בקשה: חוות דעת על CenturyLink Actiontec C1000A
@jtk
לצערי עדיין לא קיבלתי את ה-C1000A. כנראה זאת תופעה שמתפתחת עם הזמן... במיוחד שזה מוצר שכבר עובד יום יום מ-6 שנים (עבור Q1000) ו-3 שנים (עבור C1000A)..
הבנתי שפתחת את הנתב ושמת ריפוד.. האם זה עזר?
אני שמתי לב בכמה נתבים ששמים סיליקון על הצלילים.. אולי זה כדי למנוע רעש.. אתה יכול לנסות את זה.
לצערי עדיין לא קיבלתי את ה-C1000A. כנראה זאת תופעה שמתפתחת עם הזמן... במיוחד שזה מוצר שכבר עובד יום יום מ-6 שנים (עבור Q1000) ו-3 שנים (עבור C1000A)..
הבנתי שפתחת את הנתב ושמת ריפוד.. האם זה עזר?
אני שמתי לב בכמה נתבים ששמים סיליקון על הצלילים.. אולי זה כדי למנוע רעש.. אתה יכול לנסות את זה.
חשבתי שהזמנת בערך באותו זמן שאני הזמנתי וכבר הגיע.
בכל מקרה, הצלחתי לשפר את המצב עוד, הפעם די משמעותית. נראה בהמשך אם זה משהו שאפשר לחיות איתו.
אני לא בטוח מה ממה שעשיתי עזר. אולי חלק לא משנה, או אולי זה השילוב.
שמתי 2 שכבות לק ציפורניים שקוף (איך שלא קוראים לזה) על שלושת הסלילים/inductors החשופים. בניתי לשלושתם ביחד מין תא/מתחם מחומר אריזה ספוגי פלסטי, כולל "תקרה" שדחוסה קצת כשראוטר סגור, פלוס קצת מילוי צמר גפן בתוך התא. עשיתי תא דומה גם לשני טרנספורמטורים בצד השני של הלוח. יש עוד 2 סלילים, מהסוג הארוז, קרוב ללדים בקצה הלוח. בהם לא נגעתי בינתיים.
בכל מקרה, הצלחתי לשפר את המצב עוד, הפעם די משמעותית. נראה בהמשך אם זה משהו שאפשר לחיות איתו.
שמתי 2 שכבות לק ציפורניים שקוף (איך שלא קוראים לזה) על שלושת הסלילים/inductors החשופים. בניתי לשלושתם ביחד מין תא/מתחם מחומר אריזה ספוגי פלסטי, כולל "תקרה" שדחוסה קצת כשראוטר סגור, פלוס קצת מילוי צמר גפן בתוך התא. עשיתי תא דומה גם לשני טרנספורמטורים בצד השני של הלוח. יש עוד 2 סלילים, מהסוג הארוז, קרוב ללדים בקצה הלוח. בהם לא נגעתי בינתיים.
מה שמתחמם בעיקר זה המעבד. חלק ממה ששמתי נוגע בגוף הקירור שלו, שאני משער מגיע ל-15-20 מעלות יותר מטמפרטורת חדר. לא כזה חם. בינתיים עברו יומיים ואין בעיות. אני משתמש בו רק כמודם, ולא כראוטר, אבל גם אם זה יגיע לפלוס 30-40 זה לא נראה לי קריטי.
אגב, המוכר באיביי אמר שכולם רועשים, אבל אני תוהה אם יש הבדלים מהותיים ברמת הרעש ביניהם.
אגב, המוכר באיביי אמר שכולם רועשים, אבל אני תוהה אם יש הבדלים מהותיים ברמת הרעש ביניהם.
חיבור ראשוני
·סליחה על הקדיחה - אני לא מבין כלום.NetCHEIF כתב:אם אתה מחובר ב-ADSL - וע"פ המהירות שלך 15M - אתה ב-ADSL אתה חייב להכניס את הפרמטרים של ה-VPI וה-VCI בצורה נכונה למודם שרכשת. השינוי צריך להיות בממשק ה-DSL והערכים שם הם ככל הנראה 8 ו-35 - תשנה את ה-35 ל-48....
עברתי לאחרונה לתשתית של בזק, ורכשתי באי ביי את המודם הזה לאור ההמלצות כאן.
אני מחובר כרגע למהירות 15 מגה, אך אשדרג עוד כחודש ל 40.
אני לא יודע מאיפה להתחיל כדי לחבר את המודם ראוטר הזה, ואשמח לקישור למדריך למתחילים. אבל ממש מתחילים!
תודה מראש!
@jtk
הצלחתי לתקן את ה-Q1000Z. כשחיברתי אותו דרך הסיריאל בצורה מפתיעה 192.168.0.1 התחיל להגיב וקיבלתי עמוד שנותן לי אופציה להעלות קושחה חדשה.
לצערי לא הצלחתי להבין כלום מחיבור הסיריאל
הצלחתי לתקן את ה-Q1000Z. כשחיברתי אותו דרך הסיריאל בצורה מפתיעה 192.168.0.1 התחיל להגיב וקיבלתי עמוד שנותן לי אופציה להעלות קושחה חדשה.
לצערי לא הצלחתי להבין כלום מחיבור הסיריאל
-
- זה מא שאני מקבל כאשר אני מחבר את הנתב דרך הסיריאל
- Arieho
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שם וסיסמא לגישת טלנט
@7ariel7
·
אריאל שלום,
ראיתי שאתה כותב שהתחברת בטלנט,
רק רציתי לשאול אותך, אם איזה שם וסיסמא התחברת,
כי כמובן מיד לאחר הדלקת המודם לראשונה החלפתי את השם וסיסמא לממשק,
וכשאני מנסה להתחבר לטלנט, (בשונה מכל ראוטר אחר שפגשתי עד היום),
הוא לא מקבל לא את השם וסיסמא שאני הגדרתי ולא את השם וסיסמא של ה default של הראוטר.
תודה רבה!
·
אריאל שלום,
ראיתי שאתה כותב שהתחברת בטלנט,
רק רציתי לשאול אותך, אם איזה שם וסיסמא התחברת,
כי כמובן מיד לאחר הדלקת המודם לראשונה החלפתי את השם וסיסמא לממשק,
וכשאני מנסה להתחבר לטלנט, (בשונה מכל ראוטר אחר שפגשתי עד היום),
הוא לא מקבל לא את השם וסיסמא שאני הגדרתי ולא את השם וסיסמא של ה default של הראוטר.
תודה רבה!
- Arieho
-
- חבר שרק התחיל

@7ariel7
תודה על ההשקעה!
אכן זה עובד.
האמת שראיתי את האופצייה הזאת, אבל בגלל שבכותרת של העמוד מתואר שזה לצורך גישה מה WAN, אז חשבתי שזה לא קשור לרשת הפנימית אלא מעין חומת אש שנותנת להחליט האם לסגור או לפתוח ל WAN.
דרך אגב, יש איזה פקודה כלשהיא שאני מקבל איתה ממשק שורת פקודה לינוקסאי סטנדרטי?
תודה רבה!
תודה על ההשקעה!
אכן זה עובד.
האמת שראיתי את האופצייה הזאת, אבל בגלל שבכותרת של העמוד מתואר שזה לצורך גישה מה WAN, אז חשבתי שזה לא קשור לרשת הפנימית אלא מעין חומת אש שנותנת להחליט האם לסגור או לפתוח ל WAN.
דרך אגב, יש איזה פקודה כלשהיא שאני מקבל איתה ממשק שורת פקודה לינוקסאי סטנדרטי?
תודה רבה!
- Arieho
-
- חבר שרק התחיל

7ariel7, תודה רבה, פיספסתי שכתבת sh, חשבתי שדיברת שם על su בשביל הרשאות רוט.
אני חשבתי שמהשורת פקודה אני אוכל לעשות mount לדיסק און קי, אבל לא ממש הצלחתי...
זה באמת קצת מגוחך שיש להם USB פעיל עם נורית אינדיקציה על המודם, ולמעשה הוא לא משמש לכלום.
בכל אופן תודה רבה על הכל!
אני חשבתי שמהשורת פקודה אני אוכל לעשות mount לדיסק און קי, אבל לא ממש הצלחתי...
זה באמת קצת מגוחך שיש להם USB פעיל עם נורית אינדיקציה על המודם, ולמעשה הוא לא משמש לכלום.
בכל אופן תודה רבה על הכל!
·גם אצלי זה כך(ממש לפני כמה דקות פתחתי את החבילה מהדואר).jtk כתב:חשבתי שהזמנת בערך באותו זמן שאני הזמנתי וכבר הגיע.![]()
שמתי 2 שכבות לק ציפורניים שקוף (איך שלא קוראים לזה) על שלושת הסלילים/inductors החשופים. בניתי לשלושתם ביחד מין תא/מתחם מחומר אריזה ספוגי פלסטי, כולל "תקרה" שדחוסה קצת כשראוטר סגור, פלוס קצת מילוי צמר גפן בתוך התא. עשיתי תא דומה גם לשני טרנספורמטורים בצד השני של הלוח. יש עוד 2 סלילים, מהסוג הארוז, קרוב ללדים בקצה הלוח. בהם לא נגעתי בינתיים....
מן רחש כזה שקט.
מעצבן חבל"ז(אבל בעיקר כשמתקרבים למרחק של 40 סנטימטרים בערך).
מצד שני, בגלל שאני מאוד רגיש לרעשים, עכשיו שאני יודע שיש רעש, אני כניראה תמיד אשים אליו לב אפילו ממרחק של מטר או שניים.
לפחות אני לא ישן בחדר של המחשב, אז גם זה משהו.