שידורים חיים ספורט
אני גם לקחתי אצלו יומיים נסיון והנה ההתרשמות שלי:
1. עברתי על כל 150 הערוצים, מתוכם עבדו בערך 120. יש כאלה שעבד רק בגרסת SD ויש כאלה שעבד רק בגרסת HD אבל רוב הערוצים עבדו בשני הפורמטים. מצד אחד יחסית לקודי ולשירותי IPTV זה אחוז מצוין אבל מצד שני שאתה משלם 18 יורו לחודש אתה מצפה לשירות מושלם של 100 אחוז. אין פה 100 אחוז.
2. בזמן המשחקים של ברצלונה ובאיירן מצאתי בערך 10 שמשדרים כל משחק. הSD עבדו חלק בלי בעיה. בHD היו כאלו שקירטעו מאד, והיו כאלו שקירטעו פעם בכמה דקות. היו גם שני ערוצים HD שלא קירטעו בכלל במשך 30 דקות ואז פתאום החלו לקרטע (הפורטוגלי והקנדי). בכל אופן, אני עם 15 מגה בלבד בבית אבל די בטוח שזה לא קשור אלא קשור לעומס הספציפי על משחקים כאלו.
3. שנגמר הצ'מפיונס עברתי לערוץ ESPN UK וראיתי ב1080 את משחק הירוליג בין ריאל לאפס. רץ חלק ובלי בעיה. לכן אני בטוח שזה קשור לעומס על השידור ולא למהירות הגלישה שלי.
4. מדובר בחבילה שכוללת אך ורק ערוצים ממספר מדינות מצומצם: בריטניה, ארה"ב, קנדה, ספרד, פורטוגל, איטליה, תאילנד. חסר לי מאד גרמניה וצרפת. אפשר להניח שספורט אמריקאי וכדורגל אירופי יהיה פה למכביר, אבל מי שאוהב כדורסל אירופי ומחפש משחקי יורוליג, יורוקאפ וליגות נוספות באירופה (מלבד הספרדית), זו לא החבילה בשבילו. גם כדורגל גרמני, בלגי, הולנדי, דרום אמריקאי, צרפתי - אפשר יהיה למצוא במנות קטנות בלבד.
5. בסופו של דבר שאתה משלם 18 יורו אתה מצפה לקבל יותר. גם שכל הערוצים יעבדו, גם כשהם יעבדו בלי באפרינג וגם שההיצע יהיה גדול יותר. לא נראה לי שאני הולך על זה במחיר כזה. אם היה 10 יורו בהחלט הייתי שוקל.
1. עברתי על כל 150 הערוצים, מתוכם עבדו בערך 120. יש כאלה שעבד רק בגרסת SD ויש כאלה שעבד רק בגרסת HD אבל רוב הערוצים עבדו בשני הפורמטים. מצד אחד יחסית לקודי ולשירותי IPTV זה אחוז מצוין אבל מצד שני שאתה משלם 18 יורו לחודש אתה מצפה לשירות מושלם של 100 אחוז. אין פה 100 אחוז.
2. בזמן המשחקים של ברצלונה ובאיירן מצאתי בערך 10 שמשדרים כל משחק. הSD עבדו חלק בלי בעיה. בHD היו כאלו שקירטעו מאד, והיו כאלו שקירטעו פעם בכמה דקות. היו גם שני ערוצים HD שלא קירטעו בכלל במשך 30 דקות ואז פתאום החלו לקרטע (הפורטוגלי והקנדי). בכל אופן, אני עם 15 מגה בלבד בבית אבל די בטוח שזה לא קשור אלא קשור לעומס הספציפי על משחקים כאלו.
3. שנגמר הצ'מפיונס עברתי לערוץ ESPN UK וראיתי ב1080 את משחק הירוליג בין ריאל לאפס. רץ חלק ובלי בעיה. לכן אני בטוח שזה קשור לעומס על השידור ולא למהירות הגלישה שלי.
4. מדובר בחבילה שכוללת אך ורק ערוצים ממספר מדינות מצומצם: בריטניה, ארה"ב, קנדה, ספרד, פורטוגל, איטליה, תאילנד. חסר לי מאד גרמניה וצרפת. אפשר להניח שספורט אמריקאי וכדורגל אירופי יהיה פה למכביר, אבל מי שאוהב כדורסל אירופי ומחפש משחקי יורוליג, יורוקאפ וליגות נוספות באירופה (מלבד הספרדית), זו לא החבילה בשבילו. גם כדורגל גרמני, בלגי, הולנדי, דרום אמריקאי, צרפתי - אפשר יהיה למצוא במנות קטנות בלבד.
5. בסופו של דבר שאתה משלם 18 יורו אתה מצפה לקבל יותר. גם שכל הערוצים יעבדו, גם כשהם יעבדו בלי באפרינג וגם שההיצע יהיה גדול יותר. לא נראה לי שאני הולך על זה במחיר כזה. אם היה 10 יורו בהחלט הייתי שוקל.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
·השרות ב35 לחודש פועל על XBMC ? קיבלתי מהם חשבון לנסיון ל3 ימים אבל אין לי כל מושג איזה תוסף מאפשרMad-Dog כתב:מניסיון - כל הפתרונות החינמיםם באיכות גרוע וקורסים תחת הלחץ בזמן אמת .
אני משלם 35 ש"ח ל http://is.gd/IPTV_HD_TV ומקבל 400 ערוצים כולל עשרות ב HD 1080 אמיתי וכמובן ספורט (כולל כל הליגות המעניינות)
אפשר לקבל גם חשבון להתנסות ל 3 ימים .
יש גם שירות יותר יקר למי שמעניין אותו רק ערוצי ספורט, http://www.streamingkingz.com ... שיש שם יותר ערוצי ספורט (על חשבון ערוצי טבע,בידור,מוזיקה ואחרים מעניינים שיש בראשון) , גם לשירות הזה יש אפשרות לקבל רישוי להתנסות...
שימוש וצפייה דרך XBMC
התוסף ל Sovok - כאן
ואני רוצה שוב לסכם לגבי כל מי שנרשם להתנסות ל streamingkingz ואו ל sovok .
1. אני צפיתי דרך 2 הפתרונות אתמול במשחק והיה לי 100% חלק 1080p ללא באפרינג בכלל
2. כן, יש קשר ישיר לספקיות האינטרנט, ידוע למשל שהוט-נט כספק והוט בכלל עושים הפרעות והגבלות, ולא רק הם
3. המלצה לתשתית מתאימה לשידורים חלקים : לפחות 40מגה קו, בלי אלחוטי (חיבור חוטי), ספק בזק בינלאומי, תשתית בזק
4. לגבי התכנים : ב streamingkingz יש יותר ספורט כל השאר סתם וב SD, ב sovok יש עשרות ערוצים נוספים לרבות מידור,מוזיקה,טבע וכו' ב HD ובאיכות מטורפת - החסרון : הכדורגל שמצד אחד משודר באיכות מטורפת (20mbps כמו בלו-ריי) , ויש את הליגות המעניינות (ספרדי,אנגלי,וכו') - אך מצד שני השדרן מדבר רוסית... שזה מעצבן .
5. הרחבות ל KODI : יש ל 2 השירותים, כמו כן ב sovok ניתן לצפות און ליין, דרך אפליקציה ייעודית, ואפילו לקבל M3U שניתן בקלות לסדר,לתרגם לעברית, ולצפות ישירות תחת LiveTV ב KODI בלי התוסף שהופך למיותר .
6. מחירים : 35 ש"ח לחודש ב sovok, 50 ש"ח בחודש רק לחבילת הספורט ב streamingkingz
בהצלחה
ואני רוצה שוב לסכם לגבי כל מי שנרשם להתנסות ל streamingkingz ואו ל sovok .
1. אני צפיתי דרך 2 הפתרונות אתמול במשחק והיה לי 100% חלק 1080p ללא באפרינג בכלל
2. כן, יש קשר ישיר לספקיות האינטרנט, ידוע למשל שהוט-נט כספק והוט בכלל עושים הפרעות והגבלות, ולא רק הם
3. המלצה לתשתית מתאימה לשידורים חלקים : לפחות 40מגה קו, בלי אלחוטי (חיבור חוטי), ספק בזק בינלאומי, תשתית בזק
4. לגבי התכנים : ב streamingkingz יש יותר ספורט כל השאר סתם וב SD, ב sovok יש עשרות ערוצים נוספים לרבות מידור,מוזיקה,טבע וכו' ב HD ובאיכות מטורפת - החסרון : הכדורגל שמצד אחד משודר באיכות מטורפת (20mbps כמו בלו-ריי) , ויש את הליגות המעניינות (ספרדי,אנגלי,וכו') - אך מצד שני השדרן מדבר רוסית... שזה מעצבן .
5. הרחבות ל KODI : יש ל 2 השירותים, כמו כן ב sovok ניתן לצפות און ליין, דרך אפליקציה ייעודית, ואפילו לקבל M3U שניתן בקלות לסדר,לתרגם לעברית, ולצפות ישירות תחת LiveTV ב KODI בלי התוסף שהופך למיותר .
6. מחירים : 35 ש"ח לחודש ב sovok, 50 ש"ח בחודש רק לחבילת הספורט ב streamingkingz
בהצלחה
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

אז ככה. אני על תשתית 100 שזה בפועל גג 65 בבזק, ובב"ל הם הספק. חיבור קווי בלבד.
מחצית ראשונה של המשחק בפריז כל שידורי הHD קירטעו ורק סקיי 1 בSD ניגן חלק.
מחצית שנייה הערוץ הספרדי היה חלק בHD.
הבחור כתב לי שיש לו שרת גיבוי שבכלל לא נוצל במהלך המשחק כלומר שהוא לא ראה אצלו עומס חריג.
הוא גם טוען שרק לקוחות בארץ התלוננו מה שמעלה חשד שהיתה התערבות של ספקיות האינטרנט.
הוא הציע לי לנסות דרך VPN אבל אין לי אפשרות כזאת על הNUC שמריץ OPENELEC.
הערב אני אנסה לצפות במשחקי הליגה האירופית בתוסף שלו ונראה אם יהיה הבדל יחסית לאתמול.
הבחור כתב לי שיש לו שרת גיבוי שבכלל לא נוצל במהלך המשחק כלומר שהוא לא ראה אצלו עומס חריג.
הוא גם טוען שרק לקוחות בארץ התלוננו מה שמעלה חשד שהיתה התערבות של ספקיות האינטרנט.
הערב אני אנסה לצפות במשחקי הליגה האירופית בתוסף שלו ונראה אם יהיה הבדל יחסית לאתמול.
לבעלי אנדרואיד ..ממליץ על התוכנות הנ"ל , להורדה מ APTOIDE (מומלץ להתקנה על ANDROID TV)
Torrent Stream Controller כל הערוצים שיש אצל המתחרים שעולים בתשלום נמצאים כאן (הרוב ברוסית). ניתן לרכוש מנוי שנתי ב 25 שקלים בשנה שיבטל המתנה ,יתן EPG ובחירה אוטומטית של הנגן. בתוספת תשלום נוסף ניתן לקבל ערוצים למבוגרים ב 7.90 לשנה כמובן לינקים ל ACESTREAM
Sopcast Football - מעדכן לפני משחק את רשימת הלינקים לערוצים בהם הוא משודר , לינקים ל SOPCAST ו ACESTREAM
m.Sports - מציג רשימת ערוצי ספורט בצורה טקסטואלית לצפיה ישירה לינקים של ACESTREAM
Torrent Stream Controller כל הערוצים שיש אצל המתחרים שעולים בתשלום נמצאים כאן (הרוב ברוסית). ניתן לרכוש מנוי שנתי ב 25 שקלים בשנה שיבטל המתנה ,יתן EPG ובחירה אוטומטית של הנגן. בתוספת תשלום נוסף ניתן לקבל ערוצים למבוגרים ב 7.90 לשנה כמובן לינקים ל ACESTREAM
Sopcast Football - מעדכן לפני משחק את רשימת הלינקים לערוצים בהם הוא משודר , לינקים ל SOPCAST ו ACESTREAM
m.Sports - מציג רשימת ערוצי ספורט בצורה טקסטואלית לצפיה ישירה לינקים של ACESTREAM
ממש לא נתקע אני עובד איתה על ה Xtreamer Wonder מעולה ..
1. אין לי מנוי חבר עשה אני לא רואה צורך בזה כרגע . אין לי בעיה להמתין לפעמים. אתמול למשל בשעת העומס רשימת הערוצים לא נטענה גם לי וגם לו .
2. אין קשר לתקיעות הסטרים הוא אותו סטרים.
3. בערוצים מסויימים שיש להם כמה ערוצי קול ניתן לשנות , מומלץ לנגן עם MX PLAYER רשימת פסי הקול מופיעה בסימן התו בחלקו העליון הימני של המסך
1. אין לי מנוי חבר עשה אני לא רואה צורך בזה כרגע . אין לי בעיה להמתין לפעמים. אתמול למשל בשעת העומס רשימת הערוצים לא נטענה גם לי וגם לו .
2. אין קשר לתקיעות הסטרים הוא אותו סטרים.
3. בערוצים מסויימים שיש להם כמה ערוצי קול ניתן לשנות , מומלץ לנגן עם MX PLAYER רשימת פסי הקול מופיעה בסימן התו בחלקו העליון הימני של המסך
לירניקס - כל מה שחם בגיימינג https://www.facebook.com/Liranics
- ArielEliyahu
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אתם לא לוקחים עוד גורם משמעותי מאתמול בערב.
בעקבות ערב יום השואה, בהרבה בתים האינטרט עבד שעות נוספות.
סרטים, סדרות, ספורט וכו וכו..
הייתי בודק את החבילות הללו בימים"רגילים"
בעקבות ערב יום השואה, בהרבה בתים האינטרט עבד שעות נוספות.
סרטים, סדרות, ספורט וכו וכו..
הייתי בודק את החבילות הללו בימים"רגילים"
·אני מדבר על הפתרון השני, לא streamingkingz .kalda01 כתב:אז ככה. אני על תשתית 100 שזה בפועל גג 65 בבזק, ובב"ל הם הספק. חיבור קווי בלבד.
הערב אני אנסה לצפות במשחקי הליגה האירופית בתוסף שלו ונראה אם יהיה הבדל יחסית לאתמול....
עובד חלק
·המחיר ל 3 חודשים 40יורו, לחלק ל3 זה יוצא 50 ש"ח לחודש...doky כתב:MAD DOG איך 50 ש"ח?
18 יורו זה 50 ש"ח?...
אפשר גם לקבל עוד 10% הנחה מהבחור במייל...
בכל מקרה - זה השירות הפחות מומלץ .
אני אחרי בדיקה מקיפה בחרתי בשירות השני, רק 35 ש"ח לחודש, איכות הרבה יותר טובה,
יציבות, אפס תקיעות, והמון ערוצי טבע, מוזיקה, בידור, סרטים, ואפילו ערוצים בתלת מימד !
·דניkalda01 כתב:הפתרון השני הכוונה ל-SOVOK ?
התקנתי את התוסף ועולים לי מלא ערוצים במסך התפריט שאין לי מושג מה הם, כי הכיתוב בתפריט ברוסית.
זה פתרון טוב למי שמבין את השפה אני מניח....
אתה יכול להיכנס לאתר ולהפיק קובץ M3U,
את הקובץ תערוך איך שאתה רוצה...
אני חילקתי לקבוצות בעברית (מוזיקה,ילדים,סרטים,ספורט וכו')
אפילו הוספתי עוד ערוצים שיש לי מחבילות אחרות (נניח ערוץ 2, 0, 1 וכו')
תירגמתי הכל לעברית...
ואני מפעיל את זה דרך Live TV.
אפילו דיסדרתי לחלק מהערוצים EGP בעברית : >
אז אני מסודר .
ושוב , אצלי הכל עבד חלק - גם אתמול בשעות השיא של המשחק .
אני משתמש ב 40מגה סה"כ, אבל לא אלחוטי, חיבור קווי...
יש בעיות לפעמים ספקיות שמגבילות בשעות העומס כמו הוט-נט, הפתרון להעיף אותם קיבינימט
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

זה מה נכתב בפוסט קודם:
תהרוג אותי אם אני מבין מזה מה ב35 ומה ב50. כנראה הייתי נכשל בהבנת הנקרא.
תהרוג אותי אם אני מבין מזה מה ב35 ומה ב50. כנראה הייתי נכשל בהבנת הנקרא.