מה קרה ל downrev?
-
אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
היי,
האם ב hebits וגם בפיוזר יש חשיבות לעדכן שיש לי סידבוקס ?
או שזה לא ממש משנה ...
אגב , בפיוזר כל הקישורים בראש העמוד לא פעילים אצלי... אם אני רוצה לשלוח הודעה למנהל האתר - מהיכן נכנסים ?
אוריה
האם ב hebits וגם בפיוזר יש חשיבות לעדכן שיש לי סידבוקס ?
או שזה לא ממש משנה ...
אגב , בפיוזר כל הקישורים בראש העמוד לא פעילים אצלי... אם אני רוצה לשלוח הודעה למנהל האתר - מהיכן נכנסים ?
אוריה
אוריה
כן אתה חייב לעדכן שיש לך סיד בוקס גם בביטס ובפיוזר
כן אתה חייב לעדכן שיש לך סיד בוקס גם בביטס ובפיוזר
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לצערי לא hebits ולא fuzer מדגדגים את downrev בנוחות, בפשטות, בעיצוב של האתר, והחשוב מכול, אין מספיק תכנים מדובבים לילדים!! שלא לדבר על זה שאין בכלל קטגוריה של סרטים מדובבים, הכול מפוזר בבלאגן בכול מיני קטגוריות וגם מה שיש, מעט מידי(זה נוגע בעיקר לפיוזר, הביטס חוטא בכול השאר, בלאגן ביכולות החיפוש).
·אהלן,MrHicUp כתב:לצערי לא hebits ולא fuzer מדגדגים את downrev בנוחות, בפשטות, בעיצוב של האתר, והחשוב מכול, אין מספיק תכנים מדובבים לילדים!! שלא לדבר על זה שאין בכלל קטגוריה של סרטים מדובבים, הכול מפוזר בבלאגן בכול מיני קטגוריות וגם מה שיש, מעט מידי(זה נוגע בעיקר לפיוזר, הביטס חוטא בכול השאר, בלאגן ביכולות החיפוש)....
אנחנו באמת מתייחסים לכל ביקורת וכל הצעה, נראה איך אפשר לפעול כדי להשתפר בנקודות שהעלת, תודה.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
אני מתאר לעצמי שמה שקרה הוא:MrHicUp כתב:זיו, ברור שהאתר נסגר עקב בעיות חוקיות כזאת או אחרת, למה אי אפשר להרחיב בנושא?
עצרו אותם(את מנהלי האתר), תבעו אותם, קנסו אותם?
מה בדיוק קרה שם?...
1- האתר היה על הכוונת של זירה כנראה , לוחמי הפידרציה פה בארץ..
2- השרת של האתר downrev היה פה בארץ בטח, ולכן הוא נסגר!
3- אם האתר downrev היה פועל על שרת בחו"ל, תהייה בטוח שהוא עדיין היה באויר.
4- או שתאכלס לבעלי האתר, נגמר הכסף להפעיל את האתר שלו.. (את התוכן על השרת).
ולכן הוא נסגר.
זאת דעתי בכל אופן לסגירת האתר.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
·MrHicUp כתב:לצערי לא hebits ולא fuzer מדגדגים את downrev בנוחות, בפשטות, בעיצוב של האתר, והחשוב מכול, אין מספיק תכנים מדובבים לילדים!! שלא לדבר על זה שאין בכלל קטגוריה של סרטים מדובבים, הכול מפוזר בבלאגן בכול מיני קטגוריות וגם מה שיש, מעט מידי(זה נוגע בעיקר לפיוזר, הביטס חוטא בכול השאר, בלאגן ביכולות החיפוש)....
חולק עליך, כאשר שיש לו את שניהם תמיד השתמשתי בהביץ, בגלל הפשטות והתוכן.
מאשר down.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
סביר להניח שכסף זו לא הסיבה לסגירה כזו פתאומית. צוות האתר שומר על דממה, אם היה נגמר הכסף הם כנראה היו אומרים משהו על זה שאין תקציב ולכן הם סוגרים.clubnet כתב:4- או שתאכלס לבעלי האתר, נגמר הכסף להפעיל את האתר שלו.. (את התוכן על השרת).
ולכן הוא נסגר.
זאת דעתי בכל אופן לסגירת האתר....
הדממה הזו חשודה וכנראה מעידה על משהו שקשור בחוק.
לירן
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
·clubnet כתב:אני מתאר לעצמי שמה שקרה הוא:......
1- האתר היה על הכוונת של זירה כנראה , לוחמי הפידרציה פה בארץ..
2- השרת של האתר downrev היה פה בארץ בטח, ולכן הוא נסגר!
3- אם האתר downrev היה פועל על שרת בחו"ל, תהייה בטוח שהוא עדיין היה באויר.
4- או שתאכלס לבעלי האתר, נגמר הכסף להפעיל את האתר שלו.. (את התוכן על השרת).
ולכן הוא נסגר.
זאת דעתי בכל אופן לסגירת האתר....
קשה לי להאמין שהאתר היה מאוחסן בארץ, אין שום סיבה לאחסן אותו כאן.
הפרשי עלויות, אם קיימים, הם לא כאלו שמצדיקים את הסיכון.
מעבר לזה אני מניח שבעלי האתר עשו את הבדיקות שלהם לגבי חוקיות ומה לעשות כאשר יום הדין יגיע.
אם אכן האתר נסגר בעקבות פעילות אכיפה, כנראה שזה נגרם עקב הגדילה של DOWNREV.
מדובר בהחלט באתר הכי טוב בסצנה הישראלית, הן בצד הנוחות למשתמש והן בתכנים.
אפשר להתווכח על הנוחות אבל לדעת הרוב האתר הזה הוא הנוח שיש בסצינה הישראלית.
כאשר אתה גודל בצורה מסיבית, השם שלך נשמע רחוק יותר וזה כנראה הביא עליהם את המכה.
צריך לציין גם שDOWNREV נקטו מספר פעמים באקטים חד צדדיים כלפי משתמשים כאשר למשתמשים אין דרך להגיב או להסביר את עצמם....
גישה כזו יוצרת אוייבים וזה בטח שלא עוזר.
אני ממליץ בחום לבעלי האתרים הקיימים, אל תנהגו בקהילה בצורה דיקטטורית, זה לא תורם לאף אחד.
משחקי אגו רק יוצרים אוייבים ואין צורך ליצור אותם, אי אפשר לדעת מה יוליד יום.
בכל מקרה, צריך גם לזכור שהכניסה ל DOWNREV הייתה כביכול "סודית" וזה היה עוד מכשול בדרך המשפטית של מי שביצע את האכיפה...
ימים יגידו מה קרה שם.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
@tomer953
·
ניסיתי עם כובית זה פשוט לא תופס...
·
ניסיתי עם כובית זה פשוט לא תופס...
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
תראה לגבי הגדילה של האתר : DOWNREVshlomiassaf כתב:קשה לי להאמין שהאתר היה מאוחסן בארץ, אין שום סיבה לאחסן אותו כאן.......
הפרשי עלויות, אם קיימים, הם לא כאלו שמצדיקים את הסיכון.
מעבר לזה אני מניח שבעלי האתר עשו את הבדיקות שלהם לגבי חוקיות ומה לעשות כאשר יום הדין יגיע.
אם אכן האתר נסגר בעקבות פעילות אכיפה, כנראה שזה נגרם עקב הגדילה של DOWNREV.
מדובר בהחלט באתר הכי טוב בסצנה הישראלית, הן בצד הנוחות למשתמש והן בתכנים.
אפשר להתווכח על הנוחות אבל לדעת הרוב האתר הזה הוא הנוח שיש בסצינה הישראלית.
כאשר אתה גודל בצורה מסיבית, השם שלך נשמע רחוק יותר וזה כנראה הביא עליהם את המכה.
צריך לציין גם שDOWNREV נקטו מספר פעמים באקטים חד צדדיים כלפי משתמשים כאשר למשתמשים אין דרך להגיב או להסביר את עצמם....
גישה כזו יוצרת אוייבים וזה בטח שלא עוזר.
אני ממליץ בחום לבעלי האתרים הקיימים, אל תנהגו בקהילה בצורה דיקטטורית, זה לא תורם לאף אחד.
משחקי אגו רק יוצרים אוייבים ואין צורך ליצור אותם, אי אפשר לדעת מה יוליד יום.
בכל מקרה, צריך גם לזכור שהכניסה ל DOWNREV הייתה כביכול "סודית" וזה היה עוד מכשול בדרך המשפטית של מי שביצע את האכיפה...
ימים יגידו מה קרה שם....
אפשר להגיד גם על hebits אותו הדבר הוא לא אתר קטן, והוא יכול גם כן להיסגר במוקדם או במאוחר..
ולכן אני חושב שאחד הסיבות זה הלשנה לזירה, וזירה כנראה הפעילה בחשאי
פעולת עקיבה אחרי האתר, ולכן הוא נסגר זה קרה להרבה אתרי תוכן ישראלים.
ולכן אני חושב ש-DOWNREV שהשרת שלו היה בארץ ולא בחו"ל.
זה רק השערה שלי.. לא בטוח!
אחרת גם אתרי הכתוביות היו סוגרים את האתרים שלהם..
למה לא הולכים עליהם למשל? זירה לא מחבבת אותם גם כן, כל הרעיון של הכתוביות לא ממש
מוצא חן בעיני "זירה". ותראה הם קיימים.
טוב אחרי שקראתי את כל השרשור הזה, ובאמת שהתחלתי לגלל חיפוש אודות סיבת נפילת האתר, קשה לי לדמיין שהאתר הזה נסגר ככה פתאום.
מה שכן אני חושב ובעיקר מקווה שיש שם תקלה וזה יפתר, לא היה אתר בכל העולם עם שלמות למשתמש השראלי.
*ואם במידה והוא נסגר כמו שאתם אומרים, אשמח אם מישהו ישלח לי הזמנות לכל האתרים שציינתם. אני מקווה שלא נגיד קדיש על downrev
ויש לו עוד שנים להיות איתנו.
מה שכן אני חושב ובעיקר מקווה שיש שם תקלה וזה יפתר, לא היה אתר בכל העולם עם שלמות למשתמש השראלי.
*ואם במידה והוא נסגר כמו שאתם אומרים, אשמח אם מישהו ישלח לי הזמנות לכל האתרים שציינתם. אני מקווה שלא נגיד קדיש על downrev
ויש לו עוד שנים להיות איתנו.
פיוזר באמת אתר פח.MrHicUp כתב:לצערי לא hebits ולא fuzer מדגדגים את downrev בנוחות, בפשטות, בעיצוב של האתר, והחשוב מכול, אין מספיק תכנים מדובבים לילדים!! שלא לדבר על זה שאין בכלל קטגוריה של סרטים מדובבים, הכול מפוזר בבלאגן בכול מיני קטגוריות וגם מה שיש, מעט מידי(זה נוגע בעיקר לפיוזר, הביטס חוטא בכול השאר, בלאגן ביכולות החיפוש)....
בקשר לתכנים מדובבים אז למרות שבחיים לא היתי בDOWNREV הזה אני די בטוח שאין תכני מדובבים כמו שיש בהביטס
פשוט אחד החברים שלי מקליט ומתאים בעצמו את הדיבובים ומעלה בלעדית להביטס.
אז אני די בטוח שמלא תכנים מדובבים קיימים רק בהביטס (אלא אם כמובן לא גנבו את התכנים ושיחררו באתר אחר)
תבדוק בעצמך, הרי הביטס היה פתוח להרשמה כל השבוע.alon24 כתב:@Zen-
·
האם אפשר אצלכם באתר להכנס למסלול ללא שיתוף (רק תשלום חודשי)? VIP...
אם כבר נרשמת אז פשוט תלך לכאן ותבדוק אם שווה לך
https://hebits.net/donate.php
לדעתי מאוד יקר ולא שווה
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
·scsa כתב:פיוזר באמת אתר פח.......
בקשר לתכנים מדובבים אז למרות שבחיים לא היתי בDOWNREV הזה אני די בטוח שאין תכני מדובבים כמו שיש בהביטס
פשוט אחד החברים שלי מקליט ומתאים בעצמו את הדיבובים ומעלה בלעדית להביטס.
אז אני די בטוח שמלא תכנים מדובבים קיימים רק בהביטס (אלא אם כמובן לא גנבו את התכנים ושיחררו באתר אחר)...
אז למה לכול הרוחות אין קטגוריה שנקראת heb dubbed? זה כול כך קשה לרכז את כול המדובבים בכול איכות שלא תהיה לקטגוריה אחת?
כל המדובבים נמצאים בקטגוריה "אנימציה - מצויירים"MrHicUp כתב:·......
אז למה לכול הרוחות אין קטגוריה שנקראת heb dubbed? זה כול כך קשה לרכז את כול המדובבים בכול איכות שלא תהיה לקטגוריה אחת?...
משהו כמו 95% בקטגוריה הזאת מדובבים וקצת באנגלית
לא סיפור בכלל. אני כל הזמן מוריד לילד שלי את המדובבים משם
www.fuzer.mealon24 כתב:@Zen-
·
האם אפשר אצלכם באתר להכנס למסלול ללא שיתוף (רק תשלום חודשי)? VIP...
התשובה שלילית מכיוון שאנחנו קהילה שיתופית וכל הרעיון הוא שיתוף הדדי של טורנטים, כמו שאתה רוצה להוריד טורנטים ובמהירות גבוהה כך גם אחרים.
scsa
ישנם דרכים להגיד ביקורת, אין לנו שום בעיה עם ביקורת, ביקורת זה דבר חיובי אדרבא התחלנו כבר לפעול בנושא הסרטים המדובבים והקטגוריה הזאת עתידה בזמן הקרוב לגדול משמעותית תחת קטגוריה משלה באתר.
הבעיה איתך שאתה לא נותן ביקורת אתה מנסה עד כדי לפגוע בפיוזר תוך חזרה על המילה "פח", אז או שיש לך משהו אישי נגדנו או שאתה בעל עניין מטעם היביטס.
יש לנו בפיוזר נכון לרגע זה למעלה מ 1600 משתמשים פעילים שמוצאים אתר אטרקטיבי לשיתוף קבצים ומציאת תוכן רב, להזכירך יחסית להיביטס ולדאון רב אנחנו אתר חדש, כל אחד מתחיל מלמטה ולאט לאט נבנה.
בניגוד אליך אנחנו רואים בהיביטס ובדאון רב "שותפים" לסצינה בישראל, לא רואים בהם מתחרים, גם אנחנו מרגישים אבדה לנוכח אי פעילות דאון רב, זוהי אבידה גדולה להרבה הרבה מאד תוכן.
חבל מאד שאתה בוחר בדרך ההכפשה ולא בדרך פירגון וביקורת בריאה...