מוניטור אודיאו מאסס
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
תסביר למה ?Balance כתב:זה לא שווה יותר מ-500. תפנים...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
בדר"כ אני לא מתייחס אבל כאן מדובר בהודעה ממשתמש ותיק עם אלפי הודעות ותגובה זו נראית לי מאוד מוזרה, לכן שאלתי למה...alcd כתב:למה אתה בכלל מתייחס לתגובות כאלה........![]()
אחלה רמקולים ואחלה מחיר...
הודעה דומה ממשתמש שרק נרשם לאתר ומגיב בצורה דומה (ולא חסר כאלו), לא הייתה גוררת התייחסות.
קיצור - סקרנות...
-
עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7415
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 505 פעמים
חברה בואו נעשה ככה אתם כותבים לי בפרטי הצעות לא רציניות בכלל לרמקול הזה הרמקולים חדשים הם בקרטון סגורים לא יד שנייה מי שיבוא יראה שאני לא מחרטט בכלל . אני מוריד את המחיר ל2800 שקל ולא רק למי שכתב לי אישית אלא לכולם למי שמעוניין . אין ולא תמצאו במחיר הזה .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
-
עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7415
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 505 פעמים
טוב חבריה , אני מקבל הצעות גם למכור בחלקים כאילו 2 וסנטר או רק 2 , או אפילו 1 . אני מוכן אבל המחיר יהיה לפי מה שאני קניתי וזה 4300 אבל עזבו 4300 נעשה לפי 4000 יוצא 800 שקל לאחד . אם שווה לכם ..... אתם מוזמנים. תלכו תלכו לחנות אם תמצאו את הסט הזה ב2800 כמו שאני מוכר אני קונה עוד סט .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass