·jacko-il כתב:@ziv_r
·
זיו\ מכבד את דעתך/כם.
אתה צודק, אולי באמת אנשים מבוגרים שאין להם מושג ירוק במחשבים ואיך מורידים ומתעסקים עם זה - להם זה מתאים פיקס.
רוב האנשים שאני מכיר לא רואים בכל ההתעסקות הזו (עם טורנטים והפעלה ממחשב או סטרימר) "התעסקות" זה פשוט משהו שאנחנו עושים - כמו לנהוג ברכב או לשטוף כלים - עד עדי כך פשוט וטריוויאלי.
אבל, זו ממש לא הבעיה שלי עם הפתרון של סלקום - הפתרון שלהם לצפייה בסרטים וסדרות הוא מעולה. ולא טענתי אחרת.
הבעיה שלי עם הפתרון שלהם היא שהוא מנוון מצפייה בערוצי ספורט. הייתי שמח לעבור אליהם אם היה להם פתרון לנושא הספורט (גם בתשלום נוסף על ה- 99 ש"ח הבסיסיים). נראה לך הגיוני שאנשים יוותרו פשוט על צפייה בספורט? לפחות אני, חברים שלי ועוד הרבה מאד אנשים שאני מכיר, לא מוכנים לעשות את הויתור הזה....
אני לא מבין את הבעיה. הם לא באו ואמרו שיש להם פיתרון לכלל האוכלוסיה.
גם אתה חובב ערוץ סרטים הודיים אז השירות שלהם לא מתאים.....
הבעיה עם חבילת הספורט היא לא שהם לא רצו אלא שזה לא כלכלי.
בעלי הזכויות לספורט שידורים חיים מקבלים כיום כל כך הרבה כסף מיס והוט שפשוט לא כלכלי להם לתת את זה למישהו אחר שיכול לעשות לזה קניבליזציה.
גם אם, כמו שאתה אומר, זה יהיה באותו מחיר שזה ביס והוט, עדיין יש Minimum Guaranty שצריך לשלם להם בשנה וכשזה עומד על כל כך הרבה מיליוני ש"ח בשנה, זה פשוט לא כלכלי ולכן עדיף לוותר על 20% ממשקי הבית שמחוברים לפרימיום ספורט ושאלו שחייבים את הספורט, יישארו ב-YES והוט.