Zenfone 2 - מכשיר דגל ב 300 דולר בלבד?
כיצד נירשמים ל HT זון ?
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
מישהו רכש וכבר קיבל?
על פניו מדובר במכשיר הכי אטרקטיבי כרגע אבל ראיתי לא מעט תלונות על איכות בנייה ומסך רגיש לנפילות.
המקום היחיד בארץ שמוכר את הZE551ML זה וואלה שופס וגם שם לא ברור אם מדובר ב2GB או ב4GB, אני מתלבט אם להזמין מאמאזון איטליה.
על פניו מדובר במכשיר הכי אטרקטיבי כרגע אבל ראיתי לא מעט תלונות על איכות בנייה ומסך רגיש לנפילות.
המקום היחיד בארץ שמוכר את הZE551ML זה וואלה שופס וגם שם לא ברור אם מדובר ב2GB או ב4GB, אני מתלבט אם להזמין מאמאזון איטליה.
- עזי
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
אני רכשתי שני מכשירים מהדגם "המנוון" יותר (ZE550ML) מאמזון איטליה. בינתיים נראה לי שזו הקנייה המשתלמת ביותר שביצעתי בתחום הסלולרי.
לא יודע לגבי רגישות המסך כי בינתיים לא הפילו אותם. הדבר העיקרי שהציק לי אלו התוכנות המותקנות מראש במכשיר (קלין מאסטר האיומה ועוד כמה) אבל ניתן להסיר את רובן בדרך עקיפה.
לא יודע לגבי רגישות המסך כי בינתיים לא הפילו אותם. הדבר העיקרי שהציק לי אלו התוכנות המותקנות מראש במכשיר (קלין מאסטר האיומה ועוד כמה) אבל ניתן להסיר את רובן בדרך עקיפה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·עיקרונית כן, אבל עדיף לקנות בחנות אירופאית של אמזון, גם שולחים לארץbrillix כתב:האם הגירסה הזו תעבוד בישראל ? :
ASUS ZenFone 2 5.5-Inch 16 GB Smartphone - Unlocked
תודה מראש,
עודד...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·קיימים 4 סוגים, שהם שונים בתחומי תדרים שלהם:zovirax כתב:למה?......
יש הבדל תדרים?
·...
http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_2_ze551ml-6917.php
הדגם שבלינק לאמזון, נראה כ-global, אבל אני לא בטוח ב-100% שאין טעויות כי קיים דגם מותאם לשוק אמריקאי. כמו כן, המוצר בלינק נמכר ע"י אמזון, אך לא נשלח לארץ, ואני לא ידעתי שלבחור יש מישהו יכול להביא, לכן המלצתי להזמין ממקום אחר ששולח לארץ, והמשלוח מחנויות אירופאיות בד"כ זול יותר.
·sagiv30 כתב:ערב טוב
לפני רכישה
לפי הלינק הזה http://www.wallashops.co.il/%D7%94%D7%A ... ne2ZE551ML
בעד נגד?...
יש התייחסות לעניין ממישהו?
- עזי
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
יש דגם עם אותו גודל זכרון 4GB/32GB עם מעבד חזק יותר ומהיר יותר. בחו"ל (בדקתי באמאזון איטליה) המכשיר החזק זול בכ-250 ש"ח כולל משלוח ומסים (שיש סיכוי לא רע שיוחזרו).
מצד שני, בקנייה בוואלה יש אפשרות לתשלומים, אספקה מהירה יותר (לא בהרבה) ואחריות לשנתיים.
מצד שני, בקנייה בוואלה יש אפשרות לתשלומים, אספקה מהירה יותר (לא בהרבה) ואחריות לשנתיים.
·עזי כתב:יש דגם עם אותו גודל זכרון 4GB/32GB עם מעבד חזק יותר ומהיר יותר. בחו"ל (בדקתי באמאזון איטליה) המכשיר החזק זול בכ-250 ש"ח כולל משלוח ומסים (שיש סיכוי לא רע שיוחזרו).
מצד שני, בקנייה בוואלה יש אפשרות לתשלומים, אספקה מהירה יותר (לא בהרבה) ואחריות לשנתיים....
תודה יש לך לינק עבורי?