מה עדיף ,PS4 או XBOX ONE?
דיברתי על סוני באופן כללי, והמאמר מאשר שהיא בבעיה. הם מוכרים חטיבות אחת אחרי השניה, כולל את סטודיו המשחקים, שיוציא מעכשיו גם גרסאות XBOX למשחקים שיצרו עד היום רק לפלייסטיישן. המשחקים האלה צויינו כסיבה מרכזית ליתרון של הפלייסטיישן. לא חושב שעסקי הפלייסטיישן של סוני יקרסו, מקסימום ימכרו גם אותם ומישהו כבר יחזיק אותם, כול עוד זה מרוויח כסף אין סיבה לסגור.
gal-cohen, אם רצית חברה לא דורסנית וחומרנית היית צריך לקנות משהו של נינטנדו (גם זה לא, אבל הכי קרוב). מיקרוסופט רחוקים מלהיות מלאכים, אבל לומר שסוני זו חברה לא דורסנית וחומרנית זה קצת מצחיק. להזכירך, זו החברה שסחבה שנים כרטיסי זיכרון יקרים רק למוצרים שלה (memory stick) ובל נשכח שהיא הכניסה rootkit לאלבומי מוסיקה שלה. סוני זה תאגיד עולמי ענק, לא סטראט אפ חמוד עם אנשים טובי לב.
לכל אלה שחושבים לא לקנות פס4 כי סוני "בדעיכה" - אתם חיים בסרט. יש סיבות מספיק טובות למה לא לקנות פס4, אבל זו לא אחת מהן. המכשיר מוכר בכמות מטורפת, המשחקים החזקים רק מתחילים לצאת והמחלקה הזו רק עושה טוב. גם אם תיאורטית סוני תתפרק, זה לא יהיה בשנים הקרובות, וגם אם כן היא רק תתפצל לכמה חברות קטנות ותהיו בטוחים שהמחלקת המשחקים לא תעלם,אלא תישאר.
drixie, אם אתה חובב טכנולוגיה ה x1 הרבה יותר טוב עבורך. מכשיר שמאוד כיף להתעסק איתו מהבחינה הזו, ויכול לעשות הרבה יותר (במיוחד אחרי השידרוג לחלונות 10 בהמשך השנה). יש להם מסלול בודקי בטא מאוד מהנה למי שאוהב את זה, והתקשורת שם מאוד ישירה. הם מנסים (ומצליחים לדעתי) ליצור דיאלוג ישיר עם הלקוח ומקשיבים להערות. גן עדן לחובבי בטא
מבחינת מכונת משחק בפועל ההבדלים לא מפריעים כמו שסרטוני יו טיוב או מאמרים מנסים להראות את זה. הגרפיקה יפה, מרשימה ולא תאכזב - גם אם לפס4 יש יתרון. מבחינת ממשק ומשחקים אקסקלוסיבים - זה טעם אישי. הממשק של האקס בוקס לא מלוטש עדיין, אבל לטעמי הרבה יותר נוח מהקטסטרופה של הפס4. משחקים אקסקלוסיבים באקס בוקס נוטים להיות יותר fps או שטותיים מאשר בפס4. עד היום לא היה משחק אקסקלוסיבי גדול שתפס אותי (הכי קרוב היה tf והכי מרשים גרפית היה ryse). המשחקי חינם שלהם בינתיים היו ככה-ככה. בעיקר אינדי. היו כמה טובים, אבל אין אף שם שהיה מוכר במיוחד. לשיקולך.
לכל אלה שחושבים לא לקנות פס4 כי סוני "בדעיכה" - אתם חיים בסרט. יש סיבות מספיק טובות למה לא לקנות פס4, אבל זו לא אחת מהן. המכשיר מוכר בכמות מטורפת, המשחקים החזקים רק מתחילים לצאת והמחלקה הזו רק עושה טוב. גם אם תיאורטית סוני תתפרק, זה לא יהיה בשנים הקרובות, וגם אם כן היא רק תתפצל לכמה חברות קטנות ותהיו בטוחים שהמחלקת המשחקים לא תעלם,אלא תישאר.
drixie, אם אתה חובב טכנולוגיה ה x1 הרבה יותר טוב עבורך. מכשיר שמאוד כיף להתעסק איתו מהבחינה הזו, ויכול לעשות הרבה יותר (במיוחד אחרי השידרוג לחלונות 10 בהמשך השנה). יש להם מסלול בודקי בטא מאוד מהנה למי שאוהב את זה, והתקשורת שם מאוד ישירה. הם מנסים (ומצליחים לדעתי) ליצור דיאלוג ישיר עם הלקוח ומקשיבים להערות. גן עדן לחובבי בטא
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
מאחר וכמה מכם נתפסתם חזק על ההערה שלי לגבי החברה החמדנית, אז הנה ההבהרה שלי:elangab כתב:gal-cohen, אם רצית חברה לא דורסנית וחומרנית היית צריך לקנות משהו של נינטנדו (גם זה לא, אבל הכי קרוב). מיקרוסופט רחוקים מלהיות מלאכים, אבל לומר שסוני זו חברה לא דורסנית וחומרנית זה קצת מצחיק. להזכירך, זו החברה שסחבה שנים כרטיסי זיכרון יקרים רק למוצרים שלה (memory stick) ובל נשכח שהיא הכניסה rootkit לאלבומי מוסיקה שלה. סוני זה תאגיד עולמי ענק, לא סטראט אפ חמוד עם אנשים טובי לב.
drixie, אם אתה חובב טכנולוגיה ה x1 הרבה יותר טוב עבורך. מכשיר שמאוד כיף להתעסק איתו מהבחינה הזו, ויכול לעשות הרבה יותר (במיוחד אחרי השידרוג לחלונות 10 בהמשך השנה). יש להם מסלול בודקי בטא מאוד מהנה למי שאוהב את זה, והתקשורת שם מאוד ישירה. הם מנסים (ומצליחים לדעתי) ליצור דיאלוג ישיר עם הלקוח ומקשיבים להערות. גן עדן לחובבי בטאמבחינת מכונת משחק בפועל ההבדלים לא מפריעים כמו שסרטוני יו טיוב או מאמרים מנסים להראות את זה. הגרפיקה יפה, מרשימה ולא תאכזב - גם אם לפס4 יש יתרון. מבחינת ממשק ומשחקים אקסקלוסיבים - זה טעם אישי. הממשק של האקס בוקס לא מלוטש עדיין, אבל לטעמי הרבה יותר נוח מהקטסטרופה של הפס4. משחקים אקסקלוסיבים באקס בוקס נוטים להיות יותר fps או שטותיים מאשר בפס4. עד היום לא היה משחק אקסקלוסיבי גדול שתפס אותי (הכי קרוב היה tf והכי מרשים גרפית היה ryse). המשחקי חינם שלהם בינתיים היו ככה-ככה. בעיקר אינדי. היו כמה טובים, אבל אין אף שם שהיה מוכר במיוחד. לשיקולך.
...
שימו לב שרשמתי - שהיה לי חשוב לעבור לחברה חמדנית פחות מ MS.
כך שלא אמרתי ש MS חמדנית וסוני לא.
מקווה שהנ"ל הובהר ומובן כעת.
אני גיימר שנים רבות, ואני מבין הראשונים בארץ ששילם על שירות לייב בעוד שאחרים נהנו משרתי חינם ב PS3.
(אגב, היה לי גם PS2 וגם בו שיחקת ברשת בחינם כמובן, בעיקר את המשחק SOCOM)
אבל קרה שפתאום מיקרוסופט הסתובבו לגמרי, עדכנו את המכשיר ללא זיהוי - עם אלפי פרסומות (דוריטוס, מישהו?) והקש ששבר אותי,
המייל שקיבלתי מהם על העלאת דמי המנוי מ 40$ ל 50$ - לא פחות!
השבתי להם למייל - שאני מאותו רגע מפסיק להיות לקוח שלהם, וכך היה, והדרך משם לבצע את הפריצה במכשיר היתה קצרה ומתוקה.
כיום החלטתי לעבור לדור הבא, וחשבתי רבות מה לעשות.
ישבתי הרבה על הגדר, בסופו של דבר החלטתי לעבור ל SONY, ואני ממש לא מצטער.
המשחקיות באון-ליין יציבה מאוד, ללא לאגים ושאר ירקות (הבטא של באטלפילד עברה חלק) יוצא לי לשחק באחד המשחקים הטובים שיצאו אי פעם - THE LAST OF US, וזה כשלעצמו מצדיק את הרכישה שלי, כמובן שיש עוד דברים קטנים נוספים מסביב.
לקונסולה יש יתרון בחומרה על ה XBONE, ואם יש 3 מכשירים בשוק, ורק אחד מהם חזק חומרתית מכולם, הרי שכצרכן נבון אני אבחר בו.
בכל מקרה, לפותח הדיון המלצתילרכוש את ה XBONE, מאחר והדרישות שלו מקונסולה הולמות את המכשיר של מיקרוסופט, מכשיר מדיה.
@gal-cohen·
בקשר ל 360 אתה צודק לגמרי, זה זוועה מה שהולך שם. נראה כמו פארודיה עצובה על הממשק מרוב פרסומות. ב x1 הם שיפרו דברים משמעותית, ממה שראיתי זה זהה לסוג מודעות שיש ב ps4. אישית אני חושב שבעלי גולד/פלוס לא צריכים לראות פרסומות בכלל.
הופתעתי לראות ששילמת 40-50 דולר, וגם אל תשלם כזה סכום לסוני. בכל רגע נתון מוכרים מנוי שנתי ב 35 דולר. גם אם לא נגמר אפשר לקנות את הקוד ולהאריך את התוקף או לשמור ולהפעיל אח"כ.
סתם דוגמא רלוונטית להיום (למרות שאני בטוח שאתה מכיר את האתרים הנ"ל)
http://www.cdkeys.com/xbox-live/members ... p-xbox-360
בכל מקרה, עשית את הבחירה הנכונה. (חבל ש tlou לא יגיע לx1). אני רק לא חושב שאתה צרכן נבון מהסיבה שרכשת את הקונסולה החזקה חומרתית משלושת הגדולות, אלא חושב שאתה צרכן נבון כי הפקת לקחים, עשית מחקר ורכשת את הקונסולה שעונה הכי טוב לצרכים שלך.
בקשר ל 360 אתה צודק לגמרי, זה זוועה מה שהולך שם. נראה כמו פארודיה עצובה על הממשק מרוב פרסומות. ב x1 הם שיפרו דברים משמעותית, ממה שראיתי זה זהה לסוג מודעות שיש ב ps4. אישית אני חושב שבעלי גולד/פלוס לא צריכים לראות פרסומות בכלל.
הופתעתי לראות ששילמת 40-50 דולר, וגם אל תשלם כזה סכום לסוני. בכל רגע נתון מוכרים מנוי שנתי ב 35 דולר. גם אם לא נגמר אפשר לקנות את הקוד ולהאריך את התוקף או לשמור ולהפעיל אח"כ.
בכל מקרה, עשית את הבחירה הנכונה. (חבל ש tlou לא יגיע לx1). אני רק לא חושב שאתה צרכן נבון מהסיבה שרכשת את הקונסולה החזקה חומרתית משלושת הגדולות, אלא חושב שאתה צרכן נבון כי הפקת לקחים, עשית מחקר ורכשת את הקונסולה שעונה הכי טוב לצרכים שלך.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
·elangab כתב:@gal-cohen·
בכל מקרה, עשית את הבחירה הנכונה. (חבל ש tlou לא יגיע לx1). אני רק לא חושב שאתה צרכן נבון מהסיבה שרכשת את הקונסולה החזקה חומרתית משלושת הגדולות, אלא חושב שאתה צרכן נבון כי הפקת לקחים, עשית מחקר ורכשת את הקונסולה שעונה הכי טוב לצרכים שלך....
אני לא זוכר כנראה בדיוק, זה בטח היה מעבר חד מ 30 ל 40 דולר. (לא מ 40 ל 50 כמו שחשבתי)
גם אז רכשתי מהאתר הזה שציינת, אבל גם הם נאלצו להעלות את המחירים.
זה היה כמובן נושא עקרוני, כי אין לי בעיה לשלם TOP DOLLAR על שירות שנותן לי תמורה טובה עבורו.
לגבי הצרכנות הנבונה - כמובן שהחומרה היא לא הסיבה היחידה, אלא מכלול הסיבות.
אגב אני לא פוסל אפשרות לרכישת קונסולה נוספת (או את הוואן, או את ה WIIU) פשוט כרגע אין הצדקה לרכישה במקביל.
זה יבוא רק עוד איזה שנתיים לפחות, כשהן יתבססו ותהיה לכל קונסולה ספרייה מרשימה יותר של כותרים.