הבהובים באמבילייט פיליפס אינוביישן 60 אינטש 8708
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 912
אני עדיין לא יודע להגיד. הילדים צפו במסך ופתאום ראיתי שההבהובים שוב חזרו בצד שמאל ולמעלה ( כמו שהיה בעבר ).
נראה במהלך השבת ואדבר איתם בראשון
נראה במהלך השבת ואדבר איתם בראשון
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

המצב כעת יותר גרוע. כעת 3 צדדים מהבהבים ושוב לא ניתן להפעיל את האמבילייט, משום שבלתי נסבל
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

התקשרתי היום לרטפון והשארתי הודעה ללי. נמתין ונראה מה יהיה
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
מצער לשמוע. פשוט חבל..
אני מקבל את הרושם שפשוט אין להם מושג איך להתמודד עם הבעיה הזו, לא ברמת אבחון מקור התקלה ולא ברמת החלפת הרכיב הפגום..
אני מקבל את הרושם שפשוט אין להם מושג איך להתמודד עם הבעיה הזו, לא ברמת אבחון מקור התקלה ולא ברמת החלפת הרכיב הפגום..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

זו גם הערכתי. נראה מה יהיה, בכל מקרה לא מתכוון לוותר.
בינתיים אפילו לא חזרו אלי. אתמול פתחתי קריאה.
בינתיים אפילו לא חזרו אלי. אתמול פתחתי קריאה.
-
Newboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2430
מצטער לעדכן - אתמול בערב גם אצלי חזר להבהב, אבל לתקופה קצרה ואחרי זה חזר להיות נורמלי ..
אני לא יודע מה להגיד, זה ממש גרם לי צער. כבר הייתי בטוח שתוקן ב 100 אחוז. אמשיך לעקוב
(גם בעבר ענין ההבהובים יכול היה להיות המון ופתאום להיעלם ושוב לחזור ... מענין מה גורם לתופעה מוזרה זו)
עמית - מציע לך לשלוח הודעה גם כאן באתר למשתמש שירות אלקטרה.
אני לא יודע מה להגיד, זה ממש גרם לי צער. כבר הייתי בטוח שתוקן ב 100 אחוז. אמשיך לעקוב
(גם בעבר ענין ההבהובים יכול היה להיות המון ופתאום להיעלם ושוב לחזור ... מענין מה גורם לתופעה מוזרה זו)
עמית - מציע לך לשלוח הודעה גם כאן באתר למשתמש שירות אלקטרה.
נערך לאחרונה על ידי Newboy ב 09/02/2015 12:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

זה כנראה סוג מסוים של פורמט של סרט ולכן זה נראה לנו כאילו זה אקראי.
לפני הטיפול שלהם זה היה בשני צדדים. כעת זה גם בתחתון.
ממש מבאס. משלמים כל כך הרבה כסף על מסך ועוברים את החוויות האלה
לפני הטיפול שלהם זה היה בשני צדדים. כעת זה גם בתחתון.
ממש מבאס. משלמים כל כך הרבה כסף על מסך ועוברים את החוויות האלה
-
Newboy
-
- חבר ותיק

@amitgv1
·
זה לא קשור לפורמט מסויים. ניסיתי בהרבה מקורות וגם בקצבים שונים של FRAME RATE
(24, 50, 60), לא זה מה שגורם לכך ..
·
זה לא קשור לפורמט מסויים. ניסיתי בהרבה מקורות וגם בקצבים שונים של FRAME RATE
(24, 50, 60), לא זה מה שגורם לכך ..
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

אני גם ניסיתי כבר הכל ואמיתית, לא הצלחתי להבין מה הגורם.
-
Newboy
-
- חבר ותיק

מוזר שגם התדירות של התופעה שונה אצל שנינו, וגם העוצמה שלה.
אצלך זה הביא למצב שאתה צריך לכבות לגמרי את האמבילייט ואני מבין שזה עכשיו נרחב, בכל הצדדים ובאופן נמשך.
מאחר שלשנינו החליפו כרטיס אמבילייט אז הבעיה היא לא בו. כתבת בעבר גם נדמה לי שהחליפו לך את הנורות עצמן או הקבלים שלהן או המגע / החיבור למסך?
כנראה שאו שיש באג נמשך בקושחה שלא נפתר גם בכל העדכונים או באמת בעיית חומרה בלוח אם עצמו...
רטפון/אלקטרה ישראל חייבים לדבר עם היצרן פיליפס
אצלך זה הביא למצב שאתה צריך לכבות לגמרי את האמבילייט ואני מבין שזה עכשיו נרחב, בכל הצדדים ובאופן נמשך.
מאחר שלשנינו החליפו כרטיס אמבילייט אז הבעיה היא לא בו. כתבת בעבר גם נדמה לי שהחליפו לך את הנורות עצמן או הקבלים שלהן או המגע / החיבור למסך?
כנראה שאו שיש באג נמשך בקושחה שלא נפתר גם בכל העדכונים או באמת בעיית חומרה בלוח אם עצמו...
רטפון/אלקטרה ישראל חייבים לדבר עם היצרן פיליפס
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
כן, אני בטוח שהם יעשו את זה
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

אצלי בהתחלה זה היה בצד שמאל ובחלק העליון השמאלי. יכל היה להיות תקין גם שלושה שבועות ואז פתאום היה קורה. הוצאה מהחשמל בד״כ עזרה עד הפעם הבאה. ניסית גם לעשות ריסט כל לילה והיה נראה שזה פתר הבעיה ואז התחיל לקרות כל הזמן גם ללא קשר להוצאה מהחשמל.
אחרי שניסיתי הכל וקראתי בפורומים בחול, הבנתי שאין ברירה והעברתי לרטפון. הם ניקו מגעים והחזירו. בשלב הזה התופעה רק החריפה וכבר היה בלתי נסבל לצפות באמבילייט.
אחרי התיקון של שבוע שעבר זה התרחב גם לשאר הצדדים.
בפורומים בחול לפני שנה גם התחילו בזה שניקו לאנשים מגעים וכמובן שזה לא עזר, החליפו נורות וגם לא עזר. הדבר היחידי שנראה שעזר היה החלפת לוח אם. כל אלו שדיווחו על החלפת לוח אם לא התלוננו לאחר ההחלפה. בחלק מהמקרים לא נפתר והחזירו הכסף לאנשים.
כנראה יש בדגם הזה בעיה שפיליפס בעצמה לא מבינה כיצד לפתור. ממש הזוי.
הדבר המוזר הוא שהמסך עבד כחודשיים / שלושה ללא שום בעיה ואז זה החל.
בהתחלה חשבתי שאולי בעיית קושחה ולכן לא מסרתי לתיקון, אבל מאז כבר התקנתי מעל 10 גרסאות ושום דבר לא עזר.
ניסיתי להבין האם זה סוג מסויים של אודיו או וידאו וגם לא הצלחתי לבודד הבעיה. בדקתי גם מול ה hue שאולי הוא הגורם לבעיה אבל זו גם לא הבעיה.
לפני שנה ממש בסמיכות של רכישת המסך, היתה תופעה כזאת להרבה אנשים שנפתרה בעדכון קושחה. אצלי בשלב הזה לא היתה בעיה.
הדבר היחידי שיכול לעזור כאן זה או החלפת לוח אם ואולי גם החלפת הנורות. אם זה לא יעזור, אז הם כנראה לא יודעים לפתור את הבעיה ובמקרה כזה, יצטרכו למצוא לנו פתרון הולם.
אחרי שניסיתי הכל וקראתי בפורומים בחול, הבנתי שאין ברירה והעברתי לרטפון. הם ניקו מגעים והחזירו. בשלב הזה התופעה רק החריפה וכבר היה בלתי נסבל לצפות באמבילייט.
אחרי התיקון של שבוע שעבר זה התרחב גם לשאר הצדדים.
בפורומים בחול לפני שנה גם התחילו בזה שניקו לאנשים מגעים וכמובן שזה לא עזר, החליפו נורות וגם לא עזר. הדבר היחידי שנראה שעזר היה החלפת לוח אם. כל אלו שדיווחו על החלפת לוח אם לא התלוננו לאחר ההחלפה. בחלק מהמקרים לא נפתר והחזירו הכסף לאנשים.
כנראה יש בדגם הזה בעיה שפיליפס בעצמה לא מבינה כיצד לפתור. ממש הזוי.
הדבר המוזר הוא שהמסך עבד כחודשיים / שלושה ללא שום בעיה ואז זה החל.
בהתחלה חשבתי שאולי בעיית קושחה ולכן לא מסרתי לתיקון, אבל מאז כבר התקנתי מעל 10 גרסאות ושום דבר לא עזר.
ניסיתי להבין האם זה סוג מסויים של אודיו או וידאו וגם לא הצלחתי לבודד הבעיה. בדקתי גם מול ה hue שאולי הוא הגורם לבעיה אבל זו גם לא הבעיה.
לפני שנה ממש בסמיכות של רכישת המסך, היתה תופעה כזאת להרבה אנשים שנפתרה בעדכון קושחה. אצלי בשלב הזה לא היתה בעיה.
הדבר היחידי שיכול לעזור כאן זה או החלפת לוח אם ואולי גם החלפת הנורות. אם זה לא יעזור, אז הם כנראה לא יודעים לפתור את הבעיה ובמקרה כזה, יצטרכו למצוא לנו פתרון הולם.
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

אפרופו החלפתי גם סוגים של ממירי הוט , החלפתי כבלי HDMI.
חוץ מלהחליף מסך, ניסיתי הכל במשך חודשים.
יש מצב שזו בעיית קושחה, יש מצב שחומרה ויש מצב ששניהם. הבעיה שפיליפס בעצמם לא מבינים.
מה שמוזר זה שגם בחול הפסיקו בשיווק של המסך הזה יחסית מהר. באנגליה החליטו אפילו לא להביא אותו והורידו מהאתר שלהם.
גם עכשיו הם עושים מסכים רק ב 3 צדדים ולא 4. כנראה יש להם בעיה עם זה. טכנולוגית המימוש של אמבילייט הוא ממש פשוט ולכן לא מבין למה במסך הזה הם לא מצליחים להתמודד עם הבעיה. בכל מקרה מדובר ב feature הכי חשוב של המסך ובגללו רכשתי את המסך הזה ולכן הבעיה הזאת תהיה חייבת להיפתר מבחינתי בצורה כזאת או אחרת .
חוץ מלהחליף מסך, ניסיתי הכל במשך חודשים.
יש מצב שזו בעיית קושחה, יש מצב שחומרה ויש מצב ששניהם. הבעיה שפיליפס בעצמם לא מבינים.
מה שמוזר זה שגם בחול הפסיקו בשיווק של המסך הזה יחסית מהר. באנגליה החליטו אפילו לא להביא אותו והורידו מהאתר שלהם.
גם עכשיו הם עושים מסכים רק ב 3 צדדים ולא 4. כנראה יש להם בעיה עם זה. טכנולוגית המימוש של אמבילייט הוא ממש פשוט ולכן לא מבין למה במסך הזה הם לא מצליחים להתמודד עם הבעיה. בכל מקרה מדובר ב feature הכי חשוב של המסך ובגללו רכשתי את המסך הזה ולכן הבעיה הזאת תהיה חייבת להיפתר מבחינתי בצורה כזאת או אחרת .
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
אני לא רוצה לחשוב שזה יגיע למצב הזה -
אבל אם לא יהיה מנוס, תעשה DIY.
לי איכות התמונה מאוד חשובה ולכן רכשתי טלויזיה של SONY שבתקציב שהיה לי איכות התמונה עלתה על האחרות,
וביצעתי DIY לאמבילייט - עובד לי נהדר כבר המון זמן בלי תקלות.
ואפילו השרשור הזה גרם לי לחשוב על פרויקט עתידי של הוספת לדים לאיזורים נוספים בסלון לחיקוי הHUE
אבל אם לא יהיה מנוס, תעשה DIY.
לי איכות התמונה מאוד חשובה ולכן רכשתי טלויזיה של SONY שבתקציב שהיה לי איכות התמונה עלתה על האחרות,
וביצעתי DIY לאמבילייט - עובד לי נהדר כבר המון זמן בלי תקלות.
ואפילו השרשור הזה גרם לי לחשוב על פרויקט עתידי של הוספת לדים לאיזורים נוספים בסלון לחיקוי הHUE
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

יש היום הרבה פרויקטים מבוססי Rasberry PI לביצוע האפקט ולכן לא מבין למה פיליפס שכבר כל כך הרבה שנים בזה, מסתבכים וגם לא עושים ברוב המסכים 4 צדדים.
יש שני חסרונות לפתרונות האלה : 1. מצריך מחשב ( אבל היום יש כבר פתרונות ללא צורך במחשב ). 2. בפתרון של פיליפס יש את ה hue שהוא גם תורם לא מעט לחוויה
יש שני חסרונות לפתרונות האלה : 1. מצריך מחשב ( אבל היום יש כבר פתרונות ללא צורך במחשב ). 2. בפתרון של פיליפס יש את ה hue שהוא גם תורם לא מעט לחוויה
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
מסכים איתך, הזוי בעיני שמסך יוקרתי של חברה עולמית עושה בעיות, שאני בניתי מוצר ב100$ מהאיביי עם סכין יפנית ואזיקונים ועובד חלק...
באמת חבל - כולי תקווה שנראה פה את ההודעות המיוחלות "עכשיו הכל הסתדר" במוקדם או במאוחר.
סיפור כואב ומעצבן.
באמת חבל - כולי תקווה שנראה פה את ההודעות המיוחלות "עכשיו הכל הסתדר" במוקדם או במאוחר.
סיפור כואב ומעצבן.
-
Newboy
-
- חבר ותיק

נכון, יצטרכו למצוא לנו פתרון
שילמנו הרבה כסף עבור מסך יוקרתי במיוחד, ולא יתכן הבעיות האלה שלא נפתרות
עמית, תעדכן בבקשה מה רטפון אומרים לך. אני אמשיך לעקוב בערב בבית אם זה חוזר אצלי במסך
שילמנו הרבה כסף עבור מסך יוקרתי במיוחד, ולא יתכן הבעיות האלה שלא נפתרות
עמית, תעדכן בבקשה מה רטפון אומרים לך. אני אמשיך לעקוב בערב בבית אם זה חוזר אצלי במסך
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

ברור שאעדכן. בינתיים לא חזרו אלי.
בכל מקרה אם זה קרה לך, זה יקרה בהקדם שוב.
בכל מקרה אם זה קרה לך, זה יקרה בהקדם שוב.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
חבר'ה, תהיו בטוחים שמישהו בפיליפס/טי פי וויז'ן יודע בדיוק מהי הבעיה ואיך אמורים לסדר אותה. השאלה היא איך הם (ואם בכלל) מעבירים את הידע הזה למרכזי השירות והמעבדות בעולם ובארץ. ככל הנראה יש קצר בתקשורת בין הגופים בשילוב של חוסר מקצועיות של נותן השירות רטפון בארץ.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Newboy
-
- חבר ותיק

@שירות_אלקטרה
רטפון - נא צרו קשר דחוף בהקדם. כפי שכבר נאמר כאן, למרבה הצער התקלה חזרה ....
רטפון - נא צרו קשר דחוף בהקדם. כפי שכבר נאמר כאן, למרבה הצער התקלה חזרה ....