התלבטות בין Subs של Klipsch ,Svs, Goldenear, Velodyne

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
matrix23 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 266
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #81 

@HazooM
·אחלה, תודה.
האם הזדמן לך לשמוע את הרמקולים המדוברים ? - אני מניח שכן לאור תגובתך.
אשמח לשמוע את חוות דעתך.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #82 

בחנתי בזמנו את ה F-113, אבל לא את ה F-112. ה E-112, מבחינה אובייקטיבית, מאד מתקרב ל F-112.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #83 

אני אישית מציע לשמוע סאב או על דבר אחר לפני קניה...
את הjL שמעתי בקרוסאובר ...אחלה חנות ואחלה שירות.הסאב מעולה אבל לא מתאים לי לסט אפ.
כיף חיים.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14364
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #84 

royla כתב:אני אישית מציע לשמוע סאב או על דבר אחר לפני קניה...
את הjL שמעתי בקרוסאובר ...אחלה חנות ואחלה שירות.הסאב מעולה אבל לא מתאים לי לסט אפ.
...
·
מה הקשר של סאב לרמקולים או למגבר?
לסאב תדרים משלו..הגברה משלו.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #85 

טלHD כתב:
...
...
·
מה הקשר של סאב לרמקולים או למגבר?
לסאב תדרים משלו..הגברה משלו.
...
·
במבנה של הסטאפ שלי הסאב הזה הישתלט על כל הבמה...יש סטאפים שהוא ישתלב יותר טוב .כל אחד לטעמו כמובן.אצלי זה היה יותר מידי...
כיף חיים.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14364
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #86 

אתה יכול להוריד לו ווליום...או DB אתה יודע...

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #87 

royla כתב:
...
...
·
במבנה של הסטאפ שלי הסאב הזה הישתלט על כל הבמה...יש סטאפים שהוא ישתלב יותר טוב .כל אחד לטעמו כמובן.אצלי זה היה יותר מידי...
...
למה אתה מתכוון שבמבנה של הסטאפ שלך . הסאב ישתלט לך על כול הבמה ?
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #88 

9000es כתב:
...
...
למה אתה מתכוון שבמבנה של הסטאפ שלך . הסאב ישתלט לך על כול הבמה ?
·
...
·יש לי מערכת כיול של אודסי xt32,היא גם מכיילת את הסאב וכמובן 75 db,לדעתי כל סאב מוציא יכולות שונות,הסאב הזה של jl e110 שניסיתי בביתי,היה פשוט מדהים,הוא בוודאות מבחינתי בין הטובים ביותר ששמעתי לטעמי,אבל הסאונד בסופו של דבר שהתקבל היה עם יותר מידי....סאב...ז ה עניין של טעם.כן גם סאב זה עניין של טעם.ואין סיבה שהנמיך db.
כיף חיים.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #89 

הוסיף את זה לפה....
http://www.hometheater.co.il/vt223821.html

הוסיף ואומר שביקשתי מאחד החברים שהייתי אצלו ויש לו את הסאב של SVS SB2000 לבוא אליי עם הסאב,אולי הם יהיה לטעמי וארכוש כזה כ כשהייתי אצלו ושמעתי,שמעתי בבירור שזה סאב מצוין,השאלה אם הוא לטעמי ויתאים לי לסטאפ.
כרגע יש לי סאב של b&w 610 ואני מתכוון לבדוק את הסדרות היותר גבוהות גם של החברה הזאת.לדעתי אפשר ואולי גם צריך עדיין לשדרג את הסאב כי יש לי סלון גדול.
כיף חיים.

men
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 866
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #90 

הJL סאב מדהים לא שמעתי אותו אבל הוא נחשב לסאב ברמה גבוהה ביותר עם איכות בנייה מהטובים בשוק

יצא לי לשמוע כמה סאבים אבל מאז שאני עם ה PARADIGM מרוצה ביותר כאמור הדגם שלי סידרת הרפרנס SUB12
ברמה גבוהה מאודד
אני מרוצה מאוד מהחברה הזאת פרדיים
הכי טוב זה ללכת לשמוע סאבים בעצמך ואז להחליט

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #91 

במבנה של הסטאפ שלי הסאב הזה הישתלט על כל הבמה...
...
אין דבר כזה סאב שמשתלט על הבמה. יש סאב שמכוון חזק מדי, מבנה חדר ומיקום ישיבה שמשפיעים יותר מדי, מערכת כיול שלא הצליח לה ב 100% וטעם אישי שלא באמת רוצה בס רציני מדי (שזה בסדר גמור). אם זה היה קורה עם סאב גרוע אני עוד יכול להבין, אבל לא עם ה JL המדובר.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #92 

royla כתב:
...
...
·יש לי מערכת כיול של אודסי xt32,היא גם מכיילת את הסאב וכמובן 75 db,לדעתי כל סאב מוציא יכולות שונות,הסאב הזה של jl e110 שניסיתי בביתי,היה פשוט מדהים,הוא בוודאות מבחינתי בין הטובים ביותר ששמעתי לטעמי,אבל הסאונד בסופו של דבר שהתקבל היה עם יותר מידי....סאב...ז ה עניין של טעם.כן גם סאב זה עניין של טעם.ואין סיבה שהנמיך db.
...
רועי ידידי
שבת שלום

אני אתייחס לכמה דברים שרשמת.

"אווירה של סאב" - מצטייר לי כ-סאב שהוא לא מספיק מדוייק ומעט נמרח, יש שיאהבו זאת - אני גם בזמנו התחברתי לסאב "משתלב ו"בולע" יותר - אבל למדתי להבין עם השנים שאי אפשר וקשה במיוחד להגיע לדקויות עם סאבים בעלי אופי הנ"ל.

"יותר מידי סאב" - מצטייר לי שהסאב היה דומיננטי מידי והיה לוקלי מידי - נכון ואני מסכים באיזשהו מקום - סאבים כדוגמאת JL מאוד מדוייקים ולא מרשים לעצמם בפילוסופיה שלהם להמרח או "להתפזר" - מאוד הדוקים - על כן לפעמים נשמעים גם מעט לוקליים יחסית למתחרים ו-נקודתיים הרבה יותר מסאבים "בולעים ונמרחים" תלוי בהחלט במיקום שלהם- ה-E110 למשל בעל אלמנט יחסית קטן - על כן מיקומו הוא יותר קריטי מאחיו הגדולים ש"גדולים" ממנו בתוצאה ובשקיפות טובה יותר.

מאוד יכול להיות שעבור הרמקולים שאצלך - ה-JL פחות השתלב בשקיפותו והשלמתו ואילו המתחרה שבדקת היה "משלים" יותר אצלך - לדעתי הSLOP בקרוס הסאב מלכתכילה באוקטבה של 12 שגורמת לו להיות יותר "רחב, נעלם ומשתלב".
ה-JL הרבה יותר מאוזן.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #93 

matrix23 כתב:@men
·לא חשבתי לבדוק את החברה הזו...
האמת מאז שאני מרבה לקרוא על כתבות והמלצות לסאבים, על פניו נראה שההחלטה ברוב מוחץ נוטה לחברת JL Audio.
מה שכן, המחירים של היבואן בארץ הוגנים למדי, ראיתי שבאחת הכתבות הוא הצהיר שהמחיר הינו מחיר חו"ל בתוספת מע"מ.

כנראה שאחכה לאחרי החג ואקנה את ה-Jl Audio F112.
...
matrix23

האם יצא לך לשמוע סאבים אחרים נוספים בסדר גודל של ה-F112..? (מחיר)
לא מספיק לקרא ברשת - כתבות - מדידות - ביקורות - זה מלהיב ויכול "לסנוור" - רצוי ללכת לשמוע סאבים ככל האפשר שיהיו דומים לסביבתך כאצלך, סאבים - תיפקודם- אופיים- שילובם הם קריטיים הרבה יותר מכל רמקול.
בכל SETUP בחלל אחר - אותו סאב יישמע שונה (לא אחרת) אלא שונה.
על כן גם הכתבות למינהם שאנו קוראים ברשת - צריך לקחת אותם בערבון מוגבל - כי לא החלל ולא הציוד שהשתלב תואמים לסביבתך וציודך.

אני יכול לומר לך שה-JL AUDIO חברה מאוד איכותית לסאבים.
אבל רצוי מאוד שתשמע לבד - תבחן ותנסה לא להסתנוור ותבוא בראש נקי ככל הניתן.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”