
- none77
-
- חבר פעיל במיוחד

באתר האנגלי יש גירסא אחתahersko כתב:איזה יבואן בלאי...
העצה שלי היא להחזיר את המכשיר למצבו הטבעי ולבקש פיצוי או החלפה למוצר שתומך בעברית בלי אילתורים...
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... H6400AKXXU
בעברי
יש 2 אחת כמו האנגלי ואחת שונה
http://www.samsung.com/il/support/model/UA48H6400AWXSQ
לכן מי שם טלוויזיה ue ואזור ua בתפריט תמיכה לא רואה בעיה עם הקושחה שמופיע באתר האנגלי, (בכל אופן מי שקיבל את הטלוויזיה עם קושחה ראשונית במסלול הזה), כך זה אצלי.
-
adibek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
זה בדיוק המצב שהיה!! קיבלתי את הטלויזיה במצב UE והתמונה היתה מדהימה ואחרי השינוי היה הבדל מהותי,ahersko כתב:איזה יבואן בלאי...
העצה שלי היא להחזיר את המכשיר למצבו הטבעי ולבקש פיצוי או החלפה למוצר שתומך בעברית בלי אילתורים...
הקומבינה שעשו פה על אנשים היא לא תאמן כל מי שמשווק את הטלויזיה 50H6400 בעצם מוכר UE עם גירסה מותקנת על UA
וכמו שאמרת, ברגע שאתה מקבל את הטלויזיה כמו שהיא עם הUA מהמשווק אין לך שום השוואה לאיך שהתמונה אמורה להיות במקור.
אני מאד מקווה שהמקרה של הפגיעה באיכות הוא יחודי לי אבל אני מתחיל להאמין שלא כך המצב.
אפילו אשתי שלא ממש אכפת לה מאיכויות וHD אמרה במפורש שאיכות התמונה ירדה וגם כאשר שינו בחזרה לUE שאין מה להשוות באיכות התמונה במקור לעומת השינוי הלא מבורך.
- aka_katz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 423
תעברו ל LG 
Quality Assurance Engineer :
Microsoft SQL Server 2005
HP Winrunner
Quality Center
VB Script
QTP
ISTQB
Microsoft SQL Server 2005
HP Winrunner
Quality Center
VB Script
QTP
ISTQB
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

האמת היא ש LG עשו קפיצה אדירה בשנים האחרונות.
אם לפני חמש שנים לא הייתי קונה מהם בלנדר, היום הם בשורה הראשונה של הגדולים.
מהתרשמות בפורומים בארץ ובחו"ל כנראה שהסוני היא השילוב הכי מוצלח היום הין אמינות לתמורה.
סמסונג כבר לא מה שהיה פעם.
אם לפני חמש שנים לא הייתי קונה מהם בלנדר, היום הם בשורה הראשונה של הגדולים.
מהתרשמות בפורומים בארץ ובחו"ל כנראה שהסוני היא השילוב הכי מוצלח היום הין אמינות לתמורה.
סמסונג כבר לא מה שהיה פעם.
- 666pluto
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
בילבלתם אותי לגמרי!
תכננתי להזמין היום דרך זאפ את ה-UE50H6400, כשהדגש הכי גדול הוא על הצגת כתוביות SRT בעברית דרך USB, ועדיף גם תפריטים בעברית.
ההתלבטות הייתה יבוא מקביל, או תוספת של 500 שקלים ליבואן רשמי, ופתאום אני קולט שליבואן רשמי עצמו יש בעיות עם עברית! מאוד לא הגיוני
.
בקיצור, מניסיון שלכם, עדיף לי לוותר על הטלוויזיה הזו בכלל ולעבור לדגם של חברה אחרת?
התקציב אותו הדבר, בין 3500-4200 שקלים, שזה התקציב לטלוויזיה הנ"ל בין יבוא מקביל ליבואן רשמי.
ירידה במקרה הצורך ל-48" לא תהרוג אותי, אבל חבל אם לא צריך.
תכננתי להזמין היום דרך זאפ את ה-UE50H6400, כשהדגש הכי גדול הוא על הצגת כתוביות SRT בעברית דרך USB, ועדיף גם תפריטים בעברית.
ההתלבטות הייתה יבוא מקביל, או תוספת של 500 שקלים ליבואן רשמי, ופתאום אני קולט שליבואן רשמי עצמו יש בעיות עם עברית! מאוד לא הגיוני
בקיצור, מניסיון שלכם, עדיף לי לוותר על הטלוויזיה הזו בכלל ולעבור לדגם של חברה אחרת?
התקציב אותו הדבר, בין 3500-4200 שקלים, שזה התקציב לטלוויזיה הנ"ל בין יבוא מקביל ליבואן רשמי.
ירידה במקרה הצורך ל-48" לא תהרוג אותי, אבל חבל אם לא צריך.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
הפתרון הכי טוב הוא לנגן עם מכשיר חיצוני/מחשב, שבו יש לך שליטה בתוכנה.
- 666pluto
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
אם כך, לא עדיף לי לוותר על אחריות יבואן, וב-700 שקלים +- הפרש לקנות מכשיר חיצוני כמו שהצעת?
מנסה למצוא כיוון נכון...
מנסה למצוא כיוון נכון...
- Itsik82
-
- חבר פעיל מאוד

לכולם יש עברית בטלוויזיה , השרשור הזה נפתח בעקבות איכות ירודה אחרי עדכון ולפני עדכון וגירסאות למינהם.
כמו שכתבתי יש עברית בתפריטים , כתוביות בעברית דרך USB או דיסק קשיח חיצוני (הכל בתנאי שהתרגום והסרט יהיו באותו שם)
המחיר שכתבת ממש שווה אני רכשתי בזמנו את ה UE ב 5500 ש"ח יבואן מקביל .
תבדוק טוב ממי אתה קונה , תוודא שאתה מקבל שני שלטים , ו שני משקפי תלת מימד ,תבדוק את העניין עם האחריות , לי למשל יש אחריות של י.שלום ל 3 שנים
בקשר לאיכות של הטלוויזיה תשמע כמו שכתבו האיכות היא לא הטובה ביותר אבל בשביל מחיר כזה כמו שאתה משלם זה אחלה טלוויזיה , יש בה מלא פונקציות הכל עובד חלק ומהיר כגון ( אפליקציות בסמארט , הפעלת סרטי HD ותלת מימד רצים טוב , אפילו הזרמה כמו PLEX למשל עושה את העבודה מעולה האינטרנט פשוט רץ , הדפדפן סבבה לגמרי , כל חיבורי הסמארטפון למינהם מתחברים טוב ובלי בעיות . ואולי שכחתי כמה דברים אבל בגדול אחלה טלוויזיה ואחלה מחיר. בקשר ליבוא מקביל ויבוא רישמי טחנו את העניין ובגלל זה תקנה מה שהכי טוב בשבילך , אם זה 500 שקל הבדל ולא אכפת לך להוציא עוד קצת אז תקנה רשמי.
כמו שכתבתי יש עברית בתפריטים , כתוביות בעברית דרך USB או דיסק קשיח חיצוני (הכל בתנאי שהתרגום והסרט יהיו באותו שם)
המחיר שכתבת ממש שווה אני רכשתי בזמנו את ה UE ב 5500 ש"ח יבואן מקביל .
תבדוק טוב ממי אתה קונה , תוודא שאתה מקבל שני שלטים , ו שני משקפי תלת מימד ,תבדוק את העניין עם האחריות , לי למשל יש אחריות של י.שלום ל 3 שנים
בקשר לאיכות של הטלוויזיה תשמע כמו שכתבו האיכות היא לא הטובה ביותר אבל בשביל מחיר כזה כמו שאתה משלם זה אחלה טלוויזיה , יש בה מלא פונקציות הכל עובד חלק ומהיר כגון ( אפליקציות בסמארט , הפעלת סרטי HD ותלת מימד רצים טוב , אפילו הזרמה כמו PLEX למשל עושה את העבודה מעולה האינטרנט פשוט רץ , הדפדפן סבבה לגמרי , כל חיבורי הסמארטפון למינהם מתחברים טוב ובלי בעיות . ואולי שכחתי כמה דברים אבל בגדול אחלה טלוויזיה ואחלה מחיר. בקשר ליבוא מקביל ויבוא רישמי טחנו את העניין ובגלל זה תקנה מה שהכי טוב בשבילך , אם זה 500 שקל הבדל ולא אכפת לך להוציא עוד קצת אז תקנה רשמי.